#2 terörist

Greenpeace Teröristlere Karşı Alarm Çalışmasında 01:03

Greenpeace Teröristlere Karşı Alarm Çalışmasında

Greenpeace uyarıcı olarak adlandırılan Fransız Nükleer Güvenlik raporunu yeniden düzenliyor. Greenpace çevreci eylemciler geçtiğimiz 18 ay boyunca Fransa'nın 19 nükleer reaktör alanının sadece çevre kirliliği ve radyoakt..

İran Nükleer Enerji Anlaşmasını Yeniden Tartışmak İstemiyor 01:49

İran Nükleer Enerji Anlaşmasını Yeniden Tartışmak İstemiyor

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın İran’ı hedef alan ve nükleer enerji anlaşmasını yeniden tartışmaya açan sözlerinin yankısı sürüyor. Trump’ın tavrı İran kamuoyunda “yeni İran stratejisi” olarak değerle..

Hatay'da Sahil Güvenlik Bölgesine Teröristlerden Saldırı 01:46

Hatay'da Sahil Güvenlik Bölgesine Teröristlerden Saldırı

Hatay Valiliği, Samandağ ilçesinde Sahil Güvenlik karakoluna bölücü terör örgütü mensubu oldukları değerlendirilen şahıs veya şahıslarca taciz ateşi açılmasının ardından çıkan çatışmada 1 güvenlik görevlisinin yaralandığ..

Gri Listede Bulunan Yaralı Teröriste İlk Müdahale Mehmetçik'ten 03:13

Gri Listede Bulunan Yaralı Teröriste İlk Müdahale Mehmetçik'ten

Tunceli’nin Nazımiye ilçesi kırsalında yapılan operasyonda sağ ele geçirilen yaralı kadın teröriste ilk müdahaleyi askerler yaptı.Kadın teröristin Sema kod adlı Besna Kartal olduğu ve 300 bin lira ödüllü gri listede ye..

Abd  Deaş'lı Teröristleri Böyle Tahliye Etti 00:51

Abd Deaş'lı Teröristleri Böyle Tahliye Etti

İngiliz yayın kuruluşu BBC, Rakka'da DEAŞ'lı teröristler ile PKK/PYD'nin gizli anlaşmasını deşifre eden özel bilgeleri paylaştı. Rakka'da sıkışan en az 350 DEAŞ'lı terörist, ABD ve PKK/PYD ile anlaşarak şehirden tahliye ..

FETÖ Elebaşını Böyle Savunmuştu Gözaltına Alındı 02:08

FETÖ Elebaşını Böyle Savunmuştu Gözaltına Alındı

FETÖ elebaşı Gülen'in doğduğu Şehit Burak Karakoç Mahallesi'nde muhabire “FETÖ demeyeceksin, Hoca efendi diyeceksin diye tepki gösteren FETÖ'nün akrabası şüpheli, polis tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı...

Almanya'da Pkk Yandaşları Polisle Çatıştı 01:07

Almanya'da Pkk Yandaşları Polisle Çatıştı

Almanya'nın Düsseldorf kentinde gösteri düzenleyen terör örgütü PKK yandaşları polisle çatıştı.Düsseldorf polisinin, ülkede yasaklı olan PKK'yı simgeleyen bez parçaları ile terörist başı Öcalan posterlerini taşımamak şar..

Mehmetçik, Teröristin Sığındığı Mağarayı Böyle Başına Yıktı 01:29

Mehmetçik, Teröristin Sığındığı Mağarayı Böyle Başına Yıktı

Tunceli'nin Ovacık ilçesi kırsalında dün 4 teröristin öldürüldüğü operasyondan görüntüler ortaya çıktı. Öldürülen 4 teröristten birinin, terör örgütü MKP'nin sözde bölge sorumlusu Cenk kod adlı Eren Tali olduğu belirle..

Abd,ve Türkiye  Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröristlerle Birlikte Savaşmayı Kabul Etti 03:23

Abd,ve Türkiye Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröris

Washington ve Ankara, sadece deaş ile savaşmakla kalmayıp, Kürt PKK ve Fetullah Gülen hareketini de içeren tüm terörist örgütlere karşı güçlerini birleştirmeye karar verdiler. Başkanlık, Recep Erdoğan'ın Donald Trump i..

Yılın Son Ayında PKK'ya Ağır Darbe 01:42

Yılın Son Ayında PKK'ya Ağır Darbe

Türkiye'nin barış ve huzurunu bozmaya yönelik saldırılar gerçekleştiren, sivilleri, çocukları dahi hedef almaktan çekinmeyen terör örgütü PKK'ya yönelik 2017 yılının son ayında düzenlenen operasyonlarda 120 terörist etki..

Paramparça Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:03

Paramparça Türkçe Altyazılı Fragmanı

Kocasıyla çocuğunu Hamburg’daki bir terörist saldırıda kaybeden bir kadın Katja, hakkını aramak için mahkemeye başvurur. Fakat mahkeme zanlılardan yana tavır koyar. Karar karşısında öfkeye kapılan Katja, kendi adaletini ..

Afrin'de Teröristlerin Vurulma Anı Kamerada 01:51

Afrin'de Teröristlerin Vurulma Anı Kamerada

Zeytin Dalı Harekatı sırasında ZMA aracının termal kamerasına yakalanan 3 terörist etkisiz hale getirildi. Araç üzerinde bulunan MK 19 40 mm bomba atar silahla yapılan atışlar termal kamera tarafından böyle kaydedildi...

Hollanda'da Silahlı Saldırı 00:20

Hollanda'da Silahlı Saldırı

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da gerçekleştirilen silahlı bir saldırıda en az bir kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Hollanda polisi olayın terörist bir saldırıdan çok adli bir vaka olabileceğini söyledi...

Mevzide Saniye Saniye Çatışma Anları Kamerada 02:37

Mevzide Saniye Saniye Çatışma Anları Kamerada

TSK ve ÖSO, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'in kuzeybatısındaki Ali Bekki köyünü terör unsurlarından temizledi. Operasyonda 10'dan fazla terörist etkisiz hale getirildi. Çatışma anları saniye saniye kameralara böyl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Vekile: Ulan Ahlaksız... 01:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Vekile: Ulan Ahlaksız...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli'de halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Grup Başkanvekili Altay'ın ÖSO ile açıklamalarına sert tepki göstererek, Sen sıcak yatağında yatarken terörist dediğin ÖSO, beni..

Diyarbakır’da PKK'nın Üst Düzey İsmi Öldürüldü 00:44

Diyarbakır’da PKK'nın Üst Düzey İsmi Öldürüldü

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde yapılan operasyonda 4 terörist etkisiz hale getirildi. Öldürülenler arasındaki PKK'nın sözde üst düzey yetkilisinin adının ise Murat Üçer olduğu belirtildi. Üçer, Türkiye'nin Aranan terörist..

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..

Erdoğan: Orayı Başlarına Yıkacağız 01:33

Erdoğan: Orayı Başlarına Yıkacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'nin kuzeyindeki gelişmelere değindiği açıklamasında bu bölgede yeni bir askeri operasyon yapılabileceği sinyalini verdi. Erdoğan, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Elazığ kongresi..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Mihraç Ural'ın Türkiye'ye İade Edilmesi İstendi 02:57

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Mihraç Ural'ın Türkiye'ye İade Edilmesi İs

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, terörist Mihraç Ural'ın sahte belgelerle Soçi Kongresi'ne katıldığını, Rusya'dan bu şahsın Türkiye'ye iade edilmesinin istendiğini bildirdi...

'Terör Seviciler' CHP PM'sinde 01:07

'Terör Seviciler' CHP PM'sinde

CHP'nin 36'ncı Olağan Kurultayı, 2'nci günün sonunda çalışmalarını tamamlarken Parti Meclisi'ne (PM) seçilen isimler dikkat çekti. Terör örgütü PKK/PYD'yi savunan, şehitleri aşağılayan ve ÖSO'ya terörist diyen isimlerin ..

Afrin'de ki Mehmetçiğimiz Yerli Whatsapp Kamapp'ı Kullanmaya Başladı 00:31

Afrin'de ki Mehmetçiğimiz Yerli Whatsapp Kamapp'ı Kullanmaya Başladı

Afrin'de Gören Yapan Askerlerimizin Kamapp Yoluyla Bize Gönderdikleri Videoda Yerli Silahlar Kullanılarak Terörist Avına Devam Ediyorlar. Katme köyünde YPG cephaneliği vuruldu Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Af..

The Cured Orijinal Fragman 02:37

The Cured Orijinal Fragman

Altı yıl boyunca Avrupa’ya, insanları zombivari bir yaratığa dönüştüren çok kötü bir virüs musallat olmuştur. İnsanlık bu salgın hastalığı kontrol etmekte zorluk çekerken, tedavi için büyük bir umut bulunmuştur. Fakat te..

TSK'dan Afrin Açıklaması Gece Boyunca 44 Hedef İmha Edildi 01:14

TSK'dan Afrin Açıklaması Gece Boyunca 44 Hedef İmha Edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, 10. gününe giren Zeytin Dalı Harekâtı ile ilgili yayınladığı son bilgi notunda, gece boyunca 44 hedefin imha edildiğini belirtti. Açıklamada Gece süresince gerçekleştirilen hava harekâtı ile PKK..

Arka Sokaklar 468. Bölüm Fragmanı 00:54

Arka Sokaklar 468. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 468. Bölüm Fragmanı yayında! Gizli görevle Suriye'ye giden Selin teröristle karşı karşıya kalıyor! Arka Sokaklar 468. Bölüm 9 Şubat Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! İstihbarat ve emniyetin işbirliği y..

Afrin'deki Teröristten Sivil Kıyafet  Itirafı 00:18

Afrin'deki Teröristten Sivil Kıyafet Itirafı

PYD/PKK mensubu bir terörist, örgüt mensuplarının Afrin'de Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda hedef olmamak için sivil kıyafetler giydiğini ve halkın içinde gizlendiğini belirtti...

'Cehenneme Kadar Yolunuz Var' 01:20

'Cehenneme Kadar Yolunuz Var'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Siirt'te partisinin 6. Olağan İl Kongresi'nde açıklamalarda bulundu. Afrin'le ilgili son durumu da belirttiği konuşmasında Erdoğan, Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4 bin 17 oldu. Kuzey I..

TSK Cinderes'de Sağlık Hizmetlerine Ara Vermiyor 00:45

TSK Cinderes'de Sağlık Hizmetlerine Ara Vermiyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'i terörist işgalinden kurtarmasının ardından bölgede sağlık hizmetleri de tüm hızıyla sürüyor. TSK'nın resmi Twitter hesabından 'Cenderis'de halka sunulan..

Doğubeyazıt'ta 8 Teröristin Vurulma Anı 01:54

Doğubeyazıt'ta 8 Teröristin Vurulma Anı

Doğubayazıt'ta 8 terörist etkisiz hale getirildi. O sıcak çatışma anları kameraya böyle kaydedildi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Artık Sabrımızın Sonuna Geldik 01:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan Artık Sabrımızın Sonuna Geldik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'daki Kudüs Zirvesi sonrası düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Terörist yerleşimcilerin kutsallarımıza saldırısı konusunda artık sabrımızın son..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce'ye FETÖ Cevabı 21:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce'ye FETÖ Cevabı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnce'nin terörist başı Fetullah Gülen'in iadesinin usulüyle istenmediği iddiası hakkında “Buna pek girmek istemiyorum ama Muharrem Bey’in Adalet Bakanlığına veya MİT’e bunun ispatını yapması lazım...