#20 yaşındaki gencin akıllara zarar zıplama yeteneği

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

Siccin 5 Orijinal Fragman 02:16

Siccin 5 Orijinal Fragman

Siccin 5, yıllar önce yapılan ayin sonrası hayatları kabusa dönen ailenin hikayesini anlatıyor. Hale, ailesiyle birlikte Nevşehir'deki tarihi bir evde yaşayan 12 yaşındaki genç bir kızdır. Değişik görünümü ve tuhaf davra..

İlk Yardım Bilgisi Hayat Kurtardı- Gözyaşlarıyla İzleyeceksiniz 01:02

İlk Yardım Bilgisi Hayat Kurtardı- Gözyaşlarıyla İzleyeceksiniz

İlk Yardım Bilgisi Hayat Kurtardı- Gözyaşlarıyla İzleyeceksiniz Polis memurunun ilk yardım bilgisi, 3 yaşındaki çocuğun hayatını kurtardı. ABD’nin Teksas eyaletinde 911’e 3 yaşındaki çocuğunun nefesinin durduğunu söyle..

Elektro Şoklu Çocuk Tacizcisi Tutuklandı 00:43

Elektro Şoklu Çocuk Tacizcisi Tutuklandı

Elektro Şoklu Çocuk Tacizcisi Tutuklandı Adana'da 60 yaşındaki Sadık B., sigara verme bahanesiyle kandırdığı 3 erkek çocuğu elektro şok cihazıyla bayılttıktan sonra taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Merkez Seyhan İlçe..

Hindistan'da bulunan bu berber saçları mumla kesiyor 00:51

Hindistan'da bulunan bu berber saçları mumla kesiyor

Hintli bir berber, insanlara sadece yanan bir mum kullanarak saç kesimi yapmak için yeni bir teknik geliştirdi. Hindistan'da bulunan bu berber saçları mumla kesiyor! 28 yaşındaki Dasharath Kumar isimli berber alışılmışın..

  • Cowboy tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kızının Jimnastik Hareketlerini Taklit Etmeye Çalışan Eğlenceli Baba (Çocuk Gibi Olmak ) çok Eğlenceli 01:48

Kızının Jimnastik Hareketlerini Taklit Etmeye Çalışan Eğlenceli Baba (

41 yaşındaki Ash 9 yaşındaki kızı Alex’in hareketlerini taklit etmeye çalışıyor. Biraz motivasyon biraz da eğlence amaçlı jimnastik hareketlerini yapmaya çalışan Ash ne yazık ki kızı kadar başarılı olamıyor. Ancak baba k..

  • Cowboy tarafından
  • 2.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzlenme Rekorları Kıran Zeki Köpek: Maylo 12:15

İzlenme Rekorları Kıran Zeki Köpek: Maylo

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde 35 yaşındaki Emre Gürsoy'un 3 yaşındaki köpeği 'Maylo', internette fenomen oldu...

  • Cowboy tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chape Onunla, o Chape'yle Büyümeye Devam Edecek 01:24

Chape Onunla, o Chape'yle Büyümeye Devam Edecek

Peri masalı gibi bir yükselişin ardından trajik bir uçak kazasıyla sarsılan Chapecoense'de yaralar sarılmaya çalışılıyor. Tüm bu kaosun arasında, 5 yaşındaki bir Chape taraftarı da umutları ayakta tumtmaya yetiyor. Brezi..

Faslı kadının valizinden kaçak göçmen çıktı 00:30

Faslı kadının valizinden kaçak göçmen çıktı

İspanya’nın Kuzey Afrika’daki sınır şehri Ceuta’ya girmek isteyen Faslı bir kadının valizinden kaçak göçmen çıktı. Tarajal gümrük kapısında görevli polis, 22 yaşındaki kadını gözaltına aldı. Çanta içine gizlenerek insanl..

Down Sendromlu Metin'in Hayali Gerçek Oldu 01:22

Down Sendromlu Metin'in Hayali Gerçek Oldu

Tek hayali polislik olan down sendromlu 12 yaşındaki Metin Işık, doğum günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte polis üniforması giyerek emniyet müdürü koltuğuna oturdu...

30 Yıl Ara Verdiği Judoda Şampiyonluk Hedefliyor 01:46

30 Yıl Ara Verdiği Judoda Şampiyonluk Hedefliyor

Judo Milli Takımı'ndan 1980'li yıllarda ayrılmak zorunda kalan 62 yaşındaki Ahmet Özdemir, 6 yıl önce tekrar başladığı bu sporda, Avrupa ve dünya şampiyonalarında altın madalya hedefliyor...

Bilerek Bikinisini Açtı Sonu Kötü Oldu! 02:23

Bilerek Bikinisini Açtı Sonu Kötü Oldu!

ABD'de düzenlenen güreş turnuvasında 32 yaşındaki Eva Marie'nin maç sırasında sütyeni düştü. Eva Marie'ye 30 maç men cezası verildi ABD Kalifornia'da düzenlenen güreş turnuvasında 32 yaşındaki Eva Marie isimli kadın gür..

  • PITIRCIK tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Geçimini Sağlamak İçin Sokak Müzisyenliği Yapan Engelli Hayati Tırkış ile Tanışın! 02:39

Geçimini Sağlamak İçin Sokak Müzisyenliği Yapan Engelli Hayati Tırkış

Çanakkale'de 44 yaşındaki Hayati Tırkış, tekerlekli sandalye ile dolaştığı sokaklarda klarnet çalarak kendisi gibi engelli eşi ve 7 yaşındaki çocuğunun geçimini sağlıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.131 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gözyaşları İçinde Anlattığı Hikayesi ile Yürekleri Dağlayan Kumru'nun Bizden Bir İsteği Var! 17:31

Gözyaşları İçinde Anlattığı Hikayesi ile Yürekleri Dağlayan Kumru'nun

Makyaj videosu çeken Kumru Özkara uzun süredir yaşadığı Türkiye'de karşılaştığı zorlukları anlattığı samimi bir video yayınladı. Videosunda bizlerden bir istekte bulunan 20 yaşındaki Kumru, Türk vatandaşı olmak istiyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya'da çocuk katili yakalandı 00:51

Almanya'da çocuk katili yakalandı

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletindeki Herne kentinde komşusunun 9 yaşındaki oğlunu öldürerek, cinayet görüntülerini internette paylaşan zanlı yakalandı. 19 yaşındaki katil bir fast food restoranında polisi çağırı..

İşte Yürek Burkan O Anlar 01:39

İşte Yürek Burkan O Anlar

İşte Yürek Burkan O Anlar 4 yaşındaki Irmak Kupal’ın katil zanlısı Himmet A.’nın cinayet günü Irmak’ın cesedini çöp konteynerine bırakıp, tekrar alma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Himmet A.’nın çöp konteynerine geldi..

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme 00:36

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde 8 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cesedi, bugün saat 16.35'te, H.A.'nın gömdüğünü söylediği bölgede yürütülen çalışmalarda bulundu. Top..

Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı 01:05

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı Adana'da gidecek yeri olmadığı için parkta yaşam mücadelesi veren yaşlı adamın banka hesabında, 90 bin lira ve 3 bin 500 dolar para çıktı 90 yaşındaki Sabri Baran, Se..

Çin'de Bebeğin Karnından Bebek Çıktı 02:20

Çin'de Bebeğin Karnından Bebek Çıktı

Çin'in Huaxi eyaletinde karnındaki aşırı şişlikten dolayı hastaneye kaldırılan iki yaşındaki bir erkek bebeğin ikiz kardeşine “hamile olduğu ortaya çıktı. Çocuğun midesinde büyüyen ikiz kardeşi bir operasyonla çıkarıldı..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu 02:16

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Ce

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu Ailesi, Gaziantep'te IŞİD'in düzenlediği saldırıda ölen Ramazan'ın cesedine bir türlü ulaşamıyordu. 3 DNA testine rağmen 25 numaralı ces..

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor 00:54

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor ELAZIĞ'da H.A.'nın eşiyle arasında yaşanan tartışma sırasında alt geçidin üzerinden sarkıttığı 1 yaşındaki çocuğu, bu sırada çevreden koşan bir kişi tarafından kurta..

Köpeği Zehirlenen Kadın Gözyaşlarına Boğuldu 03:51

Köpeği Zehirlenen Kadın Gözyaşlarına Boğuldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan 65 yaşındaki yürüme engelli Ayşe Küçük’ün her türlü işini gören 6 yaşındaki 'Lesi' isimli doberman cinsi köpeği zehirlendi.Evinin bahçesine..

  • JET TV tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Servisi Kaçıran Çocuğa Anne İşkencesi 00:47

Servisi Kaçıran Çocuğa Anne İşkencesi

İstanbul Esenyurt'ta ilköğretim öğrencisi 9 yaşındaki çocuk, servisi kaçırınca annesi tarafından işkenceye maruz kaldı. Elektrik Elektronik Mühendisi olan 32 yaşındaki Ebru Memiş, servisi kaçırdığı için okula da gitmek i..

  • Cowboy tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arsenal - Stoke City: 3-1 03:45

Arsenal - Stoke City: 3-1

Premier Lig'de zirve adaylarından Arsenal, Stoke engelini de 3-1 geçerek serisine devam etti. Ligde 13 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Arsenal, son 2 maçtan galibiyetle ayrılan Stoke City ile Emirates Stadı'nda karşı ..

Gündeliğe Gidip Avrupa İkincisi Oldu 04:30

Gündeliğe Gidip Avrupa İkincisi Oldu

Spor lisesini dereceyle bitiren Ayşe Taş, bir yandan gündelik temizlik yaptı, diğer taraftan muay thai'de Avrupa ikincisi ve dünya dördüncüsü oldu. Spor lisesini dereceyle bitiren Ayşe Taş, okuldan sonra herhangi bir s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Optikte Avrupa'nın Devleri Birleşiyor 00:49

Optikte Avrupa'nın Devleri Birleşiyor

Optik alanında Avrupa’nın en büyük iki şirketi, Ray- Ban gözlüklerinin üreticisi İtalyan Luxottica ile Fransız lens üreticisi Essilor birleşme kararı aldılar. 46 milyar euro tutarındaki Avrupa’nın sektördeki bu en büyük..

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor 02:01

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor

Samsun'da bir esnafın Dost ismini verdiği Alman kurdu cinsi köpeği, süpürgeyle yerleri süpürüp sahibine yardımcı oluyor. Samsun'da esnaflık yapan 53 yaşındaki Necati Sezgin, 1,5 yaşındaki köpeğini ismi gibi gerçek bi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..