#24 kasım Öğretmenler günü

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını 02:23

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını Mersin'in Erdemli ilçesinde 29 Ekim günü doğan ilk bebeğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, cumhuriyet altını taktı. Minik kız bebeği ve ailesini hastane odasında ziyaret ede..

100. yaş dileği gerçek oldu 01:08

100. yaş dileği gerçek oldu

İkinci Dünya Savaşı gazisinin 100. doğum gününü 100 kadınla kutlama dileği gerçek oldu. Yaşadığı Avustralya’nın Newcastle kenti halkı Doug Cunnignham’a unutamayacağı sürpriz bir doğum günü partisi hazırladı...

  • Umut Tv tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..

Castro’nun Külleri 4 Günlük Yolculuğuna Başladı 02:40

Castro’nun Külleri 4 Günlük Yolculuğuna Başladı

Cumartesi günü hayatını kaybeden eski Küba Lideri Fidel Castro’nun külleri bulunduğu tabutla ülkenin başkenti Havana’dan gömüleceği Santiago de Cuba kentinde doğru yola çıktı Eski Küba Lideri Fidel Castro, Cumartesi gü..

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada 01:13

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Bursasspor taraftarları başta olmak üzere birçok takım taraftarı hain terör saldırısını lanetleyerek, patlamanın gerçekleştiği noktaya gitti. Akşam saatlerinde Beşiktaş Köyiçi meydan..

Dünya Rekoru İçin Kadın Dayanışması 01:11

Dünya Rekoru İçin Kadın Dayanışması

Tamamı kadın 14 kabin personeli ve 4 pilot, Atlantik’in üzerinden dünyanın etrafını turladı. Yolculuk tam 15 saat sürdü. Hindistan Havayolu Air India, Delhi-San Francisco-Delhi seferini 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için ta..

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Bahar Candan  Kalbim Acıyor Dedi ve Ağlamaya Başladı! 08:00

Bahar Candan Kalbim Acıyor Dedi ve Ağlamaya Başladı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 30 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 106. bölümünde Bahar Candan 19 yıldır yaşadığı en zor günü olduğunu söyledi ve ağlamamak için kendisini zor tuttu. Kemal Doğulu, Bahar'a neden üzgün olduğu..

  • ANKA tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor 00:58

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor

Soğuk hava tüm yurtta etkisini gösterirken bir açıklama da İstanbul için geldi. AKOM, ''bu gece İstanbul'da sulu kar bekleniyor'' dedi. AKOM'dan İstanbul'a uyarı: Bu gece sulu kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle ..

Canım Kardeşim 36.Bölüm 10:17

Canım Kardeşim 36.Bölüm

Anneler günü gelmiştir. Çocuklar annelerine fatklı bir hediye vermek için her olasılığı düşünürler. Ama içlerine sinen bir hediye bulamazlar. Galip beyden babalarından yardım isterler… Final de anneler günü için anneleri..

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 110.Bölüm 02:44

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 110.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 110. bölümünde gün sonunda jüriden tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu? 05 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanacak olan 111. bölümünde ne..

  • ANKA tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avio Halka Açıldı - Economy 01:46

Avio Halka Açıldı - Economy

İtalyan uydu fırlatma şirketi Avio halka açıldı. Avrupa'nın SpaceX'i olarak bilinen şirket operasyonlarını büyütmek için gerekli olan finansmanı halka arzla elde etmeyi amaçladığını açıklamıştı. Arz öncesinde Cinven'in..

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor 05:32

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor

Ayağına giydiği kırmızı poşetlerle Türkiye'nin yüreğini burkan Kadir Kürşat, bıraktığı okula Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in devreye girmesiyle yeniden başlıyor. Gaziantep’te dondurucu soğukta ve k..

Konsepti Tam Olarak Anlaşılamayan Tuğçe Beyinleri Yaktı! 20:20

Konsepti Tam Olarak Anlaşılamayan Tuğçe Beyinleri Yaktı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 11 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 116. bölümünde yeni yarışmacı Tuğçe Ekim yaptığı konseptle herkesin kafasını karıştırdı. Jüri ve Öykü Serter, Tuğçe'nin konseptini anlamaya çalışırken Öykü Se..

  • ANKA tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan Ordu Konuşması Canlı Yayın 13 Nisan 2017 01:50

Recep Tayyip Erdoğan Ordu Konuşması Canlı Yayın 13 Nisan 2017

PAZAR GÜNÜ HERKES SANDIĞA Biz milletimize hizmet aşkı ile çalışırken, birileri de hesaplar yapıyormuş. Ordu 16 Nisan'da şehitlerimize sahip çıkmak için, gazilerimize şükran borcu için 'evet' diyor mu? Pazar günü herkes..

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 127.Bölüm 03:49

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 127.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 127. bölümünde gün sonunda jüriden tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu? 25 Nisan 2017 Salı günü yayınlanacak olan 128. bölüm tanıt..

  • ANKA tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 128.Bölüm 05:42

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 128.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 25 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 128. bölümünde gün sonunda jüriden tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu? 26 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanacak olan 129. bölüm tanıtı..

  • ANKA tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet  Şafak - Beyler Bu Vatan Size Neyledi 05:22

Ahmet Şafak - Beyler Bu Vatan Size Neyledi

Bağrımıza talan girdi canım ey Beyler bizi bize düşman eyledi Bağrımıza yılan girdi canım ey Beyler bu vatan size neyledi Doktoruz dediniz candan ettiniz İmamız dediniz dinden ettiniz Yarından bugünden dünden ettin..

Buray-Seni Sevmiyorum artik 03:30

Buray-Seni Sevmiyorum artik

Seni sevmiyorum artık Yalana dolana baktık Ele nispet gülüşler Günü dolmuş vaatler Bana uymaz git yazık Ben yokluklardan Tüm zorluklardan Dipsiz yalnızlıktan Kıvranıp dururken Sen sensiz kaldın Mehtabı hiçe saydın Gün or..

Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı 01:22

Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı

Fransa’nın başkenti Paris’te hava kirliliğini azaltmak amacıyla alınan yeni bir önlem daha uygulanmaya başlandı. Hava kirliliği oranının tekrar yükselmesinin ardından pazartesi günü gri renkli etiketi olan araçların tra..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pilotları Kabul Etti 01:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pilotları Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Nisan Dünya Pilotlar Günü nedeniyle pilotları kabul etti...

Eşine Doğum Gününde Aklını Yerinden Çıkartacak Sürpriz Yapan Adam 01:31

Eşine Doğum Gününde Aklını Yerinden Çıkartacak Sürpriz Yapan Adam

Eşinin doğum günü için orkestrayla anlaşan romantik adam muhteşem sürpriz. Yeni uyanan kadın güne en sevdiği müzikle başlıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 135.Bölüm 04:37

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 135.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 135. bölümünde gün sonunda otriş kombinleriyle jüriden tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu? 04 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanaca..

  • ANKA tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 137.Bölüm 07:40

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 137.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 137. bölümünde gün sonunda Hıdırellez kombinleriyle jüriden tarz alan ve iki puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu? 07 Mayıs 2017 Pazar günü yayınlanaca..

  • ANKA tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku 01:14

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku

İsveç‘te genç bir kadına tecavüz eden ve o anları Facebook’ta canlı yayınladıkları şüphesiyle tutuklanan 3 kişinin sorgusu sürüyor. Yaşanan olayın ardından ülkedeki vatandalar ise sosyal medya üzerinden yapılan canlı yay..

Almanya Türkleri Korkutmak İçin Her Yolu Deniyor 01:30

Almanya Türkleri Korkutmak İçin Her Yolu Deniyor

eski milletvekili Ozan Ceyhun birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cami İmamına diyor ki sen teröristleri ihbar ediyorsun bir casussun. Bu ne demektir o cemaatede aynı suçlamayı yapıyor hatta camiye giden cemaatide..

Buray - Seni Sevmiyorum Artık 03:31

Buray - Seni Sevmiyorum Artık

Seni sevmiyorum artık Yalana dolana baktık Ele nispet gülüşler Günü dolmuş vaatler Bana uymaz git yazık Ben yokluklardan Tüm zorluklardan Dipsiz yalnızlıktan Kıvranıp dururken Sen sensiz kaldın Mehtabı hiçe saydın Gün or..

Annelere Ne Hediye Alınacak 00:51

Annelere Ne Hediye Alınacak

Bugün Anneler Günü. çocuklarda bir hediye telaşı vardı. Annelerde ise evlatlarının onları hatırlaması mutluğu var. Ama çocuklar, sürpriz deyince de annelerin gözleri parladı…..

  • En Yeniler tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anne Eli Metroya Değerse 00:55

Anne Eli Metroya Değerse

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anneler Günü’ne özel Hacıosman- Yenikapı metro hattındaki bir metroyu anne eli değmiş gibi süsledi, sarı çizgiyi geçen yolcular anne terliğinin tadına baktı…..

  • En Yeniler tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce