#200 kiloluk timsah

Bursum Yattı, Kıyma Aldım, Ev Ahalisine Kıyak Yaptım Pidesi 10:38

Bursum Yattı, Kıyma Aldım, Ev Ahalisine Kıyak Yaptım Pidesi

1 adet bayat ramazan pidesi 400 ml domates püresi (hazır alacaksanız 2 kutu) 2 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 dolu tatlı kaşığı kekik 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay k..

Fırında Pişmeyen Kokostar Kurabiye Tarifi En Kolay Cocostar Kurabiye 05:40

Fırında Pişmeyen Kokostar Kurabiye Tarifi En Kolay Cocostar Kurabiye

Pişmeyen Kokostar Kurabiye için 200 gr çikolata ( ben 100 gr bitter,100 gr sütlü çikolat kullandım) 2 Kase kadar kek veya isterseniz 200 gr petibör bisküvi kullanın İç Dolgusu için Malzemeler 1 poşet krem şant..

Muhteşem Hamuruyla Sucuklu Pizza Nasıl Yapılır Kenarı Dolgulu Pizza Tarifi 09:39

Muhteşem Hamuruyla Sucuklu Pizza Nasıl Yapılır Kenarı Dolgulu Pizza Ta

1 su bardağından bir parmak eksik süt 1 su bardağından bir parmak eksik ılık su Yarım çay bardağı kadar sıvıyağ 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 çorba kaşığı tuz 1 paket instant maya veya yarım paket yaş maya 1 adet yumurta A..

İstiridye  Tatlısı  06:02

İstiridye Tatlısı

Cevizli istiridye tatlısı Malzemeler Şurup için 4 su bardağı toz şeker 4,5 su bardağı su Çeyrek limon Hamur için ; 250 gr tereyağ 2 yumurta 3 yemek kaşığı tahin 1 su bardağı irmik ( 200 ml ) 1 su bardağı dövülmüş ce..

Dev Jelibona Erimiş Bakır Dökülürse Ne Olur? 04:29

Dev Jelibona Erimiş Bakır Dökülürse Ne Olur?

Tito4re ermiş bakır ile objeleri yakmaya devam ediyor. Dev diyebileceğimiz 2.2 kiloluk bir jelibon kullanan kanal tadından yenmeyecek özel üretim jelibonun üzerine de bir güzel erimiş bakır dökerek sonucunun ne olacağını..

  • JET TV tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tostçu Erol'un Dükkanına Yeni İmaj Vermesi 11:38

Tostçu Erol'un Dükkanına Yeni İmaj Vermesi

Yaptığı kalp krizi geçirten, 20 kiloluk , mideme katiyen saygım yok tostlarıyla youtube da fenomen olan Tostçu Erol galiba parayı buldu. Ama taktir ettim hemen dükkanı yenilemiş...

  • JET TV tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı 02:31

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örn

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı Eti Maden İşletmeleri, bor madeninin zararsız olduğunu kanıtlamak için madende çalışan evli 100 çiftten kan ve sperm örnekleri aldır..

1.6 Milyon Dolar Değerinde Bir Kova Altın Çalan Adam ..ŞAKA Gibi... 01:15

1.6 Milyon Dolar Değerinde Bir Kova Altın Çalan Adam ..ŞAKA Gibi...

New York'ta Eylül ayında güvenlik görevlilerinin dikkatsizliğinden yararlanarak 1,6 milyon dolar değerinde bir kova altın çalan hırsız hala yakalanamadı. Polis, hırsızlık anının görüntülerini yayınladı. Polis tarafından ..

  • Cowboy tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu Minik Elektrikli Bisikleti Çantanda Taşıyabilirsin 02:17

Bu Minik Elektrikli Bisikleti Çantanda Taşıyabilirsin

Bu, tekerlekli dizüstü bilgisayara benziyor ancak aslında Cocoa Motors tarafından yapılan WalkCar adlı yeni bir scooter. Ve kendi türünün ilk ultra kompakt kişisel taşıyıcı. 13 inçlik bir dizüstü bilgisayarla aynı boyutt..

Kara Deliğin Ağaçları Kürdan Gibi Yutması 01:00

Kara Deliğin Ağaçları Kürdan Gibi Yutması

Bildiğimiz üzere kara delikler sadece uzayda olmuyor. Denizde veya göl yataklarında da bu deliklere rastlamak mümkün. Çekim güçleri tahmin ettiğimizden çok fazla olan bu kara delikler tonlarca kiloluk kuvvetle bakın ağaç..

  • JET TV tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Numan Kurtulmuş Saldırıyı Yapan Terör Örgütünü Açıkladı 02:08

Numan Kurtulmuş Saldırıyı Yapan Terör Örgütünü Açıkladı

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Beşiktaş'ta meydana gelen patlamada en az 300-400 kilo patlayıcı kullanıldığını söyledi. Kurtulmuş, saldırıyı hangi terör örgütünün gerçekleştirdiği konusunda ise, Oklar PKK'yı göste..

Pi nin Yaşamı Film İzle 2:06:59

Pi nin Yaşamı Film İzle

Konusu[kaynağı değiştir] Ülkelerinden ayrılan ve beraberlerinde hayvanat bahçesindeki hayvanlarını da götüren Pi ve ailesi gemi yolculuğu yaparken fırtınaya yakalanırlar ve bindikleri gemi batar. Sandalın hayatta kalmayı..

  • mathilda tarafından
  • 32.500 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fok Balığı Ve Ahtapotun Ölümcül Dövüşü 00:43

Fok Balığı Ve Ahtapotun Ölümcül Dövüşü

Yeni Zelanda'da kayak rehberi Conner Stapley denizde 120 kiloluk bir fok balığıyla devasa büyüklükteki bir ahtapotun 20 dakika boyunca ölüm kalım savaşı verdiği görüntüleri kayda almış. Ahtapot kendinden çok daha büyük d..

  • JET TV tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ermeni Haltercinin Korkunç Kazası 00:29

Ermeni Haltercinin Korkunç Kazası

Rio Olimpiyatlarında yarışan Ermeni halterci Andranik Karapetyan dün 195 kilo kaldırma denemesinde korkunç bir sakatlık geçirdi. Avrupa şampiyonlukları bulunan Karapetyan 195 kiloluk halteri ikinci denemesinde kaldırdı ..

  • JET TV tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çalınan Köpeğinin Yerini Söyleyene Bin TL Ödül Veriyor 05:24

Çalınan Köpeğinin Yerini Söyleyene Bin TL Ödül Veriyor

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde yaşayan Cihat Öziş’in 70 kiloluk Saint Bernard türü köpeği henüz belirlenemeyen kişi tarafından çalındı. Henüz yavruyken aldığı köpeğinin çalınmasından dolayı büyük üzüntü yaşayan Öziş, S..

Sultanahmet Meydanı'nda İlginç Görüntü 02:47

Sultanahmet Meydanı'nda İlginç Görüntü

Dünyanın farklı renklerini yansıtan geleneksel mutfakları İstanbul'da buluşturan 'Gastronomist 2017' Sultanahmet Meydanı'nda start aldı. Farklı ülkelerden birçok şefin katıldığı etkinlikte, kesimi yapılan 150 kiloluk dan..

81 Cm'lik Pizzayı Tek Başına Yiyen Japon Kız 05:42

81 Cm'lik Pizzayı Tek Başına Yiyen Japon Kız

Yuka Kinoshita isimli bu Japon kız bir oturuşta yediği tabak tabak makarna, ona yakın hamburger menü, kiloluk makarnalar ile ününe ün katmış. Şimdide 81 cmlik pizzayı tek başına yemesi ile karşımızda...

  • JET TV tarafından
  • 1.291 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Kaplumbağası 53 Milyon Dolarlık Kokain İle Yakalandı 01:56

Deniz Kaplumbağası 53 Milyon Dolarlık Kokain İle Yakalandı

Okyanusta üzerinde 800 kiloluk kokain poşetlerinin bağlandığı deniz kaplumbağası ABD Sahil Güvenliği'ne bağlı devriye gezen bir bot tarafından fark edildi. İplerle sıkı sıkı bağlanan kokain poşetleri deniz kaplumbağasını..

  • JET TV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kickboxer Misilleme Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:46

Kickboxer Misilleme Türkçe Altyazılı Fragmanı

MMA (Karma dövüş sanatları) şampiyonu Kurt Sloane, öldürülen erkek kardeşinin intikamını almasından bir yıl sonra, kendini bir kez daha Tayland'ta bulur. Güçlü bir gangster tarafından kaçırılan ve hapsedilen Sloane'un öz..

Seyit Onbaşı'nın Torunları Afrin'de 00:37

Seyit Onbaşı'nın Torunları Afrin'de

Çanakkale deniz zaferinde 215 kiloluk top mermisiyle Ocean zırhlısını denize gömen Seyit Onbaşı'nın torunları Afrin'de işbaşında...

Hasadını yaptığı 7 bin yıllık buğday tohumunu, 61 ile dağıtarak çoğaltmak istiyor 02:39

Hasadını yaptığı 7 bin yıllık buğday tohumunu, 61 ile dağıtarak çoğalt

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde tarımla uğraşan Hıdır Güneş (46), babasından kalan ve 7 bin yıllık geçmişe sahip olduğunu iddia ettiği siyez buğdayının hasadını yaptı. Çoğaltmak istediği buğdaya, basına yansıyınca 6..

Gaz değil tam 9 kilo tümörmüş! 01:31

Gaz değil tam 9 kilo tümörmüş!

Eskişehir'de evli ve 2 çocuk annesi Sıddıka Akkoyun’un (45), gaz şikayetiyle gittiği özel hastanede karnından 9 kilo ağırlığında tümör çıkarıldı. Hastaneye geldiğinde kendisini 8 aylık hamile gibi hissettiğini ifade eden..

Kapıyı başka türlü çaldı! 01:37

Kapıyı başka türlü çaldı!

İSTANBUL, ZEYTİNBURNU'NDA BİR HIRSIZ BİR APARTMANIN YAKLAŞIK 50 KİLOLUK DEMİR KAPISINI ÇALDI... SONRA DA AĞIR AĞIR YÜRÜYEREK UZAKLAŞTI...KAPISIZ KALAN BİNA SAKİNLERİ ÇİLEDEN ÇIKTI ÜSTELİK AYNI ŞEYİ DAHA ÖNCE DE YAŞAMIŞLA..

Teyzesinde İçtiği Çorba Hayatını Değiştirdi 04:00

Teyzesinde İçtiği Çorba Hayatını Değiştirdi

Tokat’ta teyzesinde içtiği bir tabak çorba sonrasında hayatı değişen ev hanımı Sevda Gürler, tarhana ticaretine başladı, tarhana siparişlerine yetişebilmek için işini büyütmeye hazırlanıyor. Tokat’ta evli ve 3 çocuk anne..

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir- 04:00

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir-

Endoskopi ve kolonoskopi zaman zaman insanların çekindiği ancak kanser gibi önemli hastalıkların erken tanısı için uygulanması önemli bir yöntem. Örneğin, nedeni bilinmeyen kusmalar, kansızlık, kabızlık, dışkıda kan bulu..

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor 01:30

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor Son dakika gelişmesi... Son Kanun Hükmünde Kararnamede yer alan karara göre harp okulları Şubat 2017'den itibaren yeniden öğrenci alacak. Son Kanun Hükmünde Kararnamede yer a..

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba 05:15

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba Ankara’daki Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri lityum batarya ile çalışan araç ürettiler Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri, Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip lityum..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

İstanbul'a 725 Adet Otobüs 03:20

İstanbul'a 725 Adet Otobüs

İstanbul'a 725 Adet Otobüs İstanbul'un temel sorunlarından biri olan ulaşımın en önemli ayağı olan İETT'nin 2017 bütçesi açıklandı. İETT'nin 2017 bütçesi 2 milyar 900 milyon. Bütçenin 1 milyar 110 milyon liralık kısmı i..

BM_ Her 10 Dakikada Bir Yemen'de Bir Çocuk Açlıktan Veya Hastalıktan Ölüyor 01:01

BM_ Her 10 Dakikada Bir Yemen'de Bir Çocuk Açlıktan Veya Hastalıktan Ö

Birleşmiş Milletler savaşın vurduğu Yemen’de bu sene açlık krizinin başlayacağı uyarısında bulundu. Ülkede 14 milyon kişinin gıda yardımına ihtiyacı olduğunu söyleyen Birleşmiş Milletler İnsani İlişkilerden Sorumlu Başka..