#20 yaşındaki gencin akıllara zarar zıplama yeteneği

Türk sanat müziğinin usta ismi İnci Çayırlı vefat etti 00:43

Türk sanat müziğinin usta ismi İnci Çayırlı vefat etti

Türk Sanat Müziği geleneğinin önemli ve başarılı isimlerinden 86 yaşındaki İnci Çayırlı, hayatını kaybetti. Türk Sanat Müziği Bestecisi ve koro şefi Cengizhan Sönmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kıymetl..

Ferhan Şensoy, Ses Tiyatrosu'ndan son yolculuğuna böyle uğurlandı 03:04

Ferhan Şensoy, Ses Tiyatrosu'ndan son yolculuğuna böyle uğurlandı

Salı günü İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle hayatını kaybeden ünlü tiyatrocu Ferhan Şensoy, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Usta tiyatrocu için ilk tören bi..

Saç ektirirken öldü! 02:43

Saç ektirirken öldü!

İtalya'da kuaförlük yapan 27 yaşındaki İbrahim Gül, saç ektirmek için Türkiye'ye geldi. Gül, hastanedeki operasyon sonucunda ameliyat masasında hayatını kaybetti. Yakınları Gül'ün son derece sağlıklı olduğunu belirtirken..

Önce küstü, sonra evi terk etti! 01:46

Önce küstü, sonra evi terk etti!

İSTEDİĞİ AYAKKABI ALINMAYINCA KÜSTÜ, SON TARTIŞMANIN ARDINDAN DA EVİ TERK ETTİ. GÖZÜ YAŞLI AİLESİ, BİR HAFTADIR HABER ALAMADIKLARI, 20 YAŞINDAKİ GÖKDENİZ'İ ARIYOR...

EVİNDE CANSIZ BEDENİ BULUNDU 01:02

EVİNDE CANSIZ BEDENİ BULUNDU

61 YAŞINDAKİ ŞAHSIN NAAŞI ADLİ TIP KURUMU MORGUNA KALDIRILDI...

KAYIP ADAM GÜNLERDİR ARANIYOR 01:01

KAYIP ADAM GÜNLERDİR ARANIYOR

60 YAŞINDAKİ KİŞİDEN GÜNLERDİR HABER ALINAMIYOR...

Medine’ye ne oldu? 02:35

Medine’ye ne oldu?

15 yaşındaki Medine Çelik ortadan kayboldu. 5 gün önce okula gitmek için evden çıktı bir daha dönmedi. Ailesi perişan vaziyette...

Koronayı yendi dördüz doğurdu! 01:50

Koronayı yendi dördüz doğurdu!

Antalya'da aynı gün gebelik ve Kovid-19 testi pozitif çıkan 32 yaşındaki Ayşe Kılınç, önce hastalığı yendi, ardından da dördüz bebeğinin olacağı haberiyle hem şaşkınlık hem de mutluluk yaşadı...

SAMSUN'DA OTOMOBİLİN ÇARPARAK FIRLATTIĞI YAYA AĞIR YARALANDI 01:08

SAMSUN'DA OTOMOBİLİN ÇARPARAK FIRLATTIĞI YAYA AĞIR YARALANDI

Samsun'da otomobilin yayaya çarpıp havaya fırlatma anı güvenlik kamerasına yansırken, ağır yaralanan şahıs hastanede tedavi altına alındı. Kaza, Samsun'un Atakum ilçesi Mevlana Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydan..

KIPIRDAMAYIN DEDİ UÇURUMDAN DÜŞTÜ! 01:01

KIPIRDAMAYIN DEDİ UÇURUMDAN DÜŞTÜ!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, düğün fotoğrafı çekmeye giden 23 yaşındaki genç, Tazı Kanyonu'nda 30 metrelik uçurumdan düştü...

LİSELİ ARDA’NIN CESEDİ ORMANDA BULUNDU! 02:03

LİSELİ ARDA’NIN CESEDİ ORMANDA BULUNDU!

İstanbul Kartal'da 3 gün önce ailesinin polise kayıp başvurusunda bulunduğu 16 yaşındaki Arda Yurtseven ormanda ölü bulundu. Yurtseven'in ölüm nedeniyle ilgili inceleme sürüyor...

Eşyaları bulundu kendi yok 02:47

Eşyaları bulundu kendi yok

86 yaşındaki kadın şüpheli bir biçimde ortadan kayboldu. Eşyaları Apartman boşluğunda bulundu ama kendi yok...

BAKIM EVİNDE ŞİDDETE TUTUKLAMA! 01:25

BAKIM EVİNDE ŞİDDETE TUTUKLAMA!

Rehabilitasyon merkezinde 12 yaşındaki engelli öğrenciye dayak yanına kalmadı aynı merkezde başka bir öğrenciye de şiddet skandalına imza atan bakım görevlisi tutuklandı..

YOLCUSUNU OTOBÜSLE HASTANEYE YETİŞTİRDİ! 01:42

YOLCUSUNU OTOBÜSLE HASTANEYE YETİŞTİRDİ!

72 yaşındaki Fahrettin Adıyan otobüsün içinde kalp krizi geçirdi ona ilk müdahaleyi yapıp hayata döndüren ve hastaneye yetiştiren ise otobüs şoförü Mehmet Salih Avar oldu kahraman şoförün zamanla yarıştığı o anlar araç..

Dünyanın en büyük uçağı İstanbul'a acil iniş yaptı 02:03

Dünyanın en büyük uçağı İstanbul'a acil iniş yaptı

Emirates Havayolları'nın Londra-Dubai seferini yaparken, bir yolcunun kalp krizi geçirmesi üzerine İstanbul Havalimanı'na acil iniş yapan dünyanın en büyük yolcu uçağı Airbus A380, yolcunun uçaktan indirilip hastaneye ka..

Minik Eymen'in ölümüne sebep olduğu iddia edilen halası için istenen ceza belli oldu 02:30

Minik Eymen'in ölümüne sebep olduğu iddia edilen halası için istenen c

İzmir'deki bir rezidansın otoparkında halası Zerrin A.'nın (42) kullandığı cipin altında kalan 8 yaşındaki Kutsal Hazar Eymen Kara'nın ölümüyle soruşturma kapsamında, aracı kullanan hala Zerrin A. hakkında 6 yıla kadar h..

KAÇARAK EVLENDİĞİ KOCASI EVDEN KAÇTI 01:53

KAÇARAK EVLENDİĞİ KOCASI EVDEN KAÇTI

4 yıl önce kaçarak evlendiği dini nikahlı kocasından 3 çocuğu oldu ancak genç kadının kocası kısa süre önce evden kaçtı 2 ayda bir aldığı 450 lirayla çocuklarını büyütmeye çalışan 24 yaşındaki Yağmur Kalıca ailesi de sır..

Sarımsaklı soygun! 02:41

Sarımsaklı soygun!

KADIN HIRSIZLAR ÇETESİ NE YAZIK Kİ YİNE İŞ BAŞINDAYDI. 'SANA YARDIM EDECEĞİZ' DEDİLER, 67 YAŞINDAKİ DESTE YAVUZ'A SARIMSAK YUTTURUP, VARINI YOĞUNU ÇALDILAR. NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRAN DESTE TEYZE, ALTINLARIMI BULANA BİN D..

DİLAN, TİKTOK KAVGASINDA ÖLDÜ! 02:11

DİLAN, TİKTOK KAVGASINDA ÖLDÜ!

Sarıyer'de, 4 Şubat'ta boynuna isabet eden kurşunla hayatını kaybeden 14 yaşındaki Dilan Tekel'in yok yere canından olduğu belirlendi...

KAYIP GENÇ DENİZİN DİBİNDE BULUNDU! 02:22

KAYIP GENÇ DENİZİN DİBİNDE BULUNDU!

Antalya’da 4 gün önce annesine telefonda ‘Geliyorum’ dedikten sonra bir daha haber alınmayan 19 yaşındaki Muhammet Ali Uğur'un cesedi denizin 10 metre derinliğinde bulundu. Oğlunun ölüm haberiyle yıkılan gözü yaşlı anne ..

47 yıllık evlilik virüse yenildi 02:35

47 yıllık evlilik virüse yenildi

47 YILDIR EVLİYDİLER... AMA İDDİAYA GÖRE ARALARINA KORONA GİRDİ, YUVALARI ÇATIRDADI, 65 YAŞINDAKİ ADAM HEM EŞİNİ, HEM DE ÇOCUKLARINI ONU HASTA YATAĞINDA YALNIZ BIRAKMAKLA SUÇLADI... OĞLUNA GÖRE İSE BABASI YALANCIYDI.. OR..

Trabzonspor bayrağı asarken düştü, hayalini oğlu anlattı 02:35

Trabzonspor bayrağı asarken düştü, hayalini oğlu anlattı

Sakarya'nın Erenler ilçesinde taraftarı olduğu Trabzonspor'un bayrağını evinin camına asmak isterken düşen 66 yaşındaki Avni Küçük, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Babasının koyu bir taraftar olduğunu belirten ..

Kiev'de Mahsur Kalan Anastasia Annesi İle Kavuştu 02:02

Kiev'de Mahsur Kalan Anastasia Annesi İle Kavuştu

Seslerini tv100 duyurmuştu. Ukraynalı Alla İch, 2010 yılında Balıkesir'e yerleşti. 15 yaşındaki kızı Anastasia, Ukrayna'yı ziyarete gittiği sırada savaş çıktı Kiev'de mahsur kaldı. Tv100, hem anne hem kıza ulaştı. Anne v..

Kendilerini Polis Olarak Tanıtıp 1.5 Milyon Değerindeki Ziynet Eşyaları Aldılar 02:26

Kendilerini Polis Olarak Tanıtıp 1.5 Milyon Değerindeki Ziynet Eşyalar

İstanbul Kadıköy'de 81 yaşındaki L.D., kendini polis olarak tanıtan şüpheliler tarafından dolandırıldı. L.D.'nin 1.5 milyon TL değerindeki ziynet eşyaları çalınan dolandırıcıların daha önce de başka bir kişiden aynı yönt..

Yoğurt Kovasıyla Bateri Resitali 03:00

Yoğurt Kovasıyla Bateri Resitali

İSTİKLAL CADDESİ'NDE SOKAK MÜZİSYENLERİNİ BİLMEYENİMİZ YOKTUR... ONLARDAN BİRİ VAR Kİ ELİNDEKİ YOĞURT KOVASIYLA HARİKALAR YARATIYOR, AİLESİNİ İSE ORADAN KAZANDIĞI PARAYLA GEÇİNDİRİYOR. SHOW HABER EKİBİ, ONUN YANINDAYDI V..

Artvin’de uçuruma yuvarlanan yaşlı adam hayatını kaybetti 01:46

Artvin’de uçuruma yuvarlanan yaşlı adam hayatını kaybetti

Artvin'in Borçka ilçesinde çay bahçesinde çalıştığı sırada uçuruma yuvarlanan 79 yaşındaki Burhan Şentür hayatını kaybetti. Yaşlı adamın cansız bedeni arama kurtarma ekipleri tarafından iple erişim sistemi kurularak çıka..

Trenin Geçtiği Sırada Raylara Düşen Kadının İnanılmaz Kurtuluşu 00:41

Trenin Geçtiği Sırada Raylara Düşen Kadının İnanılmaz Kurtuluşu

Arjantin'de bir tren istasyonunda tansiyonu düşen 24 yaşındaki kadın, trenin geçtiği sırada sendeleyerek raylara düştü. Tren istasyonundaki inanılmaz kurtuluş güvenlik kamerasına yansırken, hastaneden 12 gün sonra taburc..

Engelli Aracı İle Her Gün 800 Ekmeği 300 Aileye Ulaştırıyor 05:28

Engelli Aracı İle Her Gün 800 Ekmeği 300 Aileye Ulaştırıyor

Suudi Arabistan'ın Medine kentinde geçirdiği iş kazası sonrası engelli kalan 56 yaşındaki Mehmet Taşçı, engelli aracıyla her gün ihtiyaç sahibi 300 ailenin sofralarına ücretsiz ekmek götürüyor...

Hollanda’dan Türkiye’ye Getirilen Funda Gök’ün Babası Konuştu İğne Vuralım Öldürelim Dediler 07:11

Hollanda’dan Türkiye’ye Getirilen Funda Gök’ün Babası Konuştu İğne Vur

Aylarca Hollanda'da tedavisi gerçekleştirilemeyen, ötanazi teklif edildiği belirtilen 36 yaşındaki kanser hastası Funda Gök dün Sağlık Bakanlığı'nın ambulans uçağıyla Türkiye'ye getirildi...

Gerçek kuyumcuda ortaya çıktı 06:22

Gerçek kuyumcuda ortaya çıktı

Kırıkkale'de bir kuyumcu, altınlarını bozdurmak için iş yerine geldiği 73 yaşındaki adamın 257 bin lirasını kendisini başkomiser olarak tanıtan dolandırıcıya kaptırmasını engelledi...