#1999 yılında

Hande Yener Yine Uslu Durmadı Rakiplerini Kızdıracak 04:46

Hande Yener Yine Uslu Durmadı Rakiplerini Kızdıracak

Ünlü şarkıcı Hande Yener, önceki akşam katıldığı bir radyo programı sonrası görüntülendi. Yener, rakiplerini kızdıracak açıklamalarda bulundu. Dünyaya açılma hedefleri olan Hande Yener, önceki akşam objektiflere yansıdı...

  • BETA tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TOLGSHOW 2. Bölüm 2. Fragmanı 00:47

TOLGSHOW 2. Bölüm 2. Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Neden Kadınlar Günü 02:29

Neden Kadınlar Günü

Esası Dünya Emekçi Kadınlar Günü. İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesi, ekonomik, siyasi ve sosyal konumlarının tanımlanması amacıyla 1977 yılında Birleşmiş Milletler tarafından ..

Tuğçe Kandemir Akustik 39:00

Tuğçe Kandemir Akustik

Tuğçe Kandemir, Türk şarkıcı, söz yazarı ve edebiyat öğretmeni. Aşk ve hüzün üzerine söylediği şarkıları ile bilinir. Şarkıcılığa amatör olarak başlamış videoları YouTube'da beğenilince kendi şarkısını çıkarmaya karar ve..

15 Temmuz 15 Panel _ 15 Panels on July 15 - Roma _ Rome 1:09:51

15 Temmuz 15 Panel _ 15 Panels on July 15 - Roma _ Rome

#15Temmuz'un 4. yılında İletişim Başkanlığı olarak milletimizin direnişini, demokrasi zaferini ve FETÖ’nün gerçek yüzünü 15 ülkede “15 Temmuz 15 Panel” programıyla dünyaya anlatıyoruz. As the Directorate of Communicat..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Güçleri Yetseydi Katledeceklerdi- 07:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Güçleri Yetseydi Katledeceklerdi-

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yılında gazi mecliste önemli açıklamalar yaptı. “Eğer güçleri yetseydi seçilmiş bütün yöneticileri katledeceklerdi” dedi...

Demet Akalın Artık Polemiklerin İçinde Olmak İstemiyorum 02:56

Demet Akalın Artık Polemiklerin İçinde Olmak İstemiyorum

Demet Akalın, yeni yılı Kalamış’ta bulunan Wyndham Grand otelde karşıladı. Sahne öncesi, eşi Okan Kurt ve kızı Hira’yla birlikte kameraların karşısına geçen Akalın, “Artık polemiklerin içinde olmak istemiyorum.” sözleriy..

  • BETA tarafından
  • 500 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendisi ile Evlenen Kadın Kendisini Aldattı 01:14

Kendisi ile Evlenen Kadın Kendisini Aldattı

Kendisi ile evlenerek kamuoyunda oldukça ilgi çeken İngiliz Sophie Tanner, bir adamla sevgili olarak kendisini aldattığını söyledi.37 yaşındaki İngiliz kadın Sophie Tanner, 2015 yılında yaptığı bir düğün töreninde kendis..

  • JET TV tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TOLGSHOW 3. Bölüm 1. Fragmanı 00:49

TOLGSHOW 3. Bölüm 1. Fragmanı

TOLGSHOW 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 13 Ocak Cumartesi Fox'ta ‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicini..

Ben, Tonya Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:22

Ben, Tonya Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tonya Harding buz patenine gönül vermiş ve hırslı bir sporcudur. Buz pateni sporunda giderek yükselen Tonya, memnun edilmesi zor annesi, eski eşi Jeff Gillooly ile dengesiz ilişkileri ve hep daha iyi olmak adına kendini ..

TOLGSHOW 3. Bölüm 2. Fragmanı 00:47

TOLGSHOW 3. Bölüm 2. Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Elektriğin yüzde 59’u yerli, yüzde 42’si yenilenebilir kaynaklardan elde ediliyor 07:16

Elektriğin yüzde 59’u yerli, yüzde 42’si yenilenebilir kaynaklardan el

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ikinci yılında iki yıldır bünyesinde yapılan enerji ve tabii kaynaklara ilişkin yatırımları paylaştı. Verilere göre üretilen elektriğin yüzde 59’u..

Yeni Adana Stadyumu’nun hibrit çim serimi tamamlandı 02:25

Yeni Adana Stadyumu’nun hibrit çim serimi tamamlandı

Adana’da yapımına 2014 yılında başlanan UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni stadyumda hibrit çim serimi tamamladı. Koltuk montajının da büyük bir bölümünün bittiği stadyumun yeni sezonda karşılaşmalara ev sahipliğ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erken Seçim Açıklaması 03:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan erken seçim tartışmalarına son noktayı koydu. Erdoğan seçimlerin 2023 yılında yapılacağını vurguladı. Erdoğan, Doğu Akdeniz'le ilgili de önemli mesajlar verdi...

Yunanistan- Görüşmeler İstanbul'da Sürecek 02:27

Yunanistan- Görüşmeler İstanbul'da Sürecek

Yunanistan Türkiye ile kıta sahanlığı görüşmelerini sürdürme kararı aldı. 2016 yılında askıya alınan görüşmeler İstanbul’da yapılacak...

Hellraiser Judgment Fragmanı 01:54

Hellraiser Judgment Fragmanı

Korku filmi serisi Hellraiser’ın 10. filmi olan “Hellraiser: Judgment”ın ilk fragmanı görücüye çıktı. İlk filmiyle 1987 yılında tanıştığımız seri Clive Barker tarafından yaratılmıştı. Yıllardır korku filmleri için makyaj..

Ata Demirel Alara Bozbey Sorularından Rahatsız Mı Oldu 00:30

Ata Demirel Alara Bozbey Sorularından Rahatsız Mı Oldu

Alara Bozbey’le yeni bir aşka başlayan Ata Demirer, önceki akşam BKM Mutfak Uniq çıkışında objektiflere yansıdı. Demirer, karşısında gazetecileri görünce, “Yeni bir şey yok bizde, boşuna duruyorsunuz.” diyerek espri yapt..

  • BETA tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TOLGSHOW 5. Bölüm 1. Fragmanı 00:47

TOLGSHOW 5. Bölüm 1. Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

1,3 Milyon Alman Vatandaşı İkinci Dünya Savaşı'ndan Beri Kayıp 01:10

1,3 Milyon Alman Vatandaşı İkinci Dünya Savaşı'ndan Beri Kayıp

Bugün hala İkinci Dünya Savaşı sırasında kaybolan 1,3 milyon Almana ne olduğu bilinmiyor. Haber alınamayan vatandaşları bulmaya çalışan Alman İzleme Servisi kuruluşunun başkanı bu insanların akıbetinin asla öğrenilemeyec..

Maliye Bakanı Zeytindalı Harekatıyla İlgili Konuştu 00:57

Maliye Bakanı Zeytindalı Harekatıyla İlgili Konuştu

Maliye Bakanı Naci Ağbal Zeytin Dalı Harekatıyla ilgili konuştu. Ağbal şunları söyledi : Operasyonun, ekonomi üzerinden olumsuz bir etki meydana getirmesi mümkün değil. Tam tersine, bana göre bu operasyon inşallah amaçla..

Yeni Yılda Asgari Ücret Ne Olacak-? 02:19

Yeni Yılda Asgari Ücret Ne Olacak-?

Milyonlarca asgari ücretlinin gözü kulağı 2021 yılında yapılacak zam oranına çevrilmiş durumda. Aralık ayı başında hükümet, işveren ve işçi temsilcileri pazarlık için masaya oturacak. Peki, bu yıl asgari ücretin ne kadar..

Milli Elektrikli Tren Seti İçin Geri Sayım Başladı 01:17

Milli Elektrikli Tren Seti İçin Geri Sayım Başladı

Sakarya’da açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, milli elektrikli tren setine dair detayları paylaştı. Karaismailoğlu, ''2021 yılında seri üretime başlıyoruz'' dedi...

İstanbul Havalimanı Avrupa Lideri Oldu 01:23

İstanbul Havalimanı Avrupa Lideri Oldu

İstanbul Havalimanı 2020 yılında 23 milyon 400 bin yolcuyu ağırladı. Bu rakamla Avrupa havalimanları arasında birinci sırada yer aldı...

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar 08:33

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar

Avrupa Uzay Ajansı'nın Columbus Modülü uzayda bir çok buluşa imza attı Space'in bu bölümünda Almanya'nın Köln şehrindeki Avrupa Astronot Merkezindeyiz. Programımızda Avrupa'nın Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde kull..

F-35'te Sorun Bitmez F-16'ya Devam 01:26

F-35'te Sorun Bitmez F-16'ya Devam

ABD Hava Kuvvetleri 2025 yılında envanterinden çıkarmayı planladığı F-16'ları 10 yıl daha kullanma kararı verdi. Kararın sebebinin F-16'ların yerine geçecek F-35'lerin bitmeyen sorunları olduğu öne sürüldü...

ABD'de Trump Plaza, kontrollü şekilde yıkıldı 00:48

ABD'de Trump Plaza, kontrollü şekilde yıkıldı

ABD'nin New Jersey eyaletinde bulunan eski otel ve kumarhane olarak hizmet veren Trump Plaza, 2014 yılında kalıcı olarak kapatılmasının ardından kontrollü şekilde yıkıldı...

Kosova, 13'üncü bağımsızlık yıl dönümünü salgına rağmen etkinliklerle kutladı 03:42

Kosova, 13'üncü bağımsızlık yıl dönümünü salgına rağmen etkinliklerle

Kosova, 2008 yılında kavuştuğu bağımsızlığının 13’üncü yıl dönümünü kutluyor...

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:07

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jennifer Lopez, 1980'li yılların sonlarında filmlerde görünmeye başlayan Amerikalı dansçı, aktris ve müzisyen olan J.Lo ya da Jenny (Yaşı 48, 24 Temmuz 1969, Bronx, New York, ABD doğumlu) Hollywood tarihinde Latina (Espa..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eminem - 1 Yaşından 44 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:19

Eminem - 1 Yaşından 44 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Eminem, Detroit'ten bir Amerikalı hip hop sanatçısı, rekor üretici ve aktör. Tüm Zamanların En Büyük 100 Sanatçısı, ona Hip Hop Kralını çağırdı Eminem - En İyi Rapçi . Eminem, Dr. Dre'nin Aftermath Entertainment'la imz..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Yılmaz ve eşine saldırı davası 01:40

Hakan Yılmaz ve eşine saldırı davası

ÜNLÜ OYUNCU HAKAN YILMAZ VE EŞİ, 2017 YILINDA İSTANBUL'DA LÜKS BİR OTELİN LOBİSİNDE SALDIRIYA UĞRAMIŞTI... ŞİKAYETÇİ OLDUKLARI 3 SALDIRGAN HAKKINDA AÇILAN DAVADA SAVCI MÜTALAASINI VERDİ. ÜÇÜ İÇİN 9 YILA KADAR DEĞİŞEN ORA..