#20 yaşındaki gencin akıllara zarar zıplama yeteneği

Dünyaca Ünlü Tenisçi Basın Toplantısında Göz Yaşlarına Boğuldu! 01:27

Dünyaca Ünlü Tenisçi Basın Toplantısında Göz Yaşlarına Boğuldu!

Dünyaca ünlü eski Wimbledon şampiyonu tenisçi Venus Williams karıştığı ve yaşlı bir adamın ölümüyle sonuçlanan trafik kazası hakkında kendisine sorulan soru üzerine basın toplantısında gözyaşlarına boğularak salonu terk ..

Renk Körü Kardeşlerin Mutluluğu 03:41

Renk Körü Kardeşlerin Mutluluğu

Hayatlarında kırmızı ve yeşil rengi hiç doğru bir şekilde göremeyen doğuştan renk körü kardeşler 12 yaşındaki Logan ve 9 yaşındaki Lincoln ailesinin onlara aldıkları özel gözlüklerle renkleri tam olarak görmüşler...

  • JET TV tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öldürülen Afgan Çocukların Anne ve Babası Gözaltına Alındı 00:25

Öldürülen Afgan Çocukların Anne ve Babası Gözaltına Alındı

Nevşehir'de bugün öğle saatlerinde oturdukları evlerinde biri boğazından diğeri kalbinden bıçaklanarak öldürülen 3 yaşındaki Rustam R. isimli erkek çocuk ve ablası 5 yaşındaki Sahar R. katil veya katil zanlılarının yakal..

Kızı İçin Hamile Kaldı 03:14

Kızı İçin Hamile Kaldı

42 yaşındaki anne İlkay Özkan, kanser oluşma riski tespit edilen 6 yaşındaki kızı Dünyam için tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı. Ancak kanama nedeniyle anne ve bebeğin hayatı riske girdi. Anne canı pahasına bebeğini düny..

Ömrünü Yeğenine Adadı 01:00

Ömrünü Yeğenine Adadı

Çorum'da yaşayan 68 yaşındaki Pakize Memiş, ömrünü engelli yeğenine adadı. Bedensel ve zihinsel engelli yeğeni 41 yaşındaki Murat Memiş'e bakabilmek için yuva kurmaktan dahi vazgeçen ve tek başına engelli yeğeninin tüm i..

Erkek Kardeşini Son Kez Görmek İsteyen Ağabey Şoke Oldu 03:06

Erkek Kardeşini Son Kez Görmek İsteyen Ağabey Şoke Oldu

İzmir'de tedavi gördüğü hastanede ölen 50 yaşındaki Halil Aslan'ın cenazesini bekleyen yakınlarına hiç tanımadıkları birisinin cenazesi verildi. Cenazenin tam olarak nerede karıştığını bilemeyen ailesi, bir an önce cenaz..

Doktorların 'İyileşemez' Dediği Ozan Artık Futbol Oynuyor 04:38

Doktorların 'İyileşemez' Dediği Ozan Artık Futbol Oynuyor

Ağrı’da Dandy Walker Sendromu ile doğan ve doktorların ameliyata alınması halinde kurtarılamayacağını söylediği 5 yaşındaki Ozan Çetin'in, İstanbul’da bir hekimin gönderdiği ilaçlar sayesinde hayata tutunduğu iddia edild..

  • ANKA tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aynı Anda Anne Oldular 04:48

Aynı Anda Anne Oldular

Konya’da, aynı hafta hamile kalan Suriyeli 42 yaşındaki anne ile 21 yaşındaki kızı aynı anda doğum yaparak çocuk sahibi oldu. Doğum yapan anne ve kızı çocuklarının adını Recep ve Tayyip koydu...

72 Yaşında Lise Mezunu Oldu 04:12

72 Yaşında Lise Mezunu Oldu

Antalya’da okuma yazma bilmeyen 72 yaşındaki Emine Güler, azmiyle ilköğretim ve ortaöğretimi tamamladı. 12 senelik zorunlu eğitimi sınıf tekrarı yapmadan tamamlayan Güler, şuanda ise geçen sene kıl payı kaçırdığı ünivers..

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti 00:29

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Bayraklı Mahallesi 1918. Sokak’ta bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, markete gelen 41 yaşındaki Serah E. ile market sahibi 44 yaşındaki Burhan Ç. arasında he..

Evden Çıkmayan Mükemmel Güzellik Barbie Bebek Angelica 01:36

Evden Çıkmayan Mükemmel Güzellik Barbie Bebek Angelica

Canlı Barbie olarak tanımlanan Valeria’dan sonra Rusya’dan bir Barbie Bebek daha çıktı. Kıyafetlerini ailesi seçiyor. Biriyle çıkmasına asla izin verilmiyor! Barbie Bebek Unvanıyla dünya gündemine oturan ve güzelliği ner..

  • ANKA tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı 06:13

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı

Denizli’de yıkımı yapılacak Üçgen Çarşısındaki bir depoya giren hırsızlar yaklaşık 100 bin TL’lik mal çaldıktan sonra, cep telefonu ile selfie çekti. Malların sahibi Arif Cen, hırsızları yakalatıp polise teslim etti. İfa..

Karla Tanışan Pandanın Mutlu Anları 01:01

Karla Tanışan Pandanın Mutlu Anları

Çin'in güneybatısındaki Changchun Eyaletinden kuzey doğudaki bir hayvanat bahçesine gönderilen Meng Meng ilk kez karla tanıştı. Hayvanat bahçesinin beyaza bürünen hali 9 yaşındaki Meng Meng'in çok hoşuna gitti. Yüksekten..

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı 03:46

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı

Ordu’da pazar günü düğün yaptıktan sonra pazartesi günü Bartın’a giderken Çankırı’da meydana gelen kaza 1 günlük evli çifti ayırdı. Kazada hayatını kaybeden damat Ufuk Akgün toprağa verilirken, gelin Özge Akgün ise yaşam..

Galatasaray'da Son Formaya 3 Aday Var 01:50

Galatasaray'da Son Formaya 3 Aday Var

22 Ekim Pazar günü sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatasaray'da derbi mesaisi yoğun tempoyla devam ediyor. Teknik direktör Igor Tudor'un derbi mücadelesinde herhangi bir sistem değişikliğine gitmesi beklenmiyor. ..

Tayland Kralı İçin Cenaze Töreni 00:51

Tayland Kralı İçin Cenaze Töreni

Tayland’da, geçen yıl 13 Ekim’de vefat eden eski Kral Bhumibol Adulyadej onuruna düzenlenen 5 günlük cenaze töreni sürüyor. Cenaze töreni başkent Bangkok’taki Dusit Sarayı’nın salonunda yapılan Budist ritüeliyle, resmi ..

Arjantinde, Yağmur Suyun Altında Oynayan Çocuğa Şimşek Çarptı 00:17

Arjantinde, Yağmur Suyun Altında Oynayan Çocuğa Şimşek Çarptı

Arjantinde, Yağmur Suyun Altında Oynayan 12 yaşındaki çocuk şimşek elindeki şemsiyeye çarpması sonucu öldü. kameraman anne çığlıklarla feryat etti.Bu film şaka gibi olduğunu söyleyen anne olduklara inanamadı. Bir fırtına..

  • PengoTV tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
00:55

"Ya Eşarbını Çıkar Ya Da McDonalds'tan Çık"

İngiltere'nin başkenti Londra'da McDonald's'a giden 19 yaşındaki bir Müslüman kız, büyük bir nefret suçuna maruz kaldı. 19 yaşındaki genç kıza başörtüsünü çıkarması ya da McDonald's'ı terk etmesi istendi. Genç kız, “Bu n..

Nazilerin El Koyduğu Evin Eski Sahibine Özür Mektubu 01:30

Nazilerin El Koyduğu Evin Eski Sahibine Özür Mektubu

92 yaşındaki Peter Hirschmann Nazi Almanyası'ndan kaçtıktan 80 yıl sonra Nürmberg'deki evinde yaşayan aileden özür mektubu aldı. Nazi Almanyası’ndan kaçtıktan 80 yıl sonra Nürmberg’deki evinde yaşayan aileden özür mek..

Cani Baba Adliyeye Sevk Edildi 00:52

Cani Baba Adliyeye Sevk Edildi

10 yaşındaki oğlunu öldüren katil zanlısı baba emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlının sorgusunda, cinayeti karısını cezalandırmak için işlediğini söylediği öğrenildi. Fatih'te ..

Türkiye'nin Ağladığı Esila Babasına Kavuştu 06:29

Türkiye'nin Ağladığı Esila Babasına Kavuştu

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde evine yerleştirdiği gizli kamera sayesinde eşinin 2 yaşındaki kızını darp ettiğini ortaya çıkartan 29 yaşındaki Erdem Tülübaş, mahkemenin velayetin babaya verilmesi kararının ardından kızı..

Rüzgar Fragmanı 01:53

Rüzgar Fragmanı

35 yaşındaki Ece, çocuk bezi üreten bir şirketin genel müdür yardımcılığını yapmaktadır. Sevgilisi Alper ile mutlu bir ilişkileri vardır ve 2 yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandırmanın zamanı gelmiştir. Fakat Alper’in ..

Minik Elisa Babasına Kavuştu 03:24

Minik Elisa Babasına Kavuştu

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde evine yerleştirdiği gizli kamera sayesinde eşinin 2 yaşındaki kızını darp ettiğini ortaya çıkartan 29 yaşındaki Erdem Tülübaş, mahkemenin velayetin babaya verilmesi kararının ardından kızı..

  • BETA tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genç Kadına Yapılanlara İnanamayacaksınız 17:08

Genç Kadına Yapılanlara İnanamayacaksınız

Mersin'de 30 yaşındaki kadın, uyuşturucudan hükümlü olduğu için kaldığı yarı açık cezaevinden izinli çıkan kocası tarafından 8 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde elleri ve ayakları bağlanıp üzerine kaynar su dökülerek iş..

  • BETA tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
21 Yaşında Vahşice Katledildi Katilinin İfadesi Pes Dedirtti 09:50

21 Yaşında Vahşice Katledildi Katilinin İfadesi Pes Dedirtti

İzmir Bornova’da meydana gelen olayda 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Zülal Tütüncü, Bornova ilçesinde bulunan bir evde 26 yaşındaki Günhan Ö. tarafından bıçaklanarak öldürüldü...

  • BETA tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

Artikülasyon Bozukluğu Büyüyünce Düzelir Mi 01:28

Artikülasyon Bozukluğu Büyüyünce Düzelir Mi

Artikülasyon bozuklukları kimi zaman büyümeyle düzelebilir. Artikülasyon gelişimsel bir süreç olduğundan bazı seslerin kazanılması için belli yaş aralıkları var. Örneğin; m ve b sesleri erken yaşlarda kazanılırken r sesi..

  • NABIZ tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Filistinli Emel Artık Özgür 01:39

Filistinli Emel Artık Özgür

İsrail'in hapse attığı 17 yaşındaki Filistinli Emel'in 1,5 yıllık hapis cezasının ardından özgürlüğe ve ailesine kavuştuğu o anlar…İsrail'in hapse attığı 17 yaşındaki Filistinli Emel'in 1,5 yıllık hapis cezasının ardında..

  • JET TV tarafından
  • 631 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batmanlı Muhtar Biz Şakadan Evlendik 03:34

Batmanlı Muhtar Biz Şakadan Evlendik

Batman merkeze bağlı bir köyde muhtarlık yapan 4 eşli, 30’a yakın çocuklu 68 yaşındaki M.S.Ö., 5’inci evliliğini 19 yaşındaki A.B. ile yaptı. M.S.Ö.’nün hem kendinden 49 yaş küçük biri hem de 5’inci kez evlenmesini yadır..

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD’de Evlerinde Mahsur Kalanlar Kurtarılıyor 01:03

ABD’de Evlerinde Mahsur Kalanlar Kurtarılıyor

Toprak kayması nedeniyle 13 kişinin hayatını kaybettiği ABD'nin Kaliforniya eyaletinde evlerinde mahsur kalan aileler helikopterle kurtarılıyor. Kaliforniya eyaletinde aşırı yağmur sonucu meydana gelen toprak kaymasında ..

  • JET TV tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce