#2 terörist

Soylu Demirtaş'ın Çıkmasını İsteyenlere Öyle Bir Cevap Verdi Ki... 02:28

Soylu Demirtaş'ın Çıkmasını İsteyenlere Öyle Bir Cevap Verdi Ki...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, muhalefetin oy alabilmek, Batı'ya selam çakmak ve onların şemsiyesinin altına girebilmek için, tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ın cezaevinden çıkmasını istediklerini belirterek, Doğu ..

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Okulları Marjinal Örgütlere Bırakmayacağız 03:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan Okulları Marjinal Örgütlere Bırakmayacağız

Beyoğlu İlçe Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Boğaziçi Üniversitesi'ndeki Afrin provokasyonuna 'Şu anda üzerine üzerine gidiyoruz ve bu terörist öğrencileri kamera çekimlerinden bulup çıkarıp, onla..

Terör Örgütü PKK'nın Sincar'daki Kampları Görüntülendi 01:54

Terör Örgütü PKK'nın Sincar'daki Kampları Görüntülendi

Irak'ta Kerkük merkezli yayın yapan Türkmeneli Televizyonu, terör örgütü PKK'nın Musul'a bağlı Sincar'dan çekilmeden önce faaliyet gösterdiği kampları görüntüledi ve yayınladıkları haberde örgütün oradaki varlığı ve terö..

Tunceli'de Terör Operasyonu 01:16

Tunceli'de Terör Operasyonu

Tunceli'nin Pülümür ilçesi kırsalında düzenlenen operasyonda 7 terörist etkisiz hale getirildi...

Demir Adam 1 - Iron Man 1 Türkçe Dublaj İzle 2:06:01

Demir Adam 1 - Iron Man 1 Türkçe Dublaj İzle

Ülkesi için teknoloji harikası silah ve füzeler üreten Stark Industries'in CEO'su olan Tony Stark, geliştirdiği yüksek teknolojik buluşlarla dünya çapında çok önemli konuma ulaşmış bir silah sanayicisi ve mucittir. Boş z..

Bayraktar Tespit Etti ATAK Vurdu 00:40

Bayraktar Tespit Etti ATAK Vurdu

Bitlis'in Hizan ilçesinde Bayraktar TB2 İnsansız Hava Aracı tarafından tespit edilen bir grup PKK'lı terörist, T-129 ATAK Helikopterlerinden oluşan Taarruz Helikopter Kolu tarafından düzenlenen hava harekatıyla etkisiz h..

Teröristlerin Teslim Olma Anı Görüntülerde 01:31

Teröristlerin Teslim Olma Anı Görüntülerde

Teröristlerin Teslim Olma Anı Görüntülerde İzle..

Söz | 21.Bölüm 2:25:43

Söz | 21.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' 2. Sezon 21'inci bölümü ile 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ',..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 356 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz |  80.Bölüm 2:15:14

Söz | 80.Bölüm

Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) zekice planı sonucunda yakalanan Dragan (Sarp Akkaya) adalet önünde hesap vermesi için tutuklanır. nEylem’in (Meriç Aral) zor durumda olduğunu gören Tim hemen harekete geçip önlerine geleni indir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ezhel - Allah'ından Bul 03:03

Ezhel - Allah'ından Bul

Lyrics: Kötü insanlar kötü Bunu aklım almaz hiç Otu boku yargılarlar Bizi kötü algılarlar Hatta ne yaparsan yap Memnun edemezsin kimseyi aynı anda Bir sürü küfür de saydım ama Hiçbiri bir türlü etmez fayda Yani ne desem..

İskenderun'daki 2 PKK'lıdan biri üzerindeki bombayı patlattı! 04:28

İskenderun'daki 2 PKK'lıdan biri üzerindeki bombayı patlattı!

Hatay'ın İskenderun ilçesinde polis ekiplerinin alınan istihbarat üzerine takibe aldıkları araçtaki teröristlerle sıcak çatışma yaşanırken, araçtaki patlama sonucu 1 polis ve 2 vatandaş yaralandı. Valilikten yapılan son ..

Mağarada saklanırken yok edildi - 01:06

Mağarada saklanırken yok edildi -

GÜVENLİK GÜÇLERİ ÖNEMLİ BİR OPERASYONA İMZA ATTI, KIRMIZI LİSTEDE YER ALAN ELİ KANLI TERÖRİSTLERDEN BİRİ DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ. YILMAZ KOD ADLI O TERÖRİST, YURT İÇİNDEKİ PEKÇOK ALÇAK SALDIRININ BİR NUMARALI SORUMLU..

Teröristin hain İstanbul planı 01:58

Teröristin hain İstanbul planı

MARDİN'DE POLİS SURİYE SINIRINDAN KOLU ALÇIDA BİR ŞEKİLDE GEÇEN KİŞİDEN ŞÜPHELENDİ. O ŞÜPHENİN NE KADAR HAKLI OLDUĞU ALÇI KESİLİNCE ORTAYA ÇIKTI. PKK'LI TERÖRİSTİN KOLUNDAKİ ALÇIDA VE SIRTINDAKİ ÖZEL YAPIM ÇANTADA İSTANB..

Hainler 13 vatandaşımızı şehit etti 02:41

Hainler 13 vatandaşımızı şehit etti

ELİ KANLI ÖRGÜTÜN GARA BÖLGESİNDEKİ İNLERİNE GİRİLDİ, 3'Ü SÖZDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİ OLMAK ÜZERE TOPLAM 53 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ. HAİNLERİN SON KALLEŞLİĞİ İSE ZORLA ALIKOYDUKLARI SİLAHSIZ, SAVUNMASIZ 13 VATANDAŞI..

O alçaklığı yapanlar terörist çıktı! 02:20

O alçaklığı yapanlar terörist çıktı!

ADANA'DA ARALARINDA ŞEHİTLERİN DE BULUNDUĞU 79 MEZARLIĞI PARÇALAYAN HAİNLERİN TERÖRİST OLDUKLARI ORTAYA ÇIKTI.. 6 HAİNİN DEAŞ'LA BAĞLANTISI TESPİT EDİLDİ. HATTA İÇLERİNDEN BİRİNİN ÖRGÜTÜN SÖZDE TÜRKİYE EMİRİ MAHMUT ÖZDEN..

Dokunulmazlık fezlekesi Meclis'te 02:25

Dokunulmazlık fezlekesi Meclis'te

HDP'Lİ SEMRA GÜZEL'İN TERÖRİST SÖZLÜSÜYLE YENİ FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKARKEN, DOKUNULMAZLIĞININ KALDIRILMASINA YÖNELİK FEZLEKE MECLİS'E ULAŞTI. PARLAMENTODA TERÖR ÖRGÜTÜNÜN UZANTILARINI GÖRMEK İSTEMİYORUZ DİYEN CUMHURBA..

Mehmetçik Kuzey Irak'a Girdi! İşte Pençe - Kilit Operasyonunun Detayları 26:05

Mehmetçik Kuzey Irak'a Girdi! İşte Pençe - Kilit Operasyonunun Detayla

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak’ın kuzeyinde Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerindeki terörist hedeflere yönelik karadan ve havadan Pençe Kilit Operasyonu’nun başlatıldığını a..

Şanlıurfa'da canlı bomba yakalandı! 00:14

Şanlıurfa'da canlı bomba yakalandı!

Eylem hazırlığındaki DEAŞ'lı “canlı bomba”, Şanlıurfa TEM ekiplerince yakalandı. Yakalanan terörist ile birlikte bu yıl DEAŞ'ın yapmayı planladığı 10'uncu canlı bomba eylemi engellenmiş oldu..

Eren Abluka-7 Operasyonu'nda teröre büyük darbe 01:02

Eren Abluka-7 Operasyonu'nda teröre büyük darbe

İçişleri Bakanlığı, Eren Abluka-7 Operasyonları çerçevesinde Hozat ilçesi Aliboğazı bölgesinde, toprağa gömülü olarak 1 terörist cesedi, 1500 kg amonyum nitrat, 6 adet EYP düzeneğinin ve birçok mühimmatın ele geçirildiği..