#20 yaşındaki gencin akıllara zarar zıplama yeteneği

Yarım Asırlık Vefa Örneği Benim İçin Her Gün 14 Şubat 03:54

Yarım Asırlık Vefa Örneği Benim İçin Her Gün 14 Şubat

Amasya’nın Suluova ilçesinde yaşayan Halil Öksüz (72), kötü huylu beyin tümörü sebebiyle felç kalan ve yaşamını 16 yıldır yatağa bağımlı sürdüren eşi Hacer Öksüz’e (66) gözü gibi bakıy 25 sene içerisinde birçok kez ameli..

Zincirsiz pitbull böyle saldırdı! 01:16

Zincirsiz pitbull böyle saldırdı!

İSTANBUL ATAŞEHİR'DE ZİNCİRSİZ GEZDİRİLEN PİTBULL, BİR KAÇ GÜN ÖNCE ARKADAŞLARIYLA BULUŞMAYA HAZIRLANAN 16 YAŞINDAKİ İREM GÜLİZAR DEMİR'E SALDIRDI. O ANLARIN GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI...

Katil iş ortağı tutuklandı! 06:07

Katil iş ortağı tutuklandı!

Eskişehir'deki korkunç cinayet. Katil zanlısı eski ortak tutuklandı. Tokkal çifti ve 4 yaşındaki oğulları 16 Şubat günü yeni taşındıkları evlerinde katledildi. Katil zanlısı eski ortağı çıktı. Katil zanlısını ele veren i..

Temizlikte annesine yardım ederek Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyor 07:11

Temizlikte annesine yardım ederek Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyor

Düzce’de doğuştan omurilik sendromu rahatsızlığı bulunan ve özel aparatlarla yürüyebilen 20 yaşındaki Muhammet Kaan Aktürk, şans eseri başladığı halter sporunda madalya hedefiyle Dünya Şampiyonasına hazırlanıyor. Antrenm..

Yüzde 90 engelli adamı öldüresiye darp ettiler 05:43

Yüzde 90 engelli adamı öldüresiye darp ettiler

Antalya’da park meselesi sebebiyle çıkan kavgada, hastalıkları sebebiyle yüzde 90 engelli raporu bulunan 57 yaşındaki vatandaş öldüresiye darp edildi. Kavgada kendisinin de darp edildiğini belirten engelli vatandaşın oğl..

Dünya bu kuryeyi konuşuyor 02:01

Dünya bu kuryeyi konuşuyor

DÜNYA BU OLAYI KONUŞUYOR. EVDE YALNIZ BIRAKILAN 3 YAŞINDAKİ ÇOCUK, 35 METREDEN DÜŞTÜ... ÇIĞLIKLARI DUYUP KOŞAN BİR KURYE ÖLÜMÜ GÖZE ALDI, KOLLARINI AÇIP ÇOCUĞU YERE ÇAKILMAKTAN KURTARDI...

Sen nasıl babasın! 02:08

Sen nasıl babasın!

TÜRKİYE ZONGULDAK'TA YAŞANAN VAHŞETLE SARSILMIŞTI... BİR BABA 16 YAŞINDAKİ OĞLUNU ENSESİNDEN BIÇAKLAMIŞ, SONRA DA 'ALLAH YOLUNDA KURBAN ETTİM'' DİYEREK SUÇUNU İTİRAF ETMİŞTİ. OLAY YERİNE BU KEZ POLİSLE GİTTİ. HALA YAPTIĞ..

Anneler dikkat 01:48

Anneler dikkat

ZEKA KÜPÜ DİYE BİLİNEN MANYETİK MIKNATISLAR, AZ KALSIN 1 BUÇUK YAŞINDAKİ BEREN BEBEĞİN SONU OLUYORDU, MİNİK BEREN O MIKNATISLARDAN TAM 12 TANE YUTTU, ÖLÜMÜN EŞİĞİNE GELDİ, NEYSE Kİ BAŞARILI BİR AMELİYATLA BEREN DE, AİLE..

Sigarayı bıraktı, kızına araba aldı 01:22

Sigarayı bıraktı, kızına araba aldı

14 YIL ÖNCE SİGARA İÇERKEN YANLIŞLIKLA 9 YAŞINDAKİ KIZININ ELİNİ YANLIŞLIKLA YAKTI... O GÜN ÖYLE VİCDAN AZABI ÇEKTİ Kİ, BİR DAHA ELİNE SİGARA ALMADI... İÇMEDİĞİ SİGARALARIN PARASINI DA BİRİKTİRİP KIZINA BÜYÜK BİR SÜRPRİZ..

Çocuk ve annesini taciz etti iddiası! 02:09

Çocuk ve annesini taciz etti iddiası!

MARKETTE ANNE VE 5 YAŞINDAKİ OĞLUNU TACİZ ETTİ, YAKALANIP SERBEST KALINCA SENARYO TEKRARLANDI, BU KEZ ÇOCUK PARKINDA GÖRÜLDÜ, AMA MAHALLELİNİN ÖFKESİNDEN KURTULAMADI,..

Mide bulandıran olay! 01:29

Mide bulandıran olay!

BURSA TACİZ İDDİASIYLA ÇALKALANDI, 10 YAŞINDAKİ BİR KIZ ÇOCUĞUNU TACİZ ETTİĞİ İDDİA EDİLEN ADAM VATANDAŞLAR TARAFINDAN YAKALANDI... SONRASINDA YAŞANANLAR VATANDAŞ KAMERASINDA KAYITTAYDI...

‘O’ sanayi sitesinin eğitimli çiçeği 03:59

‘O’ sanayi sitesinin eğitimli çiçeği

Afyonkarahisar’da hafta içi zihinsel engelli öğrencilerini hayata bağlamak için mücadele eden 25 yaşındaki kadın öğretmen, hafta sonları ise çocukluğundan bu yana en sevdiği hobisi olan oto tamirciliğini sürdürüyor. Ojel..

Romanlara konu olacak bir yardım hikayesi 06:01

Romanlara konu olacak bir yardım hikayesi

Zenginlik içinde büyüyüp devlet memuru olan 94 yaşındaki Mehmet Tekerlek'in hayatı, görev için gittiği mahallede gördüğü yoksul insanlardan sonra değişti. Mehmet Tekerlek, 58 yıldır ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor..

Yalova’nın kadın çobanı 170 hayvanlık sürüye bakıyor 04:37

Yalova’nın kadın çobanı 170 hayvanlık sürüye bakıyor

Yalova'da 4 yıl önce eşini kaybeden 42 yaşındaki Şükriye Geçer, devlet desteğiyle başladığı besicilikle ailesinin geçimini sağlıyor...

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı 09:33

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı

Aksaray’da sokak hayvanlarına baktığı, beslediği, ilgilendiği için “Canlar” diye adlandırdığı köpeklerle birlikte köyden kovulan engelli gence Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu sahip çıktı. Aksaray’ın merkeze bağlı Babakonağı..

Güvercin beslemek için çıktığı çatıdan düşen genç hayatını kaybetti 01:50

Güvercin beslemek için çıktığı çatıdan düşen genç hayatını kaybetti

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde güvercinleri beslemek için çıktığı 4 katlı evin çatı katından düşen 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti...

Dünya şampiyonunun oğlu babasının izinden gidiyor 00:27

Dünya şampiyonunun oğlu babasının izinden gidiyor

AK Parti Sakarya Milletvekili ve Türkiye Motosiklet Federasyonu Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu, 1 buçuk yaşındaki oğlunun motosiklet kullandığı anları sosyal medya hesabında paylaştı. Video, kısa sürede büyük beğe..

Yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı adama otomobil çarptı 00:15

Yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı adama otomobil çarptı

Arnavutköy’de yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı adama otomobil çarptı. 78 yaşındaki adam hayatını kaybederken, o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı...

İlk sözü ''anne'' oldu 01:48

İlk sözü ''anne'' oldu

YAKLAŞIK 1,5 AY ÖNCE KONYA'DA 2 KATLI BİR EVDE YANGIN ÇIKTI. 23 YAŞINDA BİR ANNE O ALEV KAPANINDA HAYATINI KAYBETTİ. YANIBAŞINDAKİ 3 YAŞINDAKİ OĞLU İSE AĞIR YARALI KURTARILDI. KÜÇÜK ÇOCUK,HALA HASTANEDE, GÖZÜNÜ HER ARALA..

Babasından izinsiz kamyoneti aldı, gecekondunun çatısına uçtu 02:05

Babasından izinsiz kamyoneti aldı, gecekondunun çatısına uçtu

Sultangazi'de yaşayan 16 yaşındaki genç, babasından izinsiz kamyoneti alarak arkadaşları ile birlikte dolaşmaya çıktı. Gençler, kamyonetin hakimiyetini kaybederek bir gecekondunun çatısına uçtu...

“Misafir kabul etmeyin” uyarısı yapan polisi çaya davet etti 02:21

“Misafir kabul etmeyin” uyarısı yapan polisi çaya davet etti

Korona virüs vaka haritasında kırmızı renkteki Amasya’da polisler evleri dolaşıp rastgele ayakkabı sayısı fazla olanların ziline bastı. Vatandaşlardan önlem amacıyla misafir kabul etmemelerini istedi. 66 yaşındaki bir va..

Kanseri yendi, şimdi lösemili çocukların mutluluk sebebi oldu 03:14

Kanseri yendi, şimdi lösemili çocukların mutluluk sebebi oldu

Mersin’de yaşayan ve fotoğraf sanatıyla uğraşan 63 yaşındaki Sevdap İnal, 'iyilik bulaşıcıdır' sloganıyla başlattığı kampanya ile lösemili çocuklara mutluluk kaynağı oluyor. Geçen yıl kanseri yendikten sonra kanserli çoc..

Film gibi kovalamaca! 01:28

Film gibi kovalamaca!

YANINDA 14 YAŞINDAKİ OĞLU DA VARDI, KISITLAMADA DENETİME TAKILDI, AMA O GAZA BASIP KAÇMAYI SEÇTİ, O ÖNDE POLİS ARKADA 25 KİLOMETRE SÜREN KOVALAMACA SONUNDA YAKALANDI... ''NEDEN KAÇTINIZ?'' SORUSUNA İSE BAKIN NE YANIT VER..

İnce bağırsak nakli bekliyor 02:06

İnce bağırsak nakli bekliyor

Bağırsak bağışlayan çok az Organ bağışıklığı farkındalığı ülkemizde giderek artıyor ancak bağırsak bağışı konusunda aynı şeyi söylemek mümkün değil. 44 yaşındaki hasta umutla bekliyor...

''Son kez görüşelim'' yalanına kandı! 01:13

''Son kez görüşelim'' yalanına kandı!

SEBEBİ DE SONUCU DA ŞAŞIRTMADI… 17 YAŞINDAKİ GİZEM CANBULUT, İDDİAYA GÖRE ERKEK ARKADAŞINDAN AYRILMAK İSTİYORDU... AYRILIĞI HAZMEDEMEYEN CANİ, GİZEM’İ ACIMASIZCA KATLETTİ..

''Boyasız'' diye aldı, ''boyalı'' çıktı! 01:57

''Boyasız'' diye aldı, ''boyalı'' çıktı!

İKİNCİ EL ARAÇ ALIM SATIMLARINDA EKSPERTİZ RAPORU VE GARANTİ ZORUNLULUĞU VAR AMA, BU BİLE ZAMAN ZAMAN MAĞDURİYETLERİN ÖNÜNE GEÇEMİYOR. SON ÖRNEĞİ ANKARA'DA YAŞANDI. 32 YAŞINDAKİ ONUR KARA, HATALI EKSPERTİZ RAPORU İDDİASI..

Genç kadın 3 ay önce evlendiği eşi tarafından ölü bulundu 01:56

Genç kadın 3 ay önce evlendiği eşi tarafından ölü bulundu

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 22 yaşındaki kadın, 3 ay önce evlendiği kocası tarafından evinde ölü bulundu. Olayla ilgili genç kadının eşi gözaltına alınırken, kadının babasının verdiği ifadesinde kızının eşi tarafından öl..

Dayısı tarafından 4 saat boyunca rehin alındı, tehdit ve hakarete uğradı 01:32

Dayısı tarafından 4 saat boyunca rehin alındı, tehdit ve hakarete uğra

Trabzon'da 20 yaşındaki bir üniversite öğrencisi genç kız dayısı tarafından 4 saat boyunca rehin alınıp, tehdit ve hakarete uğradı. O anları sosyal medyadan paylaşan genç kız, Ağzımda torpil patlatma girişiminde bulundu..

Denize düşen kızı bekçi kurtardı! 01:35

Denize düşen kızı bekçi kurtardı!

DEVRİYE GÖREVİNDEYDİ, 15 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNUN DENİZE DÜŞTÜĞÜNÜ GÖRDÜ, HİÇ DÜŞÜNMEDİ, CANI PAHASINA DEV DALGALARIN ARASINA DALAN BEKÇİ HASAN KULAÇ, HEM BİR CANI KURTARDI, HEM DE GÖNÜLLERİ FETHETTİ..

Yaşadığını Kanıtlamaya Çalışırken Öldü 02:35

Yaşadığını Kanıtlamaya Çalışırken Öldü

Yaşıyordu ama aynı zamanda ölüydü de. Böyle şey olur mu demeyin çünkü oldu. İzmir'de yaşayan 87 yaşındaki İbrahim Dikici, yaşadığını ispat etmek için hukuk mücadelesi başlattıktan sonra “ikinci kez” vefat etti...