#200 kiloluk timsah

Lâ ilâhe illallahül Melikül Hakkul Mübin   100 DEFA 11:24

Lâ ilâhe illallahül Melikül Hakkul Mübin 100 DEFA

Lâ ilâhe illallahül Melikül Hakkul Mübin Ne demek anlamı türkçe açıklaması fazileti okunuşu nLa ilahe illallahül melikül hakkul mübin arapçasınnلآ ايلاهه ايللاللاهول مليكول حاككول موبينnnManası: (Melik (herşeyin sahib..

  • JENCİ tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı 01:53

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı

329 rejim askerinin etkisiz hale getirildiğini belirten Milli Savunma Bakanı Akar, İdlib'deki hain saldırının detaylarını açıkladı. Akar, Birliklerimizin bulunduğu yerler önceden Rusya'nın sahadaki yetkilileri ile koord..

Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi 02:01

Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi

Hindistan’ın Madya Pradeş eyaletinin Ratlam bölgesinde, koronavirüs hastalarının ellerini öperek iyileştirdiğini iddia eden Müslüman şifacı 4 Haziran’da koronavirüs nedeniyle öldü. OpIndia'nın haberine göre şifacı olduğ..

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Elazığ'da, badem hasadı başladı 06:26

Elazığ'da, badem hasadı başladı

Elazığ’da, Tarım ve Orman İl Müdürü Turan Karahan'ın katılımıyla badem hasadı başladı. Elazığ'ın önemli tarımsal ürünleri arasında yer alan badem hasadı başladı. Ağın ilçesindeki bahçelerde yetişen bademin hasadı, Tarım ..

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük 03:05

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük

Aydın'da kışın yaklaşmasıyla vatandaşların ısınma hazırlıkları başladı. Kentte ısınmak için çoğunlukla doğalgaz, kalorifer ve klimalar kullanılırken, sobaya da halen büyük ilgi var. Şehir merkezlerinde apartmanlarda ıs..

Bartın Irmağı'nda balıklar telef oldu 03:47

Bartın Irmağı'nda balıklar telef oldu

Bartın kent merkezinden geçen ırmakta çok sayıda balık telef oldu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, su ve balıklardan numune alarak çalışma başlatırken, belediye balıkların oksijen ..

Yıllardır Temiz Suya Hasretler 05:18

Yıllardır Temiz Suya Hasretler

Trabzon’un Ortahisar İlçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi sakinleri yıllardır temiz su içemediklerinden yakınarak sorunun bir an önce çözülmesini için yetkililerden yardım istedi. Mahallelerine yakın olan yerlerde muslukla..

Köy Kadınlarının Zorlu Tandır Ekmeği Yapma Telaşı 06:28

Köy Kadınlarının Zorlu Tandır Ekmeği Yapma Telaşı

Doğu ve Güneydoğu’nun özellikle kırsal bölgelerinde ve köylerinde yaşayan kadınlar geçmişten günümüze kadar gelen zorlu tandır ekmeği yapımı telaşını sürdürüyor. Bitlis’te de köyde yaşayan kadınlar, kendi ürettikleri buğ..

Bayburt’ta fosiller bulunan alan koruma altına alındı 02:20

Bayburt’ta fosiller bulunan alan koruma altına alındı

Bayburt'ta milyonlarca yıllık fosillerinin bulunduğu Kızıltepe Uluçayır Fosil-2 doğal sit alanı, 'kesin korunacak hassas alan' olarak tescillendi. Bölgede uzmanlar tarafından inceleme ve araştırma yapılacak. Cumhurbaşka..

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı 06:28

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı

Türkiye’de son yıllarda ciddi devlet desteği verilen cevizin üretimi Elazığ’da yüzde 100 arttı, yıllık üretim 4 bin tona yaklaşırken, 6 bin dekar olan ekili alan miktarı 12 bin dekara yükseldi. Son yıllarda kente başlıca..

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı 03:01

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre eylül ayı içerisinde gerçekleşen konut satışlarında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 6,9’luk bir azalma görülürken; emlak komisyoncuları, bu durumun ana sebe..

Binlerce Keçi Çobanların Nezaretinde Günlerce Süren Yolculukla Aşağı İniyor 06:16

Binlerce Keçi Çobanların Nezaretinde Günlerce Süren Yolculukla Aşağı İ

Sıcak havalardan etkilenmemek, hayvanlardan daha yüksek verim sağlayıp, tereyağı ve peynir yapmak için yeşil meraların bulunduğu Toros Dağları'nın zirvelerine, Akseki’nin yaylalarına Nisan ve Mayıs aylarında çıkan yörükl..

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor 05:27

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor

Düzce'nin Çilimli ilçesine bağlı Tepe köyünde organik olarak yılda 1 kez üretilen şeker kamışı pekmezi, Dünya'nın dört bir yanında ağızları tatlandırıyor. Düzce’nin Çilimli ilçesine bağlı Tepeköy’de yıllar önce torununun..

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor 05:14

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir üretici atalarından miras kalan asırlık tohumlar ile organik domates yetiştiriyor. Halk arasında köy domatesi, Ragıp , cavcav , lapçin ya da anam babam domatesi olarak bilinen yerli ..

TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜYOR! 08:05

TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜY

200 km menzilden düşmanı imha edecek tcg anadolunun ana silahı Müthiş yerli füzede sona gelindi. Atıldıkltan sonra deniz yüzeyine inanılmaz yakın uçarak radarlarda görülmeyen ve düşman savaş gemilerini tek atışta ortadan..

Dutlar Kazanlarda Saatlerce Kaynatılarak Pekmeze Dönüştürülüyor 02:50

Dutlar Kazanlarda Saatlerce Kaynatılarak Pekmeze Dönüştürülüyor

Adana'nı Kozan ilçesinde dut pekmezinin yolculuğu başladı. Üçbey Dağlarında yaşayan vatandaşlar sarı altın olarak bilinen dut pekmezi için odun ateşinde kaynayan kazanların başına geçti. Dut ağaçlarından toplanan meyvele..

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor 03:57

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor

Küresel iklim değişikliğinin etkisi altında olan Türkiye’de 2021 yılında sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi arıcılığı da etkiledi. Van’da istenilen yağışların olmaması, havanın aşırı ısınmasıyla birli..

Fahiş fiyatla mücadelede kooperatif marketler vatandaşın yanında 01:32

Fahiş fiyatla mücadelede kooperatif marketler vatandaşın yanında

Vatandaşın ucuz gıdaya erişebilmesi için cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla kurulan kooperatif marketler 45 ilde 446 mağazaya ulaştı. Hedef mağaza sayısını yılsonunda 650’ye, 2022 yılında ise bin 210’a çıkartmak. Kali..

EKMEKTE KIL MI VAR? AHMET MARANKİ AÇIKLIYOR!!! #ahmetmaranki #shorts 01:23

EKMEKTE KIL MI VAR? AHMET MARANKİ AÇIKLIYOR!!! #ahmetmaranki #shorts

E 910, E 920 ve­ya E 921 ola­rak kod­la­nan ve di­ğer adı L-Sis­te­in (inglizce: L-cyste­ine) olan mad­de, ha­mu­run ça­buk açıl­ma­sı­nı ve ko­lay iş­len­me­si­ni sağ­la­mak­ta olup en çok yuf­ka­lık un­lar­da elas­ti­k..

  • STUDIO AS tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 2 yıl önce