#20 yaratıcı paket tasarımı

Pişmeyen Pasta Tarifi 01:48

Pişmeyen Pasta Tarifi

Malzemeler; Tabanı için; 2 paket yulaflı bisküvi 3 yemek kaşığı tereyağı Arası için; 5 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 su bardağı irmik 1 su bardağı hindistan cevizi Üstü için; 2 paket sütlü çikolata 1 paket bitte..

Milföylü Muhallebili Tatlı 03:52

Milföylü Muhallebili Tatlı

Malzemeler 1 paket milföy Muhallebisi için; 3 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 su bardağı un 2 paket vanilya 1 paket krem şanti (1 çay bardağı süt ile çırpılmış) Karameli için; 10 yemek kaşığı şeker 2 silme yemek kaşı..

Çikolatalı Cheese Cake Tarifi 11:19

Çikolatalı Cheese Cake Tarifi

Alt tabani icin gerekenler 100 gr eritilmis tereyag(1 cay bardagi) 2 paket oreo bisküvi(normal yulaflida kullanabilirsiniz Kremasi icin gerekenler 1 paket labne 300gr(frischkäse) 500 gr Quark(türkiyedekiler icin süzmeyog..

Çikolatalı Yumuşacık Kek Tarifi 01:57

Çikolatalı Yumuşacık Kek Tarifi

Çikolatalı Kek Tarifi İçin Malzemeler; 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 25 gram kakao (ufak paketlerden 1 paket) 3 yemek kaşığı ekmeğe sürülen çikolata (nutella – sar..

Mini Torpil Kurabiye Tarifi 04:06

Mini Torpil Kurabiye Tarifi

Mini Torpil Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler; Hamuru için: 2 adet yumurta 1 su bardağından biraz az şeker Yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı yoğurt Yaklaşık 4, 5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Mu..

Bisküvili Pudingli Trifle Tarifi 01:55

Bisküvili Pudingli Trifle Tarifi

Bazen koca bir kase tatlı olsa da yesem diye hepimiz mutlaka düşünüyor ve hayalini kuruyoruzdur. İşte bu tarif tam da hayallerini kurduğumuz tatlı olabilir. Bol meyveli, jöleli, bisküvili, nefis bir puding ve krem şantin..

En Kolay Pasta Tarifi  Pişirilmeden Yapılabilecek En Kolay Pasta Nasıl Yapılır 06:19

En Kolay Pasta Tarifi Pişirilmeden Yapılabilecek En Kolay Pasta Nasıl

En kolay pasta tarifi için malzemeler 2 paket krema 1 paket kremşanti (eğer çok katı bir kıvam istiyorsanız iki paket kullanın) Bir paket mascarpone (250 gr veya labne peyniri kullanabilirsiniz) Yarım çay bardağı toz şek..

Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..

Çikolata Soslu Trileçe Tarifi 05:14

Çikolata Soslu Trileçe Tarifi

Hamuru icin gerekli malzemeler: 5 adet yumurta 1 paket kabartmatozu 1 paket vanilyasekeri Yarim cay bardagi siviyag 2 yemek kasigi irmik 1 su bardagi tozseker 1 su bardagi un Sütlü sos icin gerekli malzemeler: 1 litre sü..

Yaşpasta Tarifi 10:01

Yaşpasta Tarifi

Malzemeler Pandispanyasi icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 1 paket vanilya Yarim paket kabartmatozu 1 su bardagindan iki parmak eksik seker(150gr) 1 su bardagindan bir parmak eksik un(120gr) 2 yemek kasigi kak..

30 Dakikada Kekli Baklava Tarifi 03:04

30 Dakikada Kekli Baklava Tarifi

1 Paket baklavalık yufka Şerbeti için; 4 su bardağı şeker 4 su bardağı su 1-2 damla limon suyu Kek Hamuru İçin; 3 adet yumurta 2 yemek kaşığı şekeri 2 yemek kaşığı irmik 1 çay bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket va..

Kolay Bisküvili Pasta Tarifi 01:52

Kolay Bisküvili Pasta Tarifi

Kolay Bisküvili Pasta Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı şeker 1 adet yumurta sarısı 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşık mısır nişasta 1 lt süt 1 yemek kaşığı tereyağı 1 paket vanilya 2 paket petibör bisküvi Vişne reçeli Ü..

Çok Kolay Rulo Şeklinde Kedi dilli Pasta Tarifi 04:40

Çok Kolay Rulo Şeklinde Kedi dilli Pasta Tarifi

Kedi dilike cilekli rulo pasta tarifi Malzemeler 24 adet kedidili kedidilini islatmak icin yaklasik 1 su bardagi soguk süt Düz ve genis bir tepsiye strec folyo koyun.Kedidillerini soguk süte batirip yanyana iki sira hal..

Kakaolu Fındıklı Top Kek Yapımı 02:01

Kakaolu Fındıklı Top Kek Yapımı

Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı sıvı yağ Yarım çay bardağı eritilmiş tereyağı Yarım çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı kırılmış fındık 2 yemek kaşığı kakao 1,5 su bardağı un 1 paket vanil..

Kokostar Kurabiye Nasıl Yapılır 02:04

Kokostar Kurabiye Nasıl Yapılır

Kokostar Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler: 1 paket margarin ya da tereyağı (250g) 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 50 gr kakao 2 adet yumurta(1 tanesinin beyazını ayıralım) 2 kahve fincanı pudra şekeri (Türk kahvesi ..

Piramit Pasta Tarifi 01:48

Piramit Pasta Tarifi

Piramit Pasta Tarifi İçin Malzemeler; 1,5 paket kakaolu petibör bisküvi 2 adet muz Muhallebisi için; 2 paket vanilyalı puding 1 litre süt Üzeri için; 1 paket krem şanti Muz ve kivi Hazırlanışı; 1.Tenceremize 2 paket ..

Elmalı Cevizli Pasta 02:17

Elmalı Cevizli Pasta

Hamuru İçin: 125 gram eritilmiş ve iyice ılıtılmış tereyağı 1 + 1/4 su bardağı toz şeker 2 adet yumurta 1 su bardağı süt 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 2 çay kaşığı Hindistan cevizi 2 adet ..

Haşhaşlı Revani 01:31

Haşhaşlı Revani

Haşhaşlı Revani Tarifi İçin Malzemeler; 3 adet yumurta 1 su bardağı mavi haşhaş (siyah haşhaş) 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı şeker 1 su bardağı irmik Yarım su bardağı süt 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1 su b..

 Limonlu Sosu ile Porsiyonluk Cheesecake Nasıl Yapılır 10:21

Limonlu Sosu ile Porsiyonluk Cheesecake Nasıl Yapılır

1 buçuk paket yulaflı bisküvi 2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı Kreması için gerekenler : 2 paket labne peyniri (toplam 350gr.) 2 tane yumurta Yarım su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 tane limon kabuğu rendesi Yarım limo..

Köstebek Pasta Tarifi 03:03

Köstebek Pasta Tarifi

malzemeleri: 3 yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 2 su bardağı un 2 yemek kaşığı kakao 1 kabartma tozu 1 vanilya Krema için: 1 poşet krem şanti 1 paket toz krema 2,5 su bardağı soğuk süt 1..

Elmalı Pastahane Kurabiyesi Nasıl Yapılır 03:20

Elmalı Pastahane Kurabiyesi Nasıl Yapılır

Malzemeler 1 paket tereyağı 1 adet yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı yoğurt Yarım çay bardağı süt 1 su bardağı nişasta Aldığı kadar un Arası için; 3 adet elma 1 avuç c..

Hindistan Cevizli Şipşak Kurabiye Tarifi 01:52

Hindistan Cevizli Şipşak Kurabiye Tarifi

malzemelere 1 paket margarin ya da tereyağı (250g) 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Aldığı kadar un (yaklaşık 3,5 - 4 su bardağı) 1 su bardağı hindistan cevizi 2 adet yumurta Hazırlanışı: ..

Pudingli Pastacıklar Nasıl Yapılır  Şerit Poğaça Şeklinde 03:59

Pudingli Pastacıklar Nasıl Yapılır Şerit Poğaça Şeklinde

1.Hazır puding paketinde belirtilen süt miktarının yarısı kadar süt tencereye alınır. 2.Vanilyalı puding ilave edilir. 3 yemek kaşığı şeker de eklenir. 3.Karıştırılarak kaynayıncaya kadar pişirilir. 4.İsteğe göre sevi..

Tavada Soslu Kolay Pasta Soslu Sünger Kek 03:48

Tavada Soslu Kolay Pasta Soslu Sünger Kek

1.3 yumurta 1.5 su bardağı şeker ile iyice köpürünce ye kadar çırpılır, 1 su bardağı sıvı yağ, 1.5 su bardağı süt, 3 yemek kaşığı kakao eklenerek tekrar çırpılır. 2.Karışımdan 1.5 su bardağı ayrılarak bir tavaya alınır...

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah 03:46

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah

Bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen bu tüfek Belçikalı bir firmanın tasarımı. Şu an bazı orduların özel kuvvetleri tarafından taktik saldırı silahı olarak kullanılıyor. Bu silaha, amaca göre, bomba atar, laze..

7 Yaşındaki Çocuğun Elektrikli Kaykay ile Alkışa Şayan Şovu (Hoverboard) 08:02

7 Yaşındaki Çocuğun Elektrikli Kaykay ile Alkışa Şayan Şovu (Hoverboar

Hoverboard Nedir? Hoverboard, bilim kurgu filmlerinden esinlenerek icat edilen bir uçan kaykay prototipiydi aslında. Günümüzde ise, satışı fırtına gibi esen; prototip olmaktan çıkıp belli şirketler tarafından tasarlanabi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.623 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Nissan Micra Test Sürüşü 02:03

Yeni Nissan Micra Test Sürüşü

Yine bir ilk. Türkiye'de sadece Mesut Abi canlarının izleyebileceği, 2017 model yeni Nissan Micra. Bambaşka bir kimlik kazanarak sahneye çıkan Micra, bugüne kadar küçük bir Nissan'da görmediğiniz tarz, teknoloji, ve kali..

  • BETA tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın göklerdeki uçuş tarihi... 07:14

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın

Türk savunma sanayisinin güvenlik güçlerinin envanterine kazandırdığı insansız hava araçlarına Bayraktar AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA) da ekleniyor. Teslim töreninde açıklamalarda bulunan Baykar Teknoloji Li..

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım saat erken bitiriyor' 06:29

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım s

Kütahya’da lise öğrencisi Recep Görkem Akandere (17), evine kurduğu atölyesinde parçalarını ve yazılımını kendisinin hazırladığı, koronavirüs testlerinde kullanılan PCR cihazı üretti. Başvurusu üzerine Kütahya Sağlık Bil..