#20 yaşındaki gencin akıllara zarar zıplama yeteneği

Eski Bir Satanistin Anlattıkları  Kediler  Şeytan ve Satanizm 17:55

Eski Bir Satanistin Anlattıkları Kediler Şeytan ve Satanizm

Tarih 23 haziran 1998 yer İstanbul – Ataköy. Alman Lisesi öğrencisi iki genç bir apartmanın 14. Katından el ele ölüme atladı.geriye sadece biz buraya ait değiliz yazılı bir not bıraktılar. İhbarları değerlendiren polis i..

  • ZULMA tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! 01:15

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! "Rusya Dizlerinin üstüne koymadı!"

Kalmuk, Sasha Dzhevakov yetenekli çocuklar. O sadece 6 yaşında, ama o zaten vatandaşlarımıza ve internet kullanıcılarının milyonlarca binlerce kalbini kazandı. O ustalıkla samimiyetle Puşkin'in şiirlerini, yılbaşı, Prota..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Roberto Saviano  Cebelitarık İngiltere'nin Para Aklama Merkezi 01:22

Roberto Saviano Cebelitarık İngiltere'nin Para Aklama Merkezi

İtalyan gazeteci ve yazar Roberto Saviano euronews’e verdiği röportajında İngiltere’yi sert bir dille eleştirdi. 37 yaşındaki Saviano, Cebelitarık bölgesinin İngiltere’nin para aklama merkezi olduğunu belirtti: “Bürokra..

Melania Beyaz Saray'a Taşındı 00:40

Melania Beyaz Saray'a Taşındı

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump sonunda Beyaz Saray'a taşındı. Eşinin seçilmesinden 5 ay sonra taşınmaya karar veren Melania Trump, 11 yaşındaki oğlu Baron ile New York'ta kalmayı t..

Mutlu Son Yıldız Oyuncu Medipol Başakşehir'de 01:39

Mutlu Son Yıldız Oyuncu Medipol Başakşehir'de

Medipol Başakşehir, Feyenoord forması giyen Eljero Elia ile anlaştı. 30 yaşındaki yıldız oyuncu, yarın sağlık kontrolünden geçecek...

  • OFSAYT tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Minik Ceylin Son Yolculuğuna Uğurlandı 03:17

Minik Ceylin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Komşusunun evinde ölü bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik, Adli Tıp'daki işlemlerinin tamamlanmasının ardından helallik alınmak üzere son kez baba evine getirildi..

Balığı Yutmaya Çalışan Su Yılanı 00:35

Balığı Yutmaya Çalışan Su Yılanı

Abd'nin Teksas eyaletinde bulunan bir gölette 10 yaşındaki oğlu ile birlikte balık tutmaya giden adam, yayın balığını bütün olarak yutmaya çalışan ve çenesi kitlenmiş olan yılanla karşılaşıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.243 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mersin 12 Ayrı Suçtan Aranan Şüpheli Uygulamada Yakaladı 02:42

Mersin 12 Ayrı Suçtan Aranan Şüpheli Uygulamada Yakaladı

Mersin'in Anamur İlçesi'nde polisin yaptığı genel uygulama sırasında 12 ayrı suçtan aranan 42 yaşındaki Lokman Ö. sahte kimlikle yakalandı...

Ceylin'in Katilini Kocası İhbar Etmiş 00:36

Ceylin'in Katilini Kocası İhbar Etmiş

İzmir'de 10 yaşındaki Ceylin'i öldüren Şükriye T.'yi, kocası Serdar T.'nin ihbar ettiği ortaya çıktı...

Annesini Bu Hale Getirdi 05:23

Annesini Bu Hale Getirdi

Olay 13 Haziran 2017 günü Düzce’nin Çilimli ilçesi Yeni Vakıf köyünde meydana geldi. Ruhsal durumu bozuk olan ve Bolu Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tedavi gören ve 33 yaşındaki Güray Tunç, bir anlık kendini kayb..

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen 05:40

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen

Beyoğlu’ndaki bir ilköğretim okulunda ödevini yapmayan öğrencisi Tuba K.’nın elini tahta cetvelle kırdığı iddiasıyla yargılanan Türkçe öğretmeni Serdar T.(28) 3 Bin TL adli para cezasına çarptırıldı. Beyoğlu’ndaki bir ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğlunun Mürüvvetini Göremedi 02:02

Oğlunun Mürüvvetini Göremedi

15 Temmuz'daki darbe girişiminde Ankara'da şehit olan Suat Akıncı'nın annesi Müfide Akıncı, Bu olaylar olmasaydı şimdi evli olacaktı, nasip olmadı. dedi. FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde, Kızılay yakınlarında..

25 Metreden Gol Atıp Yırtık Filenin Azizliğine Uğramak 01:07

25 Metreden Gol Atıp Yırtık Filenin Azizliğine Uğramak

Ordu’da U-13 Futbol Ligi'nde hakem, 13 yaşındaki futbolcunun 25 metreden attığı golde kale ağlarının yırtık olması sebebiyle topun dışarı çıkmasını aut olarak değerlendirerek skandal bir karara imza attı.Kumruspor ile ..

Erdoğan'dan Şehit Evinde Kur'an Tilaveti 02:06

Erdoğan'dan Şehit Evinde Kur'an Tilaveti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesi Borsa İstanbul binası önünde şehit olan Fatih Satır'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Çıkışta vatandaşlara megafonla hitap eden Erdoğan, herkesi yarın yapılacak ..

Çocuklarına Mad Max Parodisi Hazırlayan Yaratıcı Baba 01:43

Çocuklarına Mad Max Parodisi Hazırlayan Yaratıcı Baba

Ian Pfaff isimli yetenekli baba 2 yaşındaki kızı Junior ve 5 aylık oğlu Benji için muhteşem Mad Max paradisi hazırlamış...

  • JET TV tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fethiye'de Trafik Kazası 5 Yaralı 02:11

Fethiye'de Trafik Kazası 5 Yaralı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, meydana gelen trafik kazasında ehliyetsiz araç kullanan 16 yaşındaki K.A. otomobil ile bir evin bahçe duvarına çarptı. Kazada 5 çocuk yaralandı...

Kahramanmaraş Suriyeli Kız Baraj Gölünde Boğuldu 02:26

Kahramanmaraş Suriyeli Kız Baraj Gölünde Boğuldu

Suriyeli kız baraj gölünde boğulduKAHRAMANMARAŞ'ın Pazarcık İlçesi'nde, baraj gölüne giren Suriyeli kız çocuğu 12 yaşındaki Şehit Cinedi boğularak öldü...

Torunlarıyla Oynarken Arı Soktu, Kalp Krizi Geçirip Yaşamını Yitirdi 00:42

Torunlarıyla Oynarken Arı Soktu, Kalp Krizi Geçirip Yaşamını Yitirdi

Balıkesir'de kulağından arı sokması sonucu alerjiye bağlı kalp krizi geçiren yaşlı adam hayatını kaybetti. Arı sokmasına bağlı kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 65 yaşındaki Recep Keskin Balıkesir'de toprağa verildi...

Arıları Baş Tacı Yapan Adam 01:27

Arıları Baş Tacı Yapan Adam

Kıbrıs'ta yaşayan Mersinli Yılmaz Şahin'in sosyal medya üzerinden paylaştığı arı şovunu izleyenler hayretler içerisinde kalıyor. 41 yaşındaki Şahin, şovunda arıları adeta baş tacı yapıyor. Eline topladığı arıları başının..

30 Yıldır Su İçmeyen Adam 03:41

30 Yıldır Su İçmeyen Adam

İzmir Torbalı'da yaşayan 42 yaşındaki Taner Özev 30 yıldır hiç su içmediğini, su ihtiyacı hissettiğinde sadece gazlı içecekler kullandığını öne sürdü. Ölsem de su içmem diyen Özev, suyu sadece duş alırken ve diş fırçal..

  • JET TV tarafından
  • 1.333 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jennifer Lopez'den Süper Dekolte!! 01:46

Jennifer Lopez'den Süper Dekolte!!

Ünlü oyuncu Jennifer Lopez, öyle bir kıyafet giydi ki kıyafeti gören Adeta hiçbir şey giymemiş yorumunda bulundu. Lopez, Latin Bilboard ödül töreninden rüzgar gibi geçti. 47 YAŞINDA OLMASINA RAĞMEN FİZİĞİNİ YİNE KONUŞ..

  • ANKA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülşen Bubikoğlu Meydan Okuyor 04:39

Gülşen Bubikoğlu Meydan Okuyor

Gülşen Bubikoğlu'nun son haline bakın! Meydan okuyor? Yeşilçam'ın en nadide güzellerinden biri kuşkusuz Gülşen Bubikoğlu. Sinemada aktif olduğu dönemde güzelliği dilden dileydi. Son hileyle ise yıllara meydan okuyor. İş..

  • ANKA tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'93 Yazı (Estiu 1993) Fragman 02:26

'93 Yazı (Estiu 1993) Fragman

6 yaşındaki Frida, anne ve babasını kaybeytikten sonra dayısı ve yengesi tarafından koruma altına alınır ve onlarla birlikte yaşamaya başlar. Ancak şehirde büyümüş, istediği çoğu şeye sahip olmuş Frida'nın taşradaki yeni..

Eve Yapılan Baskında Çamaşır Makinesinden Uyuşturucu Çıktı 02:21

Eve Yapılan Baskında Çamaşır Makinesinden Uyuşturucu Çıktı

Adana'da polisin yaptığı operasyonda bir evdeki çamaşır makinesinin deterjan bölümünde, güvercin kafesinde ve ev sahibinin sokakta torbacılık yapan 15 yaşındaki oğlunun üzerinde esrar bulundu...

Zonguldak Motosiklet Ile Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı 04:28

Zonguldak Motosiklet Ile Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

Motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralıZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, motosiklette yolcu olarak bulunan 22 yaşındaki Melike Hırçın yaralandı...

Denizde Erkek Cesedi Bulundu 04:09

Denizde Erkek Cesedi Bulundu

Edinilen bilgiye göre, Liman Caddesi mevkisinde serinlemek için liman arkasına gelen vatandaşlar, deniz yüzeyinde bir kişinin hareketsiz şekilde olduğunu görmesi üzerine polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine polis ek..

Titanların Savaşı 2 Titanların Öfkesi Film İzle 1:39:31

Titanların Savaşı 2 Titanların Öfkesi Film İzle

Zeus’un (Liam Neeson) oğlu yarı tanrı Perseus’un (Sam Worthington) canavar Kraken’i kahramanca yenmesinin ardından 10 yıl geçmiştir. Bir balıkçı olarak 10 yaşındaki oğlu Helius (John Bell) ile beraber sessiz sakin bir ha..

  • Tv Series tarafından
  • 38.298 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu 03:07

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu

Kozluk ilçesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan genç müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın cenazesi, Batman’da düzenlenen töreninin ardından Ankara’ya uğurlandı. Törende, gözyaşları sel oldu. Batman'ın..

Rize Derede Kaybolan Nehir Için Jak Timi Devreye Girdi 06:06

Rize Derede Kaybolan Nehir Için Jak Timi Devreye Girdi

Derede kaybolan Nehir için JAK timi devreye girdiRİZE'nin Ardeşen İlçesi Tunca Beldesi'nde dereye düşerek kaybolan 11 yaşındaki Nehir Zenginal'ı bulabilmek için Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı Arama Kurtarma (JAK) da..

Nato'ya 25 Yaşında Türk Başkan 01:53

Nato'ya 25 Yaşında Türk Başkan

25 yaşındaki Berke Çaplı, NATO Bilim ve Teknoloji Organizasyonu Teknik Çalışma Grubu'nun başkanı oldu ve NATO'da bu kapsamda en genç başkan olmayı başardı...