#20 yaratıcı paket tasarımı

Kupa Ve Tabaklarla 24 Enfes Kendi̇n Yap Tasarım 14:10

Kupa Ve Tabaklarla 24 Enfes Kendi̇n Yap Tasarım

Kupa, fincan, tabaklarla yapabileceğiniz son derece yaratıcı tasarımlara bakın, muhteşem üçlü! Bu videomuzda sizlere, kupalardan muhteşem çiçek ve bitki saksısı yapmayı ve süslemeyi, plastik fincanlardan parti ışıkları v..

Alan Kazanmak İçin Yapılmış Akıllı Mobilyalar ve Tasarımlar 05:13

Alan Kazanmak İçin Yapılmış Akıllı Mobilyalar ve Tasarımlar

Bugün sizlere dünya genelinde yaratıcı tasarımcılar tarafından dizayn edilmiş kullanışlı mobilyalardan bahsedeceğiz. Eğer evinizin dizaynında alandan tasarruf etmek istiyorsanız videomuz bu konuda size güzel fikirler ver..

  • JET TV tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnanılmaz Derecede Dahice Yapılmış Gizli Oda ve Mobilyalar 04:21

İnanılmaz Derecede Dahice Yapılmış Gizli Oda ve Mobilyalar

Bugün sizlere dünya çapında yaratıcı tasarımcılar tarafından evlere yapılmış gizli odalar ve mobilyalardan bahsedeceğiz. Evinde gizli oda yapmak isteyenler için güzel fikirlerin yer aldığı videomuz da vakit kaybetmeden g..

  • JET TV tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Apple TV + 01:43

Apple TV +

Apple TV +, TV ve filmdeki en yaratıcı akıllardan gelen orijinal hikayeleri yeni bir yayın hizmet vermeye başlıyor...

Bitlis Tatvan Van Gölü Ortaokulu Öğrencileri 02:51

Bitlis Tatvan Van Gölü Ortaokulu Öğrencileri

Bitlis Tatvan Van Gölü Ortaokulu Öğrencileri dünyaca ünlü bir çok tabloyu canlandırmışlar. Gördüğüm en yaratıcı sanat projesi, tebrikler ! Bitlis Tatvan Van Lake Secondary School Students have portrayed many world-fa..

  • PengoTV tarafından
  • 189 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Maymunlardan Korumak İçin Köpeğini Kaplana Çeviren Çiftçi 00:42

Maymunlardan Korumak İçin Köpeğini Kaplana Çeviren Çiftçi

Hintli bir yaratıcı kardeşimiz artan veba vakalarından ötürü köpeğini maymunların saldırılarından korumak üçün kaplana çevirmiş. dahiyane!!..

  • JET TV tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tülin Şahin İlk Defa Bu Kadar Heyecanlandım 02:38

Tülin Şahin İlk Defa Bu Kadar Heyecanlandım

Ünlü Model Tülin Şahin Ve Y Plus Yaratıcı Direktörü Ve Kurucusu Yakup Biçer, Y Plus By Yakup Bicer Defilesinin Ardından Muhabirlerin Sorularını Yanıtladı...

  • BETA tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa 04:37

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa Zahid bizi tan eyleme Hak ismin okur dilimiz, Sakın efsane söyleme Hazrete varır yolumuz. Sayılmayız parmak ile, Tükenmeyiz kırmak ile. Taşramızdan sormak ile, Kimse bilmez ahvalim..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Drone Ambulanslar Geliyor 00:40

Drone Ambulanslar Geliyor

Amerika merkezli Fast Company ekonomi dergisinin, sağlık alanında yaratıcı teknolojileri tanıttığı etkinliğinde, bir drone ambulans planı sergilendi. Hastaların, normal ambulanslardan ve helikopterlerden daha hızlı ve e..

Eğitimci Robotlar Çok Yakında Sınıflara Girecek 03:50

Eğitimci Robotlar Çok Yakında Sınıflara Girecek

Gelecek nesillere robotlar eğitim verecek. Avustralya’dan Avrupa’ya hatta Amerika Birleşik Devletleri’ne kadar bir çok ülkede pilot aşamada bulunan ve çeşitli testlerden geçen robot eğitmenler 24 / 27 Ocak tarihleri aras..

Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle 1:31:14

Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 3. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Sualtı Dalış Motoru ile Yüzme Deneyiminiz Baştan Sona Değişecek!  02:28

Sualtı Dalış Motoru ile Yüzme Deneyiminiz Baştan Sona Değişecek!

Sualti Roketi Paletlerden Kurtul Teknolojide Son Nokta Çift Pervaneliyle Yüzme : Yüzme, şnorkelle yüzme, dalış için çift pervane ile donatılmış dünyanın en küçük su scooterı. Sublue WhiteShark Mix Underwater Scooter. S..

  • PengoTV tarafından
  • 3.188 görüntüleme
  • 7 yıl önce
God of War - Be A Warrior- PS4 Gameplay Trailer - E3 2017 05:22

God of War - Be A Warrior- PS4 Gameplay Trailer - E3 2017

From Santa Monica Studio and creative director Cory Barlog comes a new beginning for one of gaming’s most recognizable icons. Living as a man outside the shadow of the gods, Kratos must adapt to unfamiliar lands, unexpec..

  • BETA tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle 1:35:02

Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 1. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle 1:28:51

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 4. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Blood & Truth Interview PS VR 03:39

Blood & Truth Interview PS VR

Following it’s action-packed debut at Paris Games Week, we sat down with the creative team behind Blood and Truth, coming to PS VR. Learn how they’re expanding on the exceptional Heist and Getaway demos from VR Worlds, a..

  • BETA tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olur Olur Türk Filmi Full Hd İzle 1:44:40

Olur Olur Türk Filmi Full Hd İzle

Filmin Konusu: Ali'nin kendi halinde bir hayatı vardır. Bir eczanede kalfa olarak çalışan Ali, kapıdan içeri giren bir kadını gördüğü anda her şey altüst olur. Çünkü kadın, Ali'nın çocukken hayallerini süsleyen Azra'dan ..

  • KAPALI SET tarafından
  • 6.266 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kutsal Mısır Böceğinin Dönüşümü 01:22

Kutsal Mısır Böceğinin Dönüşümü

Skarabe Eski Mısır'daki en yaygın sembollerden biridir. Mısır tradisyonunda farklı bağlamlarda üç değişik anlamda kullanılmış olan sembolün simgelediği anlamlar şöyle açıklanır: Ra'nın “khepre” şeklini temsil eden kulla..

  • JET TV tarafından
  • 1.256 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı  Elie Saab 08:02

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı Elie Saab

“Moda dünyasının önemli isimlerinden Lübnanlı tasarımcı Elie Saab, Küresel Tartışmalar’a hoş geldiniz. Moda, Ortadoğu ve Batı arasındaki bağı nasıl inşa edebilir?” Elie Saab: “Moda tasarımının sınırları yoktur. Herkes t..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:19

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Yönetmen Steven Spielberg bilimkurgu aksiyon macera filmi ‘‘BAŞLAT Ready Player One” ile sinema perdelerine geliyor. Film Dünya çapında bir fenomen haline gelmiş Ernest Cline’in aynı adlı çok satan romanından uyarlandı. ..

Yakalandın - Tag Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:54

Yakalandın - Tag Türkçe Altyazılı Fragmanı

Beş rekabetçi arkadaş yılda bir kez, birinci sınıftan beri sonuçları ne pahası olursa olsun ‘elim sende! oynamaktadır. Bu yıl, oyun zamanı grubun asla yenilmeyen oyuncusunun düğününe denk gelmektedir ve bu onu kolay bir ..

Küçük Ayak Smallfoot Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:15

Küçük Ayak Smallfoot Türkçe Dublajlı Fragmanı

Her yaşa hitap eden orijinal müziği ve yıldız geçidi oyuncularıyla eğlenceli animasyon-macera filmi ‘’Küçük Ayak’’ ekranlara geliyor. Parlak genç Yeti varolmadığına inandığı bir şey yani ‘bir insan’ bulduğunda ‘‘Küçük A..

Barcelonalı Palyaço Karcocha 54:09

Barcelonalı Palyaço Karcocha

Olası bir ortamda olumlu bir atmosfer yaratan özel insanlar var. Karcocha bu özel insanlardan biridir. Sokaktaki insanlara karşı gülümseme yeteneğine sahip harika sanatçılardan biridir. Bu eğlenceli videoda Karcocha'nın ..

  • JET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aquaman Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Aquaman Türkçe Altyazılı Fragman

Aquaman fragmanını kaçırmayın. 28 Aralık'ta sinemalarda Yönetmenliğini James Wan’ın üstlendiği macera dolu aksiyon filmi ‘Aquaman’ Warner Bros. Pictures ile vizyona sunuluyor. Yedi denizlerin sualtı Dünya’sında nefes ke..

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman

J.K. Rowling’in büyücü dünyasındaki beş seriden ikinci macerası Fantastik Canavar: Grindelwald’ın Suçları Warner Bros. Pictures ile vizyona geliyor. Güçlü büyücü Gellert Grindelwald (Johnny Depp), Newt Scamander (Eddie R..

Zeynep Bastık - Sen Ben (Official Video) 02:37

Zeynep Bastık - Sen Ben (Official Video)

Söz & Müzik / Lyrics & Music: Serhat Şensesli Düzenleme / Arrangement: Serhat Şensesli Menajerlik / Manager: Hypers Yapım / Record Label: Hype Music Prodüksiyon / Production: Hype Production Yaratıcı Yönetmen / Creative..

Ruh Üç Yerden Teslim Edilir! Göbek Deliği Kalp & İki Kaşın Arası! Bölgeyi Sen Belirliyorsun 41:39

Ruh Üç Yerden Teslim Edilir! Göbek Deliği Kalp & İki Kaşın Arası! Bölg

???? Bunca spiritualite arasında Allah nerede! Ben yarattım tezahür ettirdim, var ettim, yok ettim ! 6:40 ???? Misal alemi neresidir ? ???? Nasıl yaşarsan öyle canlı verirsin ! Ona göre bir melek gelir ! ???? Ölüm anın..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 5 gün önce
Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Nurselle Evin Tadı - Magnolia Tarifi 04:31

Nurselle Evin Tadı - Magnolia Tarifi

Magnolia Malzemeleri 1 litre süt 2 yemek kaşığı un 1 su bardağı toz şeker 2 yumurta sarısı 2 yemek kaşığı nişasta 1 paket vanilya 100 gr krema 1 paket bebe bisküvisi 10 adet çilek 1 yemek kaşığı tereyağı..

  • ANKA tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 7 yıl önce