#2 3 kaç eder

Acı Tatlı Ekşi İzle 1:42:27

Acı Tatlı Ekşi İzle

Birlikte büyüyen Murat ve Duygu çocukluklarından beri birbirlerine aşıktır. Murat yıllardır Duygu ile kavuşmanın hayalini kurar. Üniversiteden mezun olurken Duygu’ya evlenmek teklifi eder; fakat beklemediği bir cevapla k..

Yetim Kızla Sözlüyüm, Ben de Yetimim 01:39

Yetim Kızla Sözlüyüm, Ben de Yetimim

‪İmtihanı büyük fakat adamlığı daha büyük bir adam görmek isteyen bu videoyu izlesin.‬ ‪Reşad Özmen:‬ ‪ Yetim kızla sözlüyüm, ben de yetimim. Allah'tan korkuyorum, senin dediğini kabul edemem. ‬ Gerçek iyilik, yüzlerini..

  • PengoTV tarafından
  • 1.582 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Vedat Özkaya - Mutsuz Çocuklar Büyütmeden 04:57

Vedat Özkaya - Mutsuz Çocuklar Büyütmeden

Vedat Özkaya - Mutsuz Çocuklar Büyütmeden Dinle MUTSUZ ÇOCUKLAR GİBİ Güne yakasını iliklemeden Dokundum giyindiği akşam üzerine Gece gardropta Gündüz teninde sımsıkı Başsız ve sonsuz doğup kimseyi doğurmadan Dipsiz v..

Mehtap Meral - Dağınık Aşk 03:50

Mehtap Meral - Dağınık Aşk

Mehtap Meral - Dağınık Aşk Dinle Dağınık Aşk şarkı sözleri ile Yine yalnızlık sarıyor beni Aşk gitti gölgesi bendedir Gelip geçtiğim bütün aşklardan Senin sözlerin benim ezberimdedir Yar sözüne kandım Ben seni şiir ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cem Pilevneli - Serseri (VALNTN Remix) 05:09

Cem Pilevneli - Serseri (VALNTN Remix)

Cem Pilevneli - Serseri (VALNTN Remix) Dinle serserinin fikri belli hepsi koşar vurmak için çakar bam güm oğlanlar korkar karışan ortamlar aslanlar ağır yürür sırtı ceket takım jilet çorap beyaz bıyıklı tarz çok demez ..

İlkan Günüç - Dejavu 04:17

İlkan Günüç - Dejavu

İlkan Günüç - Dejavu Dinle DEJAVU şarkı sözleri ile Sonbahardın bir tatlı rüzgar üşüttü geçti Görsen anlardın zaman hep kötüyü seçti Kafam çok karışık düşünemiyorum ben neden? Aşk dejavu tekrarlıyor kendini hiç sevd..

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç 03:23

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç Kıskanç şarkı sözleri ile Delirtiyor beni itin teki Ey Uğraşıp durur da Vaktimi çalamaz Boşa serzeniş Ey Kolla kendini Gücüme güç katıyo Her gün daha da ileriye gidiyom Birileri ba..

Can Sönmez - Kadın 05:23

Can Sönmez - Kadın

Can Sönmez - Kadın Dinle KADIN Şarkı Sözleri Gözlerin sarhoş eder ya Sözlerin içime yolculuk yapar ya Kalbin içinde bir sayfa Anılar satır olur ya Hani demiştin bana O anılarda Bir şarap bir kadeh Dökülüyor ya içime ..

Perdenin Ardındakiler - Meseleler ft. Emirhan Derindere 02:56

Perdenin Ardındakiler - Meseleler ft. Emirhan Derindere

Perdenin Ardındakiler - Meseleler ft. Emirhan Derindere Dinle sözler Bazen dans eder bazen bakardı Kafası karışınca bi sigara yakardı Benim değildi hatta kimsenin Çok anlamadan dünyayı Çekip gidecekti O sahip olan..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ados - İsyan 03:33

Ados - İsyan

Ados - İsyan Dinle Bir yanlışın içindeyim zamana yenildim hep Kaybedensem kaybetmek istiyorum kendimi Dünyanın derdini sıtlandım o bile çökertemedi Dizlerimin üstüne, şu son bi' gelmedi Baharda gülemedim sonbahar ya med..

Kafa Kesmek İsteyen Suriyeli Mülteci 02:53

Kafa Kesmek İsteyen Suriyeli Mülteci

6 Yılda Suriyeli,Türkün kafasını kesmekle tehdit eder hale geldi,işid zihniyeti içimizde... Bu olay şöyle haber edilmiş: Bursa’da Kent Meydanında Suriyeli bir bayan yanında bulunan 3 yaşlarındaki çocuğunu dövmesi üzeri..

  • JET TV tarafından
  • 189 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nasreddin Hoca Kayıp 11:41

Nasreddin Hoca Kayıp

Nasreddin Hoca verilen yemekleri çabucak bitiren ve yenisini isteyen Küheylan’ı azarlar. Hiç iş yapmadığı halde sürekli yediğini söyler. Ertesi gün Küheylan’ın yerinde yeller esmektedir. Bir önceki gün koyulan yemekler..

  • ÇocukTV tarafından
  • 580 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nasreddin Hoca Küresel Isınma 12:47

Nasreddin Hoca Küresel Isınma

Bir ısınıp bir soğuyan hava yüzünden bahçedeki ağaçların meyvelerini kaybettiğini fark eden Nasreddin Hoca’nın ‘küresel ısınma’ probleminden haberi olur. Çocuklardan aldığı bilgiler doğrultusunda problemin en önemli ka..

  • ÇocukTV tarafından
  • 476 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dört X 4'Lü - 11. Bölüm İzle 12:32

Dört X 4'Lü - 11. Bölüm İzle

Kaptan ve Poğaça evde, kendilerini bilgisayar oyununa kaptırmışlardır. Babaanne onlara doğada daha fazla vakit geçirmelerini söyleyerek bir çadır hediye eder. Çocuklar çok sevinir. Ormanda çadırı kuracakları bir yer ara..

  • ÇocukTV tarafından
  • 268 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dört X 4'Lü - 5. Bölüm İzle 12:54

Dört X 4'Lü - 5. Bölüm İzle

Dörtlümüz bahçede misket oynamaktadır. Maviş korku içinde yanlarına gelerek kendisini kocaman bir köpeğin kovaladığını anlatmaya çalışır. Aslında onu kovalayanın mahallenin şımarık kızı Çubuk Kraker’in minik köpeği Far..

  • ÇocukTV tarafından
  • 451 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dört X 4'Lü - 7. Bölüm İzle 12:42

Dört X 4'Lü - 7. Bölüm İzle

Kaptan ve Poğaça sabah kahvaltısında babalarından mahallelerini güzelleştirme faaliyeti kapsamında çiçeklerin ekildiğini ve devamı için de çocuklardan duvar resmi yapmaları beklendiğini öğrenirler. Dörtlümüz heyecan iç..

  • ÇocukTV tarafından
  • 283 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İzel - Saçmalık 03:37

İzel - Saçmalık

Saçmalık şarkı sözleri ile Unuttum beklemiyorum artık Sende kalsın aşkın bitsin içimdeki acılık Birlikte olmamız büyük bir saçmalık Güneşe mi aldanıp birbirimizi yaktık Okunmayan yazılmayan Sevdaya düşmüşüz anlamadan ..

Gripin - Elini Korkak Alıştırma 04:52

Gripin - Elini Korkak Alıştırma

Şarkı Sözleri: İnanır mısın dünya, geçen gece Sen dönerken rastladım kendime Gözler aynı göz, bakışlar derbeder Çok selamı varmış özleyenlere Tövbeler etmiş, hala bırakamamış seni Son bir çare sakal bırakmış Tanınmamak..

Fermanhiphop - Gani Gani Gam 03:51

Fermanhiphop - Gani Gani Gam

Gani Gani Gam şarkı sözleri ile Radyo Skit: Türkçe Rapin keyifi,Phoenix FMden herkese günaydınlar sevgiler merhabalar işte yeni hafta başladı ve umarım keyifimiz yerinde güzel haberler aldığımız bir hafta olur bu sabahı..

Özlem Çelik - Aşkertesi 03:58

Özlem Çelik - Aşkertesi

Aşkertesi şarkı sözleri ile Aşktı geçti dedin ne kolay söyledin Yokluğumu bu kadar çok mu İstedin? Nasıl acıydı o cümleler dur durak bilmedin Kalbime kalbime indi sustum dinledim. Ben anlatamıyorum galiba sebebi yok..

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Ben Fero - Mahallemiz Esmer 03:56

Ben Fero - Mahallemiz Esmer

Ben Fero - Mahallemiz Esmer Müzik Dinle Şarkı Sözleri Şehir dışı semtimiz (SEMT) fizikler hep sentetik (HEP) Biladerim her çeşit (HER) mahallede yok etik (BİLADER) Nefes tutup çek tetik (ÇEK) nişancı bu genetik (GENET..

Norm Ender - Mekanın Sahibi 03:09

Norm Ender - Mekanın Sahibi

Norm Ender - Mekanın Sahibi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sabah yaptım krep krep Ne güzel oldu breh breh Sardım yedip wrap wrap Kafam düştü direkt direkt Her yer olsada kezban tırrek Yatamam evde yatak döşek Çıktım dışar..

 Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği  03:56

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dilim susar da, elim, elim dokunmaz olursa eğer bil ki varmışım yani.. yüreğim sakınır, gözüm seğirir, olur da, olur da..

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

 Yusuf Şahin Ft. Ahsen Almaz  - Yandırdın Kalbimi (  Remix ) 03:16

Yusuf Şahin Ft. Ahsen Almaz - Yandırdın Kalbimi ( Remix )

Yusuf Şahin Ft. Ahsen Almaz - Yandırdın Kalbimi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güzelim yürekten bağlıyam sana Eziyet eder mi seven sevene Yandırdın kalbimi aman Ay kaşları keman Bu derdime inan yar Sensiz yaşayabilmirem E..

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak 03:30

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yan yana geçen geceler unutulup gider mi? Acılar birden biter mi? Bir bebek özleminde seni aramak varya Bu hep böyle böyle gider mi? Suya hasret çöllerde b..

Kahraman Deniz - Lapa Lapa 03:21

Kahraman Deniz - Lapa Lapa

Kahraman Deniz - Lapa Lapa Müzik Dinle Şarkı Sözleri sonunu bile bile bu sınırı geçtim ikimize de göre olanını seçtim hiçbir hayalim tabiatına uymaz onun yalnızca kendine faydası bu sefer kesin gidişim, dönüşü olmaz b..

Sübhânallahi ve bihamdihi estağfirullahe ve etübu ileyh 14:14

Sübhânallahi ve bihamdihi estağfirullahe ve etübu ileyh

Sübhanallahi ve bihamdihi Estağfirullahe ve etübü ileyh faziletleri zikri anlamı hakkındaki hadisler nİbni Abbâs (Radıyallâu Anhuma)’dan rivayet edildğine göre Rasûlüllâh (Sallâllâhu Aleyhi ve Sellem) şöyle buyurdu:nnسُ..

Ezan Duası 05:37

Ezan Duası

Ezan Duası (ezberlemek isteyenler için çok kolay bir metot) Ezan Duasını Arapça orjinal hattı Türkçe okunuşu ve Türkçe anlamı ile ezberlennArapça okunuşu: Allâhümme Rabbe hâzihi'd-da'veti't-tâmmeh, ve's-salâti'l-kâimeh..