#20 yaşındaki gencin akıllara zarar zıplama yeteneği

Engelli Öğrencisi Kamyonu Çok Sevdiği İçin Okula Her gün Kamyonla Getiren Öğretmen. 01:00

Engelli Öğrencisi Kamyonu Çok Sevdiği İçin Okula Her gün Kamyonla Geti

Sakarya'daki bir okulda görev yapan öğretmen Mehmet Karacan'ı konuşuyor bugün. Akyazı ilçesindeki İşmont Halil Bildirici Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin özel eğitim sınıfı öğretmenleri, 16 yaşındaki öğrenci Ömer Far..

Lukas Podolski'den Füzeli Veda 01:03

Lukas Podolski'den Füzeli Veda

Alman Milli formasına İngiltere maçıyla veda eden Galatasaray'ın yıldızı Lukas Podolski dillere destan bir jübile yaptı. 69. dakikada 31 yaşındaki futbolcunun golüyle karşılaşmadan galip ayrılırken tribünde Poldi'ye büyü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 637 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Londra Saldırganının Kimliği Belirlendi 00:21

Londra Saldırganının Kimliği Belirlendi

İngiltere’nin başkenti Londra’daki saldırıyı İngiliz vatandaşı Khalid Massood’un gerçekleştirdiği belirlendi. Londra’da 4 kişinin hayatını kaybettiği parlamento binası yakınındaki saldırıyı yapan teröristin kimliği beli..

Devin Booker’dan 70 sayı! 03:57

Devin Booker’dan 70 sayı!

Phoenix Suns'ın 21 yaşındaki gardı Devin Booker,, Boston Celtics potasına tam 70 sayı bırakarak tarihe geçti...

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı 03:15

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı Rize'de 'Rambo' lakaplı Ramazan Çepni, 203 kilogram olarak tartılan ağaç kütüğünü sırtında taşımayı başardı Rize’nin Çayeli İlçesi Büyükköy Beldesi’nde yaşayan 43 yaşındaki Ramaz..

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi 08:30

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi

Pek Bilinmeyen 24 İlginç Bilgi Bilmediklerimiz, bildiklerimizin yanında kat be kat fazla. Bilimsel, kültürel bilgiler kadar, insanların gariplikleri de şaşırtıcı. Ağaçla evleneninden tutun, tank kaçıranına kadar, İstanbu..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok 01:02

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok Dünyanın en ünlü fizikçisi olarak görülen İngiliz bilim insanı Stephen Hawking, insanoğlunun sonunun yakın olduğunu söyledi. 'Oxford Union Society' için insanoğlunun kökenl..

Ecem Uzgör Kimdir? 01:58

Ecem Uzgör Kimdir?

ngiltere’de yaşayan Türk model Ecem Uzgör, Almanya’nın Bremen kentinde yapılan dünyanın en büyük modellik yarışması Top Model of the World’de Türkiye’yi temsil etmişti. 1,76 boyunda, 52 kilo ve 82/65/86 beden ölçülerine..

Donald Trump Kimdir? 02:27

Donald Trump Kimdir?

70 yaşındaki ünlü Amerikalı iş adamı Donald Trump önce Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı oldu, sonra da ABD'nin 45. başkanı seçildi...

'Çakal Carlos' Üçüncü Kez Müebbet Hapse Mahkum Oldu 01:13

'Çakal Carlos' Üçüncü Kez Müebbet Hapse Mahkum Oldu

'Çakal Carlos' adıyla bilinen Venezuelalı Ilich Ramirez Sanchez, Fransız mahkemesi tarafından müebbet hapis cezasına çarptırıldı. 67 yaşındaki Ramirez Sanchez, 1974'te Paris'te bir alışveriş merkezine düzenlenen saldır..

79 Yaşında Hukuk Öğrencisi 01:35

79 Yaşında Hukuk Öğrencisi

Kocaeli'de yaşayan 79 yaşındaki emekli öğretmen Muharrem Açıl, 53 yıl önce bırakmak zorunda kaldığı ve geçen sene yeniden başladığı hukuk eğitiminde gösterdiği azimle, genç sınıf arkadaşlarından takdir topluyor...

Dünya Haber: Çinli Göçmenler Fransız Polisini Protesto etti 00:59

Dünya Haber: Çinli Göçmenler Fransız Polisini Protesto etti

Fransa'nın başkenti Paris'te 56 yaşındaki Çinli göçmen Shaoyo Liu'nun polis tarafından öldürülmesine yönelik protestolar sürüyor. Çoğu Çinli yüzlerce Asya kökenli göçmen, başkentin kuzeydoğusundaki polis merkezi önünde ..

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor 04:00

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor İzmir'in Torbalı ilçesinde, Araucanas cinsi tavuklardan elde ettiği yumurtaların tanesini 10 TL'ye satan Bekir Çetin, kısa sürede servet kazandı. Fransa..

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak 01:48

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak Arsenal'ın sözleşme uzatma konusunda görüşmelere devam ettiği Mesut Özil, 4 yıllık imzayı atması halinde haftalık 815 bin TL kazanacak. İngiltere'nin yüksek ti..

Bıyıklarını 47 Yıldır Kesmiyor 01:34

Bıyıklarını 47 Yıldır Kesmiyor

Çankırı'da yaşayan 80 yaşındaki Necati Çelik'in 47 yıldır kesmediği bıyıkları, 2 metre 60 santimetreye ulaştı...

Dünyanın En Güzel Kızı Belli Oldu- Miss World 2016 02:47

Dünyanın En Güzel Kızı Belli Oldu- Miss World 2016

Amerika da düzenlenen 2016 Miss World güzellik yarışmasında birincilik tacını 19 yaşındaki Porto Riko'lu güzel adı.Kraliçe seçilen güzel gözyaşlarını tutamadı...

  • ANKA tarafından
  • 1.255 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çağdaş Onur Öztürk Kimdir? 00:48

Çağdaş Onur Öztürk Kimdir?

37 yaşındaki oyuncu Çağdaş Onur Öztürk, yeni sezonda kadrosuna dahil olduğu dönem dizisi “Diriliş Ertuğrul”daki rolü için aldığı binicilik eğitimi sırasında attan düştü. Ünlü oyuncunun dün Şile yakınlarındaki bir binicil..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Down Sendromlu Güreş Hastası Fatih Yaptığı Hareketlerle Hayran Bıraktı 01:58

Down Sendromlu Güreş Hastası Fatih Yaptığı Hareketlerle Hayran Bıraktı

Mersinde yapılan bir şampiyonada mindere çıkan down sendromlu 8 yaşındaki Fatih Emirhan hocası ile birlikte güreş yaparak izleyicilere inanılmaz anlar yaşattı...

Doktorları Dinlemedi, Mucizeyi Gerçekleştirdi 00:42

Doktorları Dinlemedi, Mucizeyi Gerçekleştirdi

Doğum Kontrol Hapını Kusunca Hamile Kaldı . İngiliz Kadın Doktorları Dinlemedi, Hastalığa Meydan Okudu, Bebeğini Kucağına Aldı Her yediğini kusan akalazya hastası kadın, doğum kontrol hapını da kusunca hamile kaldı. Dok..

  • Cowboy tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım 02:22

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım Geçmişe yönelik vergi borçlarının yapılandırılmasına ilişkin 6736 Sayılı Kanundan yararlanmak için son gün 25 Kasım. Vatandaşlar fırsattan yararlanıp borçlarını yapılandırm..

Karadeniz Kadını Zor Yükün Altına Giriyor 01:04

Karadeniz Kadını Zor Yükün Altına Giriyor

Karadeniz kadını çalışkanlığı ile her alanda kendini gösteriyor.Trabzon'da kadınlar kışın hayvanların altına sermek için, ormandan kuru yaprak topluyor, evlerine kadar sırtlarında taşıyor. Onlarca kilo ağırlığındaki yükü..

  • PengoTV tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gizli Güzellik Film izle 1:36:39

Gizli Güzellik Film izle

Gizli Güzellik : Collateral Beauty 6 yaşındaki kızını kaybettikten sonra hayattan elini ayağını çeken Howard evreni sorgulamaya başlar. Zaman, Sevgi ve Ölüm’e mektuplar yazar ve beklemediği cevaplar alır. Çok geçmeden y..

  • Tv Series tarafından
  • 6.557 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Gitti 100 Bin Liralık Araba' Diyerek Kaza Yapan Oğlunu Sopayla Kovalayan Baba 00:45

'Gitti 100 Bin Liralık Araba' Diyerek Kaza Yapan Oğlunu Sopayla Kovala

Karaman'da 22 yaşındaki oğlu aracıyla kaza yapınca çılgına dönen baba, oğlunu sopayla kovaladı. Cana geleceğine mala gelsin sözünün en ufak esintisi olmayan baba 100 bin liralık araca üzülerek kameralar önünde oğlunu kov..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaliforniya'daki bir Ortaokulda Silahlı Saldırı 3 Kişi Yaşamını Yitirdi 01:05

Kaliforniya'daki bir Ortaokulda Silahlı Saldırı 3 Kişi Yaşamını Yitird

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde bulunan bir ortaokuldaki silahlı saldırıda üç kişi yaşamını yitirdi. San Bernardino şehrinde bulunan North Park Ortaokulu’nda yaşanan olayda 53 yaşındaki saldırgan C..

Polonya Ligi'nde Polonyalı Futbolcu Boş Kaleye Golü Kaçırdı 00:11

Polonya Ligi'nde Polonyalı Futbolcu Boş Kaleye Golü Kaçırdı

Polonya Ligi'nde oynanan maçta 26 yaşındaki Polonyalı futbolcu Przybeckiego, kaleciyi geçtikten sonra topu boş kaleye gönderemedi...

25 Metreden Attılan Fantastik Golü Vermeyen Hakem 00:42

25 Metreden Attılan Fantastik Golü Vermeyen Hakem

Ordu’da U-13 Futbol Liginde 13 yaşındaki futbolcunun 25 metreden attığı gol, yırtık kale ağlarından topun dışarı çıkması dolayısıyla aut sanılarak geçersiz sayıldı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mahmut Dede Başbakan Arayınca Ayaklarım Yerden Kesildi 04:28

Mahmut Dede Başbakan Arayınca Ayaklarım Yerden Kesildi

Başbakan Recep Tayip Erdoğan''ın Ordu mitinginde sözünü ettiği ve kendisine selam gönderdiği 84 yaşındaki Mahmut Zeki Eraslan, ''Başbakan arayınca ayaklarım yerden kesildi'' dedi...

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu 05:35

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu Zonguldak’ta 11 yıl önce biyoloji öğretmenliği bölümünden mezun olan ve atanamayınca madenci olan Yakup Muzaffer, “Gel öğretmen ol deseler, madenciliği seçerim dedi. 2001 yılında On..