#2017nin en İyi trolü

Beyaz Saray Düştü White House Down Film İzle 2:11:32

Beyaz Saray Düştü White House Down Film İzle

John kızının gözüne iyi görünebilmek için gizli serviste çalışmak için başvuru yapar. Başkan James Sawyer'in korumalığını yapmak ister Fakat John beklediği olumlu yanıtı alamaz. Kızına bu durumu açıklamak oldukça zordur..

  • Tv Series tarafından
  • 9.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı 01:07

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı Yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan Suriyeli 62 mülteci arasına karışıp, kendilerini Suriyeli göçmen olarak gösteren FETÖ/PDY Terör Örgütün Hatay’daki üst düzey 3 yönetici..

500 Adet Kazı Kazan'ı Bi Anda Kazımak (Bir Balya) 04:51

500 Adet Kazı Kazan'ı Bi Anda Kazımak (Bir Balya)

Herkese selam, bu videoda 500 adet kazı kazan kazıdık ve sonucunu sizlerle paylaştık, iyi seyirler! adı altında paylaşan kardeşimiz çoğu insanımızın hislerine tercüman olmuş durumdadır. Güzel kardeşimizin o videosunu sey..

  • JET TV tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Dünyanın En Tatlı Uyku Arkadaşı 00:45

Dünyanın En Tatlı Uyku Arkadaşı

Dünya üzerinde en iyi dostların köpekler olduğuna hepimiz hemfikiriz artık. Peki en iyi dostların verdiği güven ile uyumak? Minik ve sevimli ikilinin uyku keyfini izliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zula Oynuyoruz M4A1 07:00

Zula Oynuyoruz M4A1

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli zula oynadım iyi seyirler dilerim bu gün m4a1 ile çok eğlenceli oynadım bence iyi seyirler...

Poker Gecesi Film İzle 1:45:02

Poker Gecesi Film İzle

Film Özeti Dedektifliğe yeni terfi eden polisimiz Stan Jeter, Indiana’da geleneksel hale gelmiş ritüeli yerine getirmek için işlerinde en iyi dedektiflerin oluşturduğu bir grupla poker oynamaya gider. Poker masasında esk..

  • Tv Series tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak 00:43

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak Acun Ilıcalı ve sevgilisi Şeyma Subaşı ile sürpriz bir görüşme gerçekleştiren Kerimcan Durmaz'la ilgili Survivor'da yarışacak iddiası gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz..

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu 01:00

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Meclisi üyeleri hakkında, Cumhurbaşkanına hakaret ten suç duyurusunda..

Zula Kapışıyoruz 28:57

Zula Kapışıyoruz

Zula Kapışıyoruz Ömer Ft Ömer . Herkese merahaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli zula çektik Ömer Kardeşimle Beraber iyi seyirler dilerim iyi seyirler. Kanalımıza abone olursanız çoklu oyunlar çoğalıcaktır...

Zula Faruk İle Kapışıyoruz Ben Kazandımmm 13:48

Zula Faruk İle Kapışıyoruz Ben Kazandımmm

Herkese merhaba ben ömer bugün faruk ile adaş adaş zula çektik iyi seyirler dilerim kanalımıza abone olmayı unutmayın iyi seyirler...

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Tarla Yaptık Hızlandırıldı ( Minecraft Hard Survival Bölüm 3 ) 15:53

Tarla Yaptık Hızlandırıldı ( Minecraft Hard Survival Bölüm 3 )

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli minecraft oynadık tarla yaptık iyi seyirler Kanalıma abone olmayı unutmayın iyi seyirler...

Kavun Bomba Oldu Patladı 07:49

Kavun Bomba Oldu Patladı

Kavunlarla Farklı 2 Deney İlginç Ve Bi O Kadarda Keyifli İyi Seyirler.... Abone Olmayı Unutmayalım Lütfen..

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

Bakan Soylu, 02:09

Bakan Soylu, "Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden?

Bakan Soylu, Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden? Bakan Soylu, Bağırıyorlar, çağırıyorlar. 370 dernek kapattık. Neden? Oralarda pinekleyecekler, teröre destek sağlayacaklar. Vurduk kilidi, gitti. Ha..

Survivor Adem Kılıççı  Bayram Mesajı 11:27

Survivor Adem Kılıççı Bayram Mesajı

Survivor 2017 2.si olan Adem Kılıççı - Hepinize iyi bayramlar diliyorum Kendinize iyi bakın..

  • ANKA tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elinde Bıçakla Polis Karakoluna Giren Adamı Sakinleştiren Polis 01:03

Elinde Bıçakla Polis Karakoluna Giren Adamı Sakinleştiren Polis

Bangkok'ta gözü dönen bir kişi polis karakoluna elinde bıçakla daldı. Bıçaklı adamı ise bir polis memuru rahat tavırlarla sakinleştirdi ve ona sarıldı. Anirut Malee isimli polis memuru yaptığı bu davranışla da insana bir..

  • JET TV tarafından
  • 1.434 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Babutsa -  Dayanamam 04:51

Babutsa - Dayanamam

Geceler sessiz sensiz kaldı bu gece Yıldızlar küskün ay suskun bu gece Şarkılar bir garip ağlıyorlar bu gece Zamansız gidişin hapsoldu yüreğime Geceler sessiz sensiz kaldı bu gece Yıldızlar küskün ay suskun bu gece ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yere Yapıştırılan 1 TL Şakası 09:04

Yere Yapıştırılan 1 TL Şakası

Evet arkadaşlar bu defa yere 1 tl yapıştırdık ve insanlar ne tepkiler veriyor onları gözlemledik. Bakalım kimler almaya çalışıyor kimler umursamıyor. Daha iyi videolar izlemek için kanalımıza abone olun. Videomuzu beğend..

  • HACI ABİİ tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun 01:12

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararl

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun Başbakan, AP Başkanı Schulz ile telefonda görüştü: Teröre destek verenlere bazı siyasi çevrelerce arka çıkılmasından büyük rahatsız..

Willy William  Ego  [Clip Official] 03:24

Willy William Ego [Clip Official]

Now available with english subtitle! Willy William Ego Sözleri Miror – Ayna Dis moi qui est le plus beau – En iyi kim söyle Quitte à devenir mégalo – Hatta megaloman haliye Viens donc chatouiller mon ego – Gel egomu g..

Annelerden İzin Alırken 00:38

Annelerden İzin Alırken

En eğlenceli instagram videoları: Bu defa konu izin almak sizde iyi bilirsiniz ki annelerden izin almak ne kadar çok zordur :) İyi seyirler..

  • JET TV tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli) 2:04:46

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli)

ŞARKI LİSTESİ: [00:00] • Ah Nerede - Film Müziği (Füsun Önal) [02:50] • Atla Gel Şaban - Şiki Şiki Baba (Durmuş Çiğdem) [08:50] • Banker Bilo - Köçekçe (Osman İşmen Orkestrası) [10:31] • Banker Bilo - Silifke'nin Yoğurd..

Hande Yener - Emrine Amade 03:39

Hande Yener - Emrine Amade

Hande Yener - Emrine Amade Şarkı Sözleri Hemen Hemen Her Gün Burdan Geçiyor Yüzünde Nur Var ışık Saçıyor Bu Nasıl iştir içim Eriyor Ağlatıyor Beni Ağlatıyor Yola Çıkıyorum Bazen Arada Belki Geçerken Derdi Merhaba Aslında..

  • Cowboy tarafından
  • 2.761 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muzlu Dondurma Yaptık 06:08

Muzlu Dondurma Yaptık

Hacıı Abi Kanalına Hoş Geldiniz Bu Videomuzda Muzlu Dondurma Yaptık. Tadı Çok Güzel Oldu Yapım Aşamasında Çok Eğlendik Umarım Sizde İzlerken Eğlenirsiniz. Daha iyi videolar izlemek için kanalımıza abone olun. Videomuzu b..