#20 yaşındaki gencin akıllara zarar zıplama yeteneği

Balkondan Düşen Bebeği Esnaf Yakaladı 04:55

Balkondan Düşen Bebeği Esnaf Yakaladı

Şanlıurfa’da bir binanın birinci katındaki balkondan düşen 2 yaşındaki çocuk, esnaf tarafından havada yakalanarak kurtarıldı...

Şampiyonluk Kutlamalarındaki Tekne Kazasından Yeni Görüntüler 00:42

Şampiyonluk Kutlamalarındaki Tekne Kazasından Yeni Görüntüler

Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamaları sırasında 2 kişinin ayaklarından yaralanması ile sonuçlanan tekne kazasına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Beşiktaş'ın galibiyet kutlamaları için kiraladıkları yat ile Kabataş'ta..

  • JET TV tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu 06:41

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu

Kolombiyalı Blanca Milena İyigün, Müslüman olarak Nisanur adını aldı. Nisanur İyigün ile birlikte, Kayseri’de son bir haftada 4 kişi Müslüman oldu. ternette tanışarak evlendiği eşi Serkan İyigün ile birlikte İslamiyet'i..

Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu 02:12

Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu

Şımarık’ı 15 günlük yavruyken aldığını ve beslemeye başladıklarını anlatan 45 yaşındaki iki çocuk babası Zülfikar Aylan, “Şımarık şu anda 3 aylık. Aslında binadakiler ve yakınlarımdan kimisi Şımarık, kimisi Cici Kuş, kim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 8.932 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

Şanlıurfa'da Patlama 02:31

Şanlıurfa'da Patlama

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanları yakınında bombalı araçla yapıla..

İki Kardeşin Kaçış Dayanışması 02:06

İki Kardeşin Kaçış Dayanışması

Kaliforniya'da yaşayan 3 yaşındaki Ollie, uykudan yeni uyanan 1 yaşındaki kardeşini beşikten çıkarmak istiyor. Ollie kardeşinin beşikten çıkabilmesi için odada bulunan sandalyeyi, yatağına koyuyor ve yapması gerekenleri ..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Çılgın Aptal Aşk Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle 1:58:07

Çılgın Aptal Aşk Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle

Kırklı yaşlarında, tutucu bir adam olan Cal Weaver’ın (Steve Carell) rüya gibi hayatı vardır: İyi bir işe, güzel bir eve, harika çocuklara sahiptir ve lise aşkıyla evlidir. Fakat eşi Emily’nin (Julianne Moore) kendisini ..

  • Tv Series tarafından
  • 17.403 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sivas Film İzle 1:34:02

Sivas Film İzle

ÖZET: 11 yaşındaki Aslan'ın yaşadığı küçük köydeki tek gündeliği okula gitmek ve arkadaşlarıyla vakit geçirmekten ibarettir; en büyük derdiyse aynı sınıfta okuduğu Ayşe'ye olan aşkıdır. Bir gün yaşadıkları yerde bir hay..

  • Tv Series tarafından
  • 11.772 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceylin'in Katil Zanlısı İle İlgili Önemli İddia 04:15

Ceylin'in Katil Zanlısı İle İlgili Önemli İddia

Komşusunun evinde ölü bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik’in komşusu, Katil zanlısı Ş.T., olaydan bir gün önce bana 'sizin güvenlik kamerası bizim kapının önünü görüyor mu?' diye sordu dedi. İzmir Ödemiş'te komşusunun e..

Kendisinden Ayrılmak İstiyen Sevgilisini Kurşun Yağmuruna Tuttu 00:28

Kendisinden Ayrılmak İstiyen Sevgilisini Kurşun Yağmuruna Tuttu

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, 49 yaşındaki A.K. yasak aşk yaşadığı iddia edilen 24 yaşındaki E.E.K'yi kurşun yağmuruna tuttu. E.E.K ağır yaralanırken, olay güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...

Babasına Küfür Ettiği İçin Tartıştığı Kuzeni Tarafından Bıçaklandı 01:07

Babasına Küfür Ettiği İçin Tartıştığı Kuzeni Tarafından Bıçaklandı

Konya’da 17 yaşındaki genç kız babasına küfür ettiği gerekçesiyle tartıştığı 13 yaşındaki kuzeni tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı...

İftar Sonrası Cinnet Getiren Baba Önce Kızını Sonra Kendini Öldürdü 02:48

İftar Sonrası Cinnet Getiren Baba Önce Kızını Sonra Kendini Öldürdü

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 41 yaşındaki Erdal Güllü adlı şahıs, iftar sonrasında tartıştığı 17 yaşındaki kızını silahla başından vurarak öldürdükten sonra aynı silahla canına kıydı...

Eşini Öldürüp İntihar Etti 00:48

Eşini Öldürüp İntihar Etti

BURSA'da 49 yaşındaki İbrahim Salih Şahlan, iddiaya göre şiddetli geçimsizlik yaşadığı eşi 46 yaşındaki Güner Şahlan'ı bağevinde bıçakla öldürdükten sonra, gittiği şehirdeki evinde tabanca ile kalbine bir el ateş ederek ..

Ceylin'nin Katilinin Kayınvalidesinden Şok Sözler 05:09

Ceylin'nin Katilinin Kayınvalidesinden Şok Sözler

10 yaşındaki Ceylin Atik'i öldürmekle suçlanan ve gözaltında bulunan Şükriye T.'nin önceden ölen iki çocuğunun ölüm nedeni de incelemeye alınırken, gözaltındaki kadının kayınvalidesi ezber bozan açıklamalar yaptı. Şükriy..

Bongonda Trabzon'da 01:14

Bongonda Trabzon'da

rabzonspor, görüşmelere başladığını Borsa'ya bildirdiği 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Theo Bongonda'yı Trabzon'a getirdi. Trabzonspor, İspanya'nın Celta Vigo takımında forma giyen 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu, The..

Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonu 04:34

Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonu

Kütahya'da uyuşturucu operasyonuKÜTAHYA'da polisin düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptığı öne sürülen 25 yaşındaki M.Ö. yakalandı. Kütahya'da uyuşturucu operasyonuKÜTAHYA'da polisin düzenlediği operasy..

Bıçaklanan İki Kardeş Metrelerce Yürüdükten Sonra Yere Yığıldı 04:17

Bıçaklanan İki Kardeş Metrelerce Yürüdükten Sonra Yere Yığıldı

Olay, merkez Karatay ilçesi Şemş Caddesi üzerinde bulunan Şemş Parkında meydana geldi. İddiaya göre, Suriyeli olduğu öğrenilen 16 yaşındaki İ.A. ve 15 yaşındaki A.A. park üzerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerle ta..

Genç Kız Falezlerden Böyle Atladı 03:06

Genç Kız Falezlerden Böyle Atladı

Genç kız falezlerden böyle atladıANTALYA - Antalya'da 23 yaşındaki genç kız falezlerden ölüme atladı. - Genç kız falezlerden böyle atladıANTALYA - Antalya'da 23 yaşındaki genç kız falezlerden ölüme atladı. Yaralı kurtula..

Street Fighter Şampiyonu Olan 15 Yaşında Kızın Viral Videosu! 23:40

Street Fighter Şampiyonu Olan 15 Yaşında Kızın Viral Videosu!

Street Fighter V turnuvasını kazanan 15 yaşındaki kız, viral olan sevinci ile yenilen rakibini bile güldürmeyi başardı. Genelde daha büyük yaşlarda ve erkek oyunculardan oluşan Street Fighter turnuvaları, bu sene erkek e..

  • JET TV tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş'ta Hedef Değişti 01:12

Beşiktaş'ta Hedef Değişti

Forvet transferinde Khouma Babacar zora girince Alvaro Negredo ismine yönelen Beşiktaş, başka isimlerle de temaslarını sürdürüyor. Negredo için öncelikle kiralama formülünü düşünen Beşiktaş, 31 yaşındaki tecrübeli İspa..

  • OFSAYT tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kartal Transferde Sona Yaklaştı! Gözler Negredo'da 01:29

Kartal Transferde Sona Yaklaştı! Gözler Negredo'da

Beşiktaş'ta futbol takımı yeni sezon hazırlıklarını İspanya'da sürdürürken, siyah beyazlı yöneticiler de transferde boş durmuyor ve santrfor ile stoper transferlerinde girişimlerini sürdürüyor.Siyah beyazlılarda santrfor..

  • OFSAYT tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe'nin Hesabı Tutmadı! Beklenmedik Gelişme 01:31

Fenerbahçe'nin Hesabı Tutmadı! Beklenmedik Gelişme

Fenerbahçe transfer çalışmalarında boş durmuyor ve forvet ile on numara mevkileri için girişimlerini sürdürüyor.Forvet transferinde Lucas Perez ismi üzerinde duran sarı lacivertliler, Arsenal ile Temmuz 2020'ye kadar söz..

  • OFSAYT tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Chloe Ferry Sahilde 00:53

Chloe Ferry Sahilde

İngiliz reality şov programı ‘The Geordie Shore’un 21 yaşındaki yıldızı Chloe Ferry plajda görüntülendi 21 yaşındaki oyuncu Chloe Ferry, pazartesi günü İbiza'daki bir otelin sahilinde gezerken görüntülendi. Newcastle doğ..

  • ANKA tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kocası İle Tartışan Kolombiyalı Kadın 7000 Dolar Yuttu 00:33

Kocası İle Tartışan Kolombiyalı Kadın 7000 Dolar Yuttu

30 yaşındaki Kolombiyalı bir kadın, 7500 doları kocasından saklamak için yuttu. Doktorlar 5700 doları çıkarabildi. Kolombiya'da bir kadının, biriktirdiği paraları kavga ettiği kocasından saklamak için, 100 dolarlık bankn..

  • JET TV tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feci Şekilde Ayı Saldırısına Uğrayan Turist-Tayland 02:19

Feci Şekilde Ayı Saldırısına Uğrayan Turist-Tayland

Tayland'da bulunan Phetchabun bölgesinde bir tapınağı ziyaret eden turist, burada tutulan bir ayıyı sinirlendirince, kan donduran olay yaşandı. 36 yaşındaki adamı yanına çeken hayvan talihsiz turisti uzun süre hırpaladı...

  • JET TV tarafından
  • 1.531 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hastane Anonsuyla Evlenme Teklifi Yapan Öğretim Görevlisi 03:30

Hastane Anonsuyla Evlenme Teklifi Yapan Öğretim Görevlisi

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde (GOÜ) öğretim görevlisi olarak çalışan 30 yaşındaki Mustafa Güzel, 8 aydır birlikte olduğu 22 yaşındaki hemşire sevgilisi Kübra Kaya için hastanenin anons sitemini kullanarak Süpriz b..

  • JET TV tarafından
  • 738 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsveç Kabul Etmemişti, Türkiye Sahip Çıktı 00:36

İsveç Kabul Etmemişti, Türkiye Sahip Çıktı

Ülkesinden kaçarak umudu Avrupa ülkelerinde arayan mültecilerin dramına bir yenisi daha ekleniyor. Sığınmacılar kendileri, çocukları ve aileleri için Avrupa ülkelerine sığınmak isterken, Türkiye’ye ders vermeye kalkan ül..

İzmir'de Kanlı Gece 01:34

İzmir'de Kanlı Gece

Olay, bugün saat 02.10 sıralarında Cemal Gürsel Caddesi'nde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 36 yaşındaki Ramazan Arcanlı, bir gece kulübü önünde çiçek satan çocuğuna küfür edildiği iddias..