#1999 yılında

Yetimlerin Babası Bahattin Yıldız 00:59

Yetimlerin Babası Bahattin Yıldız

İHH'nın yetim çalışmaları dolayısıyla 17 Mayıs 2010'da Afganistan'a giden, ancak bindikleri uçağın düşmesi sonucu yaşamını yitiren Bahattin Yıldız ve Faruk Aktaş'ı şehadetlerinin 8'inci yılında rahmetle anıyoruz...

İş Makinesiyle Silo Yıkımı 02:07

İş Makinesiyle Silo Yıkımı

Kanada'nın Ontario eyaletinde bulunan 1980 yılında yapılan 80 metre uzunluğundaki depolama silosunun iş makinesiyle yıkılması kameraya böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 552 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Loving Pablo Orijinal Fragmanı 02:14

Loving Pablo Orijinal Fragmanı

Virginia Vallejo’nın romanından uyarlanan filmde, uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın gizli ama tutkulu aşkı Virginia Vallejo ile olan ilişkisi anlatılıyor. 1981 yılında Kolombiya’da gazetecilik yapan Virginia Vallejo, to..

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

Dünyanın İlk Tesettürlü Modeli Halime Aden 01:10

Dünyanın İlk Tesettürlü Modeli Halime Aden

Kenya’da bir mülteci kampından dünyanın önemli podyumlarına uzanan hikayesiyle Halime Aden, dünyanın ilk tesettürlü modeli olarak dikkat çekiyor. Dünyanın ilk tesettürlü modeli Halima Aden, moda dünyasının en dikkat çeke..

  • ANKA tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 7 yıl önce
St. Louis'de Pencereleri Parçaladılar 01:01

St. Louis'de Pencereleri Parçaladılar

Protestocular, eski polis cinayetinden beraat ettikten sonra St. Louis'de pencereleri parçaladılar Beyaz bir eski polis memuru, 2011 yılında siyah bir şüphelinin öldürülmesi olayından beraat ettikten sonra St Louis'de ik..

Miss Turkey 2017 Birincisi Belli Oldu 04:12

Miss Turkey 2017 Birincisi Belli Oldu

Türkiye'nin en güzel kızının seçildiği yarışma olan Miss Turkey'de heyecan sona erdi. Birçok adayın katıldığı Miss Turkey 2017'de Türkiye'nin en güzel kızı belli oldu. İşte Türkiye'nin en güzel kızı ve Miss Turkey 2017'y..

  • ANKA tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
72 Yaşında Lise Mezunu Oldu 04:12

72 Yaşında Lise Mezunu Oldu

Antalya’da okuma yazma bilmeyen 72 yaşındaki Emine Güler, azmiyle ilköğretim ve ortaöğretimi tamamladı. 12 senelik zorunlu eğitimi sınıf tekrarı yapmadan tamamlayan Güler, şuanda ise geçen sene kıl payı kaçırdığı ünivers..

Sahil Güvenlik - Baywatch Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:56:27

Sahil Güvenlik - Baywatch Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Dizi tarihinde 1990'lı yıllara damgasını vurmuş sahil güvenlik dizisi 2017 yılında beyazperdede izleyicilerle buluştu. Mitch Buchannon'un cankurtaran olarak sahilde çalıştığı sırada yanına yeni bir ortak gelmesi sonucund..

Büyük Fethin Büyük Hikayesi 07:54

Büyük Fethin Büyük Hikayesi

Fethin 565.yılında Mustafa Armağan, fethe giden yolun kitabını anlatıyor...

Onbinler Mavi Marmara ve Kudüs için yürüdü 01:00

Onbinler Mavi Marmara ve Kudüs için yürüdü

İsrail, Gazze'yi abluka ve ambargo altında tutmaya, Filistinli gençleri sokak ortasında öldürmeye, Müslüman liderleri hukuksuzca tutuklamaya, Mescid-i Aksa'yı taciz etmeye devam ediyor. Mavi Marmara gemisinin de araların..

Dev Karıncayiyen Yeni Yavrusuyla Görüntülendi 01:05

Dev Karıncayiyen Yeni Yavrusuyla Görüntülendi

2016 yılında Almanya Dortmund Hayvanat Bahçesi’nden Bursa Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi’ne getirilen bir çift dev karıncayiyen yavruladı. İri tırnaklarıyla karınca yuvalarını kazıyarak karıncaları yiyerek beslen..

  • JET TV tarafından
  • 610 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Polise Çatışma Sırasında Akıl Vermek 02:50

Polise Çatışma Sırasında Akıl Vermek

2015 yılında Sarıyer'de Amerikan konsolosluğuna yönelik saldırı sonrasında yaralı yakalanan eylemcinin vurulduğu anlara ait görüntüleri izleyeceğiz...

  • JET TV tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 6 yıl önce
1971 Yılından İstanbul Görüntüleri Orient Express'i 04:19

1971 Yılından İstanbul Görüntüleri Orient Express'i

BBC Arşivlerinde Türkiye programında bu hafta, 1971 yılında Orient Express'le (Doğu Ekspresi) ilgili hazırlanan belgeselin İstanbul'la ilgili bölümü yer alıyor. Ünlü İngiliz mimarlık eleştirmeni Ian Nairn'in 1960'lı ve 1..

  • JET TV tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Japon Bankaları Kendi Dijital Paralarını  Oluşturuyor:  j Coin 00:47

Japon Bankaları Kendi Dijital Paralarını Oluşturuyor: j Coin

Japonya'nın önde gelen finans kuruluşları, yeni bir dijital para (blackchain) birimi oluşturmak için bir araya geldi. 'J Coin' olarak adlandırılması beklenen dijital para, 2020 Tokyo Olimpiyatları'na yetişebilir. Dünya g..

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları 08:49

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nden (IKBY) General Şirvan Barzani, “Hiçbir komşumuzun ya da Irak ordusunun Kuzey Irak'a saldırı gerçekleştireceğini sanmıyoruz. Kendimizi savunmaya hazırız fakat bu duruma gelmeye gerek yok” ..

Kaddafi'nin 2008'deki Konuşması; Saddam'ı Astılar Sırada Biz Olabiliriz 02:35

Kaddafi'nin 2008'deki Konuşması; Saddam'ı Astılar Sırada Biz Olabiliri

Libya'da çıkan iç savaş sonucu 20 Ekim 2011'de öldürülen 42 yıl boyu Libya'yı yöneten Muammer Kaddafi'nin 2008 yılında Arap Birliği zirvesinde yaptığı hitapta, şuan Ortadoğu'da yaşananları özetliyor. Kaddafi'nin Irak'ın ..

2018'de Anne Ve Babalık Heyecanı Yaşayan Ünlüler 12 Haziran 2018 07:12

2018'de Anne Ve Babalık Heyecanı Yaşayan Ünlüler 12 Haziran 2018

2018 Yılında Anne Ve Baba Olmanın Heyecanını Yaşayan Ünlüler Hangileri İzle..

  • BETA tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 6 yıl önce
I Am The Night Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:26

I Am The Night Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ben Geceler, genç doğumlu annesi tarafından 1949 yılında bir Nevada kasabasında siyah bir tuvalet görevlisi olarak verilen Fauna Hodel'in inanılmaz hikâyesini anlatıyor. Fauna, geçmişine ait sırları araştırmaya başladıkç..

Benim Adım Feridun - Düğün Atışmaları 00:33

Benim Adım Feridun - Düğün Atışmaları

TAFF Pictures (Tam Aile Filmleri Fabrikası), 2013 yılında Timur Savcı ve Cemal Okan tarafından kuruldu. Kurucularının ve ekibinin, sinema televizyon sektöründeki tecrübesiyle kısa zamanda adından bahsettiren filmlere imz..

DABBE 6 English Trailer 03:05

DABBE 6 English Trailer

TAFF Pictures (Tam Aile Filmleri Fabrikası), 2013 yılında Timur Savcı ve Cemal Okan tarafından kuruldu. Kurucularının ve ekibinin, sinema televizyon sektöründeki tecrübesiyle kısa zamanda adından bahsettiren filmlere imz..

FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı 02:16

FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı

Ankara'da devam eden FETÖ davasında ilginç anlar yaşandı. FETÖ'den yargılanan Mehmet Ö. aldığı ceza karşısında şok olunca mahkeme salonundan çıkarılmadan Lütfen tekrar dinleyin, konuşacağım dedi ancak mahkeme kabul etm..

Trump,Obama Döneminde İmzalanan 'İran'la Nükleer Anlaşma'yı Bozmaya Hazırlanıyor 01:24

Trump,Obama Döneminde İmzalanan 'İran'la Nükleer Anlaşma'yı Bozmaya Ha

ABD Başkanı Donald Trump'ın, ABD eski Başkanı Barack Obama döneminde İran'la 2015 yılında imzalanan nükleer anlaşmayı iptal etmeye hazırlandığı ileri sürüldü. ''ÜLKE ÇIKARLARINA UYGUN DEĞİL'' Amerikan medyasında çıkan ..

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin 05:07

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin

Sagopa Kajmerin 2012 yılında seslendirdiği ama bugüne dek duymadığımız yeni parçası.. Ne Kaybederdin .. Sözler : Ne bende senden bir vakit var Ne bende senden kopan bir şeyim Bir bende ben ve senden bana kalan kadar..

  • PengoTV tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor Güzeli Ezgi Avcı'dan Bikinili Paylaşım 04:14

Survivor Güzeli Ezgi Avcı'dan Bikinili Paylaşım

Adını ilk olarak 2013 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında duyurduğu tescilli güzel ve eski Survivor yarışmacısı Ezgi Avcı, sosyal medya hesabından yaptığı bikinili paylaşımla dikkat çekti. Bundan beş yıl önce katı..

  • BETA tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Imf Türkiye'nin Büyüme Beklentisini Yükseltti 01:05

Imf Türkiye'nin Büyüme Beklentisini Yükseltti

Uluslararası Para Fonu Türkiye ekonomisinin bu yıl ve önümüzdeki yıla ilişkin büyüme tahminini yükseltti. Amerika Birleşik Devletleri merkezli kuruluş, ekim ayı Dünya Ekonomik Görünümü Raporu’nda Türkiye’nin bu yıl, dah..

Ayla Resmi Fragman-2 (27 Ekimde Dünya Sinemalarında) 03:23

Ayla Resmi Fragman-2 (27 Ekimde Dünya Sinemalarında)

DİJİTAL YAPIM EVİ, MUSTAFA USLU Sunar 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bulur. 5 yaşındaki bu Koreli kız yetimdir, nereye gideceğini bilmemektedir. Astsubay kızı yanına alır v..

  • ANKA tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar 01:05

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar

Taliban tarafından, Afganistan’da beş yıldır rehin tutulan Amerikalı aile özgürlüğüne kavuştu. Kanadalı Joshua Boyle ve ABD vatandaşı Caitlan Coleman ile çiftin çocukları Pakistan askerlerinin operasyonu sırasında kurta..

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi 01:06

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi

Hürriyet gazetesinde yer alan bir haber göre Fatih Belediyesi, Topkapı Sarayı’nın Sur-u Sultani içinde kalan hasbahçesinin bulunduğu alanda sit derecesini düşürmek için İstanbul 4 Numaralı Kültür Varlıkları Koruma Kurulu..

Bir Dönemin Aranan İsmiydi Yıldız Asyalı'ya Ne Olmuş Böyle 02:04

Bir Dönemin Aranan İsmiydi Yıldız Asyalı'ya Ne Olmuş Böyle

ir dönemin en çok aranan isimlerinden biri olan Yıldız Asyalı, sessiz sedasız oyunculuğa devam ediyor. Ancak Yıldız Asyalı'nın son halini görenler şaşkınlığa uğradı. İşte Yıldız Asyalı'nın son hali. 2015 yılında iş ada..

  • BETA tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 6 yıl önce