#2200 aile

Stres İçin Hangi Aşamada Profesyonel Desteğe Başvurmak Gerekir 00:49

Stres İçin Hangi Aşamada Profesyonel Desteğe Başvurmak Gerekir

Stres için kişi ne zaman profesyonel desteğe başvuracağını kendi belirleyebilir. Kişi iş yapamaz hale geldiğinde, aile ilişkileri bozulduğunda, bu stresle tek başına başa çıkamaz hale geldiğinde profesyonel destek ihtiya..

  • NABIZ tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kan Deli Kadir 1977 Türk Filmi İzle 1:17:43

Kan Deli Kadir 1977 Türk Filmi İzle

Konusu: Acımasız şartlar altında geçen çocukluğunun ardından ünlü bir tetikçi olan Kadir bir mafya hesaplaşmasının ortasında kalır. Yoksulluk çaresizlik neticesinde küçük yaşlarda suça bulaşmak zorunda kalan bir insanın ..

Ailecek Şaşkınız Fragman 03:25

Ailecek Şaşkınız Fragman

Beyazperdenin en sevilen isimlerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yeni filmi Ailecek Şaşkınız 2 Mart 2018’de TR 40 33 Productions yapımcılığında vizyona girecek. Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, Gökhan Tiryaki’nin g..

İstanbullu Gelin 31. Bölüm Fragmanı 00:59

İstanbullu Gelin 31. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Siccin 4 - 2017 Türk Filmi İzle 1:27:40

Siccin 4 - 2017 Türk Filmi İzle

Konusu : Yılmaz Ailesi geçmişte oldukça zengin bir ailedir ancak bu durum zamanla değişir. Aile, yaşadıkları maddi sorunlar nedeniyle babaanne Saadet'in yanına taşınmak zorunda kalır. Fakat Saadet bu evde sandıkları gibi..

İstanbullu Gelin 31. Bölüm 2. Fragmanı 00:56

İstanbullu Gelin 31. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

It (O) Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:14:42

It (O) Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Masa Terbiyesi Alan Sevimli Kedi 00:18

Masa Terbiyesi Alan Sevimli Kedi

Aile bireyleri ile birlikte masada yemek yiyen sevimli ve asil kediyi izliyoruz efendim. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ziyaretçiler Gece Avı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:09

Ziyaretçiler Gece Avı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bir aile, bir grup akrabayla birlikte kalacakları mobil ev alanına geldiklerinde şaşkınlığa uğrarlar. Bu ıssız yerleşim alanında kimse yoktur ve herkes gizemli bir şekilde götürülmüş gibidir. Bilmedikleri şey ise karanlı..

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı 01:00

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı yayında! Havuç dönüyor; tüm aile bir araya geliyor! Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar 20.00'de Kanal D'de! Haluk ile Meltem, Tutku'dan tamamen kurtulmaya çalışırlar. İkili ilişk..

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Kimler Bunama Riski Taşıyor 07:51

Kimler Bunama Riski Taşıyor

Prof. Dr. Işın Baral Kulaksızoğlu: Aile öyküsünde bunama olanlar riski grubundadır...

  • NABIZ tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Denge Kurallarıyla Motora Tüm Aileyi Sığdırmak 00:55

Denge Kurallarıyla Motora Tüm Aileyi Sığdırmak

Tüm aileyi bir motora sığdırabilir misiniz? Bu bir sına sorusu olsa zorlanırdınız öyle değil mi? Sadece birbirine orantılı bir aile iş tamam. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Kaya Çocuklarla Top Oynadı 00:46

Bakan Kaya Çocuklarla Top Oynadı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Adana'daki sevgi evlerinde kalan çocuklarla futbol oynadı. Bir dizi toplantı ve ziyaret için kente gelen Bakan Kaya, 'sevgi evleri' diye anılan Adana Çocuk Evleri..

  • JET TV tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gırgır Ali 1982 Türk Filmi İzle 1:19:14

Gırgır Ali 1982 Türk Filmi İzle

Konusu: 1980 li yıllarda komedi üstüne komedi filmi çeken Cüneyt Arkın'dan çok güzel bir film,hayatı gırgırına alan bir adamın hikayesi..Gırgır Ali derler ona önce öper sonra döver İsmiyle nam salmış bir adam..film komed..

Hatice Şendil Ve Eşi Burak Sağyaşar'dan Oğullarına Sansür 03:46

Hatice Şendil Ve Eşi Burak Sağyaşar'dan Oğullarına Sansür

Ünlü oyuncu Hatice Şendil Sağyaşar ve eşi Burak Sağyaşar önceki akşam yakın dostları ile aile yemeği ve yeni yıl hediyeleri için Rumelihisarı'nda buluştu. Çıkışta, kucağında oğlu Can ile görüntülenen Hatice Şendil, Hava..

  • BETA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hülya Avşar’dan Kızı Zehra'ya Gez Kızım Annen De Çok Gezdi 09:51

Hülya Avşar’dan Kızı Zehra'ya Gez Kızım Annen De Çok Gezdi

Önceki gün aile yemeğine katılan ünlü sanatçı Hülya Avşar geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalara açıklık getirdi. Tarkan’ın yılbaşında alacağı ücretten, kızı Zehra Çilingiroğlu’na kadar birçok konu hakkında açıklamalar..

  • BETA tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Evlenmekten Korkarız 03:44

Neden Evlenmekten Korkarız

Yaz geliyor. Yine sosyal medya gelinlikli profil fotosuna doyacak. Bu bile başlı başına evlenmekten korkma nedeni ama gelin biz diğer nedenlerine bakalım. Korku nedeni 1: “acaba özgürlüğüm kısıtlanacak mi?” Evliliği matr..

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz 04:03

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz

Şimdiye kadar yaklaşık 110 milyar insan dünyaya gelmiş. Güncel dünya nüfusu ise yaklaşık 7,5 milyar civarında. Ve her geçen saniye dünya nüfusu yaklaşık 2 ila 6 kişi artıyor. 'E benim bu gelişime bi katkım olmasın mı?'..

Demet Akalın Artık Polemiklerin İçinde Olmak İstemiyorum 02:56

Demet Akalın Artık Polemiklerin İçinde Olmak İstemiyorum

Demet Akalın, yeni yılı Kalamış’ta bulunan Wyndham Grand otelde karşıladı. Sahne öncesi, eşi Okan Kurt ve kızı Hira’yla birlikte kameraların karşısına geçen Akalın, “Artık polemiklerin içinde olmak istemiyorum.” sözleriy..

  • BETA tarafından
  • 500 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbullu Gelin 32. Bölüm Fragmanı 00:52

İstanbullu Gelin 32. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Gelinler Göz Yaşlarını Tutamıyor 02:58

Gelinler Göz Yaşlarını Tutamıyor

Gelin Evi'nin 497. Bölümünde; 6 aylık evli, 23 yaşında, Makbule Çetin’in evine konuk olundu. Makbule Hanım'ın gelin çıkma görüntülerini izleyen gelinler, aile evinden ayrıldıkları günü hatırlayınca gözyaşlarını tutamıyo..

  • BETA tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Poyraz Karayel 42. Bölüm Sevinç Ve Hüzün Bir Arada Yaşandı 05:58

Poyraz Karayel 42. Bölüm Sevinç Ve Hüzün Bir Arada Yaşandı

Poyraz’ın sürpriz evlenme teklifini Ayşegül kabul ediyor. Bahri Baba'nın onayını almak ve bebek konusunu söylemek için tüm aile Bahri Baba'nın evinde toplanıyorlar. Fakat Poyraz ve Ayşegül'ün evlilik ve bebek haberinden ..

Patron Bebek İşe Devam Fragman 01:25

Patron Bebek İşe Devam Fragman

The Boss Baby: Back in Business Official Trailer Yayınlandı. Filmi Dizi Haline Getirip Yayınlamak İsteyen Netflix Bütün Çekimleri Ve Ayarları Bitti 6 Nisanda Patron Bebek Seri Halinde Yayınlanacak. Boss Baby iş hayatına ..

Annesi Şarkı Söyleyince Gülen Babası Söyleyince Ağlayan Bebek 01:08

Annesi Şarkı Söyleyince Gülen Babası Söyleyince Ağlayan Bebek

İngiltere'nin chelsea semtinde yaşayan bir aile görüntüsü izleyenlerin beğenisini kazanmış. 3 aylık Emma babası şarkı söylediğinde ağlıyor annesi söylediği zaman gülücükler saçıyormuş...

  • JET TV tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öldürme Arzusu Orijinal Fragmanı 02:28

Öldürme Arzusu Orijinal Fragmanı

Başarılı bir travma cerrah olan Paul Kersey, hayatını ölüm döşeğindeki, vurulmuş, bıçaklanmış insanlarla uğraşarak geçirmektedir. Stresli işinden sıyrıldığında ise sevgi dolu bir aile babasıdır. Kızı ve eşiyle mutlu bir ..

Gurbetçi Şaban 1985 Türk Filmi İzle 1:26:48

Gurbetçi Şaban 1985 Türk Filmi İzle

Konusu: Şaban, saf görünümlü bir köylüdür. Ancak kurnazlık yapmaktan geri durmaz. İş bulmak için Almanya'ya çalışma izni olmadan giden Şaban, yolda tanıştığı Bahar adlı bir kıza aşık olur ve aynı farbikada çalışmaya başl..

The Strangers Prey at Night Fragmanı 02:02

The Strangers Prey at Night Fragmanı

The Strangers Prey at Night Fragmanı Yayınlandı. Bir aile, bir grup akrabayla birlikte kalacakları mobil ev alanına geldiklerinde şaşkınlığa uğrarlar. Bu ıssız yerleşim alanında kimse yoktur ve herkes gizemli bir şekil..

Güllü Geliyor Güllü 1973 Türk Filmi İzle 1:25:23

Güllü Geliyor Güllü 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Karadenizli iki aile olan Fındıkoğulları ile Kumcular arasında yıllardır süren bir kan davası vardır. Olayların başlangıcındaki isim küçük Ali yıllar önce İstanbul’a kaçırılıp, adı değiştirilmiştir. Fındıkoğull..

İstanbullu Gelin 32. Bölüm 2. Fragmanı 00:57

İstanbullu Gelin 32. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..