#2 kişinin

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi 01:16

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi

Güney Sudan hükümeti ülkenin Unity eyaletine bağlı birçok bölgesinde kıtlık ilan etti. Hükümetin yaptığı açıklamada yaklaşık 100 bin kişinin kıtlıkla karşı karşıya olduğu ve bunun yayılma tehlikesinin bulunduğu belirtil..

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir Mi 12:01

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir Mi

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir mi? Cinlerin insanlara zarar vermeleri mümkündür. ancak bu zarar, filmlerde geçen çarpılma ve benzerleri gibi değildir. Bu güne kadar binlerce insan biyolojik hastalıklarını ci..

  • ZULMA tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nihat Hatipoğlu - Kaderimizdeki Kişi Dua İle Değişir Mi? 02:00

Nihat Hatipoğlu - Kaderimizdeki Kişi Dua İle Değişir Mi?

Peki Yüce Allah'ın yaşayacaklarımızı bilmesi ve yazması bizi bunları yaşamaya mahkûm eder mi? Elbette hayır. Yüce Allah yaşayacağımızı vakti gelmeden evvel bildiği için yazmıştır. O zaman ikinci bir soru daha soralım. Pe..

  • ANKA tarafından
  • 1.249 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irak’ta Bombalı Saldırı 50 Ölü 00:17

Irak’ta Bombalı Saldırı 50 Ölü

Irak'ta medyana gelen çifte bombalı saldırılarda en az 50 kişinin hayatını kaybettiği en az 87 kişinin ise yaralandığı bildirildi.Irak'ın güneyinde yer alan Nasıriye ve El Samava kentlerinde meydana gelen çifte saldırıda..

Somali 'Savaş Hali' İlan Edecek 01:52

Somali 'Savaş Hali' İlan Edecek

Somali 'Savaş Hali' İlan Edecek Somali hükümetinin geçen hafta 300'den fazla kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırılardan sorumlu tuttuğu terör örgütü El Şebab'a karşı savaş hali ilan edeceği açıklandı. Adının açıkl..

Hayvan Fobisi Nasıl Aşılabilir 00:59

Hayvan Fobisi Nasıl Aşılabilir

Hayvan fobisi kişinin o hayvanla ilgili düşünceleri üzerinde çalışarak aşılabilir. En etkili yöntemlerden biri ise kişinin aşamalı olarak o hayvana maruz kalmasıdır. Kişinin hazır olduğu ve kabul ettiği ölçüde belki önce..

  • NABIZ tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rize'deki selin oluşturduğu heyelan koca binayı 70 metre sürükledi 01:29

Rize'deki selin oluşturduğu heyelan koca binayı 70 metre sürükledi

Rize'de, 7 saatte metrekareye düşen 220 kilogram yağışın ardından meydana gelen, 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin kaybolduğu, 4 kişinin yaralandığı, alt ve üst yapıda hasarların meydana geldiği sel ve heyelan afetinin hasarı ..

İnsanlığı Birçok Şeytani Fikirle Tanıştıran 9 Bilimsel Teori 10:55

İnsanlığı Birçok Şeytani Fikirle Tanıştıran 9 Bilimsel Teori

İnsanlık tarihinde, hataların ve yanlış seçilen yöntemlerin milyonlarca insan için feci sonuçlar doğurduğu birçok korkunç örnek vardır. Zaman içinde insanların bazen ne büyük yanılgılar içine düşmüş olduğunu kanıtlayan 1..

  • JET TV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar 06:06

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar

Ordu'da Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi’nde görevli öğretmenler tarafından koronavirüs salgınına karşı ateş ölçümü yapan, dezenfekten sıkan ve maske veren 'koronasavar' robot tasarlandı. Dış kapıya bağlı ol..

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolünde 05:56

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolün

Van'da, evde izolasyon kurallarını ihlal eden koronavirüs hastaları, polis ekipleri eşliğinde ambulanslarla Tuşba ilçesindeki Süleyman Şah Öğrenci Yurdu'na yerleştirilmeye başlandı. Yurt önünde tulum giyip, maske takan p..

Pakistan'da Terör Saldırısı- 59 Ölü, 117 Yaralı 01:05

Pakistan'da Terör Saldırısı- 59 Ölü, 117 Yaralı

Pakistan'da Terör Saldırısı- 59 Ölü, 117 Yaralı Pakistan'ın güneybatısındaki Belucistan eyaletinde, silahlı saldırganların bir polis eğitim merkezine sızması sonucu yaşanan olayda 59 kişinin hayatını kaybettiği, 117 ki..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Adana’da Patlama Anı Güvenlik Kameralarında 00:39

Adana’da Patlama Anı Güvenlik Kameralarında

Adana’da Patlama Anı Güvenlik Kameralarında Adana’da valilik otoparkında gelen patlama iş yeri kameralarına an be an yansıdı. Adana’da valilik otoparkında bombalı araçla yapılan saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ..

Kahire'deki Kilise Saldırısını Daeş Üstlendi 00:51

Kahire'deki Kilise Saldırısını Daeş Üstlendi

Mısır’ın başkenti Kahire’deki kanlı kilise saldırısını DAEŞ terör örgütü üstlendi. Örgüt yayınladığı açıklamada ülkedeki eylemlerine devam edeceklerini de duyurdu. En az 25 kişinin ölümüne ve 49 kişinin de yaralanmasına..

Endonezya'daki tekne yangınında 23 kişi yaşamını yitirdi 00:59

Endonezya'daki tekne yangınında 23 kişi yaşamını yitirdi

Endonezya'da bir yolcu teknesinde çıkan yangın sebebiyle en az 23 kişi hayatını kaybetti. Başkent Jakarta'nın Muara Angke Limanı açıklarında yaşanan kazada onlarca kişi de yaralanırken 17 kişinin de kayıp olduğu belirt..

Deaş Üyesi Olduğu Öne Sürülen 20 Şüpheli Gözaltına Alındı 00:48

Deaş Üyesi Olduğu Öne Sürülen 20 Şüpheli Gözaltına Alındı

Ortaköy'de 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısıyla bağlantılı oldukları iddia edilen şüphelilere yönelik İzmir'de operasyon düzenlendi..

Husiler’den Suudi Arabistan Firkateynine Saldırı_ 2 Ölü 01:09

Husiler’den Suudi Arabistan Firkateynine Saldırı_ 2 Ölü

Yemen’de Husilerin Suudi Arabistan’a ait bir fırkateyne intihar saldırı düzenlemesi sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı bildirildi...

Belçika'da Mikro-Çipli Personel Devri 00:25

Belçika'da Mikro-Çipli Personel Devri

Belçikalı bir pazarlama firması kimlik kartlarını ortadan kaldırarak çalışanlarının vücuduna mikro-çip yerleştirmek istediğini duyurdu. Tanesi yaklaşık 100 Euro değerinde olan ve pirinç tanesi büyüklüğünde olan mikro-çip..

PKK'lı Baba İle Kızın Evinden FETÖ Üyeleri Çıktı 00:41

PKK'lı Baba İle Kızın Evinden FETÖ Üyeleri Çıktı

Manisa'da terör örgütü PKK'ya yönelik soruşturmada gözaltına alınan 2 kişinin evinde, FETÖ üyesi 14 şüpheli yakalandı. PKK'lı baba ile kızın, FETÖ üyelerini yurt dışına kaçırmaya çalıştıkları öğrenildi...

Almanya'da Baltalı Saldırı  7 Yaralı 01:31

Almanya'da Baltalı Saldırı 7 Yaralı

Almanya'nın Düsseldorf kentindeki ana tren garında, bir kişinin balta ile rastgele yolculara saldırması sonucu 7 kişinin yaralandığı bildirildi...

Londra Saldırganının Kimliği Belirlendi 00:21

Londra Saldırganının Kimliği Belirlendi

İngiltere’nin başkenti Londra’daki saldırıyı İngiliz vatandaşı Khalid Massood’un gerçekleştirdiği belirlendi. Londra’da 4 kişinin hayatını kaybettiği parlamento binası yakınındaki saldırıyı yapan teröristin kimliği beli..

ABD, Golf Sahasına Helikopter Düştü Son Dakika 00:27

ABD, Golf Sahasına Helikopter Düştü Son Dakika

ABD, Golf Sahasında Ölümcül Blackhawk Kaza Oldu. ABD Ordusu Askeri Bölge Washington'a göre, UH-60 Blackhawk(kara şahin) helikopteri, Maryland, Leonardtown'daki bir golf sahasında, rutin bir eğitim egzersizi sırasında bir..

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme 00:36

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde 8 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cesedi, bugün saat 16.35'te, H.A.'nın gömdüğünü söylediği bölgede yürütülen çalışmalarda bulundu. Top..

Adalet Bakanı Fetö'den Tutuklu 50 bin 402 Kişi Var 03:25

Adalet Bakanı Fetö'den Tutuklu 50 bin 402 Kişi Var

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, FETÖ soruşturmaları kapsamında 790 kişinin gözaltında bulunduğunu, 50 bin 402 kişinin de tutuklu olduğunu açıkladı...

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı 01:07

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı Yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan Suriyeli 62 mülteci arasına karışıp, kendilerini Suriyeli göçmen olarak gösteren FETÖ/PDY Terör Örgütün Hatay’daki üst düzey 3 yönetici..

Esnaf İle Torbacılar Arasında Silahlı Kavga 00:38

Esnaf İle Torbacılar Arasında Silahlı Kavga

Beyoğlu'nda Esnaf ile Torbacılar Arasındaki Silahlı Çatışma Kamerada Beyoğlu’nda geçtiğimiz günlerde 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı olayda, mahalle esnafı ile torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcıları a..

Abd'de Güneş Tutulması 01:44

Abd'de Güneş Tutulması

Milyonlarca kişinin merakla beklediği tam Güneş tutulması ABD'de gözlemlendi. Tam Güneş tutulması sadece Kuzey Amerika'da gözlemlenebildi. Türkiye'den de gözlenebilecek tam güneş tutulması ise 20 Nisan 2060'da gerçekleşe..

Eski Koca Vahşeti Güvenlik Kamerasında 00:53

Eski Koca Vahşeti Güvenlik Kamerasında

Gaziantep'te 17 yıl önce boşandığı eşi S.Ç ile aynı evde yaşamaya devam eden G.Ç., şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2 çocuğuyla birlikte evi terk ederek İstanbul'a yakınlarının yanına geldi. Bir kafede eşinin yakınlarıyla ..

Kilis Adliyesinde Bir Kişi Ateş Açtı  Ölü Ve Yaralılar Var 02:00

Kilis Adliyesinde Bir Kişi Ateş Açtı Ölü Ve Yaralılar Var

Edinilen bilgiye göre, Kilis Adliyesi içerisinde duruşma salonlarının bulunduğu yerde bir kişinin tabanca ile davalı olduğu kişilerin üzerine ateş açtığı en az bir kişinin öldüğü, 4-5 yaralı olduğu öğrenildi. Olay yerine..