#1997de ki İlk bilgisayar reklamı

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji ) 12:52

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji )

90ların ürünlerini , ünlülerini , popüler olaylarını barındıran reklam kuşağımızın ikinci kısmı diyebiliriz bu videomuza.Yine promosyonlu gazeteler, mutlu sıcak aileler ,futbolcularımız ve de dönemin ihtiyaçlarına uygun ..

A King in New York 1:44:34

A King in New York

1 00:00:08,380 --> 00:00:12,134 NEW YORK'DA BİR KRAL 2 00:01:24,500 --> 00:01:27,458 Modern hayatın önemsiz... 3 00:01:27,660 --> 00:01:30,732 ...dertlerinden biri devrimdir. 4 00:01:31,100 --> 00:01:33,056 Shahdov'un..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 4 hafta önce
Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar 04:08

Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar

Robotlar ve bitkiler yeni mimari alanlar oluşturmak için etkileşime geçiyor Julian Lopez Gomez, Euronews: “Beton ve tuğla kullanılmadan, sensörler, LED’ler ve bilgisayarlardan yardım alınarak bitkiler ve robotlar arasın..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti 04:26

Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti

Süper Lig'de sezona fırtına gibi giren Galatasaray'ın hızını Antalyaspor kesti! Fransız yıldızı Gomis'le öne geçen Aslan, Eto'o'yu durduramayınca sezonun ilk puan kaybını yaşadı. Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta mücadele..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Dengesini Kendi Sağlayarak Bisiklet Süren Robot 00:39

Dengesini Kendi Sağlayarak Bisiklet Süren Robot

Bisiklet kullanırken dengede durabilmek, ilk defa kullananlar için oldukça zordur. Beyin dengeyi otomatik olarak kurar ve vücudun dengede durabilmesi için komutlar verir. Şimdi bunu bir bilgisayar sisteminin bir robota u..

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
KOLAY VİDEO MONTAJI NASIL YAPILIR? 07:54

KOLAY VİDEO MONTAJI NASIL YAPILIR?

Discord sunucumuz; https://discord.gg/yKfyGzzwnnmontaj stars,nmontaj nasıl yapılır,nmontajer,nmontaj stars karakter çıkınca çıldıran,nmontaj stars animasyon,nmontaj adam,nmontaj star,nmontaj stars karakter çıkarma taktiğ..

  • Emrullah tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
TRT1'in 1 Dakika programından _Önce Alışveriş Sonra Fiş_ 04:02

TRT1'in 1 Dakika programından _Önce Alışveriş Sonra Fiş_

Günümüz Kamu Spotları gibi geçmiş yıllarda TRT1 tarafından yayınlanan 1 Dakika programında vatandaşları bilinçlendirmeye yönelik kısa videolar olurdu. Önce Alışveriş Sonra Fiş reklamı o zamanlarda ki KDV takıntısının bi..

Deko - Ara 03:33

Deko - Ara

Deko - Ara Dinle Söz: Deko Beste : Erol Şahin Düzenleme: Deko - Erol Şahin Nakarat; Ara onları yine karakollara düştüler ara ara Beceriksiz heriflerin dertleri beni geremez başka kapıya Düştüler dara ara ara başla..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı 01:58

Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı

Arsuz Gençlik Kampı'nda düzenlenen organizasyonun katılımcılarından olan 9 yaşındaki Batu Erilkun, profesyonel olarak ilk defa katıldığı Türkiye Drone Şampiyonası’nda ilgi odağı oldu.Kendinden büyük ağabeyleri ile yarışa..

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar 02:00

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar

Beşiktaş 2-1 Lyon (Geniş Özet & Penaltılar 6-7) Beşiktaş, 120 dakikası 2-1 biten maçın ardından Lyon'a seri penaltı atışlarında 7-6 mağlup olarak Avrupa Ligi'ne veda etti. Quaresma geri döndü! Beşiktaş'ın Avrupa Ligi ç..

Duyunca Şaşıracağınız 15 Buluş! 04:37

Duyunca Şaşıracağınız 15 Buluş!

Bugün hayatımızın vazgeçilmezleri arasında olan icatların ilk ne zaman ve ne şekilde ortaya çıktığını öğrendiğinizde çok şaşıracaksınız.iyi seyirler dilerim.....

  • ANKA tarafından
  • 580 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Win 10 uzaktan masa üstü bağlantısı kurma kesin çözüm(mstsc) 03:53

Win 10 uzaktan masa üstü bağlantısı kurma kesin çözüm(mstsc)

win 10 remote desk top connection to establish the exact solution win 10, hack, computer, bilgisayar, arıza, teknoloji, bilişim, kod, pc, teknik, tech, electronic, device, malware, windows, device, laptop, screen..

  • PengoTV tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD'de havaalanlarındaki teknik arıza izdihama neden oldu 01:00

ABD'de havaalanlarındaki teknik arıza izdihama neden oldu

Amerika Birleşik Devletleri Gümrük ve Sınır Koruma Birimi, bilgisayar sisteminde yaşanan teknik arıza dolayısı ile ülkeye girişlerde bazı havaalanlarında gecikmeler yaşandığını bildirdi. Arızanın giderilmesi dört saat ..

Tamir Ettiği Tablet Böyle Patladı 00:54

Tamir Ettiği Tablet Böyle Patladı

Konya’nın Akşehir ilçesinde bilgisayar servisine tamir ettirilmek üzere getirilen tablet, servis elemanının müdahale ettiği sırada bir anda patlayarak alev alıp yanmaya başladı. Tabletin patlama anı iş yerinin güvenlik k..

11 melez hayvan 03:41

11 melez hayvan

İnternet üzerinde melez hayvanlar hakkında yapılmış binlerce photoshop görsel bulabilirsiniz. Aslında bazı insanlar gerçekten bunlara zamanını ayırıp bilgisayar üzerinden gerçekmiş gibi gözüken melez hayvan fotoğrafları ..

Oyun Bağımlısı Garip Kız 00:58

Oyun Bağımlısı Garip Kız

Görüntüdeki kız bilgisayar oyunundan fazla etkilenip sanki ona görev vermişcesine yerine getiriyor..

  • JET TV tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fansız Bilgisayarı Zorladık! Bakalım Ne Kadar Isındı? 07:48

Fansız Bilgisayarı Zorladık! Bakalım Ne Kadar Isındı?

Yeni nesil işlemcilerle birlikte, herhangi bir fan gerektirmeden çalışabilen dizüstü bilgisayar modelleri hayatımıza girdi. Bu modellerden biri de 900 TL civarında bir satış fiyatı olan ve giriş segmentinde yer alan Reed..

  • JET TV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu 02:04

Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu

Özel SANKO Ortaokulu öğrencisi Berke Halavurt, Birleşmiş Milletler Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu (İNTERSTENO) tarafından düzenlenen ‘dünya İnternet Klavye Şampiyonası’nda dünya 4’üncüsü oldu. İnterne..

En Dandik Bilgisayarı Bile Oyuncu Bilgisayarı Gibi Gösteren Janjanlı Ürün: Led Işıklandırma Kiti 03:45

En Dandik Bilgisayarı Bile Oyuncu Bilgisayarı Gibi Gösteren Janjanlı Ü

Masaüstü bilgisayar kasanıza güçlü bir ışıklandırma sistemi ile görünürlük açısından şıklık katmak istiyorsanız aradığınız led ışıklandırmayı Alseye markasının bu led aydınlatma modelleriyle yapabilirsiniz. Suya ve toza ..

  • JET TV tarafından
  • 862 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oyuncular İçin Özel Otel  iHotel 00:52

Oyuncular İçin Özel Otel iHotel

Tayvan'da bir otel bilgisayar oyuncuları için özel olarak dizayn edildi. Her odada 2 adet çok güçlü oyun bilgisayarları ve özel oyuncu koltuğu bulunuyor...

Tasarım Öyküsü  ZenBook Flip S  Asus 05:06

Tasarım Öyküsü ZenBook Flip S Asus

ASUS ZenBook Flip S, dünyanın her yerinde ve her yerde tasarlanmış en ince ve hafif konvertibl dizüstü bilgisayarlarından biridir. Zarif sofistikeliği, 360 ° itilebilir bir ekranın kolaylığı ve çok yönlülüğü ile birleşti..

  • BETA tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asus  ZenBook Flip S'yi Tanıyalım 01:15

Asus ZenBook Flip S'yi Tanıyalım

ASUS ZenBook Flip S, dünyanın her yerinde ve her yerde tasarlanmış en ince ve hafif konvertibl dizüstü bilgisayarlarından biridir. Zarif sofistikeliği, 360 ° itilebilir bir ekranın kolaylığı ve çok yönlülüğü ile birleşti..

  • BETA tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı 06:33

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı

Korona virüs (Covid-19) pandemisi döneminde yazılım şirketleri, dijital yaşamın hızlandığı bu süreçte markaların taleplerini karşılayabilmek için yeni uygulamalar geliştiriyor. Çin’in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde..