#2 haziran

Wonder Woman  - Cephe Savaşı 03:43

Wonder Woman - Cephe Savaşı

2017 Haziran ayında vizyona giren Wonder Woman filminden etkileyici bir sahne sizlerle..Wonder Woman -Cephe Savaşı..

  • ANKA tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmetçik Kız İsteme Merasimine Telefonla Bağlandı 01:00

Mehmetçik Kız İsteme Merasimine Telefonla Bağlandı

Karaman Valisi Fahri Meral, 26 Haziran'da şehit düşen Oğuzhan Küçük'ün asker olan ağabeyi 27 yaşındaki uzman erbaş Mücahit Hamza Küçük'e telefon canlı bağlantısıyla kız istedi. Sohbet sırasında şehit asker Oğuzhan Küçük'..

Wonder Woman Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:21:12

Wonder Woman Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

DC evreninin de bitmek bilmeyen yapımlarını bir bir görmeye başlayacağımız şu yıllarda, Patty Jenkins’in yönetmenliğini yaptığı Wonder Woman 2 Haziran 2017 tarihinde Türkiye sinemalarında gösterime girecek. Başrolde Wond..

700 Kiloluk Dev Kaplumbağa Görenleri Hayrete Düşürdü! 00:26

700 Kiloluk Dev Kaplumbağa Görenleri Hayrete Düşürdü!

Karaman Valisi Fahri Meral, 26 Haziran'da şehit düşen Oğuzhan Küçük'ün asker olan ağabeyi 27 yaşındaki uzman erbaş Mücahit Hamza Küçük'e telefon canlı bağlantısıyla kız istedi. Sohbet sırasında şehit asker Oğuzhan Küçük'..

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi 03:26

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi

ABD Başkanı Donald Trump; İran, Libya, Somali, Suriye, Yemen, Çad, Kuzey Kore ve Venezuela vatandaşlarına sıkı güvenlik kontrolleri ve buna bağlı seyahat kısıtlamaları öngören yeni bir karara imza attı. x Beyaz Saray'da..

Trabzonlu TIR Şoföründen Ay-Yıldız Operasyonu 01:05

Trabzonlu TIR Şoföründen Ay-Yıldız Operasyonu

Haziran ayında Tunceli-Pülümür'de direklere bayrak astığı sırada tepelerde mevzilenen teröristler tarafından kurşun yağmuruna tutulan Trabzonlu tır şoförü Abdullah Özer, bu kez Tunceli-Pülümür karayolundaki tüm direklere..

Üniversiteye Giriş Sistemindeki Değişiklikler Açıklandı 01:04

Üniversiteye Giriş Sistemindeki Değişiklikler Açıklandı

Yüksek Öğretim Kurumu Başkanı Yekta Saraç, milyonlarca insanın merakla beklediği üniversiteye giriş sistemindeki değişiklikleri açıkladı. Yüksek Öğretim Kurumu Başkanı Yekta Saraç, 2018-2019 eğitim yılında yükseköğretime..

Ülker ve Deniz Feneri Derneği Yoksullara Yardımda Buluştu​ 01:42

Ülker ve Deniz Feneri Derneği Yoksullara Yardımda Buluştu​

Deniz Feneri Derneği yardım ağını Ülker'in desteğiyle genişletti. Haziran ayında imzalanan işbirliği protokolü adım adım hayata geçti...

İngiltere'de İşsizlik Oranları Seviyesini Korudu 01:06

İngiltere'de İşsizlik Oranları Seviyesini Korudu

Birleşik Krallık Ulusal İstatistik Ofisi’nden (ONS) yapılan açıklamada haziran, temmuz ve ağustos aylarını kapsayan üç aylık dönemde ülkede işsizlik oranının değişmeyerek yüzde 4,3 ile bir önceki aydaki seviyesini korudu..

Tamamen Yeni BMW 5 Serisi Touring Bilmen Gereken Her Şey. 05:41

Tamamen Yeni BMW 5 Serisi Touring Bilmen Gereken Her Şey.

Bu klip, tamamen yeni BMW 5 Serisi Touring'i ayrıntılarıyla anlatıyor: dış ve iç tasarım, akıllı işlevsellik, destek sistemleri, dijital bağlantı ve tabii ki motorlar ve sürüş dinamikleri. BMW 5 Serisi'nin beşinci jenera..

  • BETA tarafından
  • 672 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suudi Kralı, Kadınların Araba Kullanmalarının Yolunu Açtı 00:42

Suudi Kralı, Kadınların Araba Kullanmalarının Yolunu Açtı

Suudi Arabistan Salı günü yani 26.09.2017 yaptığı açıklamada, kadınların aşırı denetleyici krallıkta kadınların bastırılmasının küresel bir simgesi haline gelen uzun süredir devam eden bir politikayı sona erdirerek, kadı..

ABD'nin Teröristlere Sağladığı Mühimmat  Buzdağının Görünen Kısmı 02:21

ABD'nin Teröristlere Sağladığı Mühimmat Buzdağının Görünen Kısmı

ABD'nin müttefikleri için gönderilen silahların Suriye'deki teröristlerin eline geçtiği yönündeki açıklamaları değerlendiren Rus siyaset bilimci Dmitriy Evstafyev, kamuoyuna yansıyan verilerin buzdağının görünen kısmı ol..

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor 00:47

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor

IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle alınması için, sivilleri boşaltan SDG operasyona hız verdi IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle geri alınması için başlatılan operasyonda sona yaklaşılıyor. Amerika destekl..

Contraband Police  Official Gameplay Trailer (New Simulation Game 2018) 01:30

Contraband Police Official Gameplay Trailer (New Simulation Game 2018

Contraband Police - Official Gameplay Trailer (New Simulation Game 2018) Release date: June 20, 2018 ( Kontras Polisi - Resmi Oyun Öyküleri (Yeni Simülasyon Oyunu 2018) Yayın tarihi: 20 Haziran 2018 )..

  • BETA tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Blockers Orijinal Fragmanı 02:34

Blockers Orijinal Fragmanı

Blockers Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Kızlarının mezuniyet gecesi, bekaretlerini kaybetmelerine hazırlandığını öğrenen üç baba birleşir ve kızlarını çok geç olmadan durdurmaya çalışırlar. Vizyon tarihi: 29 Haziran 201..

Mi̇t'ten 90'ıncı Kuruluş Yıl Dönümüne Özel Sergi 02:17

Mi̇t'ten 90'ıncı Kuruluş Yıl Dönümüne Özel Sergi

MİT'in 90'ıncı kuruluş yıl dönümüne özel oluşturulan ve Türk istihbarat tarihinin değişik dönemlerine ait bazı doküman ve istihbari ekipmanın yer aldığı Temas Sergisi, 5 Mart-3 Haziran tarihlerinde ziyarete açık olacak...

Marvel's Cloak and Dagger Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:30

Marvel's Cloak and Dagger Türkçe Altyazılı Fragmanı

Marvel's Cloak and Dagger Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi 7 Haziran Perşembe Günü Freefrom'da Başlıyor. » Marvel's Cloak and Dagger Thursdays at 8pm on Freeform » Oyuncular:Olivia Holt, Aubrey Joseph..

IŞİD Rakka'dan Çıkartıldı 01:12

IŞİD Rakka'dan Çıkartıldı

Suriye Demokratik Güçleri, IŞİD’in Rakka’dan tamamen çıkartıldığını ilan etti. Amerika Birleşik Devletleri öncülüğündeki IŞİD karşıtı koalisyonun desteği ile YPG’nin ana omurgasını oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri,..

Deccal 2 2017 Film Full Hd İzle 1:50:57

Deccal 2 2017 Film Full Hd İzle

Duygu 6 Haziran 2016’da bebeğini dünyaya getirir ve sonra nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı intihar ederek hayatına son verir. Bebeği tamamen sağlıklıdır ve bebeği olmayan bir aileye evlatlık olarak verilir. Fakat ço..

  • PengoTV tarafından
  • 32.294 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:44

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı

Konusu: Tarihteki en popüler ve başarılı film serilerinden Jurassic World'ün devan filmi Jurassic World:Yıkılmış Krallık ta favori karakterler ve dinazorların geri dönüşü anlatılıyor. Üstelik yeni dinazorlar eskiye ora..

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Tarihteki en popüler ve başarılı film serilerinden Jurassic World'ün devan filmi Jurassic World:Yıkılmış Krallık ta favori karakterler ve d..

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Dublajlı Orijinal Fragmanı 02:23

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Dublajlı Orijinal Fragmanı

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Dublajlı Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Konu: Tarihteki en popüler ve başarılı film serilerinden Jurassic World'ün devan filmi Jurassic World:Yıkılmış Krallık ta favori karakterle..

Queen of the South 3. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:30

Queen of the South 3. Sezon Tanıtım Fragmanı

Queen of the South 3. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon Haziran Ayında USA'da » Queen of the South Perşembe Günleri Saat 9:00pm/8c USA Network'da » Oyuncular: Alice Braga, Veronica Falcón..

Marvel's Cloak and Dagger Teaser 00:30

Marvel's Cloak and Dagger Teaser

Marvel's Cloak and Dagger Teaser Yayınlandı. Yeni Dizi 7 Haziran Perşembe Günü Freefrom'da » Marvel's Cloak and Dagger Perşembe Günleri Saat 8pm Freeform'da » Oyuncular: Olivia Holt, Aubrey Joseph..

Claws 2. Sezon Tanıtım Fragmanı 01:00

Claws 2. Sezon Tanıtım Fragmanı

Claws 2. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 10 Haziran Pazar Günü TNT'de » Claws Pazar Günleri Saat 9:00pm TNT'de » Oyuncular: Niecy Nash, Karrueche Tran, Carrie Preston, Dean Norris, Harold Perrineau..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı Türkiye Erken Seçime Gidiyor 03:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı Türkiye Erken Seçime Gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahçeli'nin erken seçim çağrısı üzerine gerçekleşen görüşmenin ardından 24 Haziran'da erken seçim olacağını açıkladı...

EURO 2016 Nedir 02:41

EURO 2016 Nedir

Euro 2016 izle. Heyecanı başladı. Bizim Büşra'da da bir heyecan bir heyecan ki sorma gitsin! Nasıl heyecanlı olmasın ki! Euro2016, UEFA'nın dört yılda bir düzenlediği futbol organizasyonunun bu yılki yapılacak olanı. Açı..

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Olaylar tersine döndü ve bu yepyeni Ocean's bir grup kadından oluşan takımın yaptığı plan ile New York’ta üst düzey bir silahlı soygun yapmak üzere bir araya geliyor...

Suudi Arabistan'da İlk Kez Kadınlar Futbol Maçını Stadyumda İzledi 02:22

Suudi Arabistan'da İlk Kez Kadınlar Futbol Maçını Stadyumda İzledi

Suudi Arabistan'da, sosyal reform hamlesi kapsamında kadınlar ilk kez bir futbol maçını stadyumda izledi. Cuma akşamı TSİ 20:00'de başlayan Al Ahli-Al Batin maçı başkent Riyad'daki Kral Fahd Stadyumu'nda oynandı. Kadın ..

Glow 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:31

Glow 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Kızlar geri dönüyor. GLOW’un 2. sezonu 29 Haziran’da başlıyor – tozluklarınızı hazırlayın...