#2 kişinin

Telefonu İle İlgilenirken Köpeğe Takılıp Düşen Vatandaş 00:11

Telefonu İle İlgilenirken Köpeğe Takılıp Düşen Vatandaş

Zonguldak'ta, cep telefonuyla ilgilenerek yolda yürüyen bir kişinin önündeki köpeği takılarak düşmesi güvenlik kamerasına yansıdı. İnağzı Mahallesi'nde cep telefonuyla ilgilenerek yolda yürüyen bir kişi, yerde yatan köpe..

  • JET TV tarafından
  • 599 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ukrayna'da Askeri Üstte Patlama 01:06

Ukrayna'da Askeri Üstte Patlama

Ukrayna'nın Vynntsya bölgesindeki Kalynivka'daki askeri üstte meydana gelen patlamada 1 kişinin yaralandığı, 24 bin kişinin de tahliye edildiği açıklandı...

Kanlı Otopark Baskınının Görüntüleri Ortaya Çıktı 00:46

Kanlı Otopark Baskınının Görüntüleri Ortaya Çıktı

İstanbul Sultangazi'de bir kişinin öldüğü bir kişinin de yaralandığı silahlı otopark baskının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde otoparkın tarandığı anlar ve ardından yaşanan çatışma yer aldı...

Facia Gibi İzdiham 15 Ölü, 30 Yaralı 00:56

Facia Gibi İzdiham 15 Ölü, 30 Yaralı

Hindistan'da bir tren istasyonunun üst geçidinde kalabalık nedeniyle meydana gelen izdihamda en az 15 kişinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin ise yaralandığı belirtildi...

Ölmeden Dakikalar Önce Canlı Yayın Yapmış 00:30

Ölmeden Dakikalar Önce Canlı Yayın Yapmış

Konya'da 3 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de ağır yaralandığı kazada, araç sürücüsünün kazadan dakikalar önce kaza yaptığı yolda çektiği videosunu sosyal medyada paylaştığı ortaya çıktı. Sürücü Mehmet Büyükuyanık..

ABD’nin İçinde Paralel Devlet Mi Var 06:20

ABD’nin İçinde Paralel Devlet Mi Var

Türkiye, 15 Temmuz 2016 tarihinde 249 kişinin ölümüne, 2193 kişinin yaralanmasına yol açan, demokrasisini ve özgürlüklerini hedef alan hain darbe girişiminin bütün suçlularını tespit edip yargılıyor. İlk bakışta buna son..

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik 02:10

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik Suriye'ye insani yardım ulaştırılması konulu toplantıda, ağır eleştirilerin hedefi olan Rusya'nın BM Daimi temsilcisi, Vaaz dinlemek istesek kiliseye..

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

Van'da 6 Yılda Depremin İzleri Silindi 00:49

Van'da 6 Yılda Depremin İzleri Silindi

Van'da 23 Ekim 2011'de 604 kişinin ölümü, çok sayıda kişinin yaralanması ve binlerce binanın ağır hasar görmesiyle sonuçlanan 7,2 büyüklüğündeki depremin izleri, aradan geçen 6 yıllık sürede yapılan yatırımlarla silindi...

Vietnam'daki Fırtına 90 Kilometrelik Hızıyla Korku Salıyor 01:33

Vietnam'daki Fırtına 90 Kilometrelik Hızıyla Korku Salıyor

Orta ve güney Vietnam'ı vuran Tayfun 5 kişinin ölümüne yol açtı. Ağaçları yerinden söken ve yüzlerce evi elektriksiz bırakan Damrey Tayfununun hızı saatte 90 kilometreye kadar ulaştı. Hükümet 6 kişinin kaybolduğunu ve 20..

Teksas Polisinden Uyarı 'Evlerinizden Çıkmayın' 00:56

Teksas Polisinden Uyarı 'Evlerinizden Çıkmayın'

Teksas polisi, 27 kişinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin yaralandığı kilise saldırısında vatandaşlara evlerinizden çıkmayın uyarısında bulundu...

İneği Sayesinde Ölümden Kurtuldu 02:23

İneği Sayesinde Ölümden Kurtuldu

Bursa’nın Gürsu ilçesinde, 5 kişinin ölümüne, 16 kişinin yaralanmasına yol açan patlamada, bir vatandaş, ineği sayesinde ölümden kurtuldu...

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Mısır'da Cami Katliamı 184 Ölü 00:48

Mısır'da Cami Katliamı 184 Ölü

Mısır'ın Sina Yarımadası'nda Al Rawda köyündeki bir cami yakınlarında meydana gelen patlamada 184 kişinin hayatını kaybettiği, 85 kişinin yaralandığı bildirildi. Görgü tanıkları, El-Abed'de bulunan bir camiye önce bombal..

Kaçırılan Üniversiteli Zelal Topçul Bulundu 01:49

Kaçırılan Üniversiteli Zelal Topçul Bulundu

Mersin'de, bindiği minibüsten kaçırılan üniversite öğrencisi Zelal Topçul, polis tarafından bulundu. Ailesine teslim edilen Zelal Topçu, Bana iyi davrandı, pişman olduğunu söyledi. Şikayetçi değilim dedi. Genç kızı kaç..

Batı Şeria Ve Gazze'deki Protestolarda 4 Kişi Öldü 367 Kişi Yaralandı 00:34

Batı Şeria Ve Gazze'deki Protestolarda 4 Kişi Öldü 367 Kişi Yaralandı

Filistin Sağlık Bakanlığı, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararının ardından Batı Şeria ve Gazze'de devam eden protesto gösterilerinde 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 367 kişinin de yaralandığını açıkladı. Bakanlık, ..

Spiralin Yan Etkileri Var Mı 02:14

Spiralin Yan Etkileri Var Mı

Spiralin bazı durumlarda istenmeyen etkileri olabilir. Bakırlı spiraller, kişinin adet düzenini etkileyebilir. Kanama miktarını artırabilir. Adeti uzun süren kişilere hormonlu spiral önerilir. Kişinin yapısına uygun spir..

  • NABIZ tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı 01:36

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı Gaziantep'te besi çiftliğini basan kimliği belirsiz kişiler, Süleyman Aslan, Ali Çelik ve Mervan Aslan’ı tabancayla öldürdü. Besi çiftliğinde dehşet! 3 kardeş vurulmuş ha..

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu 05:27

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Beyoğlu ve Şişli başta olmak üzere birçok ilçede eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda çok ..

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu 02:16

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Ce

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu Ailesi, Gaziantep'te IŞİD'in düzenlediği saldırıda ölen Ramazan'ın cesedine bir türlü ulaşamıyordu. 3 DNA testine rağmen 25 numaralı ces..

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş 03:20

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş Derik'te Kaymakam Safitürk'ün şehit olduğu terör saldırısında, patlayıcının bidon içerisinde sokularak kaymakamın masasının altına bırakıldığı ve bur..

Abd, Long Beach California'da Silahlı Saldırı : 1 Ölü 01:37

Abd, Long Beach California'da Silahlı Saldırı : 1 Ölü

Abd California'nın Long Beach kentindeki Bixby Knolls mahallesindeki bir hukuk Bürosunda Silahlı saldırgan iş arkadaşını öldürdükten sonra kendi canına da kıymak istedi. Saldırgan , bir kişinin ölümüne ve silahını kendi..

Abd, Long Beach California'da Silahlı Saldırı  (Olay Yeri ) 00:45

Abd, Long Beach California'da Silahlı Saldırı (Olay Yeri )

Abd California'nın Long Beach kentindeki Bixby Knolls mahallesindeki bir hukuk Bürosunda Silahlı saldırgan iş arkadaşını öldürdükten sonra kendi canına da kıymak istedi. Saldırgan , bir kişinin ölümüne ve silahını kendi..

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

Los Angeles'ta 185 Trump Karşıtı Gösterici Gözaltına Alındı 02:19

Los Angeles'ta 185 Trump Karşıtı Gösterici Gözaltına Alındı

Los Angeles'ta 185 Trump Karşıtı Gösterici Gözaltına Alındı ABD'nin Los Angeles kentinde düzenlenen Trump karşıtı protestolarda 185 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. ABD'de salı günü gerçekleştirilen başkanlık se..

Abd'ye Ait Hava Üssünde Büyük Patlama- Ölü ve Yaralılar Var 00:50

Abd'ye Ait Hava Üssünde Büyük Patlama- Ölü ve Yaralılar Var

Abd'ye Ait Hava Üssünde Büyük Patlama- Ölü ve Yaralılar Var Afganistan'da bulunan Amerika Birleşik Devletleri'ne ait Bagram Hava Üssü'nde büyük bir patlama meydana geldi. Valilik'ten yapılan açıklamaya göre; ölü ve yara..

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında 01:00

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında Kastamonu merkezli 16 ilde FETÖ operasyonu düzenlendi. Gözaltı kararı bulunan 80 kişi adreslerinden alınarak sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü. Kastamo..

Emrah Karaduman ft. İrem Derici - Nerden Bilecekmiş 03:15

Emrah Karaduman ft. İrem Derici - Nerden Bilecekmiş

Ben bu filmi seyretmiştim Kırık iki kalp ortada kalıyor Bir yerlerde işitmiştim Üzülenin ahı kesin tutuyor Zaman aynasıdır her kişinin Kadere borç ödenmez ki peşin Gururun bir beden gönlüne büyük gelmiş Sözünden her döne..

Yoksunluk Sendromu Nedir 02:33

Yoksunluk Sendromu Nedir

Yoksunluk sendromu kişinin kullandığı maddeyi bir süre alamadığında yaşadığı ruh halidir. Kişinin yaşadığı sinir patlamaları, kramplar ve paranoya hali yoksunluk sendromunun sonuçlarıdır...

  • NABIZ tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İran'daki Protestolarda 23 Kişi Hayatını Kaybetti 00:35

İran'daki Protestolarda 23 Kişi Hayatını Kaybetti

İran'da perşembe gününden bu yana devam eden rejim karşıtı gösterilerde en az 23 kişinin öldüğü, 500'den fazla kişinin gözaltına alındığı bildirildi...