#24 saat havuzda kalmak

Babası Ayda'ya Köfte Götürdü 02:04

Babası Ayda'ya Köfte Götürdü

91 saat sonra göçük altında bir mucizeye imza atan Ayda'ya babası, ilk isteği olan köfte ve ayran götürdü...

İşletmeler 22.00'de Kepenk İndirecek 02:23

İşletmeler 22.00'de Kepenk İndirecek

İçişleri Bakanlığı koronavirüs tedbirleri kapsamında ek bir genelge yayımladı. Genelgeye göre birçok işletme saat 22.00'de kapanacak. Aynı zamanda özel sektör de dahil işletmelerin esnek mesaiye geçmesi teşvik edilecek...

Beylikdüzü’nde yaklaşık 2 bin insanın yaşadığı sitelerde büyük tehlike 04:19

Beylikdüzü’nde yaklaşık 2 bin insanın yaşadığı sitelerde büyük tehlike

Beylikdüzü’nde 13 bloktan oluşan yaklaşık 2 bin kişinin oturduğu siteler bölgesi sakinleri, taşıyıcı kolonları erozyona uğrayan ve demirleri oksitlenen binalarında korku içinde. Bazı blokları 1 yıl önce meydana gelen 5.8..

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video) 03:50

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video)

Şarkı Sözleri ; PATRON Karanlık sardı semtin sokaklarını Çatılar ve şehir ışıklarını Tuz basar ay bu gece benim yarama Bir saat bile kalamam Bir daha seni aramam Kalbim sanki bi plastik poşet uçuyor Şansım yok hep pus..

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video) 03:37

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video)

Söz : Patron / Müzik : Uğur Öztürk Elektro Gitar : Halil Can Yıldırım Elektro Bağlama : Caner Yılmaz Ebow : Deniz Pektaş Mix & Mastering : Kupa-A Video Production : Utku Kundakçı Patron Sosyal Medya ; https://www.insta..

Başkent'te hayat 1 dakikalığına durdu 01:16

Başkent'te hayat 1 dakikalığına durdu

Atatürk'ün vefatının 82. yıl dönümünde Ankaralılar, saat 09.05'te 1 dakikalık saygı duruşunda bekledi. Sirenlerin çaldığı Kızılay 15 Temmuz Milli İrade Meydanında vatandaşlar araçlarından inerek saygı duruşuna geçti...

Depremzede Kediyi Haluk Levent Sahiplendi 00:53

Depremzede Kediyi Haluk Levent Sahiplendi

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı enkazından 90 saat sonra kurtarılan kediyi ünlü sanatçı Haluk Levent sahiplendi...

Orta ve güney Meksika'da güçlü deprem 7.4  bir ölü 01:21

Orta ve güney Meksika'da güçlü deprem 7.4 bir ölü

Meksika'nın güneyindeki Huatulco spa yakınındaki bir merkez üssü ile güçlü bir deprem, binlerce kişinin sokaklara çıktığı Meksika başkentinde binalar salladı. Cumhurbaşkanı Andrés Manuel López Obrador, Huatulco'da bir bi..

Bağcılar'da Gece Vakti Çok Sayıda İşyerinde Yangın Çıktı 05:11

Bağcılar'da Gece Vakti Çok Sayıda İşyerinde Yangın Çıktı

Bağcılar'da gece vakti birbirine yakın çok sayıda işyerinde yangın çıktı. Birçok adreste meydana gelen yangınla ilgili kundaklama şüphesi üzerinde durulurken, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle yangın kontrol altı..

Adana'da termometreler 39 dereceyi gösterdi 01:06

Adana'da termometreler 39 dereceyi gösterdi

Adana'da hava sıcaklığının giderek arttığı son günlerde parklar, gölgede serinleyenlerle doldu. Kentte sıcaklık güneş altında 39 dereceyi buldu. Adana kent merkezindeki Atatürk Parkı'nda saat 14.00'da termometreler güne..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gemlik Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığını ziyaret etti 03:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gemlik Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Otomobili nin üretileceği TOGG Mühendislik, Tasarım ve Üretim Tesisleri İnşaatına Başlama Töreni'ne katılmak için geldiği Bursa'nın Gemlik ilçesinde, köpek ve at eğitim me..

Bu da 'kaynak saç' dolandırıcılığı! 02:17

Bu da 'kaynak saç' dolandırıcılığı!

GÜZELLEŞİRKEN ÇİRKİNLEŞMEK BU OLSA GEREK... KUAFÖRÜ 5.5 SAAT UĞRAŞTIRIP, SAÇINA KAYNAK YAPTIRAN İKİ KADIN, PARAYI ÖDEMEDEN KAÇIP GİTTİ... BOŞA MESAİ YAPAN KUAFÖR, NASIL DOLANDIRILDIĞINI ANLATTI...

Deprem uzmanı Şükrü Ersoy Siirt depremini analiz etti! 09:11

Deprem uzmanı Şükrü Ersoy Siirt depremini analiz etti!

Kandilli'nin verilerine göre Siirt Kurtalan'da saat 08.45'te 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi...

İçişleri Bakanlığı'ndan yeni duyuru 02:20

İçişleri Bakanlığı'ndan yeni duyuru

KISITLAMA VE TEDBİRLERLE İLGİLİ SORU İŞARETLERİNİ GİDERMEK İÇİN İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DÜĞMEYE BASTI. SIKÇA SORULAN SORULARA YANIT VERDİ. BUNA GÖRE; RESTORAN VE LOKANTALAR HAFTA İÇİ 24.00'E KADAR PAKET SERVİSİ HİZMETİ VEREBİ..

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi 08:14

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi

Bursa'da, 9 katlı bir binanın zemin katındaki kolonlarda çatlama meydana geldi. Gürültü ve hafif sarsıntıyla uyanan bina sakinleri, panikle dışarı çıktı. Binada oturan 21 dairedeki yaklaşık 70 kişi, geçici olarak akrabal..

'Berivan'ların yaylalarda zorlu mesaisi- Her gün 10 kilometre yol katediyorlar 09:20

'Berivan'ların yaylalarda zorlu mesaisi- Her gün 10 kilometre yol kate

Muş’ta yaz mevsiminde yüksek rakımlı yaylalarda zorlu yaşam koşullarıyla mücadele eden ve bölgede ‘berivan’ ismiyle bilinen kadınlar, kızgın güneş altında her gün 10 kilometre yol katederek, koyun ve keçilerin süt sağımı..

Antalya'da 5,2 Büyüklüğünde Deprem 05:23

Antalya'da 5,2 Büyüklüğünde Deprem

Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında bir deprem meydana geldi. Kandilli depremin büyüklüğünü 5.4 olarak açıkladı. AFAD ise saat 15.44'te Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğin..

İzmir depreminin sembolü İnci depremin ardından ilk kez yürüdü 00:59

İzmir depreminin sembolü İnci depremin ardından ilk kez yürüdü

İzmir depreminde Rıza Bey Apartmanı enkazından 17 saat sonra çıkarılan Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Devlet Konservatuvarı 11. sınıf öğrencisi İnci Okan, depremin ardından ilk kez fizik tedavi sayesinde yürüdü...

Ayda'nın Annesiz İlk Doğum Günü 01:54

Ayda'nın Annesiz İlk Doğum Günü

İzmir’de 91 saat sonra enkazdan kurtarılan Ayda Gezgin 4 yaşına bastı. Minik kıza sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı...

İstanbul’un göbeğinde dubalı, sopalı ve bıçaklı meydan kavgası kamerada 02:43

İstanbul’un göbeğinde dubalı, sopalı ve bıçaklı meydan kavgası kamerad

Çağlayan’da önceden aralarında husumet bulunan iki grup arasında başlayan sözlü tartışma dubalı, bıçaklı ve sopalı kavgaya dönüştü. Yumruk ve tekmelerinde havada uçuştuğu meydan kavgası kameralara yansırken, bıçak ve sop..

Van'da '65 yaş' kararlarını destekleyen de var eleştiren de 05:18

Van'da '65 yaş' kararlarını destekleyen de var eleştiren de

Van'da, 65 yaş ve üstü kişilerin düğün, nişan, toplu merasim ve mevlit programlarına katılmaları ile belirli saatlerde toplu taşıma araçlarını kullanmaları yasaklandı. Kentte kısıtlamaya uyulurken, yaşı 65'i geçen bazı k..

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyor 04:42

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyo

Van'ın Çatak ilçesinde, bıttım ağaçlarına fıstık aşılanarak ekonomiye kazandırılıyor. Van Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmayla, Atlıhan Mahallesi'ndeki çiftçiler, bıttım aşılama projesi ile ağaçlarını fıstık ağacı..

Elazığ'da 5,3 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi 03:21

Elazığ'da 5,3 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 09.37’de 5.3 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Sarsıntının derinliği 15.94 kilometre olarak açıklandı...

Nisa hemşire'yi böyle kurtardılar 02:21

Nisa hemşire'yi böyle kurtardılar

ESKİ KIZ ARKADAŞININ HEMŞİRE KARDEŞİNİ HASTANEDE REHİN ALMIŞ, BİR EMNİYET MÜDÜRÜNÜN MÜDAHALESİYLE ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİ... BUGÜN,,, YARIM SAAT SÜREN O KABUSUN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI... NİSA HEMŞİRENİN KURTARILMA AN..

80 saatlik kısıtlama öncesi.. 02:10

80 saatlik kısıtlama öncesi..

ÜLKE GENELİNDE 80 SAATLİK SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI DÜN AKŞAM SAAT 21.00 İTİBARIYLA BAŞLADI. HEMEN ÖNCESİNDE YOLDA, MARKETLERDE YİNE TELAŞ VARDI. BU KEZ İŞİN İÇİNDE YILBAŞI DA OLUNCA YOĞUNLUK KATLANDI...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi Evinde Ziyaret Etti 02:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi Evinde Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Bahçeli'nin evinde gerçekleşen görüşme 1 saat 10 dakika sürdü. Samimi ortamda gerçekleşen bu görüşme ile cumhur ittifakında sorun va..

Ankara'da 4,5 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi 07:35

Ankara'da 4,5 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

AFAD, saat 22.53'te Ankara'nın Kalecik ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı...

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

Madrid'te şiddetli patlama! 01:16

Madrid'te şiddetli patlama!

YAKLAŞIK İKİ SAAT ÖNCE, İSPANYA'NIN BAŞKENTİ MADRİD'DE ŞİDDETLİ BİR PATLAMA MEYDANA GELDİ... ŞEHİR MERKEZİNİ SARSAN VE İLK BELİRLEMELERE GÖRE İKİ KİŞİNİN ÖLÜMÜNE YOL AÇAN O KORKUNÇ ANLAR GELİYOR EKRANA.....

Ankara-Sivas YHT'de Testler Başladı 01:45

Ankara-Sivas YHT'de Testler Başladı

Ankara-Sivas arasındaki yüksek hızlı tren hattında son dönemece girildi. Kısa süre içinde açılması beklenen hattın performans testleri başladı. Seferlerin başlamasıyla iki kent arasında 12 saat süren yolculuk süresi 2 sa..