#20 yaşındaki gencin akıllara zarar zıplama yeteneği

Canlı Yayında İstiridyeden İnci Çıkarıp Satarak Milyoner Oldu 01:59

Canlı Yayında İstiridyeden İnci Çıkarıp Satarak Milyoner Oldu

Çin'de 'İncici Kardeş' (Pearl Bro) adıyla bilinen Xinda Zhan canlı yayında istiridyelerden inci çıkarıp satarak milyoner olmuş. 25 yaşındaki Xinda, annesiyle birlikte tatlı su istiridyesi yetiştirip internet üzerinden ca..

Küçük Kıza Anneden Akılalmaz Ceza! 00:21

Küçük Kıza Anneden Akılalmaz Ceza!

Beş yaşındaki kızına ceza veren kadın küçük çocuğu kollarından tavana astı. Kuzey Vietnam'ın Vinh Tuong bölgesinde meydana gelen olaydan sonra koruyucu anne ve baba tutuklanırken Vinh Tuong Bölgesi Başkan Yardımcısı Le C..

Alfabeyi Unutan Öğretmen - Kim Mİlyoner Olmak İster 00:35

Alfabeyi Unutan Öğretmen - Kim Mİlyoner Olmak İster

58 yaşındaki Sabahat Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Coğrafya Bölümü'nden mezunmuş. Emekli öğretmen Sabahat Hanım'ı tek yanlışla ipi çekilen hakem gibisinden izleyelim...

  • JET TV tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev Son Yolculuğuna Uğurlandı 02:50

Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul'da hayatını kaybeden Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev, Bakü Medeniyet Merkezinde son yolculuğuna uğurlandı. Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev için Bakü Medeniyet Merkezinde veda töreni düzenlendi. Tör..

Paris'te Çekiçle Saldıran Zanlı Hakim Karşısında 01:02

Paris'te Çekiçle Saldıran Zanlı Hakim Karşısında

Paris'in turistik mekanlarından Notre Dame Katedrali önünde polise çekiçle saldıran zanlı Farid İkken hakim karşısına çıktı. Konuyla ilgili açıklama yapan Paris Savcısı François Molins 40 yaşındaki Cezayir asıllı saldır..

Muhbir Snitch Film İzle 1:46:56

Muhbir Snitch Film İzle

Muhbir Snitch Film Hd izle Snitch (Muhbir), Ric Roman Waugh yönetmenliğinde aksiyon, macera ve dramın iç içe geçtiği sürükleyici bir film İşadamı John Matthews (Dwayne Johnson - Scorpion King), 18 yaşındaki oğlu Jason (R..

  • Tv Series tarafından
  • 2.567 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koruyucu Safe Film İzle 1:34:37

Koruyucu Safe Film İzle

Jason Statham bu filmde eski üst düzey bir ajandır ve gerçekleştirmesi için kendisine 2 önemli görev verilir. Öncelikle kötü adamlar tarafınca kaçırılan 12 yaşındaki Chan isimli çinli bir kızı kurtarmalı ve sonrasında Ru..

  • Tv Series tarafından
  • 16.386 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tayvan'ın En Güçlü Dedesi- 72 Yaşında Ancak Spor Salonunda Hayran Bırakıyor 01:49

Tayvan'ın En Güçlü Dedesi- 72 Yaşında Ancak Spor Salonunda Hayran Bıra

Tayvan'da yaşayan Huang Ching-hsin isimli adam spor salonunda yaptıklarıyla kendisine hayran bırakıyor. 72 yaşındaki Huang, yaşının çok ötesinde bir vücuda sahip ve Tayvan'ın en güçlü dedesi olarak anılıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Rihanna Hassan Jameel İle Havuzda Uygunsuz Görüntülendi!! 01:59

Rihanna Hassan Jameel İle Havuzda Uygunsuz Görüntülendi!!

Ünlü şarkıcı Rihanna, Toyota'nın varisi olarak bilinen ve dünyanın en büyük aile şirketi Abdul Latif Jameel'in oğlu Hassan Jameel ile havuzda uygunsuz görüntülendi. Barbadoslu ünlü şarkıcı Rihanna'nın Suudi milyarder iş..

  • ANKA tarafından
  • 1.552 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ali Ağaoğlundan Olay Açıklamalar! 10 Çocuk Daha.. 01:30

Ali Ağaoğlundan Olay Açıklamalar! 10 Çocuk Daha..

10 TANE DAHA YAPAYIM NE OLACAK? Sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile röportaj veren 63 yaşındaki iş adamı, Çocukluğumda erik ağacına çıkıyordum. Bugün hala ağaça çıkıp erik topluyorum. Burada hala hayvanların peşinden koştu..

  • ANKA tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiyenin En Zengin Dilencisi 450 Bin TL Parası Çıktı 02:59

Türkiyenin En Zengin Dilencisi 450 Bin TL Parası Çıktı

Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan İl Müftülüğü’nün karşısındaki Şehreküstü Camii önünde dilencilik yapan bir kişiden şüphelenenler polis ve zabıta ekiplerini aradı. Bölgeye giden pol..

Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu 02:04

Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu

Özel SANKO Ortaokulu öğrencisi Berke Halavurt, Birleşmiş Milletler Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu (İNTERSTENO) tarafından düzenlenen ‘dünya İnternet Klavye Şampiyonası’nda dünya 4’üncüsü oldu. İnterne..

Çılgın Türk Otostopla 24 Ülkeyi Gezdi 06:07

Çılgın Türk Otostopla 24 Ülkeyi Gezdi

Çılgın Türk otostopla 24 ülkeyi gezdi Samsunlu maceraperestin en büyük hedefi dünyanın bütün ülkelerini gezmekSAMSUN - Samsunlu makine mühendisi İbrahim Durhat, 5 yıl içinde otostopla 24 ülkeyi gezdi. Çılgın Türk otostop..

Izmir Kalp Hastası Çağan Kutay Bebek Yardım Bekliyor 06:41

Izmir Kalp Hastası Çağan Kutay Bebek Yardım Bekliyor

Kalp hastası Çağan Kutay bebek yardım bekliyorİZMİR'in Karabağlar İlçesi'nde, yaşayan doğuştan kalp hastası 8 aylık Çağan Kutay bebek sağlığına kavuşabilmek için yardım bekliyor. Kalp hastası Çağan Kutay bebek yardım bek..

Minikler Dostluk için Futbol'da Buluştu 01:33

Minikler Dostluk için Futbol'da Buluştu

Pakistan'dan Libya'ya, Brezilya'dan Çin'e, 64 ülkeden 12 yaşındaki çocuklar futbol ve dostluk için Rusya'da buluştu. Türkiye'yi Beşiktaş 12 Yaş Altı Futbol Takımı oyuncusu Abdulmecid Dönmez temsil etti...

Down Sendromlu Ece'nin Başarısı 02:28

Down Sendromlu Ece'nin Başarısı

Dünyaya down sendromlu olarak gelen 17 yaşındaki Ece Şen'in hayatı, tutkuyla bağlandığı cimnastikle değişti. Cimnastikte başarıdan başarıya koşan Şen, sosyal hayata da sporla daha kolay adapte oldu...

Pandanın Kafesine İzinsiz Giren Gence Saldırması 03:45

Pandanın Kafesine İzinsiz Giren Gence Saldırması

Çin'in Nanchang kentinde bulunan hayvanat bahçesinde, parmaklıkları aşarak uyuyan pandanın yanına giden adam, Melling adlı pandanın tepkisiyle karşılaşmış. Eliyle, uyuyan 12 yaşındaki 120 kilo ağırlığındaki pandanın kafa..

  • JET TV tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Londra’da Kamyon Camiden Çıkanları Ezdi 03:04

Londra’da Kamyon Camiden Çıkanları Ezdi

Londra'da camiden çıkan Müslümanlara bir kamyonun çarpması sonucu 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. İngiltere'nin başkenti Londra'nın kuzeyinde bir kamyon Finsbury Park yakınlarındaki camide teravih çıkışı cemaati ezdi. ..

Hasta Oğluna Bakan Anne, Yardım Bekliyor 01:00

Hasta Oğluna Bakan Anne, Yardım Bekliyor

Hatay'ın Hassa ilçesinde Serebral palsi tetraparezi ve epilepsi hastası olan 2,5 yaşındaki oğluna bakan anne yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle kendine uzatılacak yardım elini bekliyor. Biri kız iki çocuk annesi Serap S..

Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri) 05:18

Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri)

Kalp Atışı'nın ilk bölümünde; Eylül babası ve üvey annesi yüzünden sorunlu bir çocukluk geçirmiş ve lise çağında babası tarafından Marmaris’te yaşayan babaannesinin kapısında terk edilmiştir. Babaannesi Gülayşe’nin yanın..

Schwarzenegger'in Oğlu Babasının Terminatör Filmindeki Sahneyi Yeniden Çekti 01:21

Schwarzenegger'in Oğlu Babasının Terminatör Filmindeki Sahneyi Yeniden

3 Temmuz 1991'de vizyona giren Terminator 2, bu sene 25. yıl dönümünü kutluyor. Yetkililer, şu an Terminator 2'nin 3D versiyonu üzerinde çalışıyor ve bu versiyonun da 2017 yaz aylarında vizyona girmesi bekleniyor. Serini..

Görenleri Şaşırtan Arı Adam - Aydın 00:54

Görenleri Şaşırtan Arı Adam - Aydın

Arı adam İsa Süzer, görenleri şaşırtıyor. Aydın Köşk ilçesine bağlı Güzelköy’de yaşayan ve çocukluğundan bu yana arıcılık yapan 35 yaşındaki İsa Süzer’in arılarla olan yaşamı görenleri şaşırtıyor. Bir kovan arıyı vücudun..

  • JET TV tarafından
  • 631 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kazakistan'ın Rapçi Büyükannesi 00:52

Kazakistan'ın Rapçi Büyükannesi

Kazakistan'da yaşayan 78 yaşındaki Meryem Amrayeva, torunu Dilşad ile birlikte şarkı sözü yazıyor ve rap şarkı söylüyor. Torunuyla birlikte albüm çıkartmayı planlayan Amrayeva'nın çektiği klipler ise sosyal medyada izlen..

  • JET TV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karnından Çıkana Doktorlar Bile İnanamadı: Lastik Büyüklüğünde Tıkanmış Bağırsak 02:32

Karnından Çıkana Doktorlar Bile İnanamadı: Lastik Büyüklüğünde Tıkanmı

Afyonkarahisar Devlet Hastanesine karın ağrısı şikayeti ile giden yaşlı bir kadına yapılan ameliyatta karnından neredeyse otomobil lastiği büyüklüğünde tıkanmış bağırsak çıkarıldı.67 yaşındaki Hatice Kurt isimli kadın 5 ..

Despacito Bağımlısı Kız 01:14

Despacito Bağımlısı Kız

11 yaşındaki Filipinli Youtuber Niana Guerrero’nun, hit rekortmeni “Despacito” şarkısını her duyduğunda dans etmeye başlaması günün olayı oldu. Küçük dansçı, bazen markette, bazen okula gitmek üzereyken, bazen de yolda y..

  • JET TV tarafından
  • 1.504 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Hakan Balamir Son Yolculuğuna Uğurlandı 04:53

Hakan Balamir Son Yolculuğuna Uğurlandı

KOAH hastalığı nedeniyle yaşamını yitiren 72 yaşındaki Türk sinemasının usta oyuncusu Hakan Balamir, son yolculuğuna uğurlandı..

  • ANKA tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cep Telefonuyla Oynarken Göle Düşen Çocuğun Ölmesi 00:54

Cep Telefonuyla Oynarken Göle Düşen Çocuğun Ölmesi

Çin'in Jiangsu eyaletinde gece saatlerinde yaşanan olayda, gölde bir süre çırpınan çocuk, bağırarak yardım istedi. Ancak çevrede kimse yoktu. Yüzme bilmeyen 15 yaşındaki çocuk boğularak hayatını kaybetti...

  • JET TV tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bogdanovic'in Alternatifi Bulundu! 00:56

Bogdanovic'in Alternatifi Bulundu!

NBA takımlarından Sacramento Kings ile büyük ölçüde anlaşan Bogdan Bogdanovic'ın boşluğunu doldurmak için çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe, Kızılyıldız'dan Marko Guduric ile görüşmelere başladı. 22 yaşındaki 1.96'lı..

  • OFSAYT tarafından
  • 527 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başakşehir'den Beklenmedik Ayrılık 00:22

Başakşehir'den Beklenmedik Ayrılık

Medipol Başakşehir, tecrübeli savunma oyuncusu Bekir İrtegün ile yollarını ayırdı.Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 33 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi karşılıklı feshedildi.İki sezondur turuncu-lacivertli formayı giyen Be..

  • OFSAYT tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Real Madrid'in Yeni Yıldızı Sosyal Medyayı Salladı! 01:02

Real Madrid'in Yeni Yıldızı Sosyal Medyayı Salladı!

Real Madrid, Deportivo Alaves'den 22.5 milyon Euro'ya transfer ettiği Theo Hernandez için Santiago Bernabeu'da imza töreni düzenlendi. 19 yaşındaki savunmacının törende taraftarın önünde topu yalnızca 6 kez sektirebilm..

  • OFSAYT tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce