#20 yaşındaki gencin akıllara zarar zıplama yeteneği

Minik Zahir'in Yürümesi 25 Bin Liraya Bağlı 06:11

Minik Zahir'in Yürümesi 25 Bin Liraya Bağlı

Manisa’da Hidrosefali hastası 4 yaşındaki Zahir Demir’in hayatına normal bir şekilde devam edebilmesi için 25 bin lira gerekiyor. Küçük oğlunun bugüne kadar devlet desteğiyle 8 kez ameliyat edildiğini ve şant tedavisi uy..

İlk Kez Renkleri Gören Çocuğun Mutluluk Gözyaşları 01:14

İlk Kez Renkleri Gören Çocuğun Mutluluk Gözyaşları

Renkleri siyah-beyaz olarak gören 10 yaşındaki hayatının en anlamlı doğum günü hediyesini aldı. Doğum günü hediyesi renkleri görebilmesini sağlayan özel bir gözlük oldu...

Yumrukla Degaj Yapan Kaleci 00:23

Yumrukla Degaj Yapan Kaleci

Suriye Milli Takımı Kalecisi Ibrahim Alma, milli takım arasının en çok konuşulan futbolcularından oldu. Bunun sebebi ise 25 yaşındaki kalecinin degaj stili.....

  • JET TV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi 04:26

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi

Amasya’da yaşayan 11 yaşındaki Emirhan Gedizli, katıldığı yarışmadan kazandığı altınla kullandığı Türk bayrağı armasıyla yamanmış kabanının yenisini almak yerine, ödülünü iç savaştan dolayı insanlık dramının yaşandığı ka..

Sporcu Proteziyle Gittiği Okulda Arkadaşları Tarafından Karşılanan Kızın Duygu Yüklü Anları 00:30

Sporcu Proteziyle Gittiği Okulda Arkadaşları Tarafından Karşılanan Kız

Dünyayı çocuklar yönetsin! Küçük çocukların karşılıksız saf sevgisinin en güzel örneği olan bu videoda, protez bacağıyla okula gelen 7 yaşındaki kızı okulda arkadaşları karşılıyor. Tepkiler muhteşem!..

  • JET TV tarafından
  • 1.323 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şimdi Geçti Buradan Levent Kırca 01:00

Şimdi Geçti Buradan Levent Kırca

Güldürünün, mizahın, hicvin ustalarından Levent Kırca'yı kaybettik. Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde karaciğer kanseri nedeniyle tedavi gören 67 yaşındaki Levent Kırca gece geç saatlerde hay..

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı 02:18

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, (BMMYK) Irak’ın Musul kentini terör örgütü IŞİD’den geri almak için başlatılan operasyonda yaklaşık 100 bin sivilin (96 bin 864) yerlerinden edildiğini açıkladı. Ülkeni..

Kabakçığın Hayatı / Ma vie de Courgette Türkçe Altyazılı Fragman 01:58

Kabakçığın Hayatı / Ma vie de Courgette Türkçe Altyazılı Fragman

Kabakçığın Hayatı (Ma vie de Courgette) filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Kabakçık, 9 yaşındaki bir oğlan için ilginç bir takma ad olabilir, ama onun kendine has hikayesi aslında şaşırtıcı derecede evrensel. An..

  • PengoTV tarafından
  • 2.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Afganistan'ın İlk Kadın Savaş Pilotu Abd'ye Sığındı 00:55

Afganistan'ın İlk Kadın Savaş Pilotu Abd'ye Sığındı

Afganistan’ın ilk kadın savaş pilotu Nilüfer Rahmani ülkesinde tehdit aldığı gerekçesiyle Amerika Birleşik Devletleri’nden sığınma talebinde bulundu. Eğitim programı için Amerika Birleşik Devletleri’ne gönderilen Rahman..

Doktorun Hayret Verici Hafızası 00:49

Doktorun Hayret Verici Hafızası

Serdar (Jean Marie) evli ve heyecanla eşinin doğum yapmasını bekleyen genç bir baba adayıdır. Doğum tehlikeli ve riskli bir hal almıştır. Serdar ikilemde kalır, ama çocuğunu tercih eder ve anneyi kaybederler. Aradan yıll..

Kahin Kaplumbağa Derbi Tahmini 00:43

Kahin Kaplumbağa Derbi Tahmini

Darıca’da bulunan Faruk Yalçın Hayvanlar Alemi ve Botanik Parkı'nın sevimli üyelerinden olan 97 yaşındaki Türkiye’nin en yaşlı kaplumbağası Tuki, hafta sonunda Vodafone Arena’da oynanacak olan Beşiktaş - Fenerbahçe derbi..

Tekrar Yuvaya Dönmeli İzle 00:36

Tekrar Yuvaya Dönmeli İzle

İsmini ilk kez Galatasaray'da duyduğumuz Okan Derici bir türlü istenilen performansı sergileyemeyince 2. Lig'e kadar düşmüştü. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu devre arasında kiralık gittiği Altınordu'da fırtınalar estiri..

Ayla Türkçe Altyazılı Teaser _ Fragman izle 00:44

Ayla Türkçe Altyazılı Teaser _ Fragman izle

Ayla filminin Türkçe altyazılı teaser’ı yayında! Film, Kore Savaşı’nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyazperdeye taşıyacak. 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bu..

  • PengoTV tarafından
  • 1.787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seri Cİnayetleri Şehri İngiltere :İngiltere'nin Karanlık Tabular 2.Bölüm Belgeseli -Bir Evcil Hayvanlar için öldürülen İnsanlar 46:04

Seri Cİnayetleri Şehri İngiltere :İngiltere'nin Karanlık Tabular 2.Böl

İngiltere'nin Karanlık Tabular hayal ailesel suçun en mide bulandırıcı eylemlerinin bazı hikayesini anlatır bir şok, gerçek yaşam suç serisidir. Bu bölüm, ücretsiz kahvaltı için bahis üzerinde onu okul arkadaşı Joshua Da..

  • PengoTV tarafından
  • 1.939 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi 02:21

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi

Kocaeli'de dün akşam arızalı telefonunu götürdüğü mağazada kimse ilgilenmeyince kamyonla içeriye dalan 22 yaşındaki Emre Torun konuştu. Olay, dün akşam saat 17.30 sıralarında Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan bir..

Kendall Jenner Tek Paylaşımla 250 Bin Dolar Aldı!! 03:03

Kendall Jenner Tek Paylaşımla 250 Bin Dolar Aldı!!

Instagram'da 80 milyon takipçisi bulunan 21 yaşındaki güzelin, Ja Rule'in müzik festivali Fyre Fest hakkında yaptığı tek bir Instagram yayını için 250 bin dolar ücret aldığı iddia edildi.. Bir diğer ilginç detay ise Jen..

  • ANKA tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yavrum Senden Artık Ben Sorumluyum 01:14

Yavrum Senden Artık Ben Sorumluyum

Kızımın Kanı filmi. Kayak hocalığı yapan Cemil (Tarık Akan), karısından 5 yıl önce boşanmıştır. Annesiyle yaşayan 16 yaşındaki kızı Figen'i çok sevmektedir. Annesi ise Figen'e ilgi göstermemektedir. Cemil kayak dersleri ..

Biz de Babasına Resimleri Filmleri Gönderiririz 01:33

Biz de Babasına Resimleri Filmleri Gönderiririz

Kızımın Kanı filmi. Kayak hocalığı yapan Cemil (Tarık Akan), karısından 5 yıl önce boşanmıştır. Annesiyle yaşayan 16 yaşındaki kızı Figen'i çok sevmektedir...

Suburgatory 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı- Pilot 21:32

Suburgatory 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı- Pilot

Suburgatory Türkçe Full Hd izle.Keyifli bir kabus görmeye hazır mısınız? Herkesin ?mükemmel? göründüğü, suç oranının ?sıfır? düzeyinde seyrettiği Chatswin?de yaşamak da, oradan ayrılmak da göründüğü kadar kolay değil. Kı..

  • Tv Series tarafından
  • 6.053 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Güçlü Adamı 408 Kilogram 01:10

Dünyanın En Güçlü Adamı 408 Kilogram

Pakistanlı 25 yaşındaki Arbab Khizer Hayat 408 kilogram ağırlığıyla “dünyanın en güçlü adamı” olduğunu iddia ediyor. Sıradışı görüntüsüyle çizgi roman kahramanı Hulk’a benzetilen adamın lakabı da “Pakistan’ın Hulk Adamı”..

  • PITIRCIK tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'FETÖ Soruşturması' Dediler, Milyonluk Vurgun Yaptılar 00:21

'FETÖ Soruşturması' Dediler, Milyonluk Vurgun Yaptılar

Kendilerini polis olarak tanıtan şahıslar, telefonla aradıkları vatandaşlara FETÖ ile ilgili çok gizli bir soruşturma yürüttüklerini söyleyerek, toplamda 1 milyon 257 bin TL'lik dolandırıcılık yaptı. Şahıslar, polisin dü..

AP'de Devir Teslim 01:15

AP'de Devir Teslim

Avrupa Parlamentosu’nun (AP) yeni başkanı Antonio Tajani, Strazburg’da düzenlenen törenle görevi Martin Schulz’dan devraldı. Avrupa Halk Partili Tajani, dördüncü tura kalan oylamada 282 oy alan rakibi Gianni Pittella’ya..

Pavyon Deyip Geçme Sanatçılar Buradan Geçiyor 01:06

Pavyon Deyip Geçme Sanatçılar Buradan Geçiyor

Kızımın Kanı filmi. Kayak hocalığı yapan Cemil (Tarık Akan), karısından 5 yıl önce boşanmıştır. Annesiyle yaşayan 16 yaşındaki kızı Figen'i çok sevmektedir. Annesi ise Figen'e ilgi göstermemektedir. Cemil kayak dersleri ..

Satışın Adı İyilik Yapmak mı Oldu 00:58

Satışın Adı İyilik Yapmak mı Oldu

Kızımın Kanı filmi. Kayak hocalığı yapan Cemil (Tarık Akan), karısından 5 yıl önce boşanmıştır. Annesiyle yaşayan 16 yaşındaki kızı Figen'i çok sevmektedir. Annesi ise Figen'e ilgi göstermemektedir. Cemil kayak dersleri ..

Messi'den Daha İyi Çalım Atan Çocuk 04:12

Messi'den Daha İyi Çalım Atan Çocuk

Dünya futbolunda üst seviyedeki kulüpler scout konusunda çıtayı ulaşılamayacak seviyelere çekmeye devam ediyor. Özellikle oyuncu keşfi konusunda yaş sınırının her geçen yıl daha da düşmesi ön plana çıkıyor. Bu konunun ön..

  • JET TV tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzun Süre Bayatlamayan Ekmek Satan Fırın 02:03

Uzun Süre Bayatlamayan Ekmek Satan Fırın

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde, kahvehane olarak kullanılan mekanı dönüştürerek fırın açan 70 yaşındaki Selime Pirvan, günde 1,5 kilogramlık 250 ekmek yapıp satıyor. Ekmekleri 40 gün bayatlamıyor. 70'lik nine ekmek tekne..

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Formula 1'de Ecclestone Dönemi Kapandı 00:38

Formula 1'de Ecclestone Dönemi Kapandı

Bernie Ecclestone’un Formula 1’in tepe yönetimindeki 40 yıllık serüveni son buldu. Dünyanın en büyük motor sporları organizasyonunun sahibi Liberty Media, 86 yaşındaki Ecclestone ile yollarını ayırdı. Formula 1’i yakın ..

Sinn Feinn'in İlk Kadın Lideri Michelle O'Neil 00:55

Sinn Feinn'in İlk Kadın Lideri Michelle O'Neil

Kuzey İrlanda’nın cumhuriyetçi partisi Sinn Feinn liderliğine Sağlık Bakanı Michelle O’Neil getirildi. İrlanda Cumhuriyetçi Ordusu (IRA) geçmişi olmayan 40 yaşındaki O’Neil bu göreve gelen ilk kadın oldu. Milliyetçi pa..

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Üst Düzey Diplomatlar İstifa Etti 00:50

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Üst Düzey Diplomatlar İstifa Etti

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı’nda görevli dört üst düzey diplomat istifa etti. Amerikan basınında yer alan haberlere göre, Dışişleri Bakanlığı müsteşarlarından Patrick Kennedy, bakan yardımcıları Joyce..