#220 kiloluk dev orkinos balığı

Rüzgar Türbününün  Montajı 02:37

Rüzgar Türbününün Montajı

1 tanecik rüzgar türbününün montajının nasıl yapıldıgına bakalım..

Türklerden, Ermenilere Görülmemiş Tarihi Ayar 02:26

Türklerden, Ermenilere Görülmemiş Tarihi Ayar

Türklerden, Ermenilere Görülmemiş Tarihi Ayar Los Angeles'ta sayıca Türklerden oldukça fazla olan Ermeniler her türlü taşkınlığı yaptı. Polis iki grubun arasında güçlükle durabildi. Türk bayraklarını yaktılar, ayaklar a..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Filin Gazabına Uğrayan Kadın 00:11

Filin Gazabına Uğrayan Kadın

Tayland’ta bir kadın turist, tutkunun olduğu fillerin yanına giderek dev hayvanı sevmeye başladı. Filin hortumunu okşayan kadın, aldığı boynuz darbesiyle hava uçup yere böyle düştü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de 02:56

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı güçlerin Türkiye’nin kalıcı istikrara kavuşmasını istediği için terör örgütlerini himaye ettiğini ifade ederek, İsteseniz de..

Herkes Süper Ay'ı Görmek İçin 14 Kasım Pazartesi Gününü Bekliyor 01:02

Herkes Süper Ay'ı Görmek İçin 14 Kasım Pazartesi Gününü Bekliyor

Herkes Süper Ay'ı Görmek İçin 14 Kasım Pazartesi Gününü Bekliyor Süper Ay Dünya'nın uydusu Ay'ın gezegenimize en yakın konuma geldiği anda meydana gelecek. Sıra dışı bir görüntüye sahne olacak Süper Ay'ı gözlemlemek içi..

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler 01:43

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler Çin'de bir kozmetik firmasının, gençlik iksiri ve serumu yapımında kullanılan deri ve mide sıvısı için günde bin eşeği katlettiği ortaya çıktı. Çin'de faaliyet..

1962'den 2017'ye Video Oyunlarındaki Grafiklerin Değişimi 11:00

1962'den 2017'ye Video Oyunlarındaki Grafiklerin Değişimi

1960'lı 70'li yılların efsane oyunların günümüzün müthiş grafikli oyunlarına kadar dev karşılaştırma. 80'li yıllarda renklenmeye başlayan oyunların tarihsel evrimini görünce çok şaşıracaksınız!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tekne Gezisine Çıkan Aileye Kambur Balinanın Sürprizi 01:17

Tekne Gezisine Çıkan Aileye Kambur Balinanın Sürprizi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Atlas Okyanusu sahilindeki eyaleti virigina'da tekne ile gezintiye çıkan aileye dev bir sıçrayışla sürpriz yapan kambur balinanın kameraya yansıyan görüntüleri sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.407 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
44 Yıl Sonra Hapisten Çıkan Adamın Şaşkınlığı 06:16

44 Yıl Sonra Hapisten Çıkan Adamın Şaşkınlığı

44 yıl boyunca hapishanede olan Otis Johnson, 2015 yılında hapishaneden çıkıp, New York sokaklarında yürüdüğünde adeta şoke oldu. 1970’lerde 25 yaşında polis öldürme suçundan hapse atılan Otis Johnson, 44 yıl sonra New ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Köpek Balığını Kovalayan Cesur Köpek 01:41

Köpek Balığını Kovalayan Cesur Köpek

Kıyıya yaklaşan dev köpek balığına saldıran köpek cesaretiyle izleyenleri şaşkına çevirdi. Kameraya yansıyan ilginç görüntüleri hep birlikte izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Dünyanın en uzun ineği , 2metre boyunda 02:32

Dünyanın en uzun ineği , 2metre boyunda

Sevimli İneğimiz Danniel sizlerle. Danniel’nin sahipleri (Ken farley ) bize gururla Dünyanın en uzun ineğini gösterdiler. Dev sığır Danniel , Dünyanın en uzun ineğidir. Danniel 204cm boyunda, 1045kg ağırlığındadır. Ayrıc..

  • Cowboy tarafından
  • 1.312 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu 00:32

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu Gaziantep'te yaklaşık 300 polisin katıldığı dev bir terör operasyonu düzenlendi. Zırhlı araçların da destek verdiği eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı..

Burun dansi - krali̇yet operasindan 03:30

Burun dansi - krali̇yet operasindan

Shostakovich'in Burun (Kraliyet Operası) filminden çıkan dev tap-dancing burunları, Shostakovich, opera başlangıcında The Nose yazmaya başladığında sadece 20 yaşındaydı. Gogol'un küçücük bir hikayesine döndü: absürd bi..

  • Cowboy tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barcelona - Real Madrid: 1-1 (ÖZET) 03:56

Barcelona - Real Madrid: 1-1 (ÖZET)

El Clasico'da Real Madrid, kaptanıyla son dakikada geri döndü ve 1-1'le Camp Nou'dan istediğini alarak dönen takım oldu. Camp Nou'daki karşılaşma iki taraf için de gergin başladı. İlk 15 dakikada Real Madrid daha etkil..

Mısır′da 2. Ramses′in Heykeli Bulundu 01:16

Mısır′da 2. Ramses′in Heykeli Bulundu

Alman ve Mısırlı arkeologlar Kahire’nin Matariye semtinde 2. Ramses’e ait olduğu düşünülen dev heykel buldu. Heliopolis yani Matariye’de eski inanca göre Güneş Tanrısı yaşıyordu...

  • Umut Tv tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Priscilla Chan - bold couple 03:43

Priscilla Chan - bold couple

106 Embed MORE ON GENIUS Dev Hynes & Starchild Debut VeilHymn Project With New Track “Hymn” Add a comment..

Cinli Köy Sel Baskını Dede Çıktı 16:11

Cinli Köy Sel Baskını Dede Çıktı

MERHABALAR! BU VİDEO BIR KÖYDEKI DEV EVRAN YILANINI ALLAH U TEÂLA DERIN SULARDA BOĞARAK KÖY HALKININ CANINI BU DEVDEN KURTARIYOR. AMA EVLERI SU ALTINDA KALAN KÖYLÜ BURDA KALMAYA NİYETLİ DEĞİLDİ BURAYA CİNLÎ TABIRINI KUL..

  • ZULMA tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davetsiz Misafir _ Ağrı 1:04:46

Davetsiz Misafir _ Ağrı

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Ağrı’yı ekrana getiriyor. Ağrı gezisine Doğu Beyazıt ilçesiyle başlayan Davetsiz Misafir, ilk olarak Doğu Beyazıt’a has sarımsaklı yoğ..

Maceracı _ Aydın HD 59:12

Maceracı _ Aydın HD

İzleyenleri macera dolu bir yolculuğa çıkaran Murat Yeni, yine kahkaha ve keyif dolu bir sohbetle yeni bir şehrin lezzet duraklarını keşfetmeye devam ediyor. İzleyenleri bu hafta kültürün, tarihin ve doğanın buluşma nok..

Maceracı _ Afyon HD 1:07:57

Maceracı _ Afyon HD

Bu hafta da yerinizden hiç kalkmadan Anadolu’nun çok özel duraklarına uğramayı, şahane sohbetlere eşlik etmeyi ve en orijinal tatları yerinde tanımayı ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise Maceracı Afyon gezisini kaçırm..

Maceracı _ Ağrı 1:11:50

Maceracı _ Ağrı

Maceracı Doğu’nun Efsanelerle Dolu Kenti Ağrı’da Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, kentleşmenin örnek yüzü, doğanın kültürle buluştuğu Ağrı’dan çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Murat Yeni..

Piknik Yapan Gençlerin Üzerine Ağaç Devrildi: En az 18 ölü 00:33

Piknik Yapan Gençlerin Üzerine Ağaç Devrildi: En az 18 ölü

Batı Afrika ülkesi Gana'da meşhur Kintampo Şelalesi'ne giden gençlerin üzerine dev bir ağacın devrilmesi sonucu en az 18 kişi yaşamını yitirdi, 22 kişi de yaralandı. Yetkililer, kurbanlardan bazılarının düşen ağaçtan d..

Neslihan Atagül Ve Fahriye Evcen'in Yaprak Dökümü Dizisindeki Halleri! 01:33

Neslihan Atagül Ve Fahriye Evcen'in Yaprak Dökümü Dizisindeki Halleri!

Son günlerde birbirleriyle kıyaslanan güzel oyuncular, yıllar önce dev bir yapıtta birlikte rol almışlardı.İşte o diziden kareler sizlerle...

  • ANKA tarafından
  • 4.751 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pitonla Selfie Çektirmek İsteyen Adamın Hazin Sonu 00:55

Pitonla Selfie Çektirmek İsteyen Adamın Hazin Sonu

Görüntüler Hindistan’dan. Yakalanan pitonla fotoğraf çektirmek isteyen şahıs, dev yılanın saldırısına uğruyor.Büyük panik yaşayan adam hızla uzaklaşırken ilginç anlar amatör kameraya yansıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.520 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yetkin Dikinciler Kimdir? 06:22

Yetkin Dikinciler Kimdir?

Yetkin Dikinciler Biyografisi. Babam ve Oğlum filmindeki rolüyle tanındı. Biket İlhan'ın yönettiği Mavi Gözlü Dev adlı filmde Nazım Hikmet Ran'ı canlandırdı. Yetkin Dikinciler, 15 Ağustos 1969 tarihinde İstanbul'da ailes..

Fikret Orman_ 'Tüm Spor Kamuoyundan Özür Diliyorum 04:09

Fikret Orman_ 'Tüm Spor Kamuoyundan Özür Diliyorum

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe ile oynanan kupa derbisinde yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu belirtti. Fikret Orman, Bizim kendi adımıza yaptığımız bir hata varsa tüm spor kamuoyundan özür diliyorum ..