#2 3 kaç eder

Müstakbel Gelininiz Bir Bar Karısı Beyefendi - Hulusi Kentmen 01:48

Müstakbel Gelininiz Bir Bar Karısı Beyefendi - Hulusi Kentmen

Hulusi Kentmen yani Hayrullah Bey Kiraz ile bir vapurda tanışırlar. Tek amacı babasını ameliyat ettirmek ve ailesine bakabilmektir. Bunu öğrenen Hayrullah Bey çok güzel olan bu kıza bir iş teklifinde bulunur. Zengin sosy..

Kalk Oradan Şıllık  Cilveli Kız 01:27

Kalk Oradan Şıllık Cilveli Kız

Geçimini kendisi sağlamakta ve çalışmaktan hiç utanmamaktadır sokaklarda olsa bile. Hulusi Kentmen yani Hayrullah Bey Kiraz ile bir vapurda tanışırlar. Tek amacı babasını ameliyat ettirmek ve ailesine bakabilmektir. Bunu..

Esrarengiz Kasaba 1.Bölüm Part 3 Hd İzle 04:23

Esrarengiz Kasaba 1.Bölüm Part 3 Hd İzle

Dipper ve Mabel'ın yaşadıkları maceralarla devam eder. Bu sırada Harika Amcaları Stan onlara bunların yalan olduğunu söyleyerek esrarengiz olayları çocuklardan saklamaya çalışır ama bu işin içindedir ve bu olayların haya..

Örtünmek İçin Dayak Yiyen Kızın Mektubu - Mehmet Yıldız 06:54

Örtünmek İçin Dayak Yiyen Kızın Mektubu - Mehmet Yıldız

Kimimiz evlerinde çok rahat Kur'an-ı Kerim'ini, Hadis Kitaplarını İbadetlerini, Risale-i Nur'ları okuyabiliyoruz. Hatta ailemiz bu davranışımızdan dolayı bizleri takdir eder destekler. Ama onun gibi imtihanı Ailesi olanl..

Çil Horoz  Hülya Avşar Sabah Sporu 03:34

Çil Horoz Hülya Avşar Sabah Sporu

Filmde, evli bir adama âşık olan bir kadının hikâyesi anlatılır. Ayten iki üvey ablası ve eniştesi ile aynı evde yaşar. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Ayten, mahalleden Hasan adında bir adama âşık olur. Evli olan Hasa..

Çizgi Film  Musti  Yavru Kuşlar  Türkçe Dublaj 05:03

Çizgi Film Musti Yavru Kuşlar Türkçe Dublaj

Musti dizisi küçük çocuklar için. Bu bölümde Musti yavru kuşlarla tanışır. Anne kuş Musti'den yavrulara bakmasını ister. Bakalım bu görevi başaracak mı. Neyse ki bayan kaplumbağa da Musti'ye yardım eder...

Murat Belet - Senle Mekke Medine 04:42

Murat Belet - Senle Mekke Medine

Sen sultаsın ben gedа Cаnım kurbаn yа Resul Bu cаn yolunа fedа Ashаb gibi yа Resul Senle Mekke Medie döndü gül bаhçesine Senin güzel emrine buyurduk biz yа Resul Yürekler pаrepаre hicrаnındа yа Resul Bаğlаnmış sinelerin..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.900 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davaro Sıçtırtma Canına Ula 04:32

Davaro Sıçtırtma Canına Ula

Öldürüleceğini anlayan Sülo, Memo'ya bir teklifte bulunur. Memo'nun kendisini öldürmemesi durumunda köyden uzaklaşacağını söyler. Evlenmek için başka çaresi kalmayan Memo, Sülo'nun planını kabul eder ve köy meydanında Sü..

Faik Öztürk Duyguya Yaptığı Yorumlarla Gülme Krizine Soktu! 10:08

Faik Öztürk Duyguya Yaptığı Yorumlarla Gülme Krizine Soktu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 101. bölümünde Faik Öztürk, Duygu Çevik'in elbiseyi taşımasını çok beğendiğini ve Duygu'dan başka bu kıyafeti Dilara Taşkın ile Aleyna Eroğlu'nun giyebileceğin..

  • ANKA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eğitici Çizgi Film Çekici Tom ve Araba Taşıyıcı  Araba ve Kamyon 12:17

Eğitici Çizgi Film Çekici Tom ve Araba Taşıyıcı Araba ve Kamyon

Tom basit bir çekici değildir.Zor durumda kalan bütün araçlara yardım eder...

Şirinler 3 Kayıp Köy Fragman 01:32

Şirinler 3 Kayıp Köy Fragman

Şirinler'in yeni macerasında ekip yine bir görev uğruna yollara koyulur. Gizemli bir harita ortaya çıkar ve gizli bir köyün yerini işaret eder. Bunun üzerine bu köyün güvenliği artık Şirinler'in ellerindedir. Şirine, Göz..

Şekilleri Öğreniyorum  Okul Öncesi Edis ile Feris  Çocuk Şarkıları 03:57

Şekilleri Öğreniyorum Okul Öncesi Edis ile Feris Çocuk Şarkıları

Hadi hep birlikte şekilleri öğrenelim.Şekiller şarkımıza sende eşlik eder misin...

Captain Underpants Orijinal Fragman 03:11

Captain Underpants Orijinal Fragman

Amerikalı yazar ve illüstratör Dav Pilkey’in aynı adı taşıyan çocuk romanından uyarlama animasyon film. İki afacan çocuk, lise müdürlerini hipnotize eder ve müdürü bir çizgi roman karakteri olan iyi kalpli ve lastik donl..

Adventure Time 9.Bölüm 10:37

Adventure Time 9.Bölüm

Yumrular Prensesi: Mor renkli bir prensestir. Alnındaki yıldız uçmasına yardım eder o sönünce uçamaz. Anavatanı Yumrulu Bölge denilen bir boyuttur. Bir yumrulu canlı başka bir canlıyı ısırırsa onu da yumrulu canlıya dönü..

Adventure Time 15.Bölüm 10:42

Adventure Time 15.Bölüm

Salyangoz: Birçok bölümde gizli yerlerde saklı kameraya el sallayan küçük bir salyangozdur. Lich onun zihnini ele geçirip onu bir süre kullanmıştır. Ölümsüz Delirir bölümünde Lich kaçmak için salyangozun zihnini kontro..

Ayıcık Bombo 15.Bölüm 03:30

Ayıcık Bombo 15.Bölüm

Hareketlerle iletişim ve yüz ifadeleri ile iletişim bazen kelimelerden daha fazlasını ifade eder....

Vur Sazın Teline (Manolakis) 06:43

Vur Sazın Teline (Manolakis)

Evrim Atesler&Mert İsyar - Okeanos sıla derdine düşünce anlarsın yunanlıyla kardeş olduğunu bir rum şarkısı duyunca gör gurbet elde istanbul çocuğunu .... ...önce bir kahkaha çalınır kulağına sonra rum şiveli türkçeler ..

Canım Kardeşim 31.Bölüm 10:57

Canım Kardeşim 31.Bölüm

Lale hanım kızlarla birlikte bahçeye küçük bir tarlacık yaparlar. Ama kargalar burada ki tohumlara ve fidelere musallat olurlar. Ve galip beyin önerisiyle bahçeye bir korkuluk yapılır. Mine korkuluğun sabit durmasından h..

Canım Kardeşim 46.Bölüm 10:13

Canım Kardeşim 46.Bölüm

Galip bey eve geldiğinde sıcak havadan çok şikayet eder. Mine babasının ve ailesinin sıcaktan eriyeceğine inanır. Ve gene hayaller kurar. Bulut amcadan yağmur yağdırması çevreyi serinletmek için yardım ister...

Fazilet Hanım ve Kızları 4. Bölüm Fragmanı 00:46

Fazilet Hanım ve Kızları 4. Bölüm Fragmanı

Hazan ve Sinan tanışıklığı Fazilet’in yarışmayla ilgili umutlarını yeniden yeşertirken, hastanede yaşananlar iki aile arasında yeni bir köprü kurar. Ne var ki, yalı sakinleri Fazilet ve kızlarına karşı çoktan cephe almış..

Bülent Ersoy Kara Sevda 00:37

Bülent Ersoy Kara Sevda

Erler Film tarafından çekilen Ölmeyen Şarkı filminde Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelmiştir. Çiğde..

The Mıck Season 1 Ep. 15 Fragmanı 01:29

The Mıck Season 1 Ep. 15 Fragmanı

Chip arkadaşından gönderilen kısa mesajları okurken büyük evinde kullanıldığını fark eder...

Vatanım Sensin 23.Bölüm - Leon İsyan Ediyor! 02:28

Vatanım Sensin 23.Bölüm - Leon İsyan Ediyor!

Vatanım Sensin'in 23. bölümünde sonunda Leon isyan eder.Kanalımıza abone olmayı lütfen unutmayın, iyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 1.255 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seni Seviyorum Hiçbirşey Umrumda Değil 00:52

Seni Seviyorum Hiçbirşey Umrumda Değil

Acı Hatıralar. Osman (Sadri Alışık) adlı bir gazinocunun yanında koroda vokal yapan Emel (Emel Sayın) bir gün tek başına şarkı söylediğinde çok beğenilir. Müşteriler arasında aslında kaçakçılık yapan Kemal (İreç Kadiri) ..

Cem Yılmaz'ın Elektrikli Bisikleti 00:26

Cem Yılmaz'ın Elektrikli Bisikleti

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, elektrikli bisikletiyle Lütfi Banat İlkokuluna gelerek oyunu kullandı. Oldukça sinirli olduğu gözlenen Yılmaz, basın mensuplarına “Müsaade eder misiniz?” diye tepki gösterdi. Ünlü komedyen Cem Y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da Aşk İkindisi 02:02

İstanbul'da Aşk İkindisi

Köyde yaşamlarını sürdüren Papatya (Filiz Akın) ve babası Ahmet (Sadri Alışık), köy yolunda kaza geçiren Ekrem'e (Muzaffer Tema) yardım ederler. Evlerinde konul olduğu süre içinde Ekrem Papatya'dan hoşlanır, evlenme tekl..

Kayıp Kızlar Film Müziği 02:13

Kayıp Kızlar Film Müziği

Kayıp Kızlar, 1984 yılında o güne dek sinemada elde edilmiş bütün gişe rekorlarını altüst eder. Yapımcı Türker İnanoğlu, Tarık Akan, Nuri Alço, Tecavüzcü Coşkun, Ahu Tuğba, Nilgün Saraylı, Çiğdem Tunç ve Nevzat Okçugil i..

AK Parti'de Geri Dönüş Heyecanı 03:20

AK Parti'de Geri Dönüş Heyecanı

Cumhurbaşkanımızın AK Parti Genel Başkanı olarak yeniden görev alması bizi onure eder bu sözler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık'a ait. Memleket Meselesi programında yeni dönem ile birlikte beklenen reform v..

Ağlama Duvarında Galatasaray'a Giydiren Amca 00:21

Ağlama Duvarında Galatasaray'a Giydiren Amca

Ağlama duvarında insan iyi bir şey olsun diye dua eder ama görüntüdeki amca Fenerbahçe galibiyetini üstünden atamaış olmamalı Galatasaray giydiriyor..

  • JET TV tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı - Hülya Yine Sınıfta Kaldı 03:35

Hayat Şarkısı - Hülya Yine Sınıfta Kaldı

51. Bölüm - Kerim ile taşındıkları yeni evlerinde Hülya'nın başı yemek ile derde girmeye devam eder. Hülya'nın yapamadığı şinitzeller, yine geceye damgasını vurur...