#2 askerin şehit edildiği

Patlama şehidi Manga son yolculuğuna uğurlandı 02:38

Patlama şehidi Manga son yolculuğuna uğurlandı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Taşkısığı mevkiinde meydana gelen patlamada şehit olan Afyonkarahisarlı Jandarma Uzman Onbaşı Fatih Manga son yolculuğuna uğurlandı. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze töreninde şehidin bir yakı..

Uzman çavuş şehit düştü! 01:08

Uzman çavuş şehit düştü!

TÜRKİYE'NİN YÜREĞİNİ YAKAN BİR HABERLE BAŞLIYORUZ... ÇUKURCA'DA ÇIKAN ÇATIŞMADA, PİYADE UZMAN ÇAVUŞ ABDURRAHMAN TOPUKSUZ ŞEHİT DÜŞTÜ... ACI HABERİ ALAN AİLESİNİN FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI.....

Hainler 13 vatandaşımızı şehit etti 02:41

Hainler 13 vatandaşımızı şehit etti

ELİ KANLI ÖRGÜTÜN GARA BÖLGESİNDEKİ İNLERİNE GİRİLDİ, 3'Ü SÖZDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİ OLMAK ÜZERE TOPLAM 53 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ. HAİNLERİN SON KALLEŞLİĞİ İSE ZORLA ALIKOYDUKLARI SİLAHSIZ, SAVUNMASIZ 13 VATANDAŞI..

Söz | 40.Bölüm 2:19:46

Söz | 40.Bölüm

Söz’ün 40. Bölümünde;nHafız şehit oluyor... nnBiyolojik silahın patlamasıyla tam bir dehşetin ortasında kalan Tim, çaresiz ve öfkelidir. Fakat daha büyük bir tehlike Selim’in (Burak Çelik) ele geçirdiği silahtır. Tim b..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mağusa Limanı ( Kalimba ) 02:07

Mağusa Limanı ( Kalimba )

Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ı ve diğer tüm şehit öğretmenlerimizi saygıyla anıyorum. Unutmadık, unutmayacağız... ---------------------------..

Şehadet tazminatını kaptırdı 01:39

Şehadet tazminatını kaptırdı

UTANMADILAR SIKILMADILAR VE SONUNDA BUNU DA YAPTILAR..ŞEHİT EŞİNİ DOLANDIRDILAR..ŞEHİT EŞİNİN TAZMİNATIYLA OĞLUNA BİR EV VE DÜKKAN ALMAK İSTEDİ… TESLİMAT ZAMANI GELDİĞİNDE BAŞINA GELENİ ANLADI... AMA ÇOK GEÇ KALMIŞTI...

Helikopter düştü- 9 şehidimiz var! 01:30

Helikopter düştü- 9 şehidimiz var!

YÜREĞİMİZİ KOR EDEN BİR HABERLE BAŞLIYORUZ MAALESEF... MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI, BİR ASKERİ HELİKOPTERİMİZİN BİTLİS-TATVAN KIRSALINDA DÜŞTÜĞÜNÜ AÇIKLADI. KAZADA 9 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU, 4 MEHMETÇİĞİMİZ YARALANDI..

Şehit yasına dil uzatmaya kalktı! 01:27

Şehit yasına dil uzatmaya kalktı!

TÜRKİYE TEK YÜREK OLMUŞ KAHRAMANLARINA AĞLARKEN, KENDİNİ BİLMEZİN BİRİ TİKTOK YAYINDA ŞEHİT YASINA DİL UZATMAYA KALKTI... O YAYIN SONRASI GÖZALTINA ALINDI.....

Ankara'ya şehit ateşi düştü 01:40

Ankara'ya şehit ateşi düştü

EREN 15 OPERASYONUNDA PKK'LI TERÖRİSTLERLE ÇATIŞMADA ŞEHİT DÜŞEN JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ HÜSEYİN KELEŞ İÇİN BAŞKENT ANKARA'DA CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ.. TÖRENE, CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY İLE MHP LİDERİ DEVLET BAH..

Tatvan'dan acı haber! 02:04

Tatvan'dan acı haber!

TATVAN'DA 2 ŞEHİT, 4 YARALI..

Polis memuru çatışmada şehit oldu 02:25

Polis memuru çatışmada şehit oldu

DAHA 26 YAŞINDA GÖREV AŞKIYLA YANAN BİR POLİS MEMURUYDU ERCAN YANGÖZ.. DÜN BODRUM'DA SİLAH KAÇAKÇILARIYLA ÇATIŞMAYA GİRDİ, GÖREV ARKADAŞIYLA BİRLİKTE YARALANDI, AMA KURTARILAMADI... BUGÜN MEMLEKETİ DENİZLİ'DE TÖREN VARDI..

KAVGA İHBARINA GİDEN BEKÇİLERE SALDIRI 00:39

KAVGA İHBARINA GİDEN BEKÇİLERE SALDIRI

YARALANAN 2 BEKÇİDEN BİRİ KALDIRILDIĞI HASTANE DE ŞEHİT OLDU..

EDİRNE’DE HÜZÜNLÜ ZİYARET 01:12

EDİRNE’DE HÜZÜNLÜ ZİYARET

ŞEHİT AİLELERİ VE İL PROTOKOLÜ DUA ETTİ, KURAN-I KERİM OKUNDU..

Türkiye şehitlerini uğurladı 02:07

Türkiye şehitlerini uğurladı

İKİ KAHRAMAN... TEĞMEN İSMAİL CAN SOFTA... ASTSUBAY ÇAVUŞ YILMAZ TUNCER.... ÖNCEKİ GÜN KUZEY IRAK'TA ŞEHİT DÜŞEN İKİ MEHMETÇİK, BUGÜN MEMLEKETLERİ İSTANBUL VE KIRŞEHİR'DE GÖZYAŞLARIYLA SONSUZLUĞA UĞURLANDI...

KONYA ŞEHİDİNİ UĞURLADI 01:40

KONYA ŞEHİDİNİ UĞURLADI

ŞEHİT PİYADE SÖZLEŞMELİ ER ÖMER FARUK ERDEM TOPRAĞA VERİLDİ...

Kuzey Irak'tan acı haber! 01:44

Kuzey Irak'tan acı haber!

PENÇE-KİLİT BÖLGESİNDE ÇATIŞMA: 5 ŞEHİT..

Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Cankaya son yolculuğuna uğurlandı 01:10

Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Cankaya son yolculuğuna uğurlandı

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Cankaya (24), memleketi Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Yeniköy'de son yolculuğuna uğurlandı...

Pençe Kilit şehitlerine veda 02:04

Pençe Kilit şehitlerine veda

Irak'ın kuzeyinden, Pençe Kilit harekatı bölgesinden acı haber geldi. Teröristlerle çıkan çatışmada Üsteğmen Nuri Melih Bozkurt ve Uzman Çavuş İslam Sancak şehit düştü. Diyarbakırlı Uzman Çavuş Muhammed Serttaş ise 3 gün..

AK Parti'nin Yeni Reklamı Gözyaşlarına Boğdu 04:04

AK Parti'nin Yeni Reklamı Gözyaşlarına Boğdu

AK Parti'nin Yeni Reklamı Gözyaşlarına Boğdu AK Parti Şanlıurfa milletvekili Faruk Çelik'in 1 Kasım seçimlerine yönelik hazırladığı 'PKK'nın Türk-Kürt ayrımı yapmadan öldürdüğünü' anlatan ve 'kardeşlik vurgusu' yapan kl..

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi 02:38

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi KONYA'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'na düzenlenen 3'üncü dalga operasyonund..

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Batmaz Yönetmiş 06:31

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Ba

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Batmaz Yönetmiş 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili çok önemli bir bilgi ortaya çıktı. FETÖ tutuklusu Kemal Batmaz'ın Adil Öksüz ile birlikte darbeyi y..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Kamudan 15 Bin Yeni İhraç 01:29

Kamudan 15 Bin Yeni İhraç

Kamudan 15 Bin Yeni İhraç Yeni kanun hükmünde kararname ile binlerce kişi daha kamudan ihraç edildi. 7 bin 586 polisle birlikte, 5 binden fazla kamu çalışanı ve yaklaşık iki bin askerin kamuyla ilişiği kesildi. 550 dern..

Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman Enver Paşa 02:12

Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman En

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ☪Türkçe ☪ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬● Enver Paşa (Osmanlı Türkçesi: انور پاشا, doğum adı: İsmail Enver, اسماعيل انور‎; 22 Kasım 1881 – 4 Ağustos 1922), Osmanlı İmparatorluğu'nun son yıllarında etkin olan Osmanlı askeri ve siya..

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda 01:01

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda Malezya, Bangladeş, Tayland ve Endonezya'da binlerce kişi, Myanmar hükümetinin Rohingya Müslümanlarına uyguladığı zulmü protesto etti. Zulümden kaçıp Bangladeş'e sığınan bir..

Mit’e İki Darbe İhbarı Yapılmış 02:05

Mit’e İki Darbe İhbarı Yapılmış

Meclis FETÖ'nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, o güne ilişkin birçok yeni bilgiye ulaştı. Onlardan biri de, MİT’e iki ayrı askerin ihbarda bulunduğu oldu. Ancak onlar bir darbe olacağını değil de, MİT müsteşarına ..

Spektral Türkçe Dublaj Film İzle 1:48:03

Spektral Türkçe Dublaj Film İzle

Spectral (Hayalet gibi,Hayali) filminin konusu, Bilim kurgu, aksiyon ve gerilim türünde olan Spectral bir grup askerin hayaletlerle olan zorlu mücadelesini anlatan bu ilginç filmde askerler savaştıkları şeyleri göremezk..

  • Film İzle tarafından
  • 19.653 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı 01:31

Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Elazığ merkezli 16 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 23 şüpheliden 16'sı tutuklandı. Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafı..

Ukrayna'nın Doğusunda Gerilim Düşmüyor 00:50

Ukrayna'nın Doğusunda Gerilim Düşmüyor

Son haftalarda kanlı çatışmalara sahne olan Ukrayna’nın doğusunda gerilim düşmüyor. Ukrayna ordusu sınır hattındaki Avdiivka kasabasını en az 7 askerin ölümüyle sonuçlanan çatışmaların ardından tahliye etmeye hazırlanıy..

Fransız Askerleri Estonya'da 01:00

Fransız Askerleri Estonya'da

NATO, Rusya'ya komşu özellikle Baltık ülkelerinde askeri gücünü arttırırken, en son 50 askerden oluşan Fransız birliği Estonya'nın Amari askeri üssüne indi. Öncü birlik, 300 Fransız askerin yer alacağı 1200 kişilik yen..