#20 Şeyi

İstifasının Ardından  Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar 01:47

İstifasının Ardından Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet'in verdiği yemekte İBB çalışanlarına hitap etti. Konuşmasında istifa sürecini anlatan Topbaş, hakkındaki id..

Katy Perry - Wide Awake 04:36

Katy Perry - Wide Awake

I'm wide awake Ben uyanığım Yeah, I was in the dark Evet karanliktaydim I was falling hard Sert dusuyordum With an open heart Acik bir kalple I'm wide awake Ben uyanigim How did I read the stars so wrong Nasil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.212 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orman Hapishanesi Jungle Jail 07:50

Orman Hapishanesi Jungle Jail

Genç tutuklu diğerleri, o hızla tam gün ya da prison.Jusqu'au her şeyi değişiklikleri için günah keçisi oldu gibi her şeyi küçük ve cılız arriver.Plus bir çılgın hapiste geldiğinde, kendisi hiyerarşinin en üstüne yürür b..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.947 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin (Official Video) 04:55

Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin (Official Video)

AYIP ETTİN Sensiz olacağımı bile bile bana Kendini neden yar ettin Bırakıp gitmene arkandan Ağlayacağımı bile bile Neden yüzüme güldün Çok şeyi kayıp fazlasıyla ayıp ettin Her şeyi sayıp bana saygısızlık ettin B..

Gündüzün Nasıl Geceye Döndüğünü Anlatan Eğlenceli Kısa Animasyon Filmi 02:00

Gündüzün Nasıl Geceye Döndüğünü Anlatan Eğlenceli Kısa Animasyon Filmi

Bay Gece, şehrin sokaklarında gezerek gördüğü her şeyi karanlığa dönüştürüyor. Peki ya sizin her şeyi değiştirebilecek bir gücünüz olsaydı ne yapardınız?..

Shakira - Can't Remember to Forget You ft. Rihanna 03:25

Shakira - Can't Remember to Forget You ft. Rihanna

Can't Remember to Forget You I left a note on my bedpost Said not to repeat yesterday’s mistakes What I tend to do when it comes to you I see only the good, selective memory The way he makes me feel yeah, gotta hold..

  • PengoTV tarafından
  • 1.718 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Sağlık Herşeyden Önemlidir Kısa Film 03:53

Sağlık Herşeyden Önemlidir Kısa Film

Bir şeyi istemeden önce, istediğimizden şeyden emin olmalıyız. İstediğimiz şey çok yanlış veya gerçekte isteyemeyeceğimiz türden olabilir. Hayatta bir şeyi istemeden önce bir kez daha düşünmeliyiz.....

  • SAGLIK tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Manken Senem Kuyucuoğlu İçkinin Dibine Vurdu! 00:35

Manken Senem Kuyucuoğlu İçkinin Dibine Vurdu!

Manken Senem Kuyucuoğlu, Vücudumu temizlemek için her şeyi bıraktım, sadece ayran içiyorum demişti. Kuyucuoğlu'nun alkol yüzünden ayakta duramadığı görüldü. Geçtiğimiz ay Her şeyi bıraktım. Spora başladım. Sadece ayra..

  • ANKA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tom Ve Jerry - Kovalamaca izle 04:57

Tom Ve Jerry - Kovalamaca izle

Kedi Tom yine yaramaz fare Jerry'nin peşindedir. Birbirlerini araba ile kovalayan yaramaz ikili bakın etrafın başına ne işler açar.Keyifli seyirler.. Tom ve Jerry genel konusu: Ev kedisi Tom ile evin yiyeceğiyle beslene..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.049 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem 05:31

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem Gülen Cemaati'nin lideri Fethullah Gülen son arzusunun, kendisini ve cemaatini terörist ilan edenlerin yüzlerine tükürmek olduğunu söyledi. Gülen Cemaat..

Willy William  Ego  [Clip Official] 03:24

Willy William Ego [Clip Official]

Now available with english subtitle! Willy William Ego Sözleri Miror – Ayna Dis moi qui est le plus beau – En iyi kim söyle Quitte à devenir mégalo – Hatta megaloman haliye Viens donc chatouiller mon ego – Gel egomu g..

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

Yusuf Güney - Bunalım 04:40

Yusuf Güney - Bunalım

Bir sabah uyanınca anlarız ki aşk için ne çok acı çekmişiz, Yılları feda edip, her şeye veda edip yalnız onu sevmişiz. (x2) Of, of ruh halimiz bunalım, Of, of geçmişi unutalım, Kelebekler uçuşunca aşk sandık, Ömrü ..

Ayla Celik - Aşk Şarkıları 04:01

Ayla Celik - Aşk Şarkıları

Söylememem gereken her şeyi söyledim Yapmamam gereken her şeyi yaptım Ben yolcu olarak doğmuşum Peşimden gelme Say ki bugün karşılaşmadık Say ki bugün ne sen ne ben yaşadık Say ki hiçbir şeydik var olmadık Peşimden gelm..

Ayna - Gitme Kal Diyemedim 05:01

Ayna - Gitme Kal Diyemedim

Gidiyorsun işte, bilmedigim uzaklara Bakarken ardından, gitme kal diyemedim Bu ayrılık birçok şeyi aldı götürdü benden Dostlarım sordular, o gitti diyemedim... Ayrılık birçok şeyi aldı götürdü benden Dostlarım sord..

Uyku Pozisyonunuza Bakıp Kişiliğinizi Öğrenin 05:00

Uyku Pozisyonunuza Bakıp Kişiliğinizi Öğrenin

Uyku pozisyonunuz sizin hakkınızda pek çok şey söyler. Peki sizin uyku pozisyonunuz ne söylüyor, hadi bir göz atalım.. 1 – DİZLERİNİZ DIŞARI ÇIKMIŞ HALDE YAN YATARAK UYUMAK Eğer dizleriniz dışarı çıkmış halde yan yatara..

  • PengoTV tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şebnem Ferah - Sil Baştan 05:16

Şebnem Ferah - Sil Baştan

Şebnem Ferah - Sil Baştan Albüm Adı : Perdeler Düzelten : dilan.0121 Gücün var mı sevgilim Derin sularda inci tanesi aramaya Cesaretin kaldıysa Hala benle aşktan konuşmaya Söyle canım sevgilim Hayat bize oyun oynuy..

  • PengoTV tarafından
  • 3.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Murphy Has A Case For Gideon - Season 1 Ep. 5 - APB 01:00

Murphy Has A Case For Gideon - Season 1 Ep. 5 - APB

Gideon'un kendisi tarafından üretilen en son teknoloji ile bu eksantrik ama parlak yabancı, kentin polis teşkilatına, suçla mücadele yöntemiyle ilgili her şeyi yeniden düşünmeye meydan okuyor. Fakat şehrin en gelişmiş po..

Birşeyi Kırmaya Çalışırken Ben 00:42

Birşeyi Kırmaya Çalışırken Ben

Dayım Bir şeyi Kırmaya Çalışıyor ama o hariç her şeyi kırıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilinçaltını Üstünü Okumak 04:46

Bilinçaltını Üstünü Okumak

Bu hafta sosyal deney ekibi insanlara tahtaya bir şey yazmasını ve yazdıkları şeyi tahmin edecekleri şeyi söylücek...

  • JET TV tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Partisine 02:55

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Part

Başbakan Yıldırım, Ey CHP, ey Atatürk'ün partisi, ey milli şef İnönü'nün partisi, ne hallere düştün. Ülkeyi bölenlerle kol kola girmek yakışır mı Atatürk'ün partisine? Millet her şeyi görüyor. dedi. Başbakan Binali Yı..

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB 00:55

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Kolsuz Süper Genç Kız Ayaklarıyla Araba Sürdü ve Dahası... 04:52

Kolsuz Süper Genç Kız Ayaklarıyla Araba Sürdü ve Dahası...

İki kolu olmayan genç kadın, insanın yapabildiği her şeyi hatta fazlasını ayakları ile yapıyor. Kolları olmayan kadın, normal bir insanın yaptığı her şeyi, hatta daha fazlasını ayaklarını kullanarak yapabiliyor. Tisha U..

  • PengoTV tarafından
  • 1.941 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı 06:34

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, mirasını taşıdığı 'Enver Ağabey'in vefatının ardından 'FETÖ' hakkında ilk kez konuştu Ahmet Mücahid Ören, “Özel Gündem” programında TGRT Haber Genel Yayın Yönetm..

Timur Selçuk Ayrılanlar İçin 02:50

Timur Selçuk Ayrılanlar İçin

Yollarımız burada ayrılıyor Artık birbirimize iki yabancıyız Ne kadar acı olsa Ne kadar güç olsa Her şeyi evet her şeyiunutmalıyız Hiç yaşamamışcasına, hiç sevmemiscesine Unutursun o günlerimizi gecelerimizi 0 gün..

Sezgin Seymen - Bir Gece 04:13

Sezgin Seymen - Bir Gece

Yıldızlar bile küsmüş yok olmuşlar bile Camın buğusuna ismini yazıyorum ellerimle Sokak lambaları bile bu gece seyre dalmış Dünya uykuda ben hala direniyorum niye Ama olmuyor bu aşk böyle Gözlerim aşkının nöbetinde Geri..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var 07:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var

İşte Erdoğan'ın açıklamaları: ALMAN CUMHURBAŞKANINA TEESSÜF EDERİM Alman Cumhurbaşkanı'na teesüf ediyorum. Beni hedef alan bir açıklama yaptı. Ben Almanya'yı eleştiriyorsam bunu tanımı içinde söylüyorum. Nazi benzetm..

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı 00:20

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..