#2200 aile

Ailecek Şaşkınız - Kamera Arkası 14:51

Ailecek Şaşkınız - Kamera Arkası

Beyazperdenin en sevilen isimlerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yeni filmi Ailecek Şaşkınız 2 Mart'ta TR 40 33 Productions yapımcılığında vizyona girdi. Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, Gökhan Tiryaki’nin görüntü ..

  • JET TV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karısına Tokat Atadan Adama Sopalı Ceza 01:43

Karısına Tokat Atadan Adama Sopalı Ceza

Peru'da karısına tokat atan kocaya aile meclisinin verdiği sopalı ceza kameraya böyle yansımış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Santa Clarita Diet 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Santa Clarita Diet 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Kusursuz aile yoktur. Santa Clarita Diet, 23 Mart'ta Netflix'e geri dönüyor...

Kulaklarından Girip Gözlerinden Karınca Çıkan Kız 00:27

Kulaklarından Girip Gözlerinden Karınca Çıkan Kız

Hindistan'da gözlerinden karınca çıkan kızlarını hastaneye götüren aile, karıncaların kulaktan girdiğini öğrenince şaşkına döndü..

  • JET TV tarafından
  • 1.474 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Açlıktan Ölüp Mumyalaşan Hayvanlar 05:00

Açlıktan Ölüp Mumyalaşan Hayvanlar

Birçoğumuz çocukluğunda ya bir okul gezisiyle ya da aile ile birlikte mutlaka en az bir kez hayvanat bahçesine gitmişizdir. Genelde çocuklara doğal yaşamı yakından göstermek ve tanıtmak gibi sevimli ve öğretici sebeplerl..

  • JET TV tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
ABD’de Evlerinde Mahsur Kalanlar Kurtarılıyor 01:03

ABD’de Evlerinde Mahsur Kalanlar Kurtarılıyor

Toprak kayması nedeniyle 13 kişinin hayatını kaybettiği ABD'nin Kaliforniya eyaletinde evlerinde mahsur kalan aileler helikopterle kurtarılıyor. Kaliforniya eyaletinde aşırı yağmur sonucu meydana gelen toprak kaymasında ..

  • JET TV tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan Söz Verdiği Restoranda Yemek Yedi 01:36

Erdoğan Söz Verdiği Restoranda Yemek Yedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pazar günü katıldığı bir programda ziyaret sözü verdiği restorana giderek yemek yedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da gerçekleştirdiği bir dizi programın ardından Paza..

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle 1:55:22

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıl 2003, eski Hababam Sınıflarının okulu olan Özel Çamlıca Lisesi hala eğitim ve öğretime devam etmektedir. Okul sahibi vefat etmiş, okulu oğlu Deli Bedri (Mehmet Ali Erbil) tarafından işletmektedir. Okuldaki ..

Hababam Sınıfı Üç Buçuk 2006 Türk Filmi İzle 1:36:22

Hababam Sınıfı Üç Buçuk 2006 Türk Filmi İzle

Konusu: Askerliğini bitiren hababam sınıfı yuvasına geri döner. bir türlü iflah olmayan sınıf, çamlıca lisesi’nin müdür ve öğretmenlerini yeniden çileden çıkarmak üzeredir. okul müdürü deli bedri hababam sınıfı’nı bu kez..

'Otizmi Fark Et, Kabul Et, Bizimle Yürü' Etkinliği Düzenlendi 01:25

'Otizmi Fark Et, Kabul Et, Bizimle Yürü' Etkinliği Düzenlendi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, YÖK'ün aldığı kararla özel yetenek sınavıyla girilen programların yüzde 10'unu artık engelli öğrencilerimize kontenjan olarak ayırıyoruz. dedi...

Tayland'a Huzurevine Giden Avrupalılar 03:18

Tayland'a Huzurevine Giden Avrupalılar

Avrupa'da yaşlılara bakacak personel sıkıntısı yaşanıyor. Bu nedenle bazı aileler çözümü yaşlı ve bakıma muhtaç aile üyelerini yurtdışına göndermekte buluyor. Tayland'da Avrupa'dan gelen yaşlılara hizmet veren bir bakım ..

  • JET TV tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Evlilikte İdeal Yaş Farkı Nedir 02:56

Evlilikte İdeal Yaş Farkı Nedir

Evlilik ve Aile Danışmanı İlkim Öz Tan: Evlilikte ideal yaş farkı 5'tir...

  • NABIZ tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Otobüs Yolcuları 1987 Türk Filmi İzle 1:34:58

Otobüs Yolcuları 1987 Türk Filmi İzle

Konusu : İhsaniye köyü ile Karasu ilçesi arasında biri at arabası, diğeri külüstür bir minibüsle taşımacılık yapan iki rakibin, ailelerinin de içinde bulunduğu kıskançlık ve rekabet çatışmaları... Yıl : 1987 Tür : Aile..

Bonobo ve Şempanzelerin Farkı 02:36

Bonobo ve Şempanzelerin Farkı

Birbirlerine çok yakın türler olmasına rağmen, aralarında ciddi farklar var. Bonobolar savaşma, seviş felsefesini benimsemişler. Hemen hemen hiç kavga etmezler ve küçük anlaşmazlıklar çok kısa sürede çözülür. Bir bono..

  • JET TV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hasretim 1986 Türk Filmi izle 1:28:49

Hasretim 1986 Türk Filmi izle

Konusu : Bir baba ve oğlu arasında yaşananlar konu edilir. Annesi, İsmail’i doğururken hayatını kaybeder. Bu yüzden babası Haydar, karısının ölümünden oğlunu sorumlu tutar. Diğer iki oğluna İsmail’den daha iyi davranır. ..

Görevimiz Tatil Fragman 02:09

Görevimiz Tatil Fragman

4 ferdi olan Mutlu ailesinin aile reisi Sıtkı, cimriliğiyle bilinen bir adamdır. Eşi Türkan ise yaşadığı hayattan bıkmış, kocasının aileye olan ilgisizliğinden şikayetçidir. Yıllardır tatile gitmemiş olan çift, terapistl..

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..

İstanbullu Gelin 33. Bölüm Fragmanı 00:57

İstanbullu Gelin 33. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Hereditary Orijinal Teaser 01:03

Hereditary Orijinal Teaser

Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Keşfettikleri karanlıklaştıkça, aile üyeleri kendilerine miras kalmış gibi g..

Cumali Ceber 2 Fragman 03:20

Cumali Ceber 2 Fragman

Cumali, zamanını oğlu Cevher’e kız istemek için hazırlık yapmakla geçirir. Tam da bu sırada aldığı bir haberle sarsılır. Cumali’nin dedesine ait olan huzur evinin arsası satılmıştır ve onun yerine AVM yapılacaktır. Dedes..

Sofra Sırları Fragman 02:01

Sofra Sırları Fragman

Hayatını kocası ve eşine adamış Neslihan, dışarıdan bakıldığında sevimli ve utangaç bir ev hanımıdır. Eşinin işi sebebiyle uzun yıllardır Anadolu kasabalarında yaşayan Neslihan, iyi de bir aşçıdır ve tüm çevresi onun yem..

Murat Karabova'nın Sürprizi Seda Sayan'ı Çok Duygulandırdı 05:17

Murat Karabova'nın Sürprizi Seda Sayan'ı Çok Duygulandırdı

56. yaşına Milano’da arkadaşıyla yalnız giren Seda Sayan için sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi. Seda Sayan, parti sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kendisine hazırlanan sürpriz sayesinden çok duy..

  • BETA tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbullu Gelin 34. Bölüm Fragmanı 00:57

İstanbullu Gelin 34. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Hüdaverdi Pırtık (Bizimkiler) 1971 Türk Filmi İzle 1:20:28

Hüdaverdi Pırtık (Bizimkiler) 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Macera İstanbul'un bir kenar mahallesinde geçer. Pırtık ilk kez geldiği bu mahallede daha önce hiçbir yerde rastlamadığı komik ve neşeli insanlar görür. Bütün hayatını gezerek ve komiklikler yaparak geçiren Pır..

İkizler Firarda 2012 Türk Filmi İzle 1:39:54

İkizler Firarda 2012 Türk Filmi İzle

Konusu: Eda ve Seda adlı ikiz kardeşler bir sohbet sırasında babalarının sözlerini yanlış anlarlar ve aslında çok uzun zaman önce vefat etmiş olan annelerini arayıp bulmak için Bursa yollarına düşerler. Bir başlarına çık..

Ayin Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:06

Ayin Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ayin Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Keşfettikleri karanlıklaştıkça, ..

Sandalyelerin Havada Uçuştuğu Kavga 01:00

Sandalyelerin Havada Uçuştuğu Kavga

ABD'nin Wisconsin bölgesinde iki aile tatil için gittikleri yerde kavgaya tutuştu. En az 15 kişinin karıştığı kavgada bir dağ evinin yemek salonunda bulunan sandalyeler havada uçuştu...

  • JET TV tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Turabi Hırs Küpü Sokaklar Bana Tek Şey Öğretti 78. Bölüm Survivor 2018 01:52

Turabi Hırs Küpü Sokaklar Bana Tek Şey Öğretti 78. Bölüm Survivor 2018

Sembol oyunu öncesi Ünlüler tamamen Kıbrıs finaline kilitlendi. Aile ödülü olan sembol oyununu kaybeden Turabi bu kez daha hırslı.....

  • BETA tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tek Odalı Evden Yardım Feryadı 06:29

Tek Odalı Evden Yardım Feryadı

İzmir’in Menderes ilçesinde Kısık köyü yakınlarında tek odalı derme çatma bir barakada yaşam mücadelesi veren Özkol ailesinin durumu yürekleri sızlatıyor. Ormanlık alanda tek başlarına yaşam mücadelesi veren aile, hayırs..

1,3 Milyon Alman Vatandaşı İkinci Dünya Savaşı'ndan Beri Kayıp 01:10

1,3 Milyon Alman Vatandaşı İkinci Dünya Savaşı'ndan Beri Kayıp

Bugün hala İkinci Dünya Savaşı sırasında kaybolan 1,3 milyon Almana ne olduğu bilinmiyor. Haber alınamayan vatandaşları bulmaya çalışan Alman İzleme Servisi kuruluşunun başkanı bu insanların akıbetinin asla öğrenilemeyec..