#20 yaşındaki gencin akıllara zarar zıplama yeteneği

Tek Hayalim Temiz Su İçebilmek 01:04

Tek Hayalim Temiz Su İçebilmek

Yıllardır İşgalci İsrail'in ablukasında yaşam mücadelesi veren Gazzeliler, her gün temiz suya ulaşmak için saatlerce yürüyor. 12 yaşındaki Gazzeli Halil ise “Tek hayalim temiz su içebilmek” diyor...

Vicdansız Sürücü Otizmli Çocuğa Çarpıp Böyle Kaçtı! 00:43

Vicdansız Sürücü Otizmli Çocuğa Çarpıp Böyle Kaçtı!

Maltepe'de cadde üzerinde hızla seyreden Jip sürücüsü aniden yola çıkan 10 yaşındaki otizmli Lara Buket Budak'ı fark etmeyip çarptı. Metrelerce havaya fırlayan küçük kız şans eseri kazayı küçük sıyrıklarla atlattı. Vicda..

PSG'de Metehan Güçlü Rüzgarı! 00:32

PSG'de Metehan Güçlü Rüzgarı!

Paris Saint Germain genç takımında forma giyen 18 yaşındaki Türk futbolcu Metehan Güçlü UEFA Gençlik Ligi'nde golünde gol attı. Celtic 'e karşı oynanan mücadeleyi PSG 3-2 kazandı...

Sırtına Saplanan Demirle Hastaneye Götürüldü 01:04

Sırtına Saplanan Demirle Hastaneye Götürüldü

Kahramanmaraş’ta, çalıştığı inşaatın ikinci katından düşen işçinin beline inşaat demiri saplandı. Edinilen bilgiye göre, Pazarcık ilçesinde bir inşaatın ikinci katında çalışan 27 yaşındaki Serkan Türk, biranda dengesini ..

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var! 04:04

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var!

Bursa'da 2,5 yaşındaki Can Kuşoğlu'nun vücudunun bir kısmı daha hızlı büyüyor. Tedavi için ev ve arabalarını satan aile, dünyanın herhangi bir yerinde tıp camiasından gelecek müjdeli haberi bekliyor. Şener ve Gönül Kuşoğ..

Özgecan'ın Katil Zanlısı Fatih Gökçe Yeniden Yargı Önünde 06:19

Özgecan'ın Katil Zanlısı Fatih Gökçe Yeniden Yargı Önünde

Mersin’in Tarsus ilçesinde 11 Şubat 2015 tarihinde Türkiye'yi ayağa kaldıran vahşetin kurbanı Özgecan Aslan'ın cinayet davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası onanan 27 yaşındaki Fatih Gökçe, hakkında 'cinsel sald..

Semt Pazarlarında Tezgahtarlıktan Dünya İkinciliğine 06:18

Semt Pazarlarında Tezgahtarlıktan Dünya İkinciliğine

Gündüzleri evine ekmek götürebilmek için pazarlarda çalışan 21 yaşındaki Zubeyr Barın, akşam spor salonunda dünya şampiyonu olmak için ter atıyor. Askere gittikten 6 ay sonra verilen iş göremez raporuyla umutları yıkılan..

Evin Bahçesinden Köpek Hırsızlığı 04:49

Evin Bahçesinden Köpek Hırsızlığı

Büyükçekmece’de yaşayan Şükran Pınar’ın 6 yaşındaki Golden Retriever cinsi “Pamuk” adlı köpeği kimliği belirsiz bir kişi tarafından çalındı. Yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kameralarına yansıdı...

Şükredecek O Kadar Çok Şeyimiz Var ki 01:18

Şükredecek O Kadar Çok Şeyimiz Var ki

Doğuştan renk körü olan ve sadece siyah beyaz gören 66 yaşındaki adama doğum gününde renk körlüğünü düzelten enchroma gözlük hediye edildi. İşte izleyenleri duygulandıran o anlar....

Renkleri İlk Defa Düzgün Gören Adamın Mutlu Olması 05:37

Renkleri İlk Defa Düzgün Gören Adamın Mutlu Olması

66 Yaşındaki William Reed isimli adam renk körü olmasından dolayı bugüne kadar dünyayı siyah-beyaz görüyormuş. Ailesi Williama sürpriz doğum günü kutlaması yaparak renkleri düzgün görebilmesi için Enchrome gözlüğü almış...

  • JET TV tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeşilçam Filmlerinden Beyoğlu Kaldırımlarına 06:10

Yeşilçam Filmlerinden Beyoğlu Kaldırımlarına

Yeşilçam’ın önemli filmleri arasında gösterilen 100’ü aşkın filmde rol alan ve 38 yıldır figüranlık yapan 62 yaşındaki Ziya Çirkin namı diğer ‘Çirkin Ziya’, yaşamını kimseye muhtaç olmamak için sokaklarda org çalarak sür..

İkizlerin Katil Zanlısı Dayıdan 'İşkence Yapıyorlardı' İddiası 04:26

İkizlerin Katil Zanlısı Dayıdan 'İşkence Yapıyorlardı' İddiası

Adana'da Kurban Bayramı'nda birer gün arayla öldürülen ikiz kardeşin katil zanlısı dayının Bana yıllardır zulmediyorlardı, işkence yapıyorlardı. Senet imzalattırdılar, o yüzden birini öldürdüm dediği öğrenildi. Alınan..

Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu 01:20

Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu

Olay, Eyüp Defterdar Mahallesi Cebecibaşı Sokak’ta saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 34 yaşındaki Engin Güler, Mevlüt Ç.’ye ait kahvehanenin önündeki çöp kutusunu tekmeledi. Dışarı çıkan Mevlüt Ç., daha..

Hacamatta Merdiven Altına Dikkat 08:30

Hacamatta Merdiven Altına Dikkat

Hacamatın aslında vücutta birikmiş toksinleri ciltten vakum ile alınması olduğunu söyleyen Dr. Mustafa Eraslan, Biz 40 günlük bebekten, 70-80 yaşında ki insanlara kadar uyguluyoruz dedi. Türkiye halkının hacamatı uzun..

Topuklu Ayakkabıyla Çalım Dersi Veren Kadın 00:26

Topuklu Ayakkabıyla Çalım Dersi Veren Kadın

18 yaşındaki Amerikalı Lisa Zimouche, topuklu ayakkabılarla sokakta erkeklerle çalım yarışına girdi. Hakikaten büyüleyici ayakları var bu kadının ne giyse çalımı atar...

  • JET TV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çılgın Kadının Hesaba İtiraz Eden Kadını Dağ Yolunda Kovalaması 07:39

Çılgın Kadının Hesaba İtiraz Eden Kadını Dağ Yolunda Kovalaması

Nepal'de bulunan Annapurna Dağ yolunda 15 Yaşındaki oğlu ile yürüyüşe çıkan kadın yolda çay içmiş ve gelen hesap üzerine kadını sorgulamaya başlamış. Mekan sahibi kadın sinirlenip çıldırarak sopalarla hesaba itiraz eden ..

  • JET TV tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yanan Ormanlar Onların Ekmek Kapısı 04:33

Yanan Ormanlar Onların Ekmek Kapısı

Orman yangınları ülkenin akciğerlerini küle döndürürken, yarım asırdır ağaç kesme işiyle uğraşan Ağırman ailesine de ekmek kapısı oluyor. Ülkenin dört bir yanında yanarak yok olan ormanlar yürekleri burkarken, bu olay b..

Dünyanın İlk Tesettürlü Modeli Halime Aden 01:10

Dünyanın İlk Tesettürlü Modeli Halime Aden

Kenya’da bir mülteci kampından dünyanın önemli podyumlarına uzanan hikayesiyle Halime Aden, dünyanın ilk tesettürlü modeli olarak dikkat çekiyor. Dünyanın ilk tesettürlü modeli Halima Aden, moda dünyasının en dikkat çeke..

  • ANKA tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bin Liralık Yumurta 04:14

Bin Liralık Yumurta

İzmir'in Foça İlçesi’nde, pazarda damgasız yumurta sattığı için 65 yaşındaki Mümin Ihlamur’a 15 bin TL cezası kesildi. İHA muhabirine özel açıklama yapan Ihlamur, Foça İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün 2 yıl,..

Nicki Minaj Üzerinde Tam 4 Milyon Dolar Taşıdı 01:29

Nicki Minaj Üzerinde Tam 4 Milyon Dolar Taşıdı

Ünlü şarkıcı Nicki Minaj, önceki akşam konuk olduğu TV programına giderken üzerinde tam 4 milyon dolar taşıdı. The Tonight Show adlı programa konuk olan 34 yaşındaki Minaj, üzerinde dolar baskısı olan derin göğüs dekolte..

  • ANKA tarafından
  • 1.294 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayı Gören Adama Hazırlanan Klip Sosyal Medyayı Salladı 03:15

Ayı Gören Adama Hazırlanan Klip Sosyal Medyayı Salladı

Ormanda karşısına çıkan boz ayı ile yaşadıklarını anlatan vatandaşa yapılan esprili şarkı ve klip sosyal medyayı salladı. Sakarya Pamukova'da zeytin bahçesine ilaç atmaya giden 50 yaşındaki Özdoğan Kan'ı karşılaştığı ayı..

Galatasarayın Genç Yıldızından Şahane Gol 00:26

Galatasarayın Genç Yıldızından Şahane Gol

Galatasaray'ın Kıbrıs'tan transfer ettiği 19 yaşındaki Ahmet Sivri U-21 liginde Kasımpaşa'ya attığı bu muhteşem golle şimdiden adını duyurmaya başladı. Ahmet, Kıbrıs'ta oynadığı 52 maçta 66 gol kaydetmişti...

Süs Havuzuna Düşerek Öldü Sanılan Çocuk Hayata Döndürüldü 02:30

Süs Havuzuna Düşerek Öldü Sanılan Çocuk Hayata Döndürüldü

Konya’da akşam saatlerinde oyun oynarken süs havuzuna düşen ve öldü sanılan 2 yaşındaki çocuk yapılan müdahalelerle hayata döndürüldü. Kaldırıldığı özel hastaneden tıp fakültesi hastanesine sevk edilen ve durumu ağır ola..

Sırada Beklemek İstemeyen Myanmarlı Göçmen Bankayı Yaktı! 01:18

Sırada Beklemek İstemeyen Myanmarlı Göçmen Bankayı Yaktı!

Avustralya'da 22 yaşındaki Myanmarlı sığınmacı Nur İslam isimli adam banka sırasında beklemek istemediği için Commonwealth Bank'a ait bir şubede önce yere benzin dökmüş daha sonra müşteriler kaçarken bankayı ateşe vermiş..

  • JET TV tarafından
  • 553 görüntüleme
  • 7 yıl önce
80'lik Dedenin 3 Bin Metreden Paraşütle Aşağı Atlaması 08:42

80'lik Dedenin 3 Bin Metreden Paraşütle Aşağı Atlaması

Hayattaki en büyük hayali bir kez paraşütle atlamak olan 82 yaşındaki Bosnalı Spasoje Vasilic, bu hayalini paraşüt öğretmeni Cajic ile 3 bin metre yükseklikten atlayarak gerçekleştirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mal Paylaşımı Kavgası Ölümle Bitti 02:02

Mal Paylaşımı Kavgası Ölümle Bitti

Bolu’da 77 yaşındaki Mehmet B., mal paylaşımı nedeniyle kavga ettiği karısını 6 yerinden bıçaklayarak öldürdü...

Küçük Yaşta Usta Motorcu Olmak 04:51

Küçük Yaşta Usta Motorcu Olmak

Kendi gibi minik motocross motosikletini kulllanan 4 yaşındaki çocuk yaptığı yarış ve gösterilerle göz dolduruyor...

  • JET TV tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu 03:50

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde lösemili çocuklara para topladığını iddia eden bir kadın, yardım topladığını söylediği çocuğun babasına yakalandı. Bafra’da meydana gelen dolandırıcılık girişiminin kamera görüntüleri ortaya ç..

Rekorlar Kitabına Giren En Genç Dj'i 03:45

Rekorlar Kitabına Giren En Genç Dj'i

Youngest club DJ takma isimli 4 yaşındaki minik dünyanın en küçük DJ'i olarak rekorlar kitabına girdi...

  • JET TV tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fiyatı Yüksek Bulan Turistleri Böyle Kovaladı 01:59

Fiyatı Yüksek Bulan Turistleri Böyle Kovaladı

Nepal'de dağlık bir alanda ailesi ile birlikte yürüyüş yapan 35 yasındaki İngiliz turist çay almak istediklerinde fiyatı yüksek bulduğu için (£1) Nepalli bir kadın satıcı tarafından uzun süre kovalandı. Daha sonra konuşm..