#1981 yılında trtde yayınlanan ufo haberi

Çernobil'de Gizlenen Yaratıklar Nerede Yaşıyor 04:20

Çernobil'de Gizlenen Yaratıklar Nerede Yaşıyor

1986 yılında yaşanan Çernobil felaketinin üzerinden onlarca yıl geçmiş olmasına rağmen etkileri hala devam ediyor...

  • JET TV tarafından
  • 155 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Süslü Kadınlar Berlin' de 02:06

Süslü Kadınlar Berlin' de

2013 yılında ilk kez İzmir'de çevre duyarlılığına dikkat çekmek için kadınlar tarafından başlatılan ve gitgide büyüyen Süslü Kadınlar Bisiklet Turu , bu yıl ilk kez Berlin'de düzenlendi. DW Türkçe, farkındalık yaratmak ..

  • JET TV tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Büyük Sürgün Kafkasya 1.Bölüm 1:18:54

Büyük Sürgün Kafkasya 1.Bölüm

Büyük Sürgün Kafkasya, 1944 yılında Stalin'in emriyle sürgün edilen Ahıska Türklerinin trajik hikayesini anlatıyor. Yaşadıkları topraklardan sürgün edilen binlerce insanın, sahipsiz, unutulmuş bir halkın yürek burkan hik..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yeni asgari ücret belli oldu 01:01

Yeni asgari ücret belli oldu

Bakan Selçuk, asgari ücretin tüm çalışanlar için hayırlı olmasını diledi. 2020 yılında asgari ücret brüt 2 bin 943, net 2 bin 324 TL 70 kuruş oldu. Evli ve üç çocuklu bir işçi için asgari ücret 2 bin 479 lira 21 kuruş ol..

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey 04:30

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey

Özet: 1. Bekaretini Satmak Hangi din ya da etnik kimliğe sahip olursa olsun insanlar için ilk cinsel deneyim herkes için özeldir. Ancak son dönemde bunu paraya dönüştürmek için farklı yöntemler deneyenler de var. Bunun..

  • JET TV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yüzüklerin Efendisi 2 İki Kule Türkçe Dublaj Hd İzle 3:55:31

Yüzüklerin Efendisi 2 İki Kule Türkçe Dublaj Hd İzle

Yüzüklerin Efendisi serisinin ikinci filmi olan iki kule filmi 2002 yılında yayınlanmış ver dönemin gişe rekorlarını alt üst etmiş bir yapımdır. Filmde orta dünya'da unutulan yeni ırklar kardeşlik bozulup herkesin yoluna..

Makanınız cennet ruhunuz şad olsun yiğitler.... 02:16

Makanınız cennet ruhunuz şad olsun yiğitler....

Sarıkamış Harekatının 105. Yılında şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum... Makanınız cennet ruhunuz şad olsun yiğitler......

Savcının Oğlu Çevreye Ateş açtı 01:24

Savcının Oğlu Çevreye Ateş açtı

Annesi eski hakim, babası savcı olan, 32 yılla yargılanan suç makinesi Sertaç Gökmen serbest 2018 yılında İstanbul'da kız arkadaşını aracında darp eden ve olaya tepki gösteren vatandaşlara öfkelenip aracını üstlerine sü..

Sonet İnternet İlk 6ay Bedava 00:10

Sonet İnternet İlk 6ay Bedava

6 Ay Bedava Fiber İnternet Yeni Yıl Kampanyası, Mutlu Yıllar Türkiye http://sonet.com.tr/bireysel/kampanyalar-2020-yeni-yil-kampanyasi.html Bu paketler kaçmaz, 2020 yılında da internetin zengin dünyasına 6 AY BEDAVA olar..

Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto 03:56

Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto

Özet: Sihirli musluklar Havada duran ve gürül gürül akan dev bir musluk düşünün. Ancak bu musluğa su taşıyan bir boru görünmüyor. Bu nasıl olur diye düşünüyorsanız aslında olay çok basit. Bu uçan dev musluklarda suyun i..

  • JET TV tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Dublaj İzle 1:40:32

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Dublaj İzle

Doğruluk mu Cesaret mi - Truth or Dare filminin Yönetmeni:Jeff Wadlow ve Senaryosunda:Jillian Jacobs, Michael Reisz, Christopher Roach gibi isimler bulunmaktadır. ABD yapımı film Korku, Gerilim türünde 2018 yılında vizyo..

Senden Önce Ben Romantik Film İzle 1:50:14

Senden Önce Ben Romantik Film İzle

Senden Önce Ben, bir 2016 Amerikan-İngiliz[1] romantik komedi-drama filmidir, yönetmen Thea Sharrock'tur ve Jojo Moyes'un 2012 yılında yayınladığı roman ile aynı adı taşır,romandan esinlenilmiştir.Film yıldızları Emilia ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.267 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Türkiye'de Hiçbir Başarı CEZASIZ Kalmaz... 01:42

Türkiye'de Hiçbir Başarı CEZASIZ Kalmaz...

Türkiye'de Hiçbir Başarı CEZASIZ Kalmaz... Tekirdağ Oto Sanayi Sitesi'nde motor tamirciliği yapan ve 1978 yılında LPG'yi otomobilde kullanma fikrinin MUCİDİ olarak tanınan HALİT AVCIOĞLU 1 Litre benzin ile 100km gidebil..

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cem Yılmaz ve Serdar Kuzuloğlu Sohbeti (2007) 06:16

Cem Yılmaz ve Serdar Kuzuloğlu Sohbeti (2007)

2007 yılında türk telekom standında serdar kuzuloğlunun cem yılmazla yaptığı teknoloji sohbetini izleyeceksiniz...

  • PengoTV tarafından
  • 201 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tuğçe Kandemir Akustik 39:00

Tuğçe Kandemir Akustik

Tuğçe Kandemir, Türk şarkıcı, söz yazarı ve edebiyat öğretmeni. Aşk ve hüzün üzerine söylediği şarkıları ile bilinir. Şarkıcılığa amatör olarak başlamış videoları YouTube'da beğenilince kendi şarkısını çıkarmaya karar ve..

15 Temmuz 15 Panel _ 15 Panels on July 15 - Roma _ Rome 1:09:51

15 Temmuz 15 Panel _ 15 Panels on July 15 - Roma _ Rome

#15Temmuz'un 4. yılında İletişim Başkanlığı olarak milletimizin direnişini, demokrasi zaferini ve FETÖ’nün gerçek yüzünü 15 ülkede “15 Temmuz 15 Panel” programıyla dünyaya anlatıyoruz. As the Directorate of Communicat..

Hünkar Beğendi Tarifi 04:52

Hünkar Beğendi Tarifi

Malzemeler: Soslu et için; 600 g kuşbaşı et, 1 adet orta boy soğan, 1 adet büyük boy domates, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 silme tatlı kaşığı toz biber, 1 tutam karabiber, 1 tutam kimyon, Tuz, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, ..

Hatice 'nin Bikinili Videosu Begeni Rekoru kırdi... Magazin Forever 03:04

Hatice 'nin Bikinili Videosu Begeni Rekoru kırdi... Magazin Forever

Ünlü şarkıcı Hatice, sosyal medya hesabından havuza atladığı anın videosunu paylaştı. Şarkıcının videosu kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Ünlü Şarkıcı Hatice'nin Bikinili Videosu Sosyal Medyayı Salladı Ünlü şarkıcı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Güçleri Yetseydi Katledeceklerdi- 07:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Güçleri Yetseydi Katledeceklerdi-

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yılında gazi mecliste önemli açıklamalar yaptı. “Eğer güçleri yetseydi seçilmiş bütün yöneticileri katledeceklerdi” dedi...

Elektriğin yüzde 59’u yerli, yüzde 42’si yenilenebilir kaynaklardan elde ediliyor 07:16

Elektriğin yüzde 59’u yerli, yüzde 42’si yenilenebilir kaynaklardan el

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ikinci yılında iki yıldır bünyesinde yapılan enerji ve tabii kaynaklara ilişkin yatırımları paylaştı. Verilere göre üretilen elektriğin yüzde 59’u..

Yeni Adana Stadyumu’nun hibrit çim serimi tamamlandı 02:25

Yeni Adana Stadyumu’nun hibrit çim serimi tamamlandı

Adana’da yapımına 2014 yılında başlanan UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni stadyumda hibrit çim serimi tamamladı. Koltuk montajının da büyük bir bölümünün bittiği stadyumun yeni sezonda karşılaşmalara ev sahipliğ..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle 1:47:14

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erken Seçim Açıklaması 03:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan erken seçim tartışmalarına son noktayı koydu. Erdoğan seçimlerin 2023 yılında yapılacağını vurguladı. Erdoğan, Doğu Akdeniz'le ilgili de önemli mesajlar verdi...

Yunanistan- Görüşmeler İstanbul'da Sürecek 02:27

Yunanistan- Görüşmeler İstanbul'da Sürecek

Yunanistan Türkiye ile kıta sahanlığı görüşmelerini sürdürme kararı aldı. 2016 yılında askıya alınan görüşmeler İstanbul’da yapılacak...

Yeni Yılda Asgari Ücret Ne Olacak-? 02:19

Yeni Yılda Asgari Ücret Ne Olacak-?

Milyonlarca asgari ücretlinin gözü kulağı 2021 yılında yapılacak zam oranına çevrilmiş durumda. Aralık ayı başında hükümet, işveren ve işçi temsilcileri pazarlık için masaya oturacak. Peki, bu yıl asgari ücretin ne kadar..

Milli Elektrikli Tren Seti İçin Geri Sayım Başladı 01:17

Milli Elektrikli Tren Seti İçin Geri Sayım Başladı

Sakarya’da açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, milli elektrikli tren setine dair detayları paylaştı. Karaismailoğlu, ''2021 yılında seri üretime başlıyoruz'' dedi...

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:16

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

İstanbul Havalimanı Avrupa Lideri Oldu 01:23

İstanbul Havalimanı Avrupa Lideri Oldu

İstanbul Havalimanı 2020 yılında 23 milyon 400 bin yolcuyu ağırladı. Bu rakamla Avrupa havalimanları arasında birinci sırada yer aldı...

F-35'te Sorun Bitmez F-16'ya Devam 01:26

F-35'te Sorun Bitmez F-16'ya Devam

ABD Hava Kuvvetleri 2025 yılında envanterinden çıkarmayı planladığı F-16'ları 10 yıl daha kullanma kararı verdi. Kararın sebebinin F-16'ların yerine geçecek F-35'lerin bitmeyen sorunları olduğu öne sürüldü...

ABD'de Trump Plaza, kontrollü şekilde yıkıldı 00:48

ABD'de Trump Plaza, kontrollü şekilde yıkıldı

ABD'nin New Jersey eyaletinde bulunan eski otel ve kumarhane olarak hizmet veren Trump Plaza, 2014 yılında kalıcı olarak kapatılmasının ardından kontrollü şekilde yıkıldı...