#2 kilometre

Sert Rüzgar Karşısında Suratların Şekilden Şekle Girmesi 01:17

Sert Rüzgar Karşısında Suratların Şekilden Şekle Girmesi

Saatte 300 kilometre hızla esen rüzgara maruz kalır ve olduğunuz yerden uçmazsanız, suratınız bu şekle girecekmiş seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Ajda Pekkan 10 Milyon TL'ye Süper Lüks Villa Aldı 00:41

Ajda Pekkan 10 Milyon TL'ye Süper Lüks Villa Aldı

Lüks yaşamıyla bilinen süperstar Ajda Pekkan, 5 milyon TL'lik villasını sattı. Pekkan parasının tam iki katı fiyatına yeni bir villa satın aldı. Süperstar Ajda Pekkan, Bodrum'dan dört yıl önce 1,2 milyon Euro'ya yani 5 m..

  • ANKA tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hyundai Accent ile 1.000.000 KM Yol Yapmak 03:35

Hyundai Accent ile 1.000.000 KM Yol Yapmak

Taksici abimiz Hyundai Accent ile, motor hiç rektefiye edilmeden 1.000.000 kilometre yol yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Uzun Treniyle Sahra Çölünde Muazzam Yolculuk 02:17

Dünyanın En Uzun Treniyle Sahra Çölünde Muazzam Yolculuk

Hava sıcaklığının 45 derece ile 10 derece arasında değiştiği çölde 20 saatlik bir yolculuk... Kum fırtınaları ve demir tozlarının arasında 2.5 kilometre uzunluğundaki trende Hasan Söylemez'in kamerasından o yolculuk.....

  • JET TV tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhteşem Timelapse Görüntüleriyle Norveç Mevsim Geçişleri 06:51

Muhteşem Timelapse Görüntüleriyle Norveç Mevsim Geçişleri

Morten Rustad, yaklaşık 19 kilometre süren yolculuğunda 20.000'den fazla fotoğraf çekti. Ve bunları tek bir görselde birleştirerek ortaya bu harika videonun çıkmasını sağladı. Şimdi arkanıza yaslanın ve bu güzel anların..

  • JET TV tarafından
  • 600 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Musul Harekâtı İkinci Gününde 01:08

Musul Harekâtı İkinci Gününde

Musul Harekâtı İkinci Gününde VE PEŞMERGE AÇIKLADI: 24 SAATTE… Peşmerge güçleri harekâtın ilk saatlerinde üç koldan saldırarak, bazı köyleri ele geçirdi. Dün akşam saatlerinde, 24 saat içerisinde 200 kilometrekare alan..

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi 08:13

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi Adana'nın Aladağ İlçesi'nde yangın söndürme havuzuna düşüp boğularak can veren 11 yaşındaki Berkay Duysak'ın 8 yıl önce boşanan anne ve babası, mezarlık yeri konu..

ABD De Kusursuz Kasırga Paniği 01:51

ABD De Kusursuz Kasırga Paniği

Hızı saatte 295 kilometre olan ve Amerikayı etkisi altına alacak olan kusursuz fırtına etki alanında 37 milyon nüfus var...

Siirt'te Kimyasal Varil Paniği, 23'ü Çocuk, 40 Kişi Zehirlendi 00:57

Siirt'te Kimyasal Varil Paniği, 23'ü Çocuk, 40 Kişi Zehirlendi

Siirt'e merkeze 15 kilometre mesafedeki Akbaş köyünde kapağı açılan kimyasal bir varil nedeniyle ilk bilgilere göre 23'ü çocuk, 40 kişi zehirlendi. Boşaltılan köy karantina altına alındı...

Balığa Çıkan Gençlerin Beyaz Köpekbalığı İle Karşılaşması 01:32

Balığa Çıkan Gençlerin Beyaz Köpekbalığı İle Karşılaşması

Güney Avustralya'nın Port MacDonnell sahilinin 1 kilometre uzağında balık tutan gençlerin karşılaştığı beyaz köpekbalığı kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayı Gören Adama Hazırlanan Klip Sosyal Medyayı Salladı 03:15

Ayı Gören Adama Hazırlanan Klip Sosyal Medyayı Salladı

Ormanda karşısına çıkan boz ayı ile yaşadıklarını anlatan vatandaşa yapılan esprili şarkı ve klip sosyal medyayı salladı. Sakarya Pamukova'da zeytin bahçesine ilaç atmaya giden 50 yaşındaki Özdoğan Kan'ı karşılaştığı ayı..

Bakan Kaya Suriye Sınırındaki Askeri Taburda 06:09

Bakan Kaya Suriye Sınırındaki Askeri Taburda

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gaziantep'te Suriye sınırında bulunan askeri taburu ziyaret etti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gaziantep programı kapsamında Karkamış..

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi 01:27

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi Gümüşhane’nin Kelkit ilçesindeki Yeşilova köyüne gündüz vakti ayı indi. Ayıyı köyden uzaklaştıramayan vatandaşlar yetkililerden yardım istedi. İlginç olay bugün akşam saatlerind..

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı 04:46

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıld

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı DEAŞ militanlarının Kerkük’e saldırmasının ardından başlatılan operasyona PKK’nın da katılması, Irak Türkmen Cephesi'nde bardağı taşırdı. Bunun ..

350 Km Hızla Giden Trende Denge Testi 00:52

350 Km Hızla Giden Trende Denge Testi

Çin'de 350 kilometre hızla giden yüksek hızlı trende yapılan bir denge testi. Ve işte sosyal medyadan paylaşılan testin muazzam sonucu.....

Kuzey Irak'taki Referandum Yok Hükmündedir, Gayrimeşrudur 00:59

Kuzey Irak'taki Referandum Yok Hükmündedir, Gayrimeşrudur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Uluslararası Ombudsmanlık toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuzey Irak'taki referanduma ilişkin, Kimse bizden sınırlarımızın hemen yanı başında, 350 kilometre, yeni bir kri..

Ölmeden Dakikalar Önce Canlı Yayın Yapmış 00:30

Ölmeden Dakikalar Önce Canlı Yayın Yapmış

Konya'da 3 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de ağır yaralandığı kazada, araç sürücüsünün kazadan dakikalar önce kaza yaptığı yolda çektiği videosunu sosyal medyada paylaştığı ortaya çıktı. Sürücü Mehmet Büyükuyanık..

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat 04:24

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat IŞİD'in geçen hafta ateşe verdiği Kükürt tesisinden yayılan zehirli gazlar Türkiye'ye ulaştı. Uzmanlar cuma günü için Yağmur altında kalmayın, dışarı çı..

Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı 02:13

Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı

Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı Diyarbakır’ın Hani ilçesinde güvenlik güçlerinin yaptığı arazi arama tarama çalışması sırasında el yapımı patlayıcı infilak ettirildi, patlamada 2 uzman çavuş şehit oldu, 2 asker de..

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Haberleri 01:49

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Habe

Kaliforniya'da silahlı saldırı ABD'de Kaliforniya'daki oy verme merkezinde silah sesleri duyuldu. Olayda 1 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi yaralandı. ABD'nin California eyaletinde seçim merkezi yakınlarında ateş açılması son..

Marmara Denizi'nde 3.4 Büyüklüğünde Deprem 01:19

Marmara Denizi'nde 3.4 Büyüklüğünde Deprem

Saat 02:54'te Marmara Denizi'nde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre saat 02.54'te merkez üssü Marmara Denizi olan bir deprem meydana geldi. ..

Peşmerge Korkudan Mevzi Kazmaya Başladı! 00:39

Peşmerge Korkudan Mevzi Kazmaya Başladı!

Irak merkezi hükümetine bağlı güçlerin Kerkük kentinin tamamında kontrolü sağlamasının ardından tedirgin olan Peşmerge güçlerinin, Erbil'den yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta bulunan kontrol noktalarında mevzilerini güçlen..

Tatbikat Sırasında Askerin Yaşadığı Talihsiz An 00:59

Tatbikat Sırasında Askerin Yaşadığı Talihsiz An

Meksika'da bir askeri tatbikat sırasında uçağın arka kapağından atlayan paraşütçü statik ipin takılması üzerine saatte 350 kilometre hızla giden uçağa asılı kalmış. Bağırarak uçaktakilerden yardım isteyen ve bir süre son..

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyecek 01:18

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyec

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyecek Irak ordusu, IŞİD'in Musul'un güneyindeki son kalesi olarak bilinen Hammam el-Alil'e girmeye başladı. Ninova Ortak Operasyonlar Komutanı, Haşdi ..

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi 05:59

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi , Antalya'da iki kişi tarafından darp edilen, sonra ensesinden vurulan Mehmet Aydoğdu, kaçmaya çalıştığı sırada düştüğü yolda, taksinin üzerinden geçmesi son..

Alman Biyolog Çiftten Bisikletle Dünya Turu 05:37

Alman Biyolog Çiftten Bisikletle Dünya Turu

Almanya’dan başlayıp bisikletle dünya turuna çıkan Alman biyolog çift, 3 bin 500 kilometre yol kat ettikten sonra Erzurum’da mola verdi. Elis ve Lukas isimli çift, Erzurum’da bir vatandaşın yoğun sevgi gösterisiyle karşı..

NASA'nın Uzay Araçları Emekliye Ayrılınca Ne Oluyor 01:31

NASA'nın Uzay Araçları Emekliye Ayrılınca Ne Oluyor

NASA emekliye ayrılan uzay araçlarının yatacağı mezarlığı dahi düşünmüş ve onlar için en uygun yer olan Yeni Zelanda’ya 5.000 kilometre uzaklıktaki bu yeri seçmiş. Buranın özelliği herhangi bir kara parçasına en uzak nok..

  • JET TV tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anne ve Babalarına Kavuşmak İçin Otobüsün Şasisinde Gittiler 00:07

Anne ve Babalarına Kavuşmak İçin Otobüsün Şasisinde Gittiler

8 ve 9 yaşlarında olan iki çocuk maddi imkansızlıklar yüzünden anne ve babasına kavuşmak için otobüs şasesinde 80 kilometre gitmek zorunda kaldılar..

  • JET TV tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Herkes Süper Ay'ı Görmek İçin 14 Kasım Pazartesi Gününü Bekliyor 01:02

Herkes Süper Ay'ı Görmek İçin 14 Kasım Pazartesi Gününü Bekliyor

Herkes Süper Ay'ı Görmek İçin 14 Kasım Pazartesi Gününü Bekliyor Süper Ay Dünya'nın uydusu Ay'ın gezegenimize en yakın konuma geldiği anda meydana gelecek. Sıra dışı bir görüntüye sahne olacak Süper Ay'ı gözlemlemek içi..