#2014

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

ABD'de Trump Plaza, kontrollü şekilde yıkıldı 00:48

ABD'de Trump Plaza, kontrollü şekilde yıkıldı

ABD'nin New Jersey eyaletinde bulunan eski otel ve kumarhane olarak hizmet veren Trump Plaza, 2014 yılında kalıcı olarak kapatılmasının ardından kontrollü şekilde yıkıldı...

Kelly_Clarkson_-_People_Like_Us-7518598 00:05

Kelly_Clarkson_-_People_Like_Us-7518598

18.4.2014..

Kelly_Clarkson_-_A_Moment_Like_This_Lyrics-3963667 00:04

Kelly_Clarkson_-_A_Moment_Like_This_Lyrics-3963667

18.04.2014..

Sertab Erener & Şanıser - Vur Yüreğim 00:58

Sertab Erener & Şanıser - Vur Yüreğim

22.08.2014..

 (El ve Yüz Çizgilerinin Anlamı) 2:53:02

(El ve Yüz Çizgilerinin Anlamı)

El ve yüz çizgilerinin anlamı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 45 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Çocuk Büyütme Rehberi - No Se Aceptan Devoluciones Türkçe Dublaj Film İzle 2:01:57

Çocuk Büyütme Rehberi - No Se Aceptan Devoluciones Türkçe Dublaj Film

Özet ve Detaylar Valentin, bir gün kapısında sahipsiz bir bebek bulur. Bebeğin annesinin izinden Meksika’dan Los Angeles yollarına düşer, kendisine ve yeni kızı Maggie’ye yeni bir yuva bulur. Valentin, ideallerdeki gibi ..

  • Film İzle tarafından
  • 8.715 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı 01:02

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı Almanya, IŞİD'le mücadele kapsamında İncirlik Üssü'nde konuşlandırılan Alman askeri birliğinin görev süresini 2017 sonuna kadar uzattı. IŞİD'le mücadelede Alma..

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri 01:26

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri Türk mühendislerinin yerli ve milli imkanlarla ürettikleri, sadece enerji kullanarak barutsuz mermi atabilen Sapan , sesin 10 katı hızda hedefe ulaşabilip ve dakikada ..

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu 04:48

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu ABD Başkanı seçilen Donald Trump'a benzerliği ile dikkat çeken Giresun'un Görele ilçesi Köprübaşı eski belde belediye başkanı Abdullah Topçu, belediye başkanlığı döneminde gö..

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi 01:22

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi Çin Ulusal Meteoroloji Merkezi, ülkenin kuzey bölgelerinde artan hava kirliliği nedeniyle sarı alarm verdi. Merkez, dışarıda maske takılmasını önerdi. Çin'in kuzey bölgeleri..

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi 02:13

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi Adana'da bir kadının haberi olmadan adına 3 ayrı hat açan GSM bayisinin yetkilisine 1 yıl 15 gün hapis cezası verildi ve 6 bin 210 lira tazminat ödemeye mahku..

Adobe Photoshop CS5-CS6 Başlangıç Eğitimi -2 13:06

Adobe Photoshop CS5-CS6 Başlangıç Eğitimi -2

Adobe Photoshop CS5-CS6 Başlangıç eğitimi -2 haydi seyredelim ve öğrenelim Published on Jan 22, 2014 Photoshop CS6 brings exciting and innovative new features which will appeal to all types of users, as well as a moder..

  • TRT OKUL tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uyuyan Güzel Çizgi Film Türkçe Masal 7 10:07

Uyuyan Güzel Çizgi Film Türkçe Masal 7

Uyuyan Güzel (Fransızca: La Belle au bois dormant, Almanca: Dornröschen) yüz yıllık uykuya dalan güzel bir prensesin bir öyküsünü anlatan klasik bir Avrupa masalıdır. 1697’de Fransız yazar Charles Perrault’un ve 1812’de..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.243 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması 06:35

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması

Anayasa müzakerelerini yürüten AK Partili Abdülhamit Gül ile MHP'li Mehmet Parsak teklif ile ilgili ortak açıklama yaptı. Abdulhamit Gül, Sayın Başbakanımızın imzası ile anayasa değişkilği önergemizi sunduk. Türkiye dem..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Kevin Costner - Son Üç Gün Türkçe Dublaj Film İzle 1:02:35

Kevin Costner - Son Üç Gün Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Detaylar Gizli servis ajanı Ethan Runner, şimdilerde eskiden olduğu kadar dinç ve sağlıklı değildir. Ciddi bir sağlık problemi yaşayan ve neredeyse ölümün eşiğinde olan; bu yüzden de uzaklaştığı kızıyla daha çok ..

  • Film İzle tarafından
  • 7.518 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu 01:20

İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu

İtalya’da Başkan Matteo Renzi’nin istifa etmesinden sonra, Cumhurbaşkanı Mattarella yeni hükümeti kurma görevini Paolo Gentiloni’ye verdi. Cumhurbaşkanı Mattarella ve Gentiloni arasında gerçekleşen 50 dakikalık görüşmen..

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti 00:55

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, kabinesini belirlemeye devam ediyor. Trump en kritik görevlerden biri olan Dışişleri Bakanlığı’na enerji devi Exxon Mobil’in CEO’su Rex Tillerson’ı seçtiğini duy..

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu 01:35

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu

Dünya bir defa daha insan kaçakçılığıyla mücadelede sınıfta kaldı. Birleşmiş Milletler Uyuşturucu Kaçakçılığı ve Suç Örgütleriyle Mücadele Örgütü (UNODC) tarafından yayımlanan son rapor bu küresel tehdidin gittikçe büyüd..

Fetö'cülerin Yurt Dışına Para Kaçırma Görüntüsü Ortaya Çıktı 01:29

Fetö'cülerin Yurt Dışına Para Kaçırma Görüntüsü Ortaya Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün finansal yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan 32 şüpheliden 26'sı tutuklanırken, örgütün 2014 yılında yurt dışına para kaçırma görüntüsü ortaya çıktı. İstanb..

Sahte Astronot Halil Kayıkçı'dan Sürekli Değişen Tarihler 01:09

Sahte Astronot Halil Kayıkçı'dan Sürekli Değişen Tarihler

Olayın en başından başlayacak olursan 2013 yılında Axe Deodorant markası bir çekiliş yaptı ve internet üzerinden başvuranlar arasından online oylama ile birkaç kişiyi seçti. Bu yarışma dünya çapında 170 civarı kişi Türki..

  • Cowboy tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fifth Harmony - BO (BOSS) 03:04

Fifth Harmony - BO (BOSS)

Fifth Harmony - BO (BOSS) 8 Tem 2014 tarihinde yayınlandı **(Fifth Harmony, 2012 yılındaki The X Factor yarışmasından ün kazanmış Amerikalı kız grubu. Grup beş kişiden oluşmakta; Camila Cabello, Lauren Jauregui, Ally Br..

  • Candy tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm Fragmanı (11 Ocak Çarşamba) 00:31

Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm Fragmanı (11 Ocak Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm Fragmanı (11 Ocak Çarşamba) Diriliş: Ertuğrul, yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın yazdığı, yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı, başrollerini Engin Altan Dü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı 01:03

ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı

Amerika Birleşik Devletleri’ne ait yüzlerce tank, kamyon ve diğer askeri malzeme Almanya’ya ulaştı. İçlerinde 87 Abrams M1A1 tank, 20 Paladin kundak motorlu obüs, 136 Bradley savaş aracı ve yüzlerce tekerlekli aracın bu..

Sherlock 4. Sezon 3. Bölüm Fragman 00:28

Sherlock 4. Sezon 3. Bölüm Fragman

Benedict Cumberbatch'ın muhteşem oyunculuğu ile günümüze uyarlanmış Sherlock Holmes'u izlediğimiz dizi ilk olarak 2010'da izleyici ile buluşmuştu. Alışılmış dizilerin aksine her sezonu sadece 3 bölümden oluşan dizinin en..

  • Tv Series tarafından
  • 6.861 görüntüleme
  • 8 yıl önce