#2 askerin şehit edildiği

''Bu İşi Seviyorsanız Siyasete Soyunun'' 01:59

''Bu İşi Seviyorsanız Siyasete Soyunun''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir gece yarısı 104 emekli amiralin imzasıyla yayımlanan bildiri hakkında sert konuştu. askerin emeklisi olmaz diyen Erdoğan, bundan sonraki sürecin yargıya ait olduğunu söyledi...

Putin'i Çıldırtan Harekat! -Bu Bir Tahrik- 01:40

Putin'i Çıldırtan Harekat! -Bu Bir Tahrik-

32 ülkeden binlerce askerin katıldığı Karadeniz'de yapılan Sea Breeze 2021 askeri tatbikatı, Moskova’dan gelen tepkilere rağmen başladı. Tatbikat, 1997’den bu yana düzenlenen bu türdeki tatbikatların en geniş çaplısı. ..

ABD GEMİSİ YOLDA ;AMAÇ 2002'DE YAPTIKLARI İŞGAL PLANI MI?? 16:55

ABD GEMİSİ YOLDA ;AMAÇ 2002'DE YAPTIKLARI İŞGAL PLANI MI??

2002 yılında Nevada çölünde 13 bin askerin katılımıyla 250 milyon Dolara mal olan bir tatbikat yapılmıştı. Bu tatbikatın hedefi Türkiye'ydi. Senaryoda Türkiye büyük bir depremle sarsılır ve kaos oluşur. Yardım bahanesi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Adele - Skyfall (Lyric Video) 04:49

Adele - Skyfall (Lyric Video)

This is the end Bu son Hold your breath and count to ten Nefesini tut ve ona kadar say Feel the Earth move and then Dünyanın hareketini hisset ve sonra da Hear my heart burst again Kalbimin yeniden patlamasını duy..

  • PengoTV tarafından
  • 1.190 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Musul Harekâtı İkinci Gününde 01:08

Musul Harekâtı İkinci Gününde

Musul Harekâtı İkinci Gününde VE PEŞMERGE AÇIKLADI: 24 SAATTE… Peşmerge güçleri harekâtın ilk saatlerinde üç koldan saldırarak, bazı köyleri ele geçirdi. Dün akşam saatlerinde, 24 saat içerisinde 200 kilometrekare alan..

Tsk'dan Pyd/Ypg Terör Örgütüne Yönelik Hava Harekatı 01:56

Tsk'dan Pyd/Ypg Terör Örgütüne Yönelik Hava Harekatı

Tsk'dan Pyd/Ypg Terör Örgütüne Yönelik Hava Harekatı Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'deki Halep kentinin kuzeyindeki Maarrat Umm Hawsh bölgesine dün düzenlediği hava harekatında PYD/YPG terör örgütüne ait topla..

Japonya’da Patlama 00:25

Japonya’da Patlama

Japonya’da Patlama Tokyo’nun kuzeyindeki Utsunomiya kentinde bir parkta meydana gelen iki patlamada bir kişi öldü 3 kişi yaralandı. Ard arda iki patlamanın duyulduğu Japon televizyon kanalı NHK World’ün yayınladığı görü..

Meghan Trainor - All About That Bass 03:09

Meghan Trainor - All About That Bass

All About That Bass Because you know I'm all about that bass, 'Bout that bass 'bout that bass, no treble I'm all 'bout that bass, 'bout that bass, no treble I'm all 'bout that bass, 'bout that bass, no treble I'm all 'bo..

  • PengoTV tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Paranın İcadı Nasıl Oldu 29:54

Paranın İcadı Nasıl Oldu

Paranın Neden ve NAsıl icad edildiği haydi seyredelim..

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

İstanbul'daki terör saldırısı sonrası 235 gözaltı 01:31

İstanbul'daki terör saldırısı sonrası 235 gözaltı

İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırısı sonrası İçişleri Bakanlığı 11 kentte düzenlenen operasyonlarda 235 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. İçlerinde Halkların Demokratik Partisi (HDP) yöneticilerinin de..

Amanda Cerny Anlatımıyla Spor Salonlarında Mutlaka Karşılaştığımız 6 İnsan Tipi 02:05

Amanda Cerny Anlatımıyla Spor Salonlarında Mutlaka Karşılaştığımız 6 İ

İnsanların vakit buldukça gidip spor yapmak istedikleri salonlarda en az bir tanesine sizin de denk geldiğiniz insan tipleri Amanda Cerny'nin yeni videosunun konu başlığı oldu. Tembel insandan her şeyi bildiğini iddia ed..

  • PengoTV tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı 00:31

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı Ankara Valiliği, güvenlik gerekçesiyle bugünden başlayarak 30 Kasım'a kadar her türlü toplantı, miting ve yürüyüşü yasakladı. Büyük tepki gören kararı sosyal medyada eleştiren v..

Uyuşturucu Operasyonu 1 Kişi Gözaltına Alındı 01:28

Uyuşturucu Operasyonu 1 Kişi Gözaltına Alındı

Uyuşturucu Operasyonu Operasyonda 1 Kişi Gözaltına Alındı Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamaya göre , ‘‘Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünce Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti Yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar..

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı 01:12

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristler tarafından menfeze tuzaklanan patlayıcının güvenlik güçlerince imha edildiği sırada infilak etmesi sonucu 2 polis ve..

Teröristlere Silahlar Böyle Geliyor 02:50

Teröristlere Silahlar Böyle Geliyor

Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman patlamalarda kullanılan bombaların ülkeye nasıl girdiğini canlı yayında anlattı. Araçlara yüklenen patlayıcıların Lice ve Derik'ten temin edildiği ve buradan Ankara ile İ..

Geçmişten Günümüze Kurulan Koalisyonlar 02:25

Geçmişten Günümüze Kurulan Koalisyonlar

koalisyonlar ve hükümet krizleri ele alındı. Programın sunucusu Salih Nayman, Geçmişten günümüze kurulan koalisyon hükümetlerinin kaç yıl sürdüğü ve kimler tarafından kurulduğunu detaylı olarak anlattı. Ömrü 3 ay süren k..

Çoğu Pop Şarkısının Birbirinin Benzeri Olduğunun 2 Dakikada Kanıtı 01:34

Çoğu Pop Şarkısının Birbirinin Benzeri Olduğunun 2 Dakikada Kanıtı

Quartz, pop müziklerin birbirine benzediğini kanıtlar nitelikte bir çalışma hazırladı. Beethoven'ın müziklerinin de dahil edildiği çalışmada bin yıllık bir karşılaştırma yer alıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.367 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uyuşturucu baronu 45 kişiyi öldürdü 00:20

Uyuşturucu baronu 45 kişiyi öldürdü

Uyuşturucu çetesi Zeta'nın bir üyesi olan 35 yaşındaki zanlı, çoğu yolcu otobüsünden indirilerek infaz edildiği belirtilen kurbanlardan 75'ini kendisinin öldürdüğünü itiraf etti...

Hangi Ünlünün Kaç Sahte Takipçisi Var! 06:49

Hangi Ünlünün Kaç Sahte Takipçisi Var!

Geçtiğimiz hafta sanatçılar arasında başlayan tıklanma tartışması bu haftada devam etti.Ünlülerin İki farklı sosyal medya hesapları üzerinde büyük farklar olması, bu durumun sahte takipçi satın aldıklarını iddia edildiğ..

  • ANKA tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 8 yıl önce
300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı 00:59

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı Uşak’ta 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ortaya çıkan fırsatçı dolandırıcı polisin takibi sonucu yakalandı. Uşak’ta vatandaşları polis, asker veya savcı gibi unvanlar..

Mustafa Kemal Atatürk'ün Vefatı izle 14:29

Mustafa Kemal Atatürk'ün Vefatı izle

Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının konu edildiği belgeselde; Atatürk'ün naaşının Dolmabahçe Sarayı'ndan alınarak Etnografya Müzesi'ne götürülmesi, ardından da Anıtkabire nakli ile ilgili bilgiler ve görüntüler yer almakt..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.296 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erzurum Kongresi 2  izle 11:55

Erzurum Kongresi 2 izle

Kurtuluş Savaşı öncesinde Anadolu'da Mustafa Kemal Atatürk tarafından başlatılan ilk mücadelenin konu edildiği programda; Erzurum’un Kurtuluş Savaşı sırasındaki önemi ve Erzurum Kongresi yer almaktadır...

General Townshend'ın İstanbul Esareti izle 02:42

General Townshend'ın İstanbul Esareti izle

General Townshend'ın Kut-ül Amare'de Halil Paşa komutasındaki Türk ordusuna teslim olmasından sonra esir edildiği Büyükada görüntüleri. 1. Dünya Savaşı Dönemi'nde İstanbul görüntüleri...

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı 03:38

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı İstanbul’da bankamatiklere yerleştirdikleri düzeneklerle vatandaşların banka ve kredi kartını kopyalayarak yaklaşık 2 milyon lira vurgun yapan şebeke çöke..

Türk İşçilerin Çalıştığı Rafineride Büyük Patlama 01:39

Türk İşçilerin Çalıştığı Rafineride Büyük Patlama

Türk İşçilerin Çalıştığı Rafineride Büyük Patlama Tataristan'ın Nizhnekamsk bölgesinde bulunan ve Türk işçilerin çalıştığı bir rafineride büyük bir patlama meydana geldi. Tataristan'ın Nizhnekamsk bölgesinde bulunan T..

Amerika'da Türk Olmak 1.Bölüm İzle 30:14

Amerika'da Türk Olmak 1.Bölüm İzle

Çeşitli sebepler ile Amerika Birleşik Devletleri'ne giden ve orada kalıp hayatlarını sürdüren Türklerin konu edildiği programın 1. bölümü...

Amerika'da Türk Olmak 2.Bölüm İzle 29:33

Amerika'da Türk Olmak 2.Bölüm İzle

Çeşitli sebepler ile Amerika Birleşik Devletleri'ne giden ve orada kalıp hayatlarını sürdüren Türklerin konu edildiği programın 2. bölümü...

Amerika'da Türk Olmak 3.Bölüm İzle 28:57

Amerika'da Türk Olmak 3.Bölüm İzle

Çeşitli sebepler ile Amerika Birleşik Devletleri'ne giden ve orada kalıp hayatlarını sürdüren Türklerin konu edildiği programın 3. bölümü...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce