#2 kişinin

Kişinin müziğe olan aşkının ve azminin başarı mucizesi... 01:00

Kişinin müziğe olan aşkının ve azminin başarı mucizesi...

Bu videoyu izledikten sonra artık bahaneniz kalmasın.Azmin herşeyden önde geldiğinin en iyi örneği. Alkışlıyoruz, Wallahi Bravo...

  • Candy tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Altı kişinin yaralandığı ambulans kazası kamerada 02:47

Altı kişinin yaralandığı ambulans kazası kamerada

Bursa’da içerisinde Covid-19 şüphelisi 6 aylık bebek ve annesini taşıyan ambulans, kavşaktan dönüş yapan otomobille çarpıştı. Kazada 6 kişi yaralandı. Kaza anı kameralara anbean yansıdı...

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı 01:30

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı

Berlin'in işlek merkezlerinden Kaiser Wilhelm Anıt Kilisesi önündeki Noel panayırına giren tırın çok sayıda kişiyi ezdiği ve 9 kişinin ölümüne, yaklaşık 50 kişinin yaralanmasına yol açtığı bildirildi. Polis, tırın şoförü..

Kabil Havalimanı'ndaki uçak kaosu! Uçağın kanadına binen Afganlar yere çakıldı 02:09

Kabil Havalimanı'ndaki uçak kaosu! Uçağın kanadına binen Afganlar yere

Afganistan'da ülkeden ayrılmak isteyen binlerce sivilin akın ettiği ve ABD askerlerinin havaya ateş açtığı Kabil Uluslararası Havalimanı'nda en az 5 kişi hayatını kaybetti. Sosyal medyada yayılan fotoğraflarda yüzlerce k..

İdlib'te Yerleşim Yerine Saldırı- 11 ölü 00:55

İdlib'te Yerleşim Yerine Saldırı- 11 ölü

İdlib'te Yerleşim Yerine Saldırı- 11 ölü Suriye'nin İdlib kentindeki Tırmenin beldesine düzenlenen hava saldırısında 11 kişinin öldüğü, 25 kişinin yaralandığı bildirildi...

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

ABD'de Senatörleri Taşıyan Tren Kaza Yaptı 04:03

ABD'de Senatörleri Taşıyan Tren Kaza Yaptı

ABD'de Cumhuriyetçi senatörleri taşıyan trenin çöp kamyonu ile çarpışması sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı açıklandı. Eşleriyle birlikte Washington'dan West Virginia'ya giden Cumhuriyetçi se..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

ABD'de havalimanında silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var! 01:35

ABD'de havalimanında silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var!

ABD’nin Florida eyaletinde yer alan Fort Lauderdale Hollywood Uluslararası Havalimanı’nda silahlı bir kişinin kalabalığa ateş açtığı ve 5 kişinin hayatını kaybettiği, 8 kişinin de yaralandığı belirtildi. Saldırının Term..

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma! 00:58

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişiminde bulunan canlı bomba olduğu iddia edilen bir terörist öldürülürken, 1 terörist de aranıyor. Gaziantep'te İncilipınar Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü önünde saat 1..

Ölmüş Yakınlarını Görenlerin Anlattıkları 10:04

Ölmüş Yakınlarını Görenlerin Anlattıkları

Korkunç gerçekler.Ölen insanların 40 gün boyunca evlerinde olduğuna yada bu süre içinde evlerinde ögrüldüklerine dair inanışlar vardır. Anadolunun heryerinde ölen yakınlarını gördüğünü söyleyen insanlar yada korkularını ..

  • ZULMA tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
New York'ta Otomobil Yayalara Çarptı 01:45

New York'ta Otomobil Yayalara Çarptı

ABD'nin New York kentindeki Times Meydanı'nda kaldırımdaki yayaların üzerine sürülen araç 1 kişinin ölümüne 23 kişinin yaralanmasına yol açtı.ABD'nin New York kentindeki Times Meydanı'nda kaldırımdaki yayaların üzerine s..

Hindistan’da Şiddetli Rüzgar 8 Ölü 01:20

Hindistan’da Şiddetli Rüzgar 8 Ölü

Hindistan’ın Tamil Nadu ve Kerala eyaletlerinin güney kıyılarında etkili olan “Ockhi” siklonunun yol açtığı şiddetli yağmur ve rüzgar birçok bölgede tahribata neden oldu. Şiddetli rüzgar nedeniyle Tamil Nadu eyaletinde 4..

Uçuş Fobisinin Nedenleri Nelerdir 00:54

Uçuş Fobisinin Nedenleri Nelerdir

Uçak fobisi kişinin uçağa bindiği zaman başına geleceklerle ilgili durumları felaketleştirmesinden kaynaklanır. Uçağın kaza yapması, motorun arızalanması, okyanusa düşmesi gibi yolculukla ve süreçle ilgili olumsuz yüklem..

  • NABIZ tarafından
  • 616 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orta ve güney Meksika'da güçlü deprem 7.4  bir ölü 01:21

Orta ve güney Meksika'da güçlü deprem 7.4 bir ölü

Meksika'nın güneyindeki Huatulco spa yakınındaki bir merkez üssü ile güçlü bir deprem, binlerce kişinin sokaklara çıktığı Meksika başkentinde binalar salladı. Cumhurbaşkanı Andrés Manuel López Obrador, Huatulco'da bir bi..

Ruh Üç Yerden Teslim Edilir! Göbek Deliği Kalp & İki Kaşın Arası! Bölgeyi Sen Belirliyorsun 41:39

Ruh Üç Yerden Teslim Edilir! Göbek Deliği Kalp & İki Kaşın Arası! Bölg

???? Bunca spiritualite arasında Allah nerede! Ben yarattım tezahür ettirdim, var ettim, yok ettim ! 6:40 ???? Misal alemi neresidir ? ???? Nasıl yaşarsan öyle canlı verirsin ! Ona göre bir melek gelir ! ???? Ölüm anın..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 5 gün önce
2 Dakikada Yalan Testi 02:21

2 Dakikada Yalan Testi

Karşınızdaki kişinin yalan söylediğini nasıl anlarsınız? Bu videoda karşınızdaki kişinin nasıl yalan söylediğini anlayacağınızı anlattık. İki dakika uzunluğunda olan bu videoyu izledikten sonra karşınızdaki kişinin size ..

  • PengoTV tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Başbakan Yardımcısı Kaynak: 'Yurt Yılda İki Kez Denetleniyor 05:49

Başbakan Yardımcısı Kaynak: 'Yurt Yılda İki Kez Denetleniyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, çıkan yangında 12 kişinin hayatını kaybettiği yurdun Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yılda iki kez denetlendiğini, en son haziran ayında denetleme yapıldığını söyledi. Başbakan Yardı..

Fobilerin Üzerine Gitmek Doğru Mu 00:55

Fobilerin Üzerine Gitmek Doğru Mu

Fobilerin üzerine gitmek uygun şekilde, kişinin hazır olduğu ölçüde ve aşamalı olarak gerçekleştiği takdirde doğru ve uygundur. Tedavilerde de bu şekilde çalışılır. Kişinin hazır olmadığı bir şekilde ve boyutta fobisine ..

  • NABIZ tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fobi Ne Anlama Gelir 00:46

Fobi Ne Anlama Gelir

Fobi kişinin bir nesneden ya da bir durumdan aşırı korkma halidir. Kişinin günlük yaşantsını oldukça olumsuz yönde etkiler. Örneğin sosyal fobisi olan bir kişi, topluluk içinde söz almaktan kaçınır ve bu durum geri pland..

  • NABIZ tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güney Kore 6.Haftasonunda da halkından Cumhurbaşkanına protesto 00:46

Güney Kore 6.Haftasonunda da halkından Cumhurbaşkanına protesto

Belki de Güney Kore'nin şimdiye kadarki en büyük protesto hareketi haline gelen 6. altın hafta sonu için düzenlenen toplantıda, Seul'teki yüz binlerce göstericiler Cumhurbaşkanı Park Geun-hye'nin tasfiyesini talep etti. ..

Ölüm Korkusu Günlük Yaşamı Nasıl Etkiler 00:52

Ölüm Korkusu Günlük Yaşamı Nasıl Etkiler

Ölüm korkusunun varlığı kişinin gergin ve huzursuz hissetmesine sebep olur. Bu duygu da kişinin iş yaşamına, ilişkilerine ve aile yaşamına yansır. Ölüm korkusunu her daim hissederek yaşamak kişinin sürekli temkinli olmas..

  • NABIZ tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi 01:15

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Ve

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili gündemi sarsacak iddia! FETÖ'den tutuklanan Oda Başkanı, helikopterdeki cihazları söken astsubaya 100 bin lira a..

Mersin’de Sel Felaketi_ 2 Ölü, 1 Kayıp 01:16

Mersin’de Sel Felaketi_ 2 Ölü, 1 Kayıp

Mersin’de yaşanan selde 2 kişi hayatını kaybetti, bir kişi de denizde kayboldu. Mersin uzun zamandır böyle bir felaketi yaşamamıştı. Kentte 20 saatte metrekareye 155 kilogram yağmur düştü. Şiddetli yağış beraberinde se..

Malatya'da yük trenleri çarpıştı- 1 ölü, 3 yaralı 02:48

Malatya'da yük trenleri çarpıştı- 1 ölü, 3 yaralı

Malatya’da iki yük treni kafa kafaya çarpıştı. 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı feci kazada kayıp bir kişinin ise aranmasına devam ediliyor...

2017'ye Terörle Başladık! Ortaköy'deki Gece Kulübünde Terör Saldırısı: 35 Can Kaybı 01:05

2017'ye Terörle Başladık! Ortaköy'deki Gece Kulübünde Terör Saldırısı:

İstanbul Ortaköy'deki ünlü gece kulübü Reina'da silahlı saldırı gerçekleşti. *İstanbul Valisi Vasip Şahin yaptığı açıklamada bu bir terör saldırısıdır diyerek, saldırıda biri polis en az 35 kişinin hayatını kaybettiğin..

Trump'ın Yemin Törenine Katılanların Sayısıyla İlgili Tartışma Sürüyor 01:15

Trump'ın Yemin Törenine Katılanların Sayısıyla İlgili Tartışma Sürüyor

Amerikan Başkanı Donald Trump yemin törenine katılanların sayısıyla ilgili medyada yer alan haberlere sert çıktı. Törende 1.5 milyon kişinin bulunduğunu öne süren Trump, basını yalan haber üretmekle suçladı ve gazetecil..

Batı Şeria'da Olaylı Yahudi Yerleşim Birimi Tahliyesi 00:48

Batı Şeria'da Olaylı Yahudi Yerleşim Birimi Tahliyesi

Batı Şeria’da Filistinli bir kişinin özel arazisi üzerine inşa edilen Amona Yahudi yerleşim biriminin tahliyesi olaylı başladı. Amona’nın girişinde araç lastiklerini ateşe vererek ve kapılarının önüne bariyerler koyarak ..