#2 askerin şehit edildiği

Giysi Sandığı 3.Bölüm İzle 26:32

Giysi Sandığı 3.Bölüm İzle

Her bölümünde La Fontaıne'den farklı bir masalın dramatize edildiği çocuk programının 3. bölümünde; Yalancı Çoban isimli öykü yer almaktadır...

Giysi Sandığı 4.Bölüm İzle 27:12

Giysi Sandığı 4.Bölüm İzle

Her bölümünde La Fontaıne'den farklı bir masalın dramatize edildiği çocuk programının 4. bölümünde; Fındıkkıran Ailesi isimli öykü yer almaktadır...

Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor 03:49

Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor

Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ay sonra yarın kısmen sona eriyor. Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor3 saat önce Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ..

3 Bin 181 Emniyet Personeli Görevine İade Edildi 00:54

3 Bin 181 Emniyet Personeli Görevine İade Edildi

3 Bin 181 Emniyet Personeli Görevine İade Edildi FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle daha önce görevden uzaklaştırılan 3 bin 181 emniyet teşkilatı mensubu görevine iade edilirken, aynı kapsamda 2 bin 205 personel is..

Giysi Sandığı 5.Bölüm İzle 25:38

Giysi Sandığı 5.Bölüm İzle

Her bölümünde La Fontaıne'den farklı bir masalın dramatize edildiği çocuk programının 5. bölümünde; önceki bölümlerden oluşan derleme görüntüler yer almaktadır...

Nikah Töreninde Gelinin Gülme Krizine Girmesi 01:13

Nikah Töreninde Gelinin Gülme Krizine Girmesi

Andrew Engstorm ve müstakbel eşi Melissa'nın mükemmel başlayan düğün töreninde evlilik yemini edildiği sırada gelin gülme krizine girince ortalık karıştı. Rahibin sözlerini tekrar eden Damat Andrew'in 'lawfully' (Yasalar..

  • JET TV tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Anne Dizisi Final Yapıyor! 02:00

Anne Dizisi Final Yapıyor!

Star TV ekranlarında yer alan 'Anne' dizisi sık sık işlediği konu itibariyle eleştirilere maruz kalıyordu. Dizinin 20 Haziran'da ekranlara veda edeceği duyuruldu. Star TV'de yayınlanan, başrollerini Cansu Dere, Vahide Gö..

  • ANKA tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumali Ceber - İlk Teaser (4 Ağustos'ta Sinemalarda) 00:42

Cumali Ceber - İlk Teaser (4 Ağustos'ta Sinemalarda)

Halil Söyletmez'in sosyal medyada milyonlarca izlenmeye ulaşan karakteri Cumali Ceber'in başından geçen olayların konu edildiği 'Cumali Ceber: Allah Seni Alsın' filminden ilk teaser yayınlandı! 4 Ağustos'ta sinemasever..

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl 01:03

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl Dünya Meteoroloji Örgütü, küresel sıcaklığın sanayi öncesi dönemin 1,2 derece üzerinde seyrettiğini açıklayarak 2016 yılının en sıcak yıl olacağını bildirdi. Fas'ta düzenle..

Pinokyo Çizgi Film Türkçe Masal 13 13:23

Pinokyo Çizgi Film Türkçe Masal 13

Pinokyo (Özgün adı: Le avventure di Pinocchio), İtalyan yazar Carlo Collodi'nin çocuk romanı. Dünya çocuk edebiyatının başyapıtlarından birisidir.[1] Carlo Collodi’nin 1881 yılında yazdığı ve bir çocuk gazetesinde tefri..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kahramanmaraş’ta Tarhana İhracatı Başladı 03:14

Kahramanmaraş’ta Tarhana İhracatı Başladı

Tarhana sektöründe 5 bin kişinin istihdam edildiği Kahramanmaraş’ta sağlıklı ortamda üretilen çorbalık ve çerezlik tarhananın ihracatına başlandı...

Budist Zulmünü Protesto Eden Gruba “Müslümanlar IŞİD” Diye Bağırdı! 00:48

Budist Zulmünü Protesto Eden Gruba “Müslümanlar IŞİD” Diye Bağırdı!

İstanbul Silivri'de Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) Arakan'a destek amacıyla düzenlediği eylemde Arakan için dua edildiği sırada, 2 provokatör kadın kalabalığa hakaret etti. Provokatörlerden biri protestoya katılan vat..

Londra Metrosunda Patlama 00:53

Londra Metrosunda Patlama

İngiltere’nin başkenti Londra’da bir metro istasyonunda patlama meydana geldi.İngiliz basınında yer alan habere göre metro istasyonunda patlama olduğu, olay yerine ambulans sevk edildiği belirtildi. Londra Metro gazetesi..

TSK Seviyeyi Yükseletti 00:26

TSK Seviyeyi Yükseletti

Türk Silahlı Kuvvetleri, Silopi-Habur bölgesindeki tatbikatın 6. gününde seviyesini yükseltti. Tatbikatın ikinci safhasına ilave birliklerin de katılımıyla devam edildiği bildirildi..

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm)  4 Ülke İthalatı Durdurdu 01:02

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm) 4 Ülke İthalatı Durdurdu

Almanya'da Kuş Gribi 4 Ülke İthalatı Durdurdu Almanya'da bu ay ilk kez Schleswig-Holstein eyaletinde ortaya çıkan kuş gribinin ülkede yayıldığı ve bazı ülkelerin Almanya'dan kanatlı hayvan ürünlerinin ithalatını durdur..

Hindistan'da Yolcu Uçağı Pistten Çıktı 00:41

Hindistan'da Yolcu Uçağı Pistten Çıktı

Hindistan’ın batısındaki Geo eyaletinde bir yolcu uçağının kalkış sırasında pistten çıkması sonucu yaşanan kazada 15 yolcu hafif şekilde yaralandı. Mumbai’ye gitmek için 154 yolcusuyla hareket eden Jet Airways havayolla..

243 TSK Personeli Hakkında Tutuklama Kararı 00:50

243 TSK Personeli Hakkında Tutuklama Kararı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen ByLock soruşturması kapsamında, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 243 personeli hakkında tutuklama kararı çıkartıldı. Söz konusu askerlerin, darbe girişiminden sorumlu tutulan Gül..

Bingöl’de Çatışma 1 Terörist Öldürüldü 01:12

Bingöl’de Çatışma 1 Terörist Öldürüldü

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Kuruca köyünde güvenlik güçleri sabaha karşı teröristlerle sıcak temas sağladı. Çıkan çatışmada güvenlik güçleri bir teröristi ölü olarak ele geçirdi. Bingöl Valiliği de, merkez Kuruc..

Terk Edilme Evreleri 00:59

Terk Edilme Evreleri

Terk edildiği il gün kadınlar-erkekler Seyrelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ukrayna'da Askeri Üstte Patlama 01:06

Ukrayna'da Askeri Üstte Patlama

Ukrayna'nın Vynntsya bölgesindeki Kalynivka'daki askeri üstte meydana gelen patlamada 1 kişinin yaralandığı, 24 bin kişinin de tahliye edildiği açıklandı...

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Emrah Serbes Cezaevine Böyle Götürüldü 00:52

Emrah Serbes Cezaevine Böyle Götürüldü

Behzat Ç. kitaplarının yazarı, senarist Emrah Serbes, 2 Eylül'de gerçekleşen bir baba ve kızının hayatını kaybettiği trafik kazayı kendisinin yaptığını açıkladı, savcılığa teslim oldu. Serbes, Torbalı Adliyesi'nde sevk e..

Bu Bebeğin Ağlamasını Sadece Bir Şey Durdura Bilir 01:30

Bu Bebeğin Ağlamasını Sadece Bir Şey Durdura Bilir

Bu bebek annesini kaybetmiş ve kimse ağlamasını durduramamış, sadece annesinin kalbini nakl edildiği adamdan başka . Anne kalbi mucizedir ...

  • JET TV tarafından
  • 3.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi 04:37

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi

FETÖ'nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, Galatasaraylı eski futbolcular İsmail Demiriz, Arif Erdem ve Uğur Tütüneker hakkında iddianame hazırlandı. FETÖ’nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, eski milli futbolcul..

Kadir Güntepe Kayınvalidesinin Evinde Gözaltına Alındı 00:43

Kadir Güntepe Kayınvalidesinin Evinde Gözaltına Alındı

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde Elazığ Hukuk Müşavirliği'ne atanan Kadir Güntepe, Kayseri'de kayınvalidesinin evinde gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Eski Beytüşşebap K..

Metrobüs Nedir 04:43

Metrobüs Nedir

Yetersiz fulardan ölme riski taşıyan entelektüeli bile homosapien’e dönüştürebilecek, adeta bir survivor all-star, tersine evrimin temsil edildiği bir sahne, yürüyen uçahh...

Kasık Fıtığı Nasıl Tedavi Edilir 00:48

Kasık Fıtığı Nasıl Tedavi Edilir

Kasık fıtığının tek tedavi yöntemi cerrahi müdahaledir, ileri yaşlarda olup doktora ulaşımı kolay olan hastalarda cerrahi yöntem yerine kişinin takibe alınmasının tercih edildiği durumlar da olabilir...

  • NABIZ tarafından
  • 555 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stadyumların Etkileyici Yıkım Görüntüleri 01:41

Stadyumların Etkileyici Yıkım Görüntüleri

Devasa büyüklükteki stadyumların kolonlarına yerleştirilen dinamitler ile patlatılarak yerle bir edildiği görüntüler..

  • JET TV tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ailesi Tarafından Askerden Gelmişcesine Karşılanan Maymun 00:59

Ailesi Tarafından Askerden Gelmişcesine Karşılanan Maymun

İnsanlar tarafından tedaviye alınan ve 2 hafta boyunca tedavi edildiği için ailesinden uzak kalan bir maymun sonunda ailesine kavuştu. 2 haftalık ayrılık özlemiyle yanıp tutuşan maymunun ailesi tarafından karşılandığı mu..

  • JET TV tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 7 yıl önce