#2 kilometre

Japonya'da manyetik kaldırma teknolojisiyle çalışan süper hızlı tren 00:56

Japonya'da manyetik kaldırma teknolojisiyle çalışan süper hızlı tren

Japonya'da manyetik kaldırma teknolojisiyle çalışan süper hızlı tren Maglev'in Yamanashi'de yapılan deneme testinde 603 kilometre hıza ulaşarak yeni bir rekora imza atmış ...

  • PengoTV tarafından
  • 334 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

Sıfır toleranslı parçalar işlemek mümkün artık 01:00

Sıfır toleranslı parçalar işlemek mümkün artık

Malzeme ve işleme uygulamalarında gelinen şu noktaya bakar mısınız? Sıfır toleranslı parçalar işlemek mümkün artık. Aranızda hatırlayanlar vardır, otomobillerde rodaj dönemi olurdu, ilk 3000 kilometre parçaların birbirin..

  • PengoTV tarafından
  • 353 görüntüleme
  • 5 yıl önce
20 gündür Kayıp Furkan'dan Acı Haber 00:54

20 gündür Kayıp Furkan'dan Acı Haber

Erzurum'un Karaçoban ilçesinde 17 Nisan'da kaybolan 4 yaşındaki Furkan Yiğit'in cansız bedeni, evine yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta çobanlar tarafından bulundu. Furkan'ın babası, geçtiğimiz günlerde 'kasten öldürme' suç..

Hoverboard ile Çay Dağıtan Yurdum Çaycısı 04:59

Hoverboard ile Çay Dağıtan Yurdum Çaycısı

10 kilometre yol yürüyerek çay dağıtan çaycı sağlık problemleri çıkınca siparişlerini götürmek için Hoverboard ile bu işe çözüm bulmuş...

  • JET TV tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Demet Akalın Köpeği İçin Özel Araç Kiraladı 03:55

Demet Akalın Köpeği İçin Özel Araç Kiraladı

Demet Akalın, günlerdir Bodrum'daki lüks villasında Okan Kurt ve kızı Hira ile tatil yapıp stres atıyor. Hira'nın bir dediğini iki etmeyen sanatçı, kızının İstanbul'da kalan köpeği Ponçik'i özlemesiyle harekete geçti. Po..

  • BETA tarafından
  • 137 görüntüleme
  • 5 yıl önce
2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

Brezilya'da Mahkumlar Cezaevini Ateşe Verdi_ 60 Kişi Firarda 00:51

Brezilya'da Mahkumlar Cezaevini Ateşe Verdi_ 60 Kişi Firarda

Brezilya’da bir hapishanede yaşama koşullarını protesto eden bir grup binayı ateşe verdi. İsyan sırasında 60 mahkum kaçtı. Sao Paulo’ya 350 kilometre mesafedeki Bauru’da bulunan hapishanede çıkan yangın sırasında firar ..

Muğla’da 5.2 Büyüklüğünde Deprem 02:44

Muğla’da 5.2 Büyüklüğünde Deprem

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 20:43 sıralarında merkez üssü Muğla'nın Marmaris ilçesi Osmaniye Mahalle..

Kilometrelerce ötede yaşanan patlama anının paniği kamerada 03:13

Kilometrelerce ötede yaşanan patlama anının paniği kamerada

Sakarya’nın Hendek ilçesinde havai fişek fabrikasının patlama anında oluşan ses yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki merkez ilçe Adapazarı'ndan duyuldu. Şehir merkezinde bulunan bir esnaf korku dolu o anları anlatırken, pat..

15 Temmuz Treni İlk Seferine Çıktı 01:23

15 Temmuz Treni İlk Seferine Çıktı

Hain darbe girişiminin 4. yıl dönümünde 15 Temmuz görseliyle giydirilen Demokrasi ve Milli Birlik Treni ilk seferine Ankara'dan çıktı. Yüksek hızlı tren 2 ay boyunca yaklaşık 45 bin kilometre yol yapacak...

İzmir depremi kahraman kadın #izmir #deprem #kuşadası 00:59

İzmir depremi kahraman kadın #izmir #deprem #kuşadası

İzmir depremindeki kahraman kadın tek başına tüm arkadaşlarını dışarıya çıkardı İzmir kalbimiz seninle İzmirde 6,6 şiddetinde deprem Aydın ın Kuşadası açıklarında Ege. Denizi'nde bir deprem oldu. Kandilli Rasathanesi,..

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi 01:56

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi

Pluto’ya iniş yapmak nasıl olurdu? NASA, bu rüya gibi deneyimi bizlere yaşatmak için ‘New Horizons’ (Yeni Ufuklar) adlı uzay aracından çekilen görüntülerle hazırlanmış bir video yayınladı. Bu ‘cüce gezegen’e şimdiye kad..

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım' 07:13

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım'

Hakkari'de vatandaşlarla bir araya gelen Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, PKK bize saldırınca devlet gelmiyor diyen köylüye Bir saat içerisinde burada olmazsam rütbelerimi söküp atacağım dedi. Hakkari İl Emniyet Müdürü Sül..

Otomobil Dünyasında E-Şarj Dönemi Başlıyor 02:38

Otomobil Dünyasında E-Şarj Dönemi Başlıyor

Türkiye'nin rüyası yerli otomobilin üretim çalışmaları sürüyor. Otomobil dünyasında kuralları değiştirecek yerli otomobil için, Türkiye'de altyapı çalışmaları da hız kazandı. Şarj ünitelerinin kurulma işlemleri başladı. ..

İlk ihracat treni Çin’de resmi töreni bekliyor 02:58

İlk ihracat treni Çin’de resmi töreni bekliyor

Türkiye-Çin ilk ihracat blok treni, toplamda ise 8 bin 963 kilometre mesafe kat etmesinin ardından Çin'in Xian kentine ulaştı. Tren, Xian kentinde 23 Aralık’ta yapılacak resmi töreni bekliyor...

Elazığ'da 5,3 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi 03:21

Elazığ'da 5,3 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 09.37’de 5.3 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Sarsıntının derinliği 15.94 kilometre olarak açıklandı...

Bu kazayı yaptı, serbest kaldı! 02:17

Bu kazayı yaptı, serbest kaldı!

50 KİLOMETRE HIZ SINIRI OLAN CADDEDE 120 İLE GİDEN BİR SÜRÜCÜ... 2 ÇOCUK ANNESİ BİR KADININ ÖLÜMÜNE YOL AÇTI... ACILI AİLE, ÖLÜM YARASINA ADALET MERHEMİ BEKLERKEN, AKILALALMAZ BİR KARAR ÇIKTI, O SÜRÜCÜ SERBEST BIRAKILDI...

ABD'nin 145 Helikopteri, Yüzlerce Askeri Aracı Dedeağaç'a Gelecek 01:47

ABD'nin 145 Helikopteri, Yüzlerce Askeri Aracı Dedeağaç'a Gelecek

ABD, Yunanistan’da Türkiye sınırına 20 kilometre mesafedeki Dedeağaç’a askeri yığınağını artırıyor. Geçen sene bölgede bir deniz üssüne sahip olan ABD, şimdi de Dedeağaç’a yüzlerce askeri helikopter ve 1800 askeri araç k..

Büyük İskender’in yıktığı sur duvarları gün yüzüne çıktı 09:52

Büyük İskender’in yıktığı sur duvarları gün yüzüne çıktı

Bodrum'da, 2 bin 400 yıl önce Karya Satrabı Mausolos tarafından inşa edilen ve Büyük İskender’in şehri ele geçirmesinin ardından yok edilmeye çalışılan Halikarnasoss surlarının duvarları gün yüzüne çıkıyor. Yaklaşık 7,5 ..

Gözaltındaki 2 Kişi Emniyetten Kaçtı 02:10

Gözaltındaki 2 Kişi Emniyetten Kaçtı

Çalıntı otomobille dün Çorum’da polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçan 4 zanlı Erbaa’da yakalanmış otomobilde yapılan aramada bir kurusıkı bir gerçek tabanca ile bir pompalı tüfek ele geçirilmişti. Yakalanan zanlıların k..

Kuzey Kore Uluslararası Camiayı Ayaklandırdı 01:03

Kuzey Kore Uluslararası Camiayı Ayaklandırdı

Kuzey Kore’nin orta uzun menzilli balistik bir füze denemesini başarıyla gerçekleştirdiği açıklandı. Geçen yıl yaptığı 2 nükleer deneme nedeniyle giderek ağırlaşan yaptırımların hedefi haline gelen Kuzey Kore’nin fırlat..

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi! 01:23

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi!

Soğuk Savaş'tan bu yana ilk kez ABD askerlerinin Rusya sınırına gelmesiyle başlayan gerilimde, Moskova karada ve denizde ilerleyebilen tanklarıyla gösteri yaptı. Ukrayna sınırına yakın olduğu tahmin edilen sahilde gerçe..

  • JokerS tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hep Birlikte Daha Yaşanabilir Şehirler Tasarlama Hayaliyle Fark Yaratıyorlar- Şehrine Ses Ver 06:08

Hep Birlikte Daha Yaşanabilir Şehirler Tasarlama Hayaliyle Fark Yaratı

Türkiye'de şehirleşme giderek artıyor. Bununla birlikte kilometre kareye düşen insan sayısı yıldan yıla artış gösteriyor. TÜİK verilerine göre, İstanbul’da 2007 yılında kilometrekareye düşen insan sayısı 2420 iken bu say..

  • PengoTV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yunanistan, Lozan'ı İhlal Etti 01:02

Yunanistan, Lozan'ı İhlal Etti

Yunanistan, Türkiye sınırına 7.5 kilometre uzaklıkta bulunan ve 'gayri askeri' statüdeki Sakız Adası'nda tatbikat düzenledi...

Film gibi kovalamaca! 01:28

Film gibi kovalamaca!

YANINDA 14 YAŞINDAKİ OĞLU DA VARDI, KISITLAMADA DENETİME TAKILDI, AMA O GAZA BASIP KAÇMAYI SEÇTİ, O ÖNDE POLİS ARKADA 25 KİLOMETRE SÜREN KOVALAMACA SONUNDA YAKALANDI... ''NEDEN KAÇTINIZ?'' SORUSUNA İSE BAKIN NE YANIT VER..

Yol verme kavgasında kan aktı, yaralılar çalıştıkları iş yerine sığındı 02:03

Yol verme kavgasında kan aktı, yaralılar çalıştıkları iş yerine sığınd

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yol verme kavgasında bıçaklanan 2 kişi, araçlarıyla kaçarak yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki iş yerine sığındı. Polis, kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı...

Minik Şeyma'dan güzel haber! 01:24

Minik Şeyma'dan güzel haber!

EVİNİN ÖNÜNDE OYUN OYNARKEN BİR ANDA ORTADAN KAYBOLDU,,,, AİLESİ,,, KÖYLÜLER,, JANDARMA,,, HEPSİ 3 YAŞINDAKİ ŞEYMA İÇİN SEFERBER OLDULAR. KÜÇÜK KIZ EVİNİN 3 KİLOMETRE UZAĞINDA TAŞLARIN ARASINDA TEK BAŞINA OTURURKEN BULU..

Sıfır aldığı lüks cipi 8 defa yolda kaldı, hukuk mücadelesi başlattı 06:02

Sıfır aldığı lüks cipi 8 defa yolda kaldı, hukuk mücadelesi başlattı

Bursa'da bir iş adamı bugünkü değeri 1 milyon 600 bin liralık cipi sıfır kilometre satın aldı. Aracı 8 kez yolda kalınca hukuk mücadelesi başlattı..

Kuzey Kore'den 4 Balistik Füze Denemesi 00:53

Kuzey Kore'den 4 Balistik Füze Denemesi

Füze denemeleri bölge ülkelerinden tepki çeken Kuzey Kore bu kez ardarda 4 balistik füze denemesi yaptı. Füzeler Çin sınırına yakın Tongchang-ri bölgesinden fırlatıldı ve Pasifik Okyanusu’na düştü. Denemelere ilk tepki J..