#2018in en berbat sürücüleri

Hayatımdaki En Kötü Takım Zula 13:55

Hayatımdaki En Kötü Takım Zula

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli Zula oynadım iyi seyirler. Berbat takım..

Müslüm Gürses - İşte Gidiyorum Çeşmi Siyahım 03:32

Müslüm Gürses - İşte Gidiyorum Çeşmi Siyahım

İşte gidiyorum çeşm-i siyahım Önümüze dağlar sıralansa da Sermayem derdimdir servetim ahım Karardıkça bahtım karalansa da Haydi dolaşalım yüce dağlarda Dost beni bıraktı ah ile zarda Ötmek istiyorum viran bağlarda ..

Bisiklet Çeken Köpek 00:19

Bisiklet Çeken Köpek

Köpeğiyle birlikte bisiklet süren adam olacaklardan habersiz hayatını yaşıyordu ama sonra ne olduysa köpek hızını alamadı ve bisikletle beraber yere tosladı evet açıklamam biraz berbat olabilir siz izleyin anlarsınız ...

  • JET TV tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Spoiler Nedir 02:32

Spoiler Nedir

Spoiler, berbat eden, bozguncu, çapulcu anlamına geliyor. Kitap, oyun, filim gibi içeriklerin detaylarının verilmesi ile sürprizleri kaçırtacak detaylar, ipuçları işte. Spoiler vermeden duramayanlar var arkadaş! Ama bir ..

Bir İşin Nasıl Yapılmaması Gerektiğini Gösteren 10 Kişi 04:20

Bir İşin Nasıl Yapılmaması Gerektiğini Gösteren 10 Kişi

Kamera karşısına geçerek kendi deneyimlerini insanlara aktarmak isterken işi berbat eden insanlar. Siz siz olun sakın bunları yapmayın!..

  • JET TV tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Damat Takımı - Fragman 02:00

Damat Takımı - Fragman

Yiğit, Ömer, Serdar, Onat ve Can liseden beri hiç ayrılmamış beş arkadaştır. Yaşları büyüse de kendileri çocuk kalmıştır fakat Yiğit’in evlenme kararı ile grup gençliğin bittiğini farkına varır. Hem geçmişe hem de Yiğit'..

Distopya Nedir 02:50

Distopya Nedir

Distopya nedir? Pesimist bir gözle, her şeyin olabildiğince berbat olduğu hayali yer, anti-ütopya. Kapkaranlık bir gelecek. Kulisin ampulü mü patlamış? Ne alaka şimdi ya? Ha karanlık deyince şey ettin... Tamam, bir ara ..

İsmail YK - Bas Gaza 04:07

İsmail YK - Bas Gaza

İsmail YK - Bas Gaza (Official Video) dinle Sıfır kilometre yeni bir araba alırım Mahallede kızlara ben havamı atarım Sağ çek sol çek bir caka atarım Gözlügümü takar birden gaza basarım HmM ver anam ben anasını sat..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.565 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon 2. Tanıtım Fragmanı 01:06

Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon 2. Tanıtım Fragmanı

Daha fazla her zaman daha iyi değildir. Hatta bazen çok daha kötüdür. 30 Mart'ta daha fazla kötü kahramana, daha fazla entrikaya, daha fazla tehlikeye, daha fazla öksüze ve daha fazla kundaklamaya hazır olun. Bu sezon ge..

Everything Sucks Teaser 00:29

Everything Sucks Teaser

Lütfen üzerime gelmesine izin verme. Lütfen üzerime gelmesine izin verme. Lütfen bana düşmesine izin verilsin mi? Her şey berbat! 16 Şubat'da sadece Netflix'te başlıyor...

Genç Kadın Çekici Çağırdığına Pişman Oldu  Dünyanın En Yeteneksiz Çalışanları 04:05

Genç Kadın Çekici Çağırdığına Pişman Oldu Dünyanın En Yeteneksiz Çalı

Çalışma hayatında işini iyi yapanlar kadar, sakarlıklarıyla her şeyi berbat edenler de var. Bu videoda sizi güldürecek bu efsane elemanları derledik...

  • JET TV tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

2019 izlenmesi gereken filmler Liste 10 10:45

2019 izlenmesi gereken filmler Liste 10

Sinema filmi çekmek, özellikle de çok pahalı sahneleri, iyi oyuncuları ve üst düzey sahne malzemelerini içeriyorsa, uzun bir süreç gerektirir. Sizlere en iyi full hd 1080p Türkçe dublaj film izleme ayrıcalıklarını ve fil..

Lüks Yata Yakışmayan Atlama 00:13

Lüks Yata Yakışmayan Atlama

Lüks yatı ile tatile çıkan kadın demir atıp sıra denize atlamaya gelince berbat bir atlayış gerçekleştirmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Köpeğini kurtarırken canından olacaktı! 01:38

Köpeğini kurtarırken canından olacaktı!

YARDIM EDERKEN HERŞEYİ BERBAT ETTİ...

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 04:14

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Anıl Piyancı] Kafa10 numara, numara, gel Bizimle takıla takıla sen Cebinde para-mara biter, yavaş ol Kurala-murala ben gelemem Orada dur ama. der Yaka..

Tuğçe Kandemir - Çeşm-i Siyahım 04:14

Tuğçe Kandemir - Çeşm-i Siyahım

AŞIK MAHZUNİ ŞERİF'E SEVGİ VE SAYGI İLE... ÇEŞMİ SİYAHIM İşte gidiyorum çeşm-i siyahım Önümüze dağlar sıralansa da Sermayem derdimdir servetim ahım Karardıkça bahtım karalansa da Haydi dolaşalım yüce dağlarda Dost beni..