#20 Şubat 2015

Hacker Bilgisayar Korsanı Film İzle 2:12:55

Hacker Bilgisayar Korsanı Film İzle

Alex savaştan kaçan bir göçmendir hayatı sürekli bilgisayar başında geçen genç ailesine bakabilmek için birgisayar korsanlığı yaparak arkadaşından aldığı destek ile bunu paraya çevirerek geçinmektedir. Bu olaya farklı ki..

  • Tv Series tarafından
  • 1.977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2016 Walt Disney'in Yılı Oldu 04:39

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu

Aralık ayının başında gösterime giren ‘Moana’ isimli animasyon film şimdiden 2.49 milyar Dolar’lık bir hasılat rakamına ulaştı. Filmin yıl sonuna kadar 7 milyar Dolar’lık bir gişe yakalayarak yeni bir rekora imza atacağı..

IŞİD'den Saldırı Hazırlığı İçin Para İsteyen Suriyeli Mülteci Almanya'da Tutuklandı 00:58

IŞİD'den Saldırı Hazırlığı İçin Para İsteyen Suriyeli Mülteci Almanya'

Almanya’nın Saarland eyaletinde Suriye uyruklu bir şahıs terör saldırısı planladığı gerekçesiyle tutuklandı. Saarbücken savcılığı, zanlının IŞİD terör örgütüyle temasa geçtiğini ve saldırı hazırlığı için para talep etti..

Almanya - Enflasyon 2013'ten sonra ilk kez yüzde 2'ye yaklaştı 01:10

Almanya - Enflasyon 2013'ten sonra ilk kez yüzde 2'ye yaklaştı

Almanya Federal İstatistik Ofisinin (Destatis) öncü verilerine göre, Almanya’da enflasyon, geçtiğimiz yılın aralık ayında, bir önceki aya oranla yüzde 0,7 arttı. Aralık ayındaki enflasyon artışı 2015 yılının aynı ayına ..

Sakin Batı Film İzle 1:24:00

Sakin Batı Film İzle

Film 19. yüzyıl zamanlarında amerikada geçmektedir. Henüz daha 17 yaşında olan ve ilk görüşte aşık olduğu kadını bulabilmek için hiç bilmediği yollara tek başına düşen bu tehlikeli yolda gizemli bir adam olan Silas ile t..

  • Tv Series tarafından
  • 997 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lila ve  Eve Film İzle 1:33:57

Lila ve Eve Film İzle

Lila ve Eve hd izle, Lila, oğlunun kaybından dolayı derin acı çekmekte olan bir annedir. Psikolojik destek almak üzere gittiği dayanışma grubunda, Eve ile tanışacaktır. Eve, Lila'y çok yakın davranarak oğlunun katillerin..

  • Tv Series tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

Eski Kosova Başbakanı Haradinaj, Fransa'da Gözaltında 00:25

Eski Kosova Başbakanı Haradinaj, Fransa'da Gözaltında

Sırbistan tarafından 2004 yılında hakkında kırmızı bülten çıkartılan Kosova’nın eski başbakanlarından Ramush Haradinaj Fransa’da gözaltına alındı. 1998-1999 Kosova savaşı sırasında cephede komutanlık yapan Haradinaj, Sır..

'Plantix' İle Her Çiftçi Ziraat Mühendisi Gibi Çalışacak 02:04

'Plantix' İle Her Çiftçi Ziraat Mühendisi Gibi Çalışacak

Yeni geliştirilen bir cep telefonu aplikasyonu sayesinde bitkilerin hastalıkları bir fotoğraf yardımıyla tespit edilecek. Örneğin toz küfü isimli yaygın bir bitki hastalığına yakalanan domates. Yapraklar üzerine beyaz bi..

Kapana Kısılmış Film İzle 1:28:01

Kapana Kısılmış Film İzle

Kapana Kısılmış – Isolation 2015 Türkçe Dublaj izle Yaşanmış bir olaydan esinlenen filmde, Bahamalar'da uzak bir adada tatil yapan bir çiftin peşlerinde kimliklerini ve hayatlarını avlamak için bir grup modern zaman kors..

  • Tv Series tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kırılma Noktası Film İzle 1:53:50

Kırılma Noktası Film İzle

Film 1991 yapımı Patrick Swayze ve Keanu Reeves gibi oyuncuların ol aldığı Point Break adli filmin günümüz şartlarında tekrar çekilmiştir. FBI ajanı olan Johnny kimliğini gizleyip içlerine sızdığı hırsızlık çetesinin suç..

  • Tv Series tarafından
  • 11.626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm Fragmanı (11 Ocak Çarşamba) 00:31

Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm Fragmanı (11 Ocak Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm Fragmanı (11 Ocak Çarşamba) Diriliş: Ertuğrul, yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın yazdığı, yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı, başrollerini Engin Altan Dü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD ekonomisi- Aralık ayı istihdamı beklentilerin altında 00:50

ABD ekonomisi- Aralık ayı istihdamı beklentilerin altında

Amerika Birleşik Devletleri’nde geçtiğimiz aralık ayında tarım dışı istihdam artışı beklentilerin altında olmak üzere 156 bin kaydedildi. Piyasa beklentileri bu rakamın 175 bin olacağı yönündeydi. ABD Çalışma Bakanlığı’..

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası 00:35

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası

Güney Kore’nin başkenti Seul’de bir mahkeme, Volkswagen’in bu ülkedeki bir yöneticisini, hileli emisyon testleri skandalıyla ilişkili olarak çevre kanununa muhalefet ve evrakta sahtecilik suçlamalarıyla 1 yıl 6 ay hapis ..

Fifty Shades Darker - 2.Fragman HD 02:29

Fifty Shades Darker - 2.Fragman HD

In Theaters February 10, 2017 http://www.fiftyshadesmovie.com -- Jamie Dornan and Dakota Johnson return as Christian Grey and Anastasia Steele in Fifty Shades Darker, the second chapter based on the worldwide bestselling..

  • Tv Series tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kafes Film İzle 1:53:57

Kafes Film İzle

Film Türkiye'nin 12 Eylül darbesinde gerçekleşen olayları anlatmaktadır.Hapishanede çekilen işkencelerde fazlasıyla filme yansıtılmış. Yönetmenliğini Mahmut Kaptan'ın yaptığı filmin başröllerinde Turgay Atalay, Erdal Cin..

  • Tv Series tarafından
  • 14.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cevap Film İzle 1:18:03

Cevap Film İzle

Cevap – The Answer 2015 Türkçe Dublaj izle Süper güçlere sahip olan fakat isteği doğrultusunda sıkıcı bir hayat süren Bridd, berbat bir işte çalışmakta, yasalara uymakta ve hiç kimseyle herhangi bir ilişki kurmamaktadır...

  • Tv Series tarafından
  • 1.772 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Terminator 5 : Yaradılış Film İzle 2:05:42

Terminator 5 : Yaradılış Film İzle

Terminatör 5 yine süper olacak gibi duruyor….Yıl 2029 Direnişin Lideri John Conner makinalara karşı savaşa devam etmektedir.Los Angles saldırısının ardından John’un korkusu olan TECOM casusları ona 2 cepheden de saldırac..

  • Tv Series tarafından
  • 6.641 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duhan Aslan ) #SavaşaHayır 03:48

Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duha

Studyoyu Yıktı Geçti! Dodan Özer 'Haydar Haydar' - O Ses Türkiye 24 Aralık 2016 Yetenek Sizsiniz Türkiye Final '' Kadına Şiddete Hayır '' Hanedan Doğan - Duhan Aslan Rap Hanedan Dogan Hanedan Dogan '' İnsanlık Ölmesin '..

  • PengoTV tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suriye’ye Gübre Gönderen Şirket Fetö Bağlantılı Çıktı 00:59

Suriye’ye Gübre Gönderen Şirket Fetö Bağlantılı Çıktı

Şanlıurfa’da ele geçirilen 5,5 ton patlayıcı yapımında kullanılan gübrenin Denizli’deki FETÖ bağlantılı bir maden şirketine ait olduğunun belirlenirken, şirkete düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden 5’i tutuk..

BM_ Her 10 Dakikada Bir Yemen'de Bir Çocuk Açlıktan Veya Hastalıktan Ölüyor 01:01

BM_ Her 10 Dakikada Bir Yemen'de Bir Çocuk Açlıktan Veya Hastalıktan Ö

Birleşmiş Milletler savaşın vurduğu Yemen’de bu sene açlık krizinin başlayacağı uyarısında bulundu. Ülkede 14 milyon kişinin gıda yardımına ihtiyacı olduğunu söyleyen Birleşmiş Milletler İnsani İlişkilerden Sorumlu Başka..

Tetikçi – The Gunman Film İzle 1:55:39

Tetikçi – The Gunman Film İzle

Tetikçi – The Gunman 2015 Türkçe Dublaj izle Filmin Konusu Jim Terrier, bir başkana yönelik yapılan suikastta adı geçen bir ajandır. suçlu olmasada bunu açığa çıkaramadığı için ajanlığı bırakması gerekmektedir. Kendince ..

  • Tv Series tarafından
  • 3.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vice Film İzle 1:36:23

Vice Film İzle

VİCE (2015) TÜRKÇE DUBLAJ İZLE Julian isimli biri vice isminde yapay bir dünya tasarlar. Müşteriler en çılgın görülen fantazileri yapay kişiliklerle gerçek anlamda yaşamaktadırlar. Bir süre sonra kelly ismindeki robot g..

  • Tv Series tarafından
  • 1.933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Kore Nükleer Reaktörünü Yeniden Faaliyete Geçirdi 00:48

Kuzey Kore Nükleer Reaktörünü Yeniden Faaliyete Geçirdi

Amerikalı uzmanlar elde edilen yeni uydu görüntülere göre Kuzey Kore’nin Yongbyon üssündeki nükleer reaktörünü yeniden faaliyete geçirmiş olabileceğini dile getirdi. 18 Ocak’ta çekilen görüntüleri inceleyen Amerikalı uz..

İran'dan Balistik Füze Denemesi 00:42

İran'dan Balistik Füze Denemesi

İran’ın orta menzilli bir balistik füze denemesinde bulunduğu bildirildi. Konuyla ilgili açıklama Amerika Birleşik Devletleri’nden geldi. Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer, ‘İran’ın balistik füze fırlattığının farkındayız..

Ukrayna'nın Doğusunda Gerilim Düşmüyor 00:50

Ukrayna'nın Doğusunda Gerilim Düşmüyor

Son haftalarda kanlı çatışmalara sahne olan Ukrayna’nın doğusunda gerilim düşmüyor. Ukrayna ordusu sınır hattındaki Avdiivka kasabasını en az 7 askerin ölümüyle sonuçlanan çatışmaların ardından tahliye etmeye hazırlanıy..

Trump Kızdı; Abd İran'a Ekonomik Yaptırım Uyguladı 01:25

Trump Kızdı; Abd İran'a Ekonomik Yaptırım Uyguladı

Amerika Birleşik Devletleri ile İran arasındaki ilişkiler İran’ın füze denemesinin ardından gerginleşti. Tahran’a tepki gösteren Başkan Donald Trump, İran’ın “ateşle oynadığını” belirtti. Trump kendisinin Obama gibi “naz..

2 Yıl Önce Kemaliye'de Düşerek Ölen Sporcu Anıldı 04:13

2 Yıl Önce Kemaliye'de Düşerek Ölen Sporcu Anıldı

2 yıl önce Kemaliye'de düşerek ölen sporcu anıldı Arkadaşlarının anısına 450 metreden basejump atlayışı yaptılar ERZİNCAN - 38. Erzincan Kemaliye Uluslararası Kültür ve Doğa Sporları Festivalinin 2. gününde 2015 yılınd..

 Ebru Şancı Bakıcılara Servet Ödedi 00:35

Ebru Şancı Bakıcılara Servet Ödedi

Manken Ebru Şancı Eylül 2015’te futbolcu Alpaslan Öztürk ile Belçika’da evlenmişti. Geçen Ekim’de de ikizleri Ceylin ve Mila’YI Bodrum’da dünyaya getirmişti. Bir yılda 9 dadı değiştirdiğini söyleyen Ebru Şancı, ‘Bakıcıla..

  • ANKA tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beklenen Açıklama Geldi 00:23

Beklenen Açıklama Geldi

Anadolu Efes'in altyapısından yetişen genç yıldız Cedi Osman resmen Cleveland Cavaliers'a transfer oldu. 2015 draftında ikinci tur ilk sıradan Milwaukee Bucks tarafından seçildikten sonra Cleveland'a takas olan 22 yaşı..

  • OFSAYT tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 7 yıl önce