#20 yaratıcı paket tasarımı

Dünyanın En Yaratıcı İnşaat İşçileri 10:02

Dünyanın En Yaratıcı İnşaat İşçileri

Kimse Onlarla Çalışmayı düşünmek Bile İstemez İzliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Yaratıcı İnşaat İşçileri - 2 05:51

Dünyanın En Yaratıcı İnşaat İşçileri - 2

Çalışmak çoğu kişiye sıradan ve sıkıcı gelmektedir. Ancak öyle insanlar vardır ki yaptığı işi hem kendileri hem de izleyenler için eğlenceli hale getirmişlerdir...

  • JET TV tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Para Ödemeden Akıllı Telefonunuzla Yapabi̇leceği̇ni̇z 30 Yaratıcı Öneri̇ 14:16

Para Ödemeden Akıllı Telefonunuzla Yapabi̇leceği̇ni̇z 30 Yaratıcı Öner

Günlük yaşantınızın her alanında işlerinizi kolaylaştıracak çabuk ve basit tüyolar, pratik bilgiler ve daha birçok şey bu kanalda :)..

Vincent Bal'un Yaratıcı Shadowology Çalışmaları 08:32

Vincent Bal'un Yaratıcı Shadowology Çalışmaları

Belçikalı çizer ve çizim üzerinde uygulanan gölge sanatının uygulayıcısı Vincent Bal'un über çalışmaları. yaratıcılık budur işte. Yarın Show Haber'de çıkar. ''ünlü çizerin bu çalışmaları sosyal medyada tık rekorları kı..

  • JET TV tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar 04:10

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar

Sadece zeki insanların aklına gelebilecek çözümlerden biri. Turkiyedeki toplu taşıma araçlarından sag çıkabilmek icin geliştirilmiş yöntemlerden biri. Bu anneleri tebrik etmek lazım. Ellerini kullanmak yerine zekalarını ..

  • JET TV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Remi Gaillard'ın 2016'da Yaptığı Birbirinden Yaratıcı Troll'lükler 08:54

Remi Gaillard'ın 2016'da Yaptığı Birbirinden Yaratıcı Troll'lükler

Rémi Gaillard ismini bilmeyen, duymayan veya saygı duymayan yoktur. Zekice düşünülmüş troll'lükleriyle internetin en sevilen isimlerinden olan Remi, 2016'da yayınladığı en iyi videolarından bir derleme yayınladı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evlilik Teklifinde İşin İçine Polisi de Dahil Eden Yaratıcı Adam 04:18

Evlilik Teklifinde İşin İçine Polisi de Dahil Eden Yaratıcı Adam

Sevdiği kadına evlenme teklifi etmek için farklı bir yol düşünen adam polisten aldığı yardımla önce telaşlandırdığı kadına sonra hayatının en mutlu anını yaşattı. Tutuklanma numarası ile diz çöken adam sonrasında yine po..

  • PITIRCIK tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Müthiş Yaratıcı Dudak Makyajları 05:45

Müthiş Yaratıcı Dudak Makyajları

Harika ötesi değişik dudak ve rujların bulunduğu videomuzu izlediğiniz için teşekkürler.Lütfen yorum ve önerileriniz için KADINCA kanalımıza abone olmayı unutmayalım:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.867 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yaratıcı Dudak Makyajları Serisi - Mükemmel Süslemeler 05:32

Yaratıcı Dudak Makyajları Serisi - Mükemmel Süslemeler

Dikkat çeken dudak makyajları videosunu izlediğiniz için teşekkürler,iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Yaratıcı Evlenme Teklifi 06:29

En Yaratıcı Evlenme Teklifi

kanka ???? işte budur böyle bi teklif hazırla kuşlar filan arabadan bağıran adam da Haha çok harika, süper ya çokkomik gülmekten öldüm yaaaaa neymiş bunlar Çok güzel evlenme teklifi..

Aşırı Yaratıcı Emrah'ın Telefon Konuşması 01:33

Aşırı Yaratıcı Emrah'ın Telefon Konuşması

İş arkadaşından girip, peşini bırakmayan kadın modundan çıkıp, sevgilisine teyzesi ile konuştuğunu söyleyen oyunculukta mastır yapmış ama çapkınlığı beceremeyen Emrah...

  • JET TV tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklarına Mad Max Parodisi Hazırlayan Yaratıcı Baba 01:43

Çocuklarına Mad Max Parodisi Hazırlayan Yaratıcı Baba

Ian Pfaff isimli yetenekli baba 2 yaşındaki kızı Junior ve 5 aylık oğlu Benji için muhteşem Mad Max paradisi hazırlamış...

  • JET TV tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ona Ettiğin En Yaratıcı Küfür | Scorp 04:08

Ona Ettiğin En Yaratıcı Küfür | Scorp

Scorp kullanıcıları belirli kategorilerle ilgili yorumlarını hazırladıkları videolarla paylaşıyor ya da yeni bir başlık oluşturarak kategori açabiliyor...

  • JET TV tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bisküvili Pasta Tarifi 05:51

Bisküvili Pasta Tarifi

Bisküvi ile yapılan kolay yaş pasta tarifi Malzemeler 2 paket kakaolu bisküvi 2 paket sade bisküvi bir paket kakaolu puding 100 gram bitter çikolata 2 paket sade krem şanti süslemek için de bir paket bitter çikolat..

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu 14:13

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu

1 paket krema(200 ml) 70 ml süt 50 gr toz şeker 1 çay kaşığı vanilya özütü İşe önce ev yapımı dondurma makinasının düzeneğiyle başlayacağız. Bunun için, iç içe geçebilen 2 kaseye ihtiyacınız olacak. Büyük olanın içine te..

Ballı Bademli Pasta Tarifi 10:01

Ballı Bademli Pasta Tarifi

Keki İçin Gerekenler 4 Tane orta boy yumurta (Büyükse 3 tane kullanın) ben her zaman M büyüklükteki yumurtaları alırım. Sizin L ise 3 tane yeter. 1 su bardağı seker 1 buçuk su bardağı un (Hamurun kıvamı cıvıksa biraz da..

Çikolatalı Pasta Tarifi 02:13

Çikolatalı Pasta Tarifi

Malzemeler; 4 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 çay bardağı süt 1 paket vanilya 2 paket kabartma tozu 25 gr kakao 1,5 su bardağı unu 2 paket krem şanti Üzeri için; 1 paket krem şanti 2 tatlı kaşığı sürülebilir çikolat..

Muhallebili Kurabiye Tarifi 02:08

Muhallebili Kurabiye Tarifi

250 gram tereyağı (oda sıcaklığında) 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı yoğurt 5 yemek kaşığı pudra şekeri 1 su bardağı nişasta 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 4 su bardağına yakın un Muhallebisi İçin : ..

En Kolay Ağlayan Pasta Tarifi 00:55

En Kolay Ağlayan Pasta Tarifi

4 yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı un 3 yemek kaşığı kakao(25gr) 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 4 yemek kaşığı süt 1 paket hazır çikolata sosu 1 paket krem şanti 1,5 su bardağı süt (kek pişince üstüne dökül..

Çikolatalı Pasta Tarifi (Kinder Délice) 10:11

Çikolatalı Pasta Tarifi (Kinder Délice)

5 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 3 yemek kaşığı un (tepeleme) 2 yemek kaşığı nişasta (tepeleme) 2 yemek kaşığı kakao 1 paket kabartma tozu Keki ıslatmak için şerbet hazırlayalım. 3 yemek kaşığı şekeri 1 ..

Çilekli Pasta Tarifi 10:39

Çilekli Pasta Tarifi

Alt tabanindaki pandispanyasi icin gerekenler 3 tane oda isisinda yumurta 1 cay bardagi seker(80 gr) 4 yemek kasigi siviyag(30gr) 1 su bardagindan bir parmak eksik un(100gr) 1 yemek kasigi sirke 1 paket vanilya yarim pa..

Kolay  Meyveli Pasta Tarifi 06:09

Kolay Meyveli Pasta Tarifi

MALZEMELER Alttabani icin hazir satilan Biskuit OBSTTORTEN BODEN Aslinda hazir almayip kendinizde alt tabani icin pandispanya pisirebilirsiniz. 2 paket mini profiterol windbeutel (buzluk bölümünde satiliyor) Pastanin ken..

Kremalı Narlı Enfes Bir Lezzeti Var 08:12

Kremalı Narlı Enfes Bir Lezzeti Var

Türkiyede kullanabileceginiz krema altarnatifini yaziyorum. 2 paket kremsantiyi cirpin ve 1 paket labne peynirini ekleyip yine cirpin. Yada vanilyali puding hazirlayip kullanin.yada pismiyen cremole olur. Kremali narli..

Fındıklı Pasta Tarifi 10:30

Fındıklı Pasta Tarifi

Malzemeler Pandispanyası için gerekenler : 3 tane yumurta Bir cimdik tuz 2 yemek kaşığı su 1 paket vanilya 1 cay bardağı seker(100gr) 1 su bardağı fındık ya da badem tozu(100gr) 1 su bardağından bir parmak eksik un(1..

Çikolatalı Cheesecake Nasıl Yapılır 05:03

Çikolatalı Cheesecake Nasıl Yapılır

Çikolata Soslu Cheesecake için Malzemeler: 1 buçuk paket yulaflı bisküvi yaklaşık 2buçuk yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı kakao üzerine: 2 paket beyaz krempeynir 1 su bardağı tozşeker yarım paket süt kreması 3 yumurt..

Padişah Yastığı Pastası 02:35

Padişah Yastığı Pastası

Keki için; 4 adet yumurta Yarım su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı sıcak su 1.5 su bardağı un 1 paket vanilya 2 paket kabartma tozu Şerbeti için; 2 su bardağı toz şeker 3 su bardağı su Kreması için; 1 paket krem şa..

 Köstebek Pasta Tarifi 10:02

Köstebek Pasta Tarifi

Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane oda isisinda yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 2 su bardağı un 3 yemek kaşığı..

Arasi Kremalı Bademli Pasta Tarifi 10:03

Arasi Kremalı Bademli Pasta Tarifi

BADEMLI KREMALI PASTA TARIFI Su bardagimin ölcüsü 250 ml cay bardagimin ölcüsü 100 ml Malzemeler 5 tane odasında yumurta 250 gram şeker (1 su bardagi arti yarim cay bardagi geliyor) 1 tane vanilya 1 tane kabartma tozu ..

Trileçe Tarifi 02:47

Trileçe Tarifi

Trileçe Tarifi (Tam Kıvamında) İçin Malzemeler 5 adet yumurta 1 su bardağından 1 parmak eksik şeker 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Sütlü sosu için; 3,5 su bardağı süt 3 yemek kaşığı toz şeker 20..

Porsiyonluk Köstebek Pasta Tarifi 02:57

Porsiyonluk Köstebek Pasta Tarifi

Mini Köstebek Pasta Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1/2 çay bardağı süt 1/2 çay bardağı sıvı yağ 3 yemek kaşığı dolusu kakao 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1. 5 su bardağı un İçine; 2..