#2 3 kaç eder

Şampanya Mantarı ile İnsan Vurmak 00:07

Şampanya Mantarı ile İnsan Vurmak

Plajda bir kaç kadeh şampanya içmek isteyen kızlardan biri şampanyayı açmak istemiş. Şampanya şişesinin ucundaki mantar mermi gibi fırlamış ve plajdaki insanlara gelmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Koronaya aldırmadan parti yapan eğlence merkezine baskın- 49 kişiye ceza kesildi 04:37

Koronaya aldırmadan parti yapan eğlence merkezine baskın- 49 kişiye ce

Ataşehir'de korona virüs salgınına aldırış etmeden onlarca kişinin parti yaptığı gece kulübüne polis baskın düzenledi. Baskında toplamda 49 kişi ceza kesilmek üzere polis merkezine götürülürken, iş yeri sahibinin kaç ay..

Start Up Şirketlere AB Desteği 03:00

Start Up Şirketlere AB Desteği

AB'deki start-up şirketler büyümek, kredi desteği, yeni iş ortakları bulma gibi birçok konuda Avrupa Birliği fonlarından yararlanabiliyor. Anne Glemarec, euronews: “Merhaba, Business Planet bu hafta sizleri başarıyı elde..

Mahlas Muhlis - Hancı 03:31

Mahlas Muhlis - Hancı

Hancı şarkı sözleri ile... Akşamcı Bir sorun var hancı Doğru bildiğim Yanlışa yancı Herkes mi yalancı Çok içer diyorlar Akşamdan akşama Geceyi senmi Efkar ettin hancı Şişede durduğu gibi durmuyor Geceyi sabaha attı..

Avcı ile Dalga Geçen Tavşan 00:12

Avcı ile Dalga Geçen Tavşan

Ava çıkan avcı üzerine doğru gelen tavşana bir kaç el ateş etse de tavşanı vuramamış. Tavşan avcı ile resmen dalga geçmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 162 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İşletmeciler, garsonlar ne yapacak-? 21:20

İşletmeciler, garsonlar ne yapacak-?

Türkiye'nin gündeminde yeni covid tedbirleri var. Restoranlara gidip oturmak 20 Kasım'dan itibaren yasak. İşletmeler paket servise geçecek. Bu karar birçok işletmeyi etkiliyor. İşletmeciler, garsonlar ne yapacak? Yeni te..

12 Eylül darbesinin mağdurlarından! 02:04

12 Eylül darbesinin mağdurlarından!

12 EYLÜL DARBESİNDEN SONRA HAKSIZ YERE 5 YIL HAPİSTE TUTULDU, TUTUKLU YILLARININ BEDELİ OLARAK TAZMİNAT DAVASI AÇTI. 38 YIL SONRA GELEN KARAR İSE 64 YAŞINDAKİ ADAMI ŞOKE ETTİ. MAHKEME BAKIN 5 YILA KARŞILIK KAÇ LİRA TAZM..

Ölü Ozanlar Derneği Yabancı Film İzle 2:08:44

Ölü Ozanlar Derneği Yabancı Film İzle

Geleneklerine sıkı sıkıya bağlı yüksek prestijli bir okula yeni gelen aykırı bir öğretmenin bir kaç öğrencinin hayata bakış açısının değiştirmesini konu alır. İzlemeyenler için filmin özetinin bu kadar olması yeterli. G..

  • PengoTV tarafından
  • 12.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğba Özerk - Gidesim Geldi 04:20

Tuğba Özerk - Gidesim Geldi

Tuğba Özerk - Gidesim Geldi Şarkı Sözleri Albüm Adı : Aşkın Her Hali (2009) Gönderen : jerenjm Düzelten : wholkom Bir acı var kördüğüm boğazımda Tadım yok biraz bu aralarda Dağıttım biraz da son zamanlarda Yüreğim ar..

Hadi̇se’den Si̇nan Akçıl Pi̇şmanlığı Keşke Ablamı Di̇nleseydi̇m 04:36

Hadi̇se’den Si̇nan Akçıl Pi̇şmanlığı Keşke Ablamı Di̇nleseydi̇m

Hadise dün akşam İstinye Park’ta ailesiyle birlikte yemek yedi. Mekan çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hadise klibin çalıntı olduğu yönünde çıkan haberlere açıklama yaptı. Hadise “Çalıntı sözlerini çok ön..

  • BETA tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhteşem Lezzet Garnitürlü Patates Püresi 00:53

Muhteşem Lezzet Garnitürlü Patates Püresi

Malzemeler 6 adet orta boy haşlanmış patates 1 kavanoz garnitür 1 kavanoz mısır 1 çay bardağı süt 2 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri 50 margarin veya tereyağ Tuz Hazırlanışı; 1. Haşlayıp ezmiş olduğumuz patatesin üz..

YGS Nedir 03:57

YGS Nedir

Yüksek öğretime geçiş sınavı. O ana kadar normaldi artık yükseğe geçiyorsun. Nasa’ya düşünüyoruz seni. Çünkü sen koçaklama ile güzelleme arasındaki farkı bildin. O yüzden sana bi kıyak. Tarih cevapları: barut, abbasiler,..

Otomobil Dünyasında E-Şarj Dönemi Başlıyor 02:38

Otomobil Dünyasında E-Şarj Dönemi Başlıyor

Türkiye'nin rüyası yerli otomobilin üretim çalışmaları sürüyor. Otomobil dünyasında kuralları değiştirecek yerli otomobil için, Türkiye'de altyapı çalışmaları da hız kazandı. Şarj ünitelerinin kurulma işlemleri başladı. ..

Deha Bilimlier - Yeminliyiz

kaç..

Motosiklet Hediye Edilen Çocuğun Mutluluğu 00:26

Motosiklet Hediye Edilen Çocuğun Mutluluğu

Yeni yıla girmemize bir kaç gün kala sürpriz bir hediye alan çocuk, bu hediyenin motosiklet olduğunu görünce sevinçte havalara uçmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Jet kravatçı! 01:13

Jet kravatçı!

BİR KRAVAT KAÇ SANİYEDE BAĞLANIR? ELİNİZ ÇOK HIZLIYSA 15-20 SANİYEDE BELKİ... AMA GİRESUN'DA BİR ADAM BUNU SADECE 2 SANİYEDE YAPIYOR... JET KRAVATÇININ O HÜNERİNİ İZLEYELİM....

6,5 milyon doz aşı geldi 02:20

6,5 milyon doz aşı geldi

HEYECANLA BEKLENEN 2. PARTİ, YANİ 6,5 MİLYON DOZ AŞI DAHA TÜRKİYE'YE GELDİ. 2 HAFTALIK İNCELEMENİN ARDINDAN AŞILAMANIN HIZLANMASI BEKLENİRKEN, SAĞLIK BAKANLIĞI AŞILAMA HARİTASI UYGULAMASINI DEVREYE SOKTU. HANGİ İLDE KAÇ..

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır 06:30

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır

Taze bir balık seçmenin bir kaç püf noktası bulunmaktadır. Bunların birincisi balığın gözlerini kontrol etmektir. Taze bir balığın gözleri her zaman canlı ve parlaktır, asla puslu bir görüntüye sahip olmamalıdır. İkinci ..

Gönüllü Nedir 02:16

Gönüllü Nedir

Bir işi yapmayı hiçbir yükümlülüğü yokken isteyerek üstlenen kişi. Birleşmiş Milletler gönüllülerinin tanımına göre ise Gönüllülük; bireyin kendi özgür iradesiyle, maddiyata dayanmayan bir motivasyon ile ailesi ya da ..

Çok Dayanıklı Çıkan Şampanya 00:08

Çok Dayanıklı Çıkan Şampanya

Tirbuşon bulamayınca bıçak kullanmak isteyen adam bir kaç denemede bıçağın kırılmasıyla şaşırmış. Şampanya oldukça dayanıklı çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İlginç Kostümlerle Buzlu Suya Dalıp Çıkan Genç 00:32

İlginç Kostümlerle Buzlu Suya Dalıp Çıkan Genç

Rusya'da yaşayan genç buz tutan sulara girmeye karar vermiş. Genç suya bir kaç kez dalıp çıkmış. Bunu yaparken birbirinden ilginç kostümler giymiş...

  • PengoTV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Karda Yere Yapışan Kadın 00:12

Karda Yere Yapışan Kadın

Evinden çöp atmak için çıkan kadın daha bir kaç adım atar atmaz yağan karın mağduru olmuş. Ayağı kayan kadın fena düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Zincirsiz pitbull böyle saldırdı! 01:16

Zincirsiz pitbull böyle saldırdı!

İSTANBUL ATAŞEHİR'DE ZİNCİRSİZ GEZDİRİLEN PİTBULL, BİR KAÇ GÜN ÖNCE ARKADAŞLARIYLA BULUŞMAYA HAZIRLANAN 16 YAŞINDAKİ İREM GÜLİZAR DEMİR'E SALDIRDI. O ANLARIN GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI...

En Kolay Ayva Tatlısı Yapımı 02:04

En Kolay Ayva Tatlısı Yapımı

Fırın Torbasında Ayva Tatlısı Nasıl Yapılır? İçin Malzemeler 4 adet ayva 16 yemek kaşığı toz şeker 2 adet çubuk tarçın 4-5 adet Karanfil Yarım su bardağı su Üzeri için: Kaymak (dilerseniz dondurma ya da krem şanti de ku..

FingerPow  Daha Küçük ve Daha 02:56

FingerPow Daha Küçük ve Daha "Taşınabilir" Bir Powerbank mi Arıyorsun

Günümüzde akıllı telefonlar günlük hayatın ayrılmaz bir parçasıdır. ve bataryaları hızlı tükenmektedir. (FingerPow ) Parmak Batarya sayesinde tüm şarj işlemini kolaylaştırır ve benzersiz taşınabilirlik sunar! Kickstarte..

  • PengoTV tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zakkum __ Elbet Bir Gün (Official Video) 03:58

Zakkum __ Elbet Bir Gün (Official Video)

- ELBET BİR GÜN: Sen beni bilmezsin Ben senin girdabındayım Hayalimi kırsan kaç yazar Ben hayat kırıklığındayım Sen beni görmezsin Hep yanı başındayım Hem sana siper olup Hem düşman safındayım Elbet bir gün Sen de özle..

Müge Ökten - Geceler Bana Kara 03:15

Müge Ökten - Geceler Bana Kara

Geceler Bana Kara şarkı sözleri ile Kalbim soğukta kaldı da üşüdü de üşüdü Senin yolundan bakınca herşey normal göründü Korkmuyorum suskunluk bana sırdaş Kimbilir böyle kaç sene sürecekken Ben sana varmam kalbim hapi..

Rüzgar uçurdu, dakikalar sonra getirdi! 01:40

Rüzgar uçurdu, dakikalar sonra getirdi!

MIKNATISLI GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ, YAMAÇ PARAŞÜTÜ YAPTIĞI SIRADA GÖKYÜZÜNDE SAVRULDU, KAYBOLDU DERKEN BİR MUCİZE OLDU VE GÖZÜNDEN UÇAN GÖZLÜK BİR KAÇ DAKİKA SONRA GENÇ KADININ KUCAĞINA KONDU...

Esenyurt'ta ortalık karıştı! 02:30

Esenyurt'ta ortalık karıştı!

ESENYURT'TA 13 YAŞINDAKİ KIZIN KAÇIRILDIĞINI DUYAN MAHALLELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ... ŞÜPHELİLERİN KAPISINI KIRIP EVE GİREN MAHALLELİYİ SAKİNLEŞTİRMEK İÇİN, POLİS HAVAYA BİR KAÇ EL ATEŞ AÇTI... İŞTE O ANLAR.....

Interpol onu arıyor! 02:41

Interpol onu arıyor!

TÜRKİYE BİR KAÇ GÜNDÜR KRİPTO PARA BORSASI SAHİBİ FARUK FATİH ÖZER'İ KONUŞUYOR. 400 BİNDEN FAZLA YATIRIMCIYI DOLANDIRDI... 28 YAŞINDA MİLYON DOLARLAR KAZANDI. GEÇTİĞİMİZ SALI GÜNÜ ARDINDA MAĞDUR ORDUSU BIRAKARAK ORTADAN ..