#20 yaşındaki gencin akıllara zarar zıplama yeteneği

Bu Araba Trafikte Zıplayarak Gidiyor 01:57

Bu Araba Trafikte Zıplayarak Gidiyor

Trabzonlu gencin modifiye ettiği aracını görenler şaşkınlığını gizleyemiyor. Çünkü otomobil trafikte zıplayarak yol alıyor...

Karlı havada yaylada mahsur kaldılar! 01:51

Karlı havada yaylada mahsur kaldılar!

DÜZCE'DE 3 GENCİN OTOMOBİLİ KARA SAPLANDI, TAM 7 SAAT BOYUNCA KURTARILMAYI BEKLEDİLER, HAVA SOĞUK, BENZİNLERİ DE BİTMEK ÜZEREYDİ, NEYSE Kİ İMDATLARINA KÖYLÜLER YETİŞTİ..

Derede can pazarı! 02:33

Derede can pazarı!

Ağrı’dan Trabzon’a gelen 3 gencin içinde bulunduğu otomobil Araklı ilçesinde Karadere Deresi'ne uçtu. Dereye uçan araçta bulunan 3 genç azgın suların arasından vatandaşların yardımı ile bellerine bağladıkları iple çekile..

1 saat karnında mermiyle dolaştı! 01:45

1 saat karnında mermiyle dolaştı!

YAN BAKMA KAVGASINDA KARNINA MERMİ SAPLANDI, AMA VURULDUĞUNU ANLAMADI, EVE GİDİP YATTI... BAŞINA GELENİ 'KARNIM AĞRIYOR' DİYE GİTTİĞİ HASTANEDE FARK EDEN GENCİN TUHAF KADERİ GELİYOR EKRANA.....

Kokarcaya Niyet Arkadaşa Kısmet 00:16

Kokarcaya Niyet Arkadaşa Kısmet

Ağaç kovuğuna sıkışan kokarcayı sıkıştığı yerden kurtaran arkadaşlardan biri kokarcaya tahta ile vurmak istemiş. Ancak gencin salladığı tahta arkadaşına gelmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 135 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Amuda Kalkarak Denize Girme Hayali Kötü Biten Genç 00:09

Amuda Kalkarak Denize Girme Hayali Kötü Biten Genç

Denize girmek için ilginç tarzda şekillere giren genç amuda kalkarak girmeyi denemiş. Ancak gencin deneyimi kötü bitmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 3 yıl önce
SIRTINDAKİ BIÇAKLA YARDIM İSTEDİ! 01:53

SIRTINDAKİ BIÇAKLA YARDIM İSTEDİ!

Denizli’de iki arkadaşın dehşete düşüren bıçaklı kavga görüntüleri kan dondurdu. Tartıştığı arkadaşına önce bıçak fırlatan kişi, yere düşen bıçağı tekrar alıp yakaladığı arkadaşının bu sefer sırtına sapladı. Canını kurta..

Ünü Dünyaya Yayılan ‘Bayılan Horoz’ İngiltere’den Davet Aldı 03:18

Ünü Dünyaya Yayılan ‘Bayılan Horoz’ İngiltere’den Davet Aldı

Denizli’de horozunun öterken bayıldığını fark eden gencin sosyal medyaya yüklediği video, dünya genelinde ülkeden ülkeye yayılmaya başladı. Çin ve Japon medyasında günlerce konu olan ve son olarak İngiltere’deki bir şov ..

Katarlılar Sınavsız Tıp Okuyacak İddiası Yalanlandı 02:20

Katarlılar Sınavsız Tıp Okuyacak İddiası Yalanlandı

Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Katarlı gençlere Türkiye'de sınavsız tıp eğitimi hakkı verildiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Yükseköğretim sınavına saatler kala yapılan bu haber yüzbinlerce gencin t..

Tık uğruna canını hiçe sayıp Galata Köprüsü'nden atladı! 00:51

Tık uğruna canını hiçe sayıp Galata Köprüsü'nden atladı!

Merter'de çıktığı metrobüsün üzerinde ve Sultangazi’de otobüsün üstünde yolculuk yaparak tanınan adrenalin tutkunu genç, bu kez de Galata Köprüsü’nün korkuluklarına çıkarak hareket halindeki geminin üstüne atladı. Yaptığ..

MERDİVEN BOŞLUĞUNDA ÖLÜ BULUNDU 00:57

MERDİVEN BOŞLUĞUNDA ÖLÜ BULUNDU

6.KATTAN DÜŞEN GENCİN CANSIZ BEDENİ HASTANE MORGUNA KALDIRILDI...

Kargo ücretini ödemek istemedi bıçaklandı - İhlas Haber Ajansı 02:07

Kargo ücretini ödemek istemedi bıçaklandı - İhlas Haber Ajansı

Esenyurt'ta bir kişi, evine gelen kargocuya sipariş ettiği ürünün kargo bedelinin “karşı ödemeli” olduğunu iddia edip ödeme yapmadı. İkili arasında tartışma kavgaya dönüştü. Arkadaşlarını toplayan kargocu tekrar mahalley..

Down Sendromlu Onur’Un Hayali Gerçek Oldu 05:25

Down Sendromlu Onur’Un Hayali Gerçek Oldu

Adıyaman'da, down sendromlu olan gencin evlilik hayalleri gelinsiz düğünle gerçekleştirildi. Down sendromlu Onur'un gelinsiz düğününde sevinç gözyaşları aktı...

Evlilik Teklifini Yarıda Kesip Gol Pozisyonunu İzleyen Fenerbahçeli Taraftar 00:06

Evlilik Teklifini Yarıda Kesip Gol Pozisyonunu İzleyen Fenerbahçeli Ta

Fenerbahçeli taraftar, kız arkadaşına tribünde evlilik teklif etmeye karar vermiş. Gencin tam yüzüğü takarken gol pozisyonunu kaçırmamak için teklifi yarıda bıraktığı anları izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Taylor Swift - Bad Blood 04:04

Taylor Swift - Bad Blood

Bad Blood [Chorus: Taylor Swift] Cause baby, now we've got bad blood You know it used to be mad love So take a look what you've done Cause baby, now we've got bad blood, hey! Now we've got problems And I don't think we ..

  • PengoTV tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Maşa ile Koca Ayı 34. Bölüm - Mawa Kawa 06:56

Maşa ile Koca Ayı 34. Bölüm - Mawa Kawa

Rus çizgi karakter Mawa Kawa'nın bu bölümde tüm kıyafetlerine zarar gelir. Kimi yırtılı, kimi ortasından kesilir. Ancak kıyafetleri dikmek isteyen ayıcık eşyalarını bulmakta güçlük çeker. Bu sırada, fotoğraf makinesini k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.528 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burcu Güneş - Yakın Mesafe 03:45

Burcu Güneş - Yakın Mesafe

Şuan benimle değilsin ya Nefes bile zarar Üstelik tam ismimizi yazmalık Camımda ki buhar Hayatımdan çıkıp gitmek hangi duyguya Hangi korkuya hangi uykuya hangi sorguya Yarar ki yar Ara ara yakın mesafe bitmiş olsa da Ara..

Tom Ve Jerry - Kovalamaca izle 04:57

Tom Ve Jerry - Kovalamaca izle

Kedi Tom yine yaramaz fare Jerry'nin peşindedir. Birbirlerini araba ile kovalayan yaramaz ikili bakın etrafın başına ne işler açar.Keyifli seyirler.. Tom ve Jerry genel konusu: Ev kedisi Tom ile evin yiyeceğiyle beslene..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.050 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı 01:24

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı Antalya’da Meydan-Fatih seferini yapan tramvay, Meydan durağında raydan çıkarak hattının bağlı olduğu direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle 1 vatandaş hafif şekilde yaralanırken, İ..

Tokyo’da Trafo Patladı, Şehir Karanlığa Gömüldü 03:57

Tokyo’da Trafo Patladı, Şehir Karanlığa Gömüldü

Tokyo’da Trafo Patladı, Şehir Karanlığa Gömüldü Tokyo Elektrik Enerjisi Şirketi’nin Niiza kentindeki trafo merkezinde belirlenemeyen bir sebepten patlayan trafo nedeniyle başkent Tokyo’da 350 binden fazla eve elektrik v..

Soner Sarıkabadayı - Burda Biri Var 03:50

Soner Sarıkabadayı - Burda Biri Var

Sirkesi küpüne zarar Hiç durmadan seni arıyor... Bildiği kadar Belki yolları dar hepsinin sonu sana çıkar Ve o bunu tesadüf sanıyor işte o kadar Tamam, geç oldu ve bunu yürek anlamaz Ama seviyorsa bunu da yalanlamaz Tama..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Trump'la görüşen Tayvan liderine Çin'den tepki- Bu sadece hileli bir oyun 01:05

Trump'la görüşen Tayvan liderine Çin'den tepki- Bu sadece hileli bir o

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanlığı’na seçilen Donald Trump'ın, Washington yönetiminin 1979'da diplomatik ilişkilerini kestiği Tayvan'ın Devlet Başkanı Tsai Ing-wen ile telefonda görüşmesi Çin'in tepkisini çekti..

Ihlamurdaki Büyük Dehlikeye Dikkat 02:09

Ihlamurdaki Büyük Dehlikeye Dikkat

Uzmanlar uyarıyor, açıkta satılan ıhlamuru almayın! Ihlamuru çay gibi demleyip bekletip içmek faydadan çok zarar veriyor. İşte doğal şifa kaynağı ıhlamura dair doğru bilinen yanlışlar...

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Özellikle Anne ve Babalar Mutlaka İzlemeli!!!Çocuk İstismarı Hakkında Animasyon Film 10:00

Özellikle Anne ve Babalar Mutlaka İzlemeli!!!Çocuk İstismarı Hakkında

Çocuk istismarını en iyi anlatan her ebeveynin ve çocugun izlemesi gereken anlamlı bir animasyon film. ÇOCUKLARIMIZ BİZİM BU HAYATTAKİ EN DEGERLİ VARLIKLARIMIZ.lÜTFEN ONLARA BAŞKALARI TARAFINDAN ZARAR VERİLMESİNİN ÖNÜNE ..

  • Kadınca tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halep’teki Yıkım Havadan Böyle Görüntülendi 01:02

Halep’teki Yıkım Havadan Böyle Görüntülendi

Halep’teki Yıkım Havadan Böyle Görüntülendi Suriye’de 5 yıldır devam eden bombardımanın ve günlerdir Esed rejiminin kuşatması altında harabeye dönen Halep’teki yıkım havadan görüntülendi. Suriye’de 5 yıldır devam eden..