#2017nin en İyi trolü

Bal Kaymak Fragman #2 01:29

Bal Kaymak Fragman #2

Balkanların harika atmosferini kendine fon yapan Bal Kaymak, küçücük boyuna kocaman bir kalp sığdıran küçük kız çocuğu Bade'nin, dünyanın en iyi balını üreten aksi dedesi ve dünyanın en iyi kaymağını yapan küskün ninesi ..

2 Transfer Trabzonspor'un Çehresi Değiştirir 02:08

2 Transfer Trabzonspor'un Çehresi Değiştirir

Trabzonspor 15 günlük Macaristan kampını tamamlayarak, yurt dışı 2. etap çalışmaları öncesi iki günlük izin yapıyor. Teknik direktör Ersun Yanal, 28 antrenman yaptıkları ve 1 hazırlık maçı oynayadıkları Macaristan kamp..

  • OFSAYT tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tudor'dan Flaş Yanıt Sezon Başlamadan İstifa Mı Edeyim 03:05

Tudor'dan Flaş Yanıt Sezon Başlamadan İstifa Mı Edeyim

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanşında İsveç ekibi Östersunds'a karşı zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi. Igor Tudor, yarın oynanacak Östersunds müsabakası öncesi..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Timsah'a Transfer Müjdesi 4 oyuncu Alacağız 01:05

Timsah'a Transfer Müjdesi 4 oyuncu Alacağız

Bursaspor Başkanı Ali Ay, takımının Avusturya'nın Hall In Trol bölgesinde yaptığı yeni sezon hazırlıklarını takip ediyor. Avusturya'da ilk olarak teknik direktör Paul Le Guen'le birlikte 2 saat süren görüşme yaptığını s..

  • OFSAYT tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yolun Karşısına Geçmekte Zorlanan Engelli Vatandaşı Kucaklayarak Karşıya Geçiren Güzel İnsan 00:55

Yolun Karşısına Geçmekte Zorlanan Engelli Vatandaşı Kucaklayarak Karşı

İyi insanlar iyi ki varlar! Niğde'de yolun karşısına geçmekte zorlanan engelli bir vatandaşı fark eden güzel insan kucağına aldığı adamı yolun karşısına taşıdı. İşte o anlar.....

  • JET TV tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Meral Akşener'i 'Recep Tayyip Erdoğan' Sloganıyla Gönderdiler 00:48

Meral Akşener'i 'Recep Tayyip Erdoğan' Sloganıyla Gönderdiler

Nevşehir'de partisinin programın sonrasında konuşma yapan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, vatandaşlardan hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Akşener aracına bindiği sırada Nevşehirliler, Recep Tayyip Erdoğan..

Dersleri Kötü Olanların Anlayacağı 12 Şey 05:32

Dersleri Kötü Olanların Anlayacağı 12 Şey

Bu Hayat Okulu videosunda dersleri parlak olmayan öğrencilerin anlayacağı şeyler var. Öğretmenin sınıfa soru sormasını istemezsin, başka aileler için kötü örnek olarak gösterilirsin, iyi not aldığında sorgulanırsın, arka..

  • JET TV tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arabanın Yolcu Koltuğunda Göreceğiniz 12 Tip 03:43

Arabanın Yolcu Koltuğunda Göreceğiniz 12 Tip

Bu Hayat Okulu videosunda en iyi sürücülerin anlayacağı bir insan tipi var: Yan koltuğunuzda oturan kişi. Yolcu koltuğunda oturanlar araba kullanmanıza karışabilir, müzikle oynayabilir, dikkatinizi dağıtabilir, navigasyo..

  • JET TV tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Hazal Filiz Küçükköse: Sınırlarımı Zorlamayı Seviyorum 01:41

Hazal Filiz Küçükköse: Sınırlarımı Zorlamayı Seviyorum

Kara Sevda’nın finalinden sonra ara vermeden ‘Rüya’ dizisine başlayan Hazal Filiz Küçükköse Seçimlerim doğru tercihler yaptığımı gösteriyor. İşimi aşkla yapıyorum dedi Kara Sevda'daki Zeynep karakteriyle kariyerinde zi..

  • ANKA tarafından
  • 1.282 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İbrahim Sadri  Sevda Sokağı 04:59

İbrahim Sadri Sevda Sokağı

Sevda Sokağı Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum… Geceler hic bitmiyor, ben hic uyumuyorum.. Gecenin efkari iniyor perde perde.. Sevda`nin hayali vuruyor arada bir icime.. Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum..

  • Candy tarafından
  • 1.296 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uç Kartalım - Beşiktaş Marşı 02:55

Uç Kartalım - Beşiktaş Marşı

UÇ KARTALIM KARTAL'ım uç gökleree KARTAL'ım uç gökleree. Bayrağın en yükseklerde Bayrağın en yükseklerdee. İyi günde kötü günde İyi günde kötü günde. Bu taraftar hep seninlee Bu taraftar hep seninlee. UÇ KARTALIM Uç U..

  • OFSAYT tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Buluşmadan Sonra Kafayı Yiyen Kızlar ( Eylül Öztürk ) 01:00

İlk Buluşmadan Sonra Kafayı Yiyen Kızlar ( Eylül Öztürk )

Beyler buluşacağınız kızları iyi seçin abi sonrasında böyle olacaklarsa yandınız haberiniz olsun. İyi bir şey değil bu.....

  • JET TV tarafından
  • 1.372 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gizli İttifak Artık Saklanamıyor: CHP-HDP Kol Kola 00:35

Gizli İttifak Artık Saklanamıyor: CHP-HDP Kol Kola

İstanbul Pendik'te kaydedilen görüntülerde CHP, HDP, İYİ Parti ve Saadet Partisi el ele kol kola seçim çalışması yapıyor. CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi'nin oluşturduğu Millet İttifakında HDP'nin olmaması, seçmenin ürk..

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor 00:43

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor

Rus yetkili Vladimir Kojin, Rusya ve Türkiye'nin S-400 füze sistemlerinin sevkiyatına ilişkin kontratın hayata geçirilmeye başlayacağını bildirdi.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Askeri Teknik İşbirliği’nden soruml..

'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor 05:35

'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor

Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Kalın köyünde bin 500 dönüm araziye Ayçiçeği eken Ali Çetin 'Sivas'ın soğuk havasında yapamazsın' sözlerine aldırış etmeden yaptığı işten yılda yaklaşık 2 milyon lira gelir elde ediyo İl..

Fatmanur Öztekin Favori 5 Koyu Renk Rujum 09:14

Fatmanur Öztekin Favori 5 Koyu Renk Rujum

Herkese yeniden merhaba Bugün uygun fiyatlı 5 tane favori koyu renk rujumdan bahsedicem daha iyi görmeniz içinde tek tek dudagımda denedim umarım begenirsiniz iyi seyirlerr:)..

Fırınınız Hamur İşlerini Kurutuyorsa Ne Yapmalısınız 00:32

Fırınınız Hamur İşlerini Kurutuyorsa Ne Yapmalısınız

Hamur işlerinin başarısı her ne kadar yapan kişiye ve tarife bağlı olsa da çoğunlukla fırının rolü de yadsınamaz. Hamur ne kadar iyi yapılmış olursa olsun fırın iyi pişirmezse sonuç kötü olur. Fırından tıkır tıkır çıkan ..

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları 08:49

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nden (IKBY) General Şirvan Barzani, “Hiçbir komşumuzun ya da Irak ordusunun Kuzey Irak'a saldırı gerçekleştireceğini sanmıyoruz. Kendimizi savunmaya hazırız fakat bu duruma gelmeye gerek yok” ..

Ucuz Roman - Pulp Fiction Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:34:26

Ucuz Roman - Pulp Fiction Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Ödül avcısı Butch Coolidge şeytanla yaptığı bir anlaşmada ödemeyi durdurmaya karar verir. Honey Bunny ve Pumpkin, hayatlarına biraz hareket katmak isteyen genç ve birbirlerine aşık bir çift soyguncudur. Bu arada iki işi ..

Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar  Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası 01:27

Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası

BOLU'da ilişki yaşadığı kadının 13 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan evli öğretmen İsmail S., 14 yıl 4 ay, 22 yaşındaki Emre G. ise 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Öğret..

Trump,Obama Döneminde İmzalanan 'İran'la Nükleer Anlaşma'yı Bozmaya Hazırlanıyor 01:24

Trump,Obama Döneminde İmzalanan 'İran'la Nükleer Anlaşma'yı Bozmaya Ha

ABD Başkanı Donald Trump'ın, ABD eski Başkanı Barack Obama döneminde İran'la 2015 yılında imzalanan nükleer anlaşmayı iptal etmeye hazırlandığı ileri sürüldü. ''ÜLKE ÇIKARLARINA UYGUN DEĞİL'' Amerikan medyasında çıkan ..

Keskin Nişancı - Sniper Ultimate Kill Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:17

Keskin Nişancı - Sniper Ultimate Kill Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İz

2017 yapımı ve imdb üzerinde 6 puana sahip aksiyon ve gerilim yüklü bir film isminden de anlaşılacağı gibi keskin nişancı ve uyuşturucu baronları arasında geçen anları konu almaktadır. Kolombiyalı uyuşturucu satıcısı ve ..

Bundan Sonra Da Ayrılmayacağız 00:54

Bundan Sonra Da Ayrılmayacağız

'Arkadaşımın Aşkısın' Abdurrahman Palay'dan dinlediğimiz sözlerle başlıyor Bu, çocuklukları beraber geçmiş üç candan arkadaşın hikâyesidir. Zengin bir ailenin çocuğu olan Orhan, bir dediği iki edilmeden büyüyordu. Babas..

Çağla 3 Detoks Suyu Tarifim 04:56

Çağla 3 Detoks Suyu Tarifim

Günaydın, tünaydın, iyi detokslar :) Suyuma ne katıyorum? Bugün sizin için üç ayrı tarif hazırlayacağım. Birincisi cilt güzelliği için, İkincisi metabolizma hızlandırmak için, Üçüncüsü de Yağ yakımını hızlandırmak i..

Trump Sinirlerine Hakim Olamadı 00:13

Trump Sinirlerine Hakim Olamadı

G20 zirvesine katılan ABD Başkanı Donald Trump, sinirlerine hakim olamadı. Cumhuriyetçi lider, resmi tercümeye öfkelenerek Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri'nin sözlerini dinlediği yerde işitme cihazını yere attı. T..

Aşk Derler Bunun Adına 00:38

Aşk Derler Bunun Adına

'Arkadaşımın Aşkısın' Abdurrahman Palay'dan dinlediğimiz sözlerle başlıyor Bu, çocuklukları beraber geçmiş üç candan arkadaşın hikâyesidir. Zengin bir ailenin çocuğu olan Orhan, bir dediği iki edilmeden büyüyordu. Babas..

Arkadaşımın Aşkısın 01:01

Arkadaşımın Aşkısın

'Arkadaşımın Aşkısın' Abdurrahman Palay'dan dinlediğimiz sözlerle başlıyor Bu, çocuklukları beraber geçmiş üç candan arkadaşın hikâyesidir. Zengin bir ailenin çocuğu olan Orhan, bir dediği iki edilmeden büyüyordu. Babas..

Anadolu Efes'ten Tatsız Başlangıç Açılışı Real Madrid Yaptı 03:06

Anadolu Efes'ten Tatsız Başlangıç Açılışı Real Madrid Yaptı

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin ilk hafta karşılaşmasında Anadolu Efes, konuk ettiği İspanyol temsilcisi Real Madrid'e 88-74 mağlup oldu. Karşılıklı basketlerle başlayan maçta Anadolu Efes, McCollum, Ledo ve Dunston'ın ka..

Deli Amy'nin Çıldırmaları ve Gordon Ramsay ve Müşterilerin Zor anları 03:32

Deli Amy'nin Çıldırmaları ve Gordon Ramsay ve Müşterilerin Zor anları

Şef Ramsay Amy Baking House a konuk olur.Restaurantın sahibi Amy ve Samy müşterileriyle araları iyi değildir.Sürekli küfür edip bağırıp çağırırlar.Gordon Ramsay reyiz ise bunlara yardım edemeyeceğini düşünür ve iyi şansl..

  • JET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beni Birazcık Sevsen Dünyayı Görmezdi Gözün 01:00

Beni Birazcık Sevsen Dünyayı Görmezdi Gözün

'Arkadaşımın Aşkısın' Abdurrahman Palay'dan dinlediğimiz sözlerle başlıyor Bu, çocuklukları beraber geçmiş üç candan arkadaşın hikâyesidir. Zengin bir ailenin çocuğu olan Orhan, bir dediği iki edilmeden büyüyordu. Babas..