#20 yaşındaki gencin akıllara zarar zıplama yeteneği

Yastık savaşı kazası! 01:40

Yastık savaşı kazası!

BABASIYLA YASTIK SAVAŞI YAPARKEN KIRILAN AVİZENİN PARÇASI KÜÇÜK KIZIN SAĞ GÖZÜNE SAPLANDI. DOKTORLAR ''İYİLEŞME ŞANSI ÇOK DÜŞÜK'' DEDİ. AMA 9 YAŞINDAKİ BELİNAY GEÇİRDİĞİ AMELİYATLA GÖZÜNÜ MUCİZEYE AÇTI....

3 aydır beslediği kuşu evden kaçtı! 01:28

3 aydır beslediği kuşu evden kaçtı!

BEBEKKEN ALDIĞI MUHABBET KUŞU 5 GÜN ÖNCE EVDEN KAÇTI... O GÜN BUGÜNDÜR, LİMON ADINI VERDİĞİ KUŞUNU ARAYAN 11 YAŞINDAKİ IRMAK'IN GÖZYAŞI DİNMİYOR...habe..

Babası Müebbet Olunca Polis Geldi 01:55

Babası Müebbet Olunca Polis Geldi

Polisin yine şefkatiyle duygulandırdı. Adana’da müebbet hapis cezası bulunan bir hükümlü, polislere oğlunun doğum gününü kutlaması için mektup yazdı. Adana emniyeti bu isteği geri çevirmedi ve 7 yaşındaki Doğan’a unutama..

Bir annenin çaresizliği! 02:02

Bir annenin çaresizliği!

3 ÇOCUK ANNESİ BİR KADIN... 6 YAŞINDAKİ OĞLU, ÇINAR'I, AMANSIZ BİR HASTALIĞIN PENÇESİNDE... KOCASI İSE ONU YAPAYALNIZ BIRAKIP ORTADAN KAYBOLDU... EVLATLARINA BAKABİLMEK İÇİN ÇALIŞMAK ZORUNDA... AMA GÜNDEN GÜNE ERİYEN ÇIN..

Sözde bakıcı gözaltına alındı 02:45

Sözde bakıcı gözaltına alındı

DÜN EKRANLARINIZA GETİRMİŞTİK.. SÖZDE BİR BAKICI 83 YAŞINDAKİ BİR KADINA HEM FİZİKSEL HEM DE SÖZLÜ TACİZDE BULUNMUŞTU. TEPKİLERİN ARDINDAN POLİS HAREKETE GEÇTİ. VE ÖZBEK BAKICIYI GÖZALTINA ALDI. VİCDANLARI KANATAN O GÖRÜ..

Muhabbetiyle Hayran Bırakan Küçük Çoban 06:37

Muhabbetiyle Hayran Bırakan Küçük Çoban

Balıkesir’in Havran ilçesi’nde yaşayan ve çobanlık yapan 12 yaşındaki Şevki Savran (Çoban Şevki) sosyal medya hesapları üzerindeki videoları ile büyük dikkat çekti. Çoban Şevki’nin videolarındaki doğal anlatım ve diyalog..

  • PengoTV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bahar'a pitbull saldırdı 03:03

Bahar'a pitbull saldırdı

ANKARA'DA 2,5 YAŞINDAKİ BAHAR VE ANNEANNESİ PİTBULL DEHŞETİ YAŞADI. MARKETİN ÖNÜNDE ALIŞVERİŞ YAPARLARKEN KÖPEK BİR ANDA KÜÇÜK KIZA SALDIRDI. ÇEVREDEKİLER YARDIMA KOŞTU AMA MİNİK BAHAR'I PİTBULL'UN ELİNDEN ALMAK KOLAY OL..

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

Kurtlar Arasında - Türkçe Dublaj Yabancı Dram Filmi - Full Film İzle 1:49:03

Kurtlar Arasında - Türkçe Dublaj Yabancı Dram Filmi - Full Film İzle

Kurtlar Arasında | Türkçe Dublaj Yabancı Dram Filmi | Full Film İzle Filmin Konusu: Babası tarafından zengin toprak ağasına borcu karşılığında verdiği 7 yaşındaki Marcos'un hayatını anlatmakta. Marcos, babası tarafından..

Buzda kayıp düştü, hafızasını kaybetti 01:39

Buzda kayıp düştü, hafızasını kaybetti

İSTANBUL'A BİRKAÇ GÜN ÖNCE YAĞAN KAR HEMEN HEMEN HERKESİ MUTLU ETTİ, AMA O GÜNLERDE TALİHSİZLİK YAŞAYANLAR DA VARDI..17 YAŞINDAKİ GENÇ, BUZDA EĞLENİRKEN KAYARAK DÜŞTÜ... DÜŞERKEN ALDIĞI DARBEYLE YAŞADIĞI 2 GÜN HAFIZASIN..

Dolandırıcılar yaşlı kadını hedef aldı! 02:06

Dolandırıcılar yaşlı kadını hedef aldı!

DOLANDIRICILARIN, YANKESİCİLERİN HEDEFİNDE BU ARALAR HEP YAŞLI İNSANLARIMIZ VAR..ONUN İÇİN NE OLUR KANMAYIN, İNANMAYIN..BU SEFER DE SENİ EMEKLİ YAPACAĞIZ, HASTANEYE GÖTÜRECEĞİZ DEDİLER. BİNBİR YALANLA CEBİNDEKİ TÜM PARAY..

Hatice ve Güllü teyze de aşılandı 01:57

Hatice ve Güllü teyze de aşılandı

VİRÜSLE MÜCADELE TABLOSU HER GEÇEN GÜN UMUTLARI ARTIRIRKEN, 85 YAŞ VE ÜZERİNİN AŞILANMASINA DEVAM EDİLİYOR. AŞILANANLARIN SAYISI 1 MİLYON 200 BİN'E YAKLAŞTI. BAŞKENTİN 100 VE 110 YAŞINDAKİ EN YAŞLI TEYZERİ DE AŞI OLDU...

Minik bahar taburcu oldu 01:33

Minik bahar taburcu oldu

2,5 YAŞINDAKİ BAHAR'IN PİTBULL DEHŞETİ YAŞADIĞI ANLARIN GÖRÜNTÜLERİNİ DÜN EKRANA GETİRMİŞTİK. BACAĞINDAN YARALANAN VE AMELİYAT EDİLEN MİNİK KIZ BUGÜN TABURCU OLDU. BAHAR VE ANNEANNESİNE KABUSU YAŞATAN KÖPEĞİN SORUMSUZ SA..

14 yaşındaki kıza taciz iddiası! 01:34

14 yaşındaki kıza taciz iddiası!

“BENİ EN YAKININDAN KORUYAMADIN”... 14 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞU, BİR KAĞIDA BÖYLE YAZMIŞTI... O KAĞIDI ANNESİ BULDU VE AİLE DOSTLARININ, ÇOCUĞUNA CİNSEL SALDIRI TEŞEBBÜSÜNDE BULUNDUĞUNU ÖĞRENDİ.....

İğrenç Olay Böyle Ortaya Çıktı! Kızının Davranışlarından Şüphelenince... 05:40

İğrenç Olay Böyle Ortaya Çıktı! Kızının Davranışlarından Şüphelenince.

Denizli’de, Özlem U. (32), hareketlerinden şüphelenerek odasına girdiği kızı 14 yaşındaki İ.U.’nun cebine saklamaya çalıştığı notu görmesiyle iğrenç olay ortaya çıktı. Anne beni en yakınından koruyamadın yazılı notu ve..

Anne yüreği... 01:03

Anne yüreği...

BREZİLYA'DA 6 AYLIK HAMİLE KADIN, 4 YAŞINDAKİ OĞLUYLA BERABER RESTORANA GİTTİ. BİR ANDA İÇERİ SİLAHLI SOYGUNCULAR GİRDİ. BAKIN O ANNE OĞLUNU KORUMAK İÇİN NE YAPTI?..

Kardan Anıtkabir 01:39

Kardan Anıtkabir

HAKKARİLİ BABA,, KIZININ HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN EKSİ 20 DERECEDE 10 GÜN BOYUNCA UĞRAŞTI.. 9 YAŞINDAKİ HİRA İÇİN KARDAN ANITKABİR YAPTI...

Sahte gelin canlı yayında gözaltına alındı! 03:24

Sahte gelin canlı yayında gözaltına alındı!

35 İLDE, 4 MİLYON LİRANIN DA ÜZERİNDE VURGUN YAPTILAR... ÇETEYE KATTIKLARI SAHTE GELİNLERLE, EVLENME VAADİYLE ONLARCASINI DOLANDIRDILAR… ORTAYA ÇIKAN SON MAĞDUR DA 40 BİN LİRASINDAN OLDUĞUNU SÖYLEYEN 25 YAŞINDAKİ ERCAN A..

Hayvanları o kadar çok seviyor ki... 01:58

Hayvanları o kadar çok seviyor ki...

ZAMAN ZAMAN HAYVANLARA EZİYET EDENLERİN HABERLERİNİ GETİRİYORUZ EKRANLARINIZA, AMA BU KEZ HAYVAN SEVGİSİNİ DOLU DOLU YAŞAYAN MUTLU BİR ÇOCUĞUN HABERİ VAR... İŞTE 13 YAŞINDAKİ EMRE'NİN GÜZEL DÜNYASI.....

Velayet davası başladı! 02:22

Velayet davası başladı!

ÜNLÜ OYUNCU ÖZCAN DENİZ’İN, 3 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARININ VELAYETİNİ ALMAK İÇİN AÇTIĞI DAVADA ESKİ EŞİ FEYZA AKTAN İFADE VERDİ... BASINA KAPALI GERÇEKLEŞEN DURUŞMA SONRASI, FEYZA AKTAN SADECE, OĞLUMUN BENDE KALMASI İÇİN BURA..

80 ülkeyi otostopla gezdi 03:30

80 ülkeyi otostopla gezdi

TAM 80 ÜLKEYİ OTOSTOP ÇEKEREK, ÇADIRDA KALARAK GEZDİ. 27 YAŞINDAKİ ALMAN FRANÇESKA'NIN SON ROTASI TÜRKİYE OLDU. ANCAK BURADAN GİTMEK İSTEMİYOR. İŞTE TÜRKİYE SEVDALISI ALMAN GEZGİNİN ANILARI...

Sultangazi’de yol verme kavgasında 17 yaşında bir genç vuruldu 03:19

Sultangazi’de yol verme kavgasında 17 yaşında bir genç vuruldu

İstanbul Sultangazi’de emniyet görevlisi bir bekçi, başka bir aracın sürücüsüyle yol verme tartışmasına girdi. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine 17 yaşındaki Enes Seydanoğlu bacağından vuruldu. Polis, Seydano..

Küçük çocuğu ağlatan ''polis'' sevgisi 01:40

Küçük çocuğu ağlatan ''polis'' sevgisi

5 YAŞINDAKİ AHMET'İN HAYALİ POLİS AĞABEYLERİ VE ABLALARIYLA TANIŞMAKTI. BUNUN İÇİN GÜNLERCE GÖZYAŞI DÖKTÜ, O GÖRÜNTÜLER EMNİYET EKİPLERİNE KADAR ULAŞTI,,, POLİS MEMURLARI SOLUĞU AHMET'İN YANINDA ALDI...

Oğlunu unuttu sevgilisine üzüldü! 01:41

Oğlunu unuttu sevgilisine üzüldü!

19 YAŞINDAKİ LİSE ÖĞRENCİSİ, ANNESİNİN ODASINDAN SES GELDİĞİNİ DUYUNCA ELİNE ALDIĞI BIÇAKLA İÇERİ GİRDİ. KARŞISINA ÇIKAN ANNESİNİN ERKEK ARKDAŞI OLUNCA, ÖFKESİNE YENİK DÜŞTÜ...

İş yolunda kör kurşun! 02:20

İş yolunda kör kurşun!

ANKARA MAMAK'TA YAŞAYAN İBRAHİM DAŞÇI, İŞ YOLUNDA KÖR KURŞUNLARIN HEDEFİ OLDU. HUSUMETLİ OLDUKLARI ADAMI, ÖLDÜRMEK İSTEYEN SALDIRGANLARIN SIKTIĞI KURŞUNLAR, KALDIRIMDA BEKLEYEN İNŞAAT İŞÇİSİNE İSABET ETTİ. 34 YAŞINDAKİ T..

İkiz çetesi firarda... 01:39

İkiz çetesi firarda...

ANNELERİ EVDEKİ KAPALI KAPILARIN SÜREKLİ AÇILMASINDAN ŞÜPHELENDİ, 1 BUÇUK YAŞINDAKİ İKİZLERİNİ TAKİBE ALDI, GÖRDÜKLERİ KARŞISINDA HAYRETE DÜŞTÜ. İKİZ ÇETESİNİN MARİFETLERİNİ İZLEYİNCE SİZ DE ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ.....

29 yaşındaydı, iki çocuk annesiydi 02:43

29 yaşındaydı, iki çocuk annesiydi

YİNE BİR KADIN, YİNE YİTİP GİDEN BİR HAYAT... 6 AY ÖNCE UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDIĞI KOCASINI AFFEDEN 29 YAŞINDAKİ KADIN, O MERHAMETİNİN BEDELİNİ CANIYLA ÖDEDİ... KIZININ DOĞUM GÜNÜNDE VAHŞİCE KATLEDİLDİ.....

Sivaslı Jack Sparrow 01:21

Sivaslı Jack Sparrow

Sivas’ta yaşayan 30 yaşındaki İbrahim Atalay’ın hayatı 7 yıl önce izlediği Karayip Korsanları filmiyle değişti. Jack Sparrow karakterine benzedi...

İzmir'den Ankara'ya yürüdü! 01:54

İzmir'den Ankara'ya yürüdü!

KİSTİK FİBROZİS... BİRÇOKLARI ADINI BİLE DUYMADI AMA O HASTALIĞA YAKALANAN 3 BİN 500 KİŞİ VAR TÜRKİYE'DE. VE BİRÇOĞU DAHA ÇOCUK YAŞTA... 2,5 YAŞINDAKİ ATEŞ ÇİÇEK'İN BABASI FARKINDALIK YARATMAK İÇİN İZMİR'DEN ANKARA'YA YÜ..

Anne ve babanın çaresizliği... 01:40

Anne ve babanın çaresizliği...

BU KAYAN ARAÇTA SADECE 3 YAŞINDA BİR ÇOCUK VARDI... ARAÇ RAMPADAN ÇIKAMADI...KAYDI...ANNE BABA KENDİNİ DIŞARI ATTI AMA 3 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARI ARACIN İÇİNDE KALDI...ESENYURT'TA KORKU DOLU ANLAR YAŞANDI...