#2 terörist

Yerli İHA _Bayraktar_, Heron’un Pabucunu Dama Attı 01:35

Yerli İHA _Bayraktar_, Heron’un Pabucunu Dama Attı

İsrail yapımı insansız hava aracı (İHA) Heron’a rakip olarak Türk mühendisler tarafından üretilen Bayraktar, silahlı olması ve havada en uzun süre kalma rekoruna sahip olması dolayısıyla rakibinden çok daha üstün özellik..

Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik 02:50

Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik

Avrupa’da 356 cami ve mescidin kundaklandığını ve yakıldığını söyleyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye olarak hiçbir zaman Hristiyan terörü diye bir terim kullanmadıklarını belirterek “Dinlerin hiçbirisi terörü emret..

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Gölge Ajan Jack Ryan Shadow Recruit Film İzle 1:45:32

Gölge Ajan Jack Ryan Shadow Recruit Film İzle

Jack Ryan yaptığı denizcilik görevi sonrasında düzenli ve güzel bir hayat sürmeyi amaçlamaktadır. Düzgün bir yaşamı kafaya koyan jack rus bir milyarderin mali işleri ile ilgilenirken bir anda kendini terörist bir saldır..

  • Tv Series tarafından
  • 6.664 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD polisi: Erdoğan'a taşla saldıracaklardı 01:57

ABD polisi: Erdoğan'a taşla saldıracaklardı

ERDOĞAN ARAÇTAN ÇIKINCA... Bu olay sonrası Amerika polisi kendisinden hiç beklenemeyen bir hamle yaptı. Soruşturma dosyasını genişleten polis, PKK provokatörlerinin amacının Erdoğan’ın aracından çıkmasını sağlayıp, ardı..

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı 03:49

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı

Adana Valiliğine bombalı araçla düzenlenen ve 2 sivil görevlinin şehit olduğu, 33 kişinin yaralandığı saldırının planlayıcısı olduğu ileri sürülerek tutuklanan Halo dayı lakaplı teröristin Adana'da geçtiğimiz yıllarda ..

Ölümcül Takip Film İzle 1:36:27

Ölümcül Takip Film İzle

Londra'daki ABD Büyükelçiliği'ne kısa bir süre önce tayin edilen Kate Abbott adlı bir gizli servis görevlisi (Milla Jovovich) bombalı bir saldırıdan son anda kurtulduktan sonra saldırının sorumluluğunun üzerine yıkıldığı..

  • Tv Series tarafından
  • 2.503 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Görevimiz Tehlike 4 Film İzle 2:12:56

Görevimiz Tehlike 4 Film İzle

IMF küresel bir terörist bombalama komplosuna dahil olduğunda kapatılır. Ethan Hunt (Tom Cruise) ve yeni takımı ile beraber teşkilatın ismini temize çıkarabilmek için Hayalet Protokol isminde gizli bir göreve başlatılaca..

  • Tv Series tarafından
  • 12.642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yakalanan Canlı Bombaların Görüntüleri 01:32

Yakalanan Canlı Bombaların Görüntüleri

Türkiye’yi kana bulamak için Suriye sınırından Türkiye’ye geçen 5 terörist sınırda kıskıvrak yakalandı. Güvenlik güçleri o anların görüntülerini basınla paylaştı....

AK Parti Milletvekilline Suikast Son Anda Önlendi 00:28

AK Parti Milletvekilline Suikast Son Anda Önlendi

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'a suikast hazırlığında olan 4 terörist, saldırıda kullanılacak çok sayıda silah ve patlayıcı madde ile birlikte yakalandı...

İyi ki Vardın Yiğit Çocuk 01:00

İyi ki Vardın Yiğit Çocuk

Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında dün bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan 16 yaşındaki Eren Bülbül'ün memleketinde hüzün var. İlçe kırsalında evden erzak çalma olayı ve bunun terö..

BÖ - E'telu 03:27

BÖ - E'telu

dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile benim vatan çevremdeki ailem sahip ben güzel bir şekilde sormak olsun benim vatan ç..

Kara Gün (Patriots Day) 2017 Fragman 02:35

Kara Gün (Patriots Day) 2017 Fragman

Gerçek bir hikayeden ilhamını alan film Boston Polis Komiseri Ed Davis üzerinden ilerliyor. Korkunç bir terör eyleminden hemen sonra komiser, hayatta kalanlar ile birlikte bir sonraki olası patlamayı önlemek için zamanla..

Londra’da Kamyon Camiden Çıkanları Ezdi 03:04

Londra’da Kamyon Camiden Çıkanları Ezdi

Londra'da camiden çıkan Müslümanlara bir kamyonun çarpması sonucu 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. İngiltere'nin başkenti Londra'nın kuzeyinde bir kamyon Finsbury Park yakınlarındaki camide teravih çıkışı cemaati ezdi. ..

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Cinayetinde Fetö Parmağı 02:04

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Cinayetinde Fetö Parmağı

A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programına katılan Sabah Gazetesi Editörü Kenan Kıran, Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın terörist katili ile FETÖ'cü polis müdürü arasındaki bağlantıyı analiz etti....

Mehmetçik İkiyaka Dağları'nda Destan Yazıyor 02:22

Mehmetçik İkiyaka Dağları'nda Destan Yazıyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Irak sınırındaki İkiyaka Dağları'nda Türk Silahlı Kuvvetlerince sürdürülen Şehit Tank Yarbay İhsan Ejdar Operasyonu kapsamında şimdiye kadar 27 terörist etkisiz hale getirildi...

Cnn Türk Ekranlarında Büyük Skandal  Teröriste Şehit Dedi 00:17

Cnn Türk Ekranlarında Büyük Skandal Teröriste Şehit Dedi

CNN Türk'te haber spikeri canlı yayında sunduğu haber saatinde skandal bir olaya imza attı. Spiker, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde yaşanan terör saldırısında ölen teröristi, Bir kadın terörist şehit oldu. diye ifade eder..

Chp'li İnce'den Aşagılık Sözler 00:43

Chp'li İnce'den Aşagılık Sözler

CHP milletvekili Muharrem İnce, katıldığı bir televizyon programında Myanmar'da katledilen müslümanlar hakkında aşağılık sözler sarf etti. İnce katledilen müslümanlara 'terörist' derken; Myanmarlı vahşilere ise tek kelim..

Taciz Ateşleri Misliyle Karşılık Bulacaktır 04:57

Taciz Ateşleri Misliyle Karşılık Bulacaktır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Türkiye’nin PYD/YPG konusundaki hassasiyetlerinin dikkate alınması gerektiğini bir kez daha çok net şekilde ifade ediyorum. Kaldı ki bu bu örgütün Afrin bölgesinden Türkiye’ye doğru açtığı..

Dağların Zirvelerine 'Kartal Yuvası' 01:46

Dağların Zirvelerine 'Kartal Yuvası'

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde teröristlerden temizlenen dağların zirveleri patlatılarak Mehmetçik için üs bölgesi yapılıyor. En fazla şehidin verildiği askeri birlik olan Dağlıca Hudut Taburu so..

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na, Kamera Şakası Mısın Nesin Sen 01:56

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na, Kamera Şakası Mısın Nesin Sen

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun SİHA'lar ile ilgili açıklamalarına büyük tepki göstererek konuyla ilgili, CHP Genel Başkanı daha sonra çıkacak, diyecek ki bunlar terörist olabilir ama silahlar..

Rus Deniz Altıları Akdenizden Roket Gönderdi 00:36

Rus Deniz Altıları Akdenizden Roket Gönderdi

2 Rus denizaltısı Akdeniz'den gemi roketleri gönderdi, Suriye'de ISIS hedeflerine çarptı Rusya Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, iki Rus denizaltısı Akdeniz'den kalibr gemi füzeleri gönderdi ve Suriye'deki İslam ..

Teslim Olan Teröristler PKK'ya Vurulan Ağır Darbeyi Anlattı 01:51

Teslim Olan Teröristler PKK'ya Vurulan Ağır Darbeyi Anlattı

Terör örgütü PKK'dan kaçarak Diyarbakır'da güvenlik güçlerine teslim olan teröristlerin itirafları güvenlik güçlerince yürütülen müşterek operasyonlarla teröre göz açtırılmadığını gözler önüne serdi...

Eren Bülbül Operasyonu 120 Kilometre Alana Genişletildi 04:26

Eren Bülbül Operasyonu 120 Kilometre Alana Genişletildi

Karadeniz’de PKK’ya karşı yürütülen operasyonlar devam ediyor. JÖAK ve JÖPER’lerin ardından bölgeye Bordo Bereliler'den oluşan bir tabur asker gönderildi.Trabzon, Gümüşhane ve Giresun kırsalında operasyonlarını sürdüren ..

Rusya:  03:15

Rusya: "Cephe El-Nusra Ait Beş Komutan Öldürüldü"

Suriye'nin Idlib eyaletinde aranan, terörist Jabhat an-Nusra( Elnusra Cephesi)'nın beş güçlü komutanı, Rusya bir füze hava saldırısı ile öldürüldüklerini bildirdi. Ayrıca An Nusraya ait olan mühimmat depoları ve teçhiza..

Şırnak'da Çatışma!! 6 Pkk Öldürüldü 01:21

Şırnak'da Çatışma!! 6 Pkk Öldürüldü

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 6 terörist etkisiz hale getirildi. Valilikten yapılan açıklamada, Bestler Dereler üst bölgesinde dün, İnsansız Hava Aracı (İHA) tarafından hava destekli operasyon başlatı..

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Vadide Kıstırılan Teröristlere Helikopterden Bombardıman Anı! 00:50

Vadide Kıstırılan Teröristlere Helikopterden Bombardıman Anı!

Şırnak-Cizre karayolunda yapımı süren tünel inşaatının güvenliği sağlayan asker ve koruculara saldırı düzenleyerek 2 güvenlik görevlisini şehit, 4 güvenlik görevlisini yaraladıktan sonra kaçan teröristlere yönelik operas..

Diyarbakır'da Terör Operasyonu 00:49

Diyarbakır'da Terör Operasyonu

Ergani ilçesinde yol kontrolünde biri kadın 2 terörist ile 2 terör örgütü işbirlikçisi yakalandı. Hani ve Lice ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, tuzaklanan EYP kontrollü bir şekilde imha edildi, çok mikt..

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor 02:24

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor

Belucistan eyaletinde bir Şii türbesini hedef alan intihar saldırısında en az 20 insan yaşamını yitirdi, hastanelere 28 yaralı taşındı. Türkiye ve ABD, resmi açıklamayla saldırıyı kınadı. Ortadoğu'dan silinmek üzere olan..