#2 askerin şehit edildiği

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı 00:35

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı

Diyarbakır'ın Çınar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmesinin ardından çıkan çatışma sona erdi. Hava destekli operasyonun devam ettiği ilçeye, ço..

Tim Teaser 00:36

Tim Teaser

Serdar Yıldırım, özel kuvvetlerde yüzbaşı olarak görev yapmaktadır. Hain bir pusuya düşürüldüklerinde 16 askerini kaybeden yüzbaşı, telsizleri kapatarak izinsiz bir operasyon düzenler. Bu yaptığı onun görevden alınmasına..

Oğullarının Silah Arkadaşlarının Mesajıyla Duygulandılar 02:08

Oğullarının Silah Arkadaşlarının Mesajıyla Duygulandılar

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda 24 Şubat'ta şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Şükrü Ünlü'nün Mersin'deki ailesi, Afrin'deki Mehmetçik'ten gelen mesajla duygula..

'Afrin'de Kahraman Silahlı Kuvvetlerimiz, Güvenlik Güçlerimiz Adeta Bir Destan Yazdı' 01:49

'Afrin'de Kahraman Silahlı Kuvvetlerimiz, Güvenlik Güçlerimiz Adeta Bi

Başbakan Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, Türkiye-Azerbaycan Şehit Çocukları Kucaklaşıyor Projesi kapsamında Azerbaycan heyetini kabul etti...

Öğrencilerden Mehmetçik'e Klip 00:54

Öğrencilerden Mehmetçik'e Klip

Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki ortaokul öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'e moral için klip çekti. Reyhanlı Ortaokulu öğrencileri, okullarının bahçesinde bir araya gelerek, Zeytin Dalı Harekatı'nda şe..

Boğaziçi Üniversitesi'nde Büyük Rezalet 00:59

Boğaziçi Üniversitesi'nde Büyük Rezalet

Boğaziçi Üniversitesi'nde Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan 46 askerimiz için bir grup öğrenci lokum dağıtmak istedi. Lokum dağıtmak için masa kuran öğrenciler, İşgalin katliamın lokumu olmaz Kürdistan faşizme mezar..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Boğaziçi Üniversitesi Öğrencilerinden Afrin Açıklaması 01:38

Boğaziçi Üniversitesi Öğrencilerinden Afrin Açıklaması

AK Parti Gençlik Kolları mensubu bir grup öğrenci, Boğaziçi Üniversitesi'nde bazı öğrencilerin Afrin'de şehit düşen askerleri anmak için program düzenlediği sırada başka bir grubun saldırısına uğramasına ilişkin açıklama..

Eskişehirspor Şehidin Vasiyetini Yerine Getirdi 02:01

Eskişehirspor Şehidin Vasiyetini Yerine Getirdi

Eskişehirspor'un yönetici ve futbolcuları, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olmadan önce taraftarı olduğu takımın mezarını ziyaret etmesini vasiyet eden Piyade Binbaşı Mithat Dunca'nın defnedildiği Vişnelik Hava Şehitliği'..

KARA İMİŞ ŞU ANTEBİN YAZISI ✔ TÜRKMEN TÜRKÜLERİ ✔ ANTEP YÖRESİ - Antep Müdafa Türküsü 06:09

KARA İMİŞ ŞU ANTEBİN YAZISI ✔ TÜRKMEN TÜRKÜLERİ ✔ ANTEP YÖRESİ - Antep

Antep Müdafa Türküsü 1 Kara imiş şu Antep'in yazısı Meleşmiyor koyun ilen kuzusu Ana baba bacı kardaş acısı Nerde benim sarı güllü bağlarım Antep diye hazin hazin ağlarım Fransızlar her taraftan geldiler Top sesinden ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.773 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı 03:43

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı

Zonguldak’ta Sarıkamış şehitlerini anma programında 63 metrelik dev Türk bayrağı açıldı. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Sarıkamış şehitlerini anma programı düzenlendi. Madenci Anıtı önünde toplanan onlarca vat..

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma! 00:58

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişiminde bulunan canlı bomba olduğu iddia edilen bir terörist öldürülürken, 1 terörist de aranıyor. Gaziantep'te İncilipınar Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü önünde saat 1..

Üniversite Öğrencilerinden Teröre Karşı Ortak Basın Açıklaması 02:13

Üniversite Öğrencilerinden Teröre Karşı Ortak Basın Açıklaması

Boğaziçi Üniversitesi'nde Afrin'deki şehit askerlerin anıldığı program sırasında başka bir grup tarafından saldırıya uğrayan öğrencilerle ilgili olarak İstanbul'daki tüm üniversitelerde ortak basın açıklaması yapıldı ve ..

Bakan Soylu Hain Saldırının Yaşandığı Siirt'te 01:04

Bakan Soylu Hain Saldırının Yaşandığı Siirt'te

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Siirt Eruh Ormanardı köyü kırsalında PKK'lı teröristlerce düzenlenen ve 6 güvenlik korucusunun şehit olduğu bölgeye giderek incelemelerde bulundu...

Hain Saldırının Yaşandığı Bölge İlk Kez Görüntülendi 00:27

Hain Saldırının Yaşandığı Bölge İlk Kez Görüntülendi

Siirt'in Eruh ilçesi Ormanardı köyü kırsalında terör örgütü PKK'lı teröristlerce düzenlen ve 6 güvenlik korucusunun şehit, 3'ü güvenlik korucusu 4'ü asker olmak üzere 7 güvenlik personelinin yaralandığı hain saldırının y..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ey Batı! Doğu Guta'da Katledilenlere Ne Zaman Dönüp Bakacaksınız 02:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ey Batı! Doğu Guta'da Katledilenlere Ne Zaman D

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ey Batı! Doğu Guta'da katledilen, şehit edilen bu yavrulara, kadınlara, insanlara ne zaman dönüp bakacaksınız da biz size 'Bunlar adil davranıyor' diyeceğiz. şeklinde konuştu...

Vur Allah Aşkına Vur - Ozan Erhan Çerkezoğlu (Sözleriyle) HD 04:25

Vur Allah Aşkına Vur - Ozan Erhan Çerkezoğlu (Sözleriyle) HD

Çiğnetme bu vatanı, Vur Allah aşkına vur! Sana kurşun atanı, Vur Allah aşkına vur! Şehitlerin kanını Yerde koyma şanını Türk İslam düşmanını, Vur Allah aşkına vur! Vur Allah aşkına vur Vur bayrak aşkına vur Vur Türklü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.080 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..

İsrailli Keskin Nişancı Filistinli Genci Böyle Katletti 01:16

İsrailli Keskin Nişancı Filistinli Genci Böyle Katletti

İşgalci İsrail güçlerinin bir Filistinli genci keskin nişancı atışıyla şehit ettiği anı kameraya aldıkları ortaya çıktı. Sosyal medyada dolaşıma giren videoda telle çevrili sınıra yaklaşan bir Filistinli gencin İsrailli ..

Albay Erhan Altunok Vasiyetinde Bile Vatanını Düşünen Mithat Dunca'yı Anlattı 01:37

Albay Erhan Altunok Vasiyetinde Bile Vatanını Düşünen Mithat Dunca'yı

Genelkurmay Başkanlığı tarafından başlatılan Türkiye Şehitlerini Anıyor etkinliğinde Albay Erhan Altunok, şehit Binbaşı Mithat Dunca'yı anlatırken izleyenleri gözyaşlarına boğdu...

T129 Atak Helikopteri Teslim Töreni Düzenlendi 01:45

T129 Atak Helikopteri Teslim Töreni Düzenlendi

Jandarma Havacılık Başkanlığı Şehit Orgeneral Eşref Bitlis Kışlası'nda T129 ATAK helikopteri teslim töreni düzenlendi...

Flört - İzmir Marşı 02:38

Flört - İzmir Marşı

İzmir'in dağlarında çiçekler açar. Altın güneş orda sırmalar saçar. Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa; Adın yazılacak mücevher taşa. İzmir dağlarına bomba koydular Türk'ün sancağını ö..

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

Türk Ve Suriyeli Çocuklar Dedelerinin Savaştığı Topraklarda 02:10

Türk Ve Suriyeli Çocuklar Dedelerinin Savaştığı Topraklarda

Ankara'nın Altındağ ilçesi Kaymakamlığınca yürütülen Tarihe Yolculuk projesi kapsamında 500 Türk ve 500 Suriyeli öğrenci, Çanakkale Savaşları'nın yaşandığı tarihi Gelibolu Yarımadası'nda dedelerinin şehit düştüğü topra..

Başbakan Yıldırım: 'Gençlerimiz Ülkemizin Bugününün De Yarınının Da Teminatıdır' 01:21

Başbakan Yıldırım: 'Gençlerimiz Ülkemizin Bugününün De Yarınının Da Te

Başbakan Yıldırım, İstiklal harbinde şehit olanlar, bu mübarek toprakları vatan olarak bırakanlar gençlerdi. Şimdi ülkemizi bölmeye çalışan bölücü PKK, PYD, YPG, FETÖ örgütüne karşı gençlerimiz ülkemizin bugününün de ya..

Hükümet Sözcüsü Bozdağ: Filistinlilerin Kanında ABD'nin De Eli Vardır 01:43

Hükümet Sözcüsü Bozdağ: Filistinlilerin Kanında ABD'nin De Eli Vardır

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, Gazze'de Filistinlilerin şehit edilmesine ilişkin, Bugünkü olaylar artık göstermiştir ki artık Filistinlilerin kanında ABD'nin de eli vardır. dedi...

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar 02:37

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa'daki alçak saldırının ardından çok önemli açıklamalarda bulundu. Bir üzücü haber vereceğim, biraz önce Şanlıurfa'da çok uzun zamandır memlekette patlama, çatlama olmuyor, dersler..

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

Başbakan Yıldırım: ABD'nin Bu Katliamda Payının Olması Asla Kabul Edilemez 02:29

Başbakan Yıldırım: ABD'nin Bu Katliamda Payının Olması Asla Kabul Edil

Başbakan Yıldırım, Gazze'deki protestoda Filistinlilerin şehit edilmesine ilişkin, Dünya barışını koruyacağım, arabuluculuk yapacağım diyen ABD'nin de bu katliamda payının olması ayrı bir olaydır ve asla kabul edilemez...