#24 ayar gram altın alsınlar

Çilekli Tart Kek Tarifi 06:26

Çilekli Tart Kek Tarifi

2 tane yumurta 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı şeker Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Üzerindeki kreması için gerekenler : Yarım litre süt 2 tane yumurta sarısı 2 yemek k..

Taze Meyveli Aşure Puding Tarifi 06:26

Taze Meyveli Aşure Puding Tarifi

Taze Meyveli Aşure Puding İçin Malzemeler: yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı aşurelik buğday 2-3 yemek kaşığı kırıklı pirinç (normalde olur) ıslatmak ve kaynatmak için yaklaşık 5-6 su bardağı su 5-6 adet kayısı yarım lim..

Şekerpare Tarifi 04:47

Şekerpare Tarifi

MALZEMELER 200 g oda sıcaklığında tereyağı, 3/4 su bardağı irmik, 1/2 su bardağı pudra şekeri, 2 yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı sirke, 3,5-4 su bardağı un, 1 çay kaş..

Bu Tatlı 4-5 Gün Taptaze Enfes Bayram Tatlısı (İrmiksiz) 04:53

Bu Tatlı 4-5 Gün Taptaze Enfes Bayram Tatlısı (İrmiksiz)

Buyrun Malzemeler⤵ ➡Kullandığım ölçü :125 ml çay bardağı 1 Yumurta 125 gr Tereyağ (yumusak) 1 çay bardağı Siviyag 1 çay bardağı Yoğurt 2 çay bardağı Öğütülmüş Çiğ badem (100 gr oluyor) 1 tatlı kaşığı Kabartmatozu ..

Hediye Biliç - Çevrimiçi 03:12

Hediye Biliç - Çevrimiçi

Çevrimiçi Şarkı Sözleri İle Belli ki birileri girmiş aklına Kandırmışlar aldatmışlar Bu kadar kolay değil ki bu işler Küçücük duvardan atlatmışlar Bakıyorum durumun çevrimiçi Sevişip sevişip hiç gelme Ama son sözler..

Manuş Baba - Eteği Belinde (Official Audio) 03:25

Manuş Baba - Eteği Belinde (Official Audio)

Kendine özgü tarzı ve yaptığı cover ve single çalışmalarıyla çok sevilen Manuş Baba’nın Kınay Production etiketiyle yayımlan “Dönersen Islık Çal” isimli albümünden “Eteği Belinde” isimli parçası Söz & Müzik: Manuş Baba ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 39 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..

Hande Yener - Kaç - (Official Video) 02:42

Hande Yener - Kaç - (Official Video)

KAÇ Ben defalarca o zamansız çırpınışlara Hep buldum diye benziyordum kuşlara Yüksek uçtum çabuk kaçtım Dayanamıyorum aşkım azalınca olayım bu Bulutların üstünde Olmalıyım bahsinde Benim olayım bu Yaşayamıyorum kola..

Kync - Beko 01:53

Kync - Beko

BEKO şarkı sözleri ile Yazdım her güne sarsmak için Sana kurdum kendimi duyman İçin Bi de Varsa yürek pat delik deşik Bak İndim sahanıza keşifteyim Döndü oyunlar koptuk aniden Bolca para koy patlar delikler Harbi f..

Tüylenme Karşıtı Kür 05:19

Tüylenme Karşıtı Kür

Tüylenme sorununda bilinmesi gereken iki faktörlü olduğudur.Bunlardan birincisi hormonal,ikincisi ise genetiktir.Videomuzda anlatılan kür ikisi için de önleyici niteliktedir.Özellikle öğle ve akşam yemeklerinden 15 daki..

  • Kadınca tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sigara İçerken Annesine Yakalanan Ankara Bebesi 00:32

Sigara İçerken Annesine Yakalanan Ankara Bebesi

Sigara İçerken Annesinin Şamarına Maruz Kalan Angara Bebesinin Neşesini Bir Gram Kaybetmemesi . En güzel tarafı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.396 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın İlk Yarasa Robotu- Bat Bot 01:44

Dünyanın İlk Yarasa Robotu- Bat Bot

Yarasaların tüm hareketlerini taklit edebilen dünyanın ilk yarasa robotu Bat Bot ile tanışın! Bat Bot'un ağırlığı sadece 93 gram ve kanat zarının kalınlığı ise sadece 56 mikron...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.771 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lezzet Dolu İçli Köfte Böreği 01:00

Lezzet Dolu İçli Köfte Böreği

Malzemeler; 3 adet yufka, 300 gram kıyma, 1 adet soğan, 1 çay bardağı ince bulgur, 1 çay bardağı sıcak su, Kimyon, pul biber, karabiber, tuz Yufka sosu için; 1 çay bardağı yoğurt, 1 çay bardağı sıvı yağ, Galeta unu, Sıv..

  • En Yeniler tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakkari'de Halıyla Uyuşturucu Sevkiyatı 01:26

Hakkari'de Halıyla Uyuşturucu Sevkiyatı

Hakkari'de kargo paketinde taşınan üç halının taban bölümüne dikilen ayrı bir bölmede gizlenmiş 14 kilo 795 gram eroin ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı...

Esrarı Vücuduna Sardı, Böyle Yakalandı 00:30

Esrarı Vücuduna Sardı, Böyle Yakalandı

Sivas'ın Gürün ilçesinde durdurulan yolcu otobüsünde yapılan aramada bir şahıs vücuduna sardığı 1 kilo 696 gram toz esrarla yakalandı...

Adana'da Ele Geçirildi Böylesi Daha Önce Görülmedi 00:36

Adana'da Ele Geçirildi Böylesi Daha Önce Görülmedi

Bin 700 polisin katılımıyla gerçekleştirilen uygulamada, 16 ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsız av tüfeği ve 227 gram esrar ele geçirildi, 37 kişi gözaltına alındı, aranan 31 kişi yakalandı. Ele geçirilenler arasındaki özel y..

Arabasını Kay Kay Gibi Kullanan Adamın Sonu 00:58

Arabasını Kay Kay Gibi Kullanan Adamın Sonu

Yokuş aşağıya vurdurmak mı istedi ne yapmaya çalıştığına dair gram fikrim yok ama böylesine salaklık olmaz olsun.....

  • JET TV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polislerin Kaçakçıları Kovaladığı Operasyon Nefes Kesti 01:56

Polislerin Kaçakçıları Kovaladığı Operasyon Nefes Kesti

Mardin Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonunda 40 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 183 bin 550 paket kaçak sigara, 225 kilogram kaçak nargile tütünü, 9 adet Ecstasy hap, satışa hazır ..

Çay Ocağında 50 Bin Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi 01:30

Çay Ocağında 50 Bin Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

İstanbul Jandarma ekipleri düzenlediği Bağcılar’da bir çay ocağına düzenlediği operasyonda 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Toplam ağırlığı 20 kilo 200 gram olan uyuşturucuya el koyan ekipler 2 kişiyi gözaltına al..

Bitlis'te 77 Kilo Eroin Ele Geçirildi 01:25

Bitlis'te 77 Kilo Eroin Ele Geçirildi

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen ortak çalışmada 77 kilo 848 gram eroin ele geçirildi...

Atatürk Havalimanı'nda Uyuşturucu Operasyonu 01:30

Atatürk Havalimanı'nda Uyuşturucu Operasyonu

Sao Paulo’dan İstanbul'a gelen Bolivya uyruklu uyuşturucu kuryesinin valizinden 1 kilo 236 gram kokain ele geçirildi. Uyuşturucu kuryesi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı...

Nusret'e Özenen Berber 00:56

Nusret'e Özenen Berber

Nusret'e özenen berberin saçını yıkadığı müşterisinde 2 gram akıl varsa onuda kaybetmesine neden olduğu eğlenceli görüntüleri izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jandarmadan Lüks Rezidansa Uyuşturucu Baskını 02:09

Jandarmadan Lüks Rezidansa Uyuşturucu Baskını

Jandarma ekipleri, Esenyurt'ta lüks bir rezidansa uyuşturucu operasyonu düzenledi. Rezidansta yapılan aramada, tuvalette bulunan lavabonun arka kısmına zulalanmış 360 gram kokain ve 1 adet 9 milimetre çapında tabanca ele..

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Manyetik Atış Silahı Denemesi 00:06

Manyetik Atış Silahı Denemesi

Türk bilim insanları yeni geliştirilen elektromanyetik fırlatıcı denemesini yaptı. Türk basınına yer alan habere göre, deneme sırasında araçtan alüminyum kalıba 15 gram ağırlığına sahip olan plastik mermiyle atış gerçekl..

Hamburger Ekmeği Tarifi 06:58

Hamburger Ekmeği Tarifi

Hamburger Ekmeği Tarifi ve Malzemeler 1/2 bardak Su 1/2 bardak Süt 1 adet Yumurta 10 gram İnstant Maya 4 bardak Un 2 yemek kaşığı Şeker 2 yemek kaşığı Zeytinyağı 1 yemek kaşığı Tereyağı Susam..

Tas Kebabı Tarifi 04:01

Tas Kebabı Tarifi

Malzemeler 500 gram Dana Kuşbaşı 8 adet Arpacık Soğan 5 diş Sarımsak 4 adet Yeşil Biber 2 adet Havuç 3 adet Patates 2 adet Rende Domates 1 yemek kaşığı Salça (domates ve biber) Zeytinyağı 2 yemek kaşığı Tereyağı Tuz Kara..

Nefis Balkabağı Çorbası 04:01

Nefis Balkabağı Çorbası

Malzemeler 500 gram Dana Kuşbaşı 8 adet Arpacık Soğan 5 diş Sarımsak 4 adet Yeşil Biber 2 adet Havuç 3 adet Patates 2 adet Rende Domates 1 yemek kaşığı Salça (domates ve biber) Zeytinyağı 2 yemek kaşığı Tereyağı Tuz Kara..

Ekmek Pizza Tarifi 12:16

Ekmek Pizza Tarifi

Ekmek Pizza Malzemeleri ve Yemek Tarifleri: Sandviç Ekmeği 100 gram Kıyma 1 adet Soğan Rende Domates Pesto Sos Sosis Kırmızı Biber Kekik Sarımsak Tozu Tuz Karabiber Mozzarella Peyniri..

Mini Hamburger Tarifi Nasıl Yapılır 06:51

Mini Hamburger Tarifi Nasıl Yapılır

Malzemeler: Zeytinyağı 1 adet kırmızı soğan 1 yemek kaşığı ekmek Kırıntısı 500 gram kıyma Tuz Karabiber 1 adet Yumurta 2 yemek kaşığı parmesan peyniri Burger peyniri Burger Ekmeği Domates Sos: 1 yemek kaşığı mayonez 1 t..