#2017 yılına damga vuran yerli Şarkılar part 1 müzik dinle

Barış Manço - Lahburger 07:36

Barış Manço - Lahburger

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde Kaf dağının ardında uzak bir ülkede Kozu paylaşmak için iki düşman kabile Seçtiler iki civan sürdüler beni dare Biri aslan yürekli miyav kartal misali Biri ürkek bakışlı anka kuşu s..

Barış Manço Dört Kapı 05:01

Barış Manço Dört Kapı

Tuz ekmek hakkı bilerek Sofra kurmasan da olur Ilık bir tas çorba yeter Rızkım buymuş der içerim Kadir kıymet anlayana Sandık açmasan da olur Kırk yamalı hırka yeter İdris biçmiş der giyerim Bir çorbayla karnım doydu H..

Barış Manço - Söyle Zalim Sultan 04:02

Barış Manço - Söyle Zalim Sultan

Sıra sıra dağlardan erişilmez yaylalardan Kuş uçmaz kervan geçmez bilinmez binbir yoldan Gel dedinde gelmedim mi söyle gelmedim mi söyle gelmedim mi Aman hele hele sultan zalım zalım sultan söyle söyle Söyle gelmedim mi ..

Barış Manço - Süleyman 05:19

Barış Manço - Süleyman

Bizim köyden bir deli oğlan Yıllar önce gurbete gitti Süleyman Birde duyduk öğrendik ki Büyük şehirde büyük adam olmuş Süleyman Vur davulcu eline üşenme hoppa Çal zurnacı diline üşenme hoppa Birgün sıladan mektub..

Barış Manço - Çay Elinden Öteye (Rezil Dede) 03:33

Barış Manço - Çay Elinden Öteye (Rezil Dede)

Efendum Karadenizin içerli köylerinin birinde Güzel mi güzel bir kız varmış Gel zaman git zaman kızın aklına girmişler Beş dağ ötede zengin bir ocağın bir oğlu var demişler Kızı kandırıp apar topar gelin etmişler Gerdek ..

Barış Manço - Anlıyorsun Değil Mi 02:15

Barış Manço - Anlıyorsun Değil Mi

Hava ayaz mı ayaz ellerim ceplerimde Bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değil mi? Çalacak bir kapım yok mutluluğa hasretim Artık sokaklar benim görüyorsun değil mi? Zaman akmıyor sanki saatler durmuş bugün Sonsuz yal..

Barış Manço - Dut Ağacı 05:21

Barış Manço - Dut Ağacı

Bu sabah doğup büyüdüğüm mahallenin sokaklarında dolaştım Çocukluğumu tekrar yaşamak istedim bu sabah Ve bir an keşke bugün Hiç olmasaymış diye düşündüm keşke dün dün kalsaymış Şu sağdaki iki katlı ev Nezahat hanıml..

Barış Manço - Toki No Tabibito 04:14

Barış Manço - Toki No Tabibito

Atsui kaze ga mau Inishie no machi Motome au made shiranu furi Ahh, yuuwaku no Toki wa meguri furui kioku no koi ni Yurete ukabu omokage usure Ah-ah, wander in the dream For echo of your scream Yume no tabibito..

Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor 04:48

Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor

diyar diyar dolaştım ben yollara düştüm derdinden her çiçekte gördüm seni kara toprak ver yarimi yaza yaza bitti kalem bir gün elbet dolar çilem ben bu yola kurban olam kara toprak ver yarimi gönül ferman dinlem..

Barış Manço - Gamzedeyim Deva Bulmam 04:23

Barış Manço - Gamzedeyim Deva Bulmam

Hey heeeeeeeeeeeeeey! Heeeeeeeeeeeeeeeeeyyyy Heeeeeeey heeey hey! Gamzedeyim deva bulmam garibim bir yuva kurmam Gamzedeyim deva bulmam garibim bir yuva kurmam Kaderimdir hep çektiğim inlerim hiç reha bulmam Kaderim..

Müzeyyen Senar - Gamzedeyim Deva Bulmam 04:21

Müzeyyen Senar - Gamzedeyim Deva Bulmam

Hey heeeeeeeeeeeeeey! Heeeeeeeeeeeeeeeeeyyyy Heeeeeeey heeey hey! Gamzedeyim deva bulmam garibim bir yuva kurmam Gamzedeyim deva bulmam garibim bir yuva kurmam Kaderimdir hep çektiğim inlerim hiç reva bulmam Kaderim..

Müzeyyen senar - Sevmekten Kim Usanır 04:50

Müzeyyen senar - Sevmekten Kim Usanır

sevmekten kim usanır sevmeye doyum olmaz hangi gönül uslanır ah sevenle oyun olmaz sevmekten kim usanır tadına doyum olmaz hangi gönül uslanır sevenle oyun olmaz [x2] kaç kere yemin ettim kaç gönülede girdim sensiz yapa..

TNK - Aşkı Harcamanın 80 Yolu 03:50

TNK - Aşkı Harcamanın 80 Yolu

Ah bu şehrin her köşesinde bir ayrılık var Ağaçlara asılmış dilekler gibi aşklar Ne gel, ne git, ne gerçek, ne mit Ne var, ne yok, onda varsa bende yok Bir yakınlaş, bir uzaklaş, kovala sonra da kaç Gitgide aptallaş..

 İbrahim Sadri   Yağmur Sonrası 04:20

İbrahim Sadri Yağmur Sonrası

Yağmur sonrası karanlıkta bir şehir İçinde ben. Şarkılar çalıyor taksilerin teyibinden Giderken sen... Tüyleri ıslak kuşlar su içiyorlar çeşmelerden Kimsenin umrunda değiliz, Ne aşk Ne ben. Bir şey olmamış,bir ye..

  • Candy tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Kaya - Koçero 09:50

Ahmet Kaya - Koçero

(S.BAGCAN) Kocunmayın güzel beyler, hanımlar Alınıp ıncınmeyın Sılah sılah catmayın o guzel kaşlarınızı, İmdatlara saldırmayın Basmayın dugmelere, yureklerı hoplatmayın, guzel beyler hanınmlar.. Zor ve cetın bır agıttır ..

Geleceğin Elektrikli Kaykayı 03:22

Geleceğin Elektrikli Kaykayı

Geleceğin elektrikli kaykayı Onewheel+, Future Motion tarafından CES 2017'de tanıtıldı. Kendi kendini dengeleyebilen kaykay daha önce de CES 2017'de sergilenmişti. CES 2015'te de üretime hazır modeli tanıtılırken CES 201..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.484 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Kung Fu Yoga Film İzle 1:47:12

Kung Fu Yoga Film İzle

Filmin Konusu : Kung Fu Yoga filminin başrollerinde Jackie Chan ve Aamir Khan ikilisinin rol alacağı duyurulunca Jackie Chan ve Aamir Khan fanlarını büyük bir heyecan , merak ve ilgi uyandırdı. Çok sevilen iki süper yıld..

  • Tv Series tarafından
  • 24.161 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kingdom Come Deliverance Trailer Combat Featurette PS4 05:24

Kingdom Come Deliverance Trailer Combat Featurette PS4

Kingdom Come: Deliverance is now available on Pre-order via the PlayStation Store. Rated Mature: Blood and Gore, Intense Violence, Nudity, Strong Language, Strong Sexual Content, Use of Alcohol Published 2017 by Koch M..

  • BETA tarafından
  • 616 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehidin Kanı Yerde Kalmadı 05:38

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada jandarma komutanlığı ekipleri tarafından Hazro ilçesi Kırmataş köyü mülki sınırları içerisinde teşkil edilen Şok Yol Kontrol ve Arama Noktasında 16 Kasım 2017 Perşembe gü..

The Elder Scrolls V Skyrim VR Tutorial  PS VR 04:51

The Elder Scrolls V Skyrim VR Tutorial PS VR

Rated Mature: Blood and Gore, Intense Violence, Sexual Themes, Use of Alcohol. © 2017 Sony Interactive Entertainment Inc. All rights reserved ©The Elder Scrolls V: Skyrim® VR © 2011-2017 Bethesda Softworks LLC, a ZeniMa..

  • BETA tarafından
  • 501 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar 04:05

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar

Miss Universe, Miss Universe Organizasyonu tarafından işletilen yıllık uluslararası bir güzellik yarışmasıdır. Rakip yarışmaları Miss World ve Miss Earth ile birlikte bu yarışmacı, dünyadaki en önemli ve en beğenilen güz..

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Dublaj Hd İzle 2:32:03

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Dublaj Hd İzle

Serinin ilk filmi 1999 yılında izleyicilerle buluşmuş ve günümüze kadar gelmiş efsanevi bir filmin devamı 2017 yılında yayınlandı. Şimdiki orta yaşlı olupta star wars filminin serisinden izlememiş kişi yok diyebilirim. E..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Bu Şehir Arkandan Gelecek 5. Bölüm Fragmanı - atv 00:30

Bu Şehir Arkandan Gelecek 5. Bölüm Fragmanı - atv

Abone olun, hiçbir şeyi kaçırmayın! Yayın Tarihi: 1 şubat Çarşamba 2017 Yayın Saati: 20.00..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sonsuz Aşk - Murat Yıldırım Doktor Oldu- Kamera Arkasından Çok Özel  Görüntüler 01:30

Sonsuz Aşk - Murat Yıldırım Doktor Oldu- Kamera Arkasından Çok Özel G

24 Martta gösterime girecek olan Sonsuz aşk filminde, Murat Yıldırım'ın doktoru canlandırdığı bölümlerin çok özel kamera arkası görüntüleri...

  • ANKA tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Kırmızısı Filmi Galasına Ünlü Akını!Şıklık Yarışı! 03:34

İstanbul Kırmızısı Filmi Galasına Ünlü Akını!Şıklık Yarışı!

Geçtiğimiz günlerde sinema severlerle buluşan İstanbul Kırmızısı filmi galasına ünlüler akın etti.Birbirinden ünlü güzeller ise şıklık yarışındalardı...

  • ANKA tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adı Efsane 6. Bölüm - Efsane'nin Yıkıldığı An! 04:55

Adı Efsane 6. Bölüm - Efsane'nin Yıkıldığı An!

2017 yeni ve iddialı yapımları arasında olan Adı Efsane dizisinde Melis, yıllardır içinde biriktirdiği öfkeyi babası Tarık'ın yüzüne kusuyor. Baba kız arasında gergin dakikalar yaşanıyor.....

  • ANKA tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serenay Sarıkaya'nın Yeni Dizisi Fi Çi Pi 31 Mart'ta Başlıyor 01:28

Serenay Sarıkaya'nın Yeni Dizisi Fi Çi Pi 31 Mart'ta Başlıyor

2017 'nin yeni dizileri arasına Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Fi Çi Pİ dizisinin 31 mart tarihinde televizyondaki yerini alacak...

  • ANKA tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serenay Sarıkayadan Kerem Bürsin Açıklaması 03:59

Serenay Sarıkayadan Kerem Bürsin Açıklaması

Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisindeki Mehmet Günsur'la sevişme sahneleriyle ilgili, sevgilisiyle arasının açıldığı iddialarına açıklık getirdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.669 görüntüleme
  • 8 yıl önce